- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ah canim miYaw benim oğlan damı bişey var
Yinede ne güzel diyorum tv yle yiyorlarsa
bizde oda yok bu oğlan bişeye kanıp yemiyo
Tek odaklandıgi şey tabak ve kasık yeterki yemesin
Aklım almiyo yemek yemek sevilmezmi
Halbuki dünyanın en güzel seyi![]()
Ah ah canim mina da oyle bisey yemiyor..bilmiyorum minaya ne oldu ne guzel eskiden hersey yerdi.ama simdi agzini acmaz..kahvaltida sadece zeytin yer o kadar..ne yapacagimi bilmiyorum...Yaw benim oğlan damı bişey var
Yinede ne güzel diyorum tv yle yiyorlarsa
bizde oda yok bu oğlan bişeye kanıp yemiyo
Tek odaklandıgi şey tabak ve kasık yeterki yemesin
Aklım almiyo yemek yemek sevilmezmi
Halbuki dünyanın en güzel seyi![]()
Bu kadar dert etmeyin kızlar... Anneyiz tabi. Yemeyince üzülüyoruz ama ben de anneme çok çektirdim zamanında... Hiiiç yemezdim. Ama sağlıklıydım da...Ah ah canim mi
Ah ah canim mina da oyle bisey yemiyor..bilmiyorum minaya ne oldu ne guzel eskiden hersey yerdi.ama simdi agzini acmaz..kahvaltida sadece zeytin yer o kadar..ne yapacagimi bilmiyorum...
Canim anaokullarinda marketlerde oluyo gormussundur kucuk renkli toplar toplarin ozelligi basilmiyo gomulmuyo ne yaparsan yap. Suya batmiyo banyodada eglenceli oluyo yani :) bide makarna yerine baska bakliyatlarda kullanabilirsin bizimki agzina atip geri vermedigi icin suan biraz iri makarna isimizi gordu bide sise kucuk ver ben sisrleri yeni atmistim zor oldu. Minik parmaklarinin gelistigini gormek guzell; )aferim zeynebeee :)) bu makarna etkinligi guzelmis. biz de yapalim kizimla.
haksever bu top havuzu nasil bisey canim??
Haksever çok güzel şeyler yaptirmissin
Peki o Legende su noldu.senmi döktün zeynepmi. .
Yani zeynep hemen legeni devirmedi![]()
Eki Görüntüle 1475419 makarnalari siseye soktuk ses cikarttik :) dile dikkat :))))
Eki Görüntüle 1475424 cok sulu etkinlkti yaaaa heryer nisastali su oldu sonrada top havuzunda banyo keyfi yaptik :)))
Günaydın herkese selam biz 3 gecedir ceylinin odasında yerde yatiyoruz ya odasına alissin diye uyudugunda yatağına koyuyorum hoop aaggg ağlamak tekrar yere yanıma alıyorum uyuyo yine yatağa koyarken tekrar ağlamak başlarım böyle ise dedim aldım gittim yatagimiza yapamıyorum olmuyo ya daha hazır mı değil yasimi küçük anlamadım
Ama nasıl yapıcam bana akıl verin o zaman yanyana uyumayi seviyo yatağında olduğunu anladigi an kalkip aglamaya basliyo ne pis pis ne ninni yok avaz avaz tekrar yanına al gözler kapanıyor nasıl yapıcam şimdi uykuda yatağına koydum bi uyansin yine ağlarcanım alışır... ben Zeynep 5 aylıkken işe başladığım için odayı ayırdım. hep kendi odasında yatıyor...
Günaydın herkese selam biz 3 gecedir ceylinin odasında yerde yatiyoruz ya odasına alissin diye uyudugunda yatağına koyuyorum hoop aaggg ağlamak tekrar yere yanıma alıyorum uyuyo yine yatağa koyarken tekrar ağlamak başlarım böyle ise dedim aldım gittim yatagimiza yapamıyorum olmuyo ya daha hazır mı değil yasimi küçük anlamadım
bİZDE HALA birlikte yatıyoruz memeden kesmeden de sanırım yatağına geçiremeyeceğim
Ana yine iyi pat devir dokmemisCanim anaokullarinda marketlerde oluyo gormussundur kucuk renkli toplar toplarin ozelligi basilmiyo gomulmuyo ne yaparsan yap. Suya batmiyo banyodada eglenceli oluyo yani :) bide makarna yerine baska bakliyatlarda kullanabilirsin bizimki agzina atip geri vermedigi icin suan biraz iri makarna isimizi gordu bide sise kucuk ver ben sisrleri yeni atmistim zor oldu. Minik parmaklarinin gelistigini gormek guzell; )
Canim o etkinlikte nisastayi koyunca suyun sertlesmesi gerekiyodu bizim zeynep suyu 2 saniye rahat birakmadki vura vura doktu yoksa elini gezdiricek bu etkinlkte yavasca ve suyun kati hale donusunu gozlemlicek dokusunu hissetcek tek gissettigi cilginca suya vurmakti![]()
Biz gece beslenmiyoruz bide gece memesini keseli 2 ay oluyodur emzik le uyuyo arada atiyo onu ama yok yanimizdan ayiramiyorumbİZDE HALA birlikte yatıyoruz memeden kesmeden de sanırım yatağına geçiremeyeceğim
Bizimki yatağına koyunca acaba koyup giderse diye tedirgin şekilde ayakta beni al diye mizirdaniyo Cie falan oyun oynuyoruz da yok uykuda istemiyo çok ozeniyorum yatağında uyuyan çocuğayatağında gün içinde vakit geçirsin... oyuncakları falan yatağına koyarsan oraya alışır. ben şimdi uykusu gelince yatağına koyuyorum döne döne uyuyor:) başlangıçta uykusu gelmeden de yatağında vakit geçirmesi için oyuncaklarla orada oynarsa ortama alışabilir... biz biraz değişik bir aileyiz:) evde kedimiz var:) kedi ile uyuyor :)
Biz gece beslenmiyoruz bide gece memesini keseli 2 ay oluyodur emzik le uyuyo arada atiyo onu ama yok yanimizdan ayiramiyorum
yatağında gün içinde vakit geçirsin... oyuncakları falan yatağına koyarsan oraya alışır. ben şimdi uykusu gelince yatağına koyuyorum döne döne uyuyor:) başlangıçta uykusu gelmeden de yatağında vakit geçirmesi için oyuncaklarla orada oynarsa ortama alışabilir... biz biraz değişik bir aileyiz:) evde kedimiz var:) kedi ile uyuyor :)
Kocayı şutlayan gece yavrusunu koynundan hiç ayırmayan yok gibi gibi...![]()
![]()