2014 Şubat Anneleri

Yaw benim oğlan damı bişey var:confused:

Yinede ne güzel diyorum tv yle yiyorlarsa:KK73:

bizde oda yok bu oğlan bişeye kanıp yemiyo:KK31:

Tek odaklandıgi şey tabak ve kasık yeterki yemesin:KK48:

Aklım almiyo yemek yemek sevilmezmi
:KK53:

Halbuki dünyanın en güzel seyi:KK57:

Ah ah canim mi

Ah ah canim mina da oyle bisey yemiyor..bilmiyorum minaya ne oldu ne guzel eskiden hersey yerdi.ama simdi agzini acmaz..kahvaltida sadece zeytin yer o kadar..ne yapacagimi bilmiyorum...

Kızlar Zeynep hiçbirşey yemezse yoğurt çorbası, tarhana ya da şu yuvarlak kofteli çorba gibi birşey neydi ismi unuttum... Onu yer mutlaka... Siz de deneyin :)

Ah ah canim mi

Ah ah canim mina da oyle bisey yemiyor..bilmiyorum minaya ne oldu ne guzel eskiden hersey yerdi.ama simdi agzini acmaz..kahvaltida sadece zeytin yer o kadar..ne yapacagimi bilmiyorum...
Bu kadar dert etmeyin kızlar... Anneyiz tabi. Yemeyince üzülüyoruz ama ben de anneme çok çektirdim zamanında... Hiiiç yemezdim. Ama sağlıklıydım da... ;) Zeynep de ben yedirmeye çalışınca yemez. Ama bakıcısı iyi yedirir. Çünkü bana nazı geçiyor... Bakıcı da şarkı söyler, kitapta hayvan resimleri gösterir bir şekilde yedirir... Diş doneminde böyle maalesef...

aferim zeynebeee :)) bu makarna etkinligi guzelmis. biz de yapalim kizimla.
haksever bu top havuzu nasil bisey canim??
Canim anaokullarinda marketlerde oluyo gormussundur kucuk renkli toplar toplarin ozelligi basilmiyo gomulmuyo ne yaparsan yap. Suya batmiyo banyodada eglenceli oluyo yani :) bide makarna yerine baska bakliyatlarda kullanabilirsin bizimki agzina atip geri vermedigi icin suan biraz iri makarna isimizi gordu bide sise kucuk ver ben sisrleri yeni atmistim zor oldu. Minik parmaklarinin gelistigini gormek guzell; )
Haksever çok güzel şeyler yaptirmissin:KK9:

Peki o Legende su noldu.senmi döktün zeynepmi. .:confused:

Yani zeynep hemen legeni devirmedi:KK31:

Canim o etkinlikte nisastayi koyunca suyun sertlesmesi gerekiyodu bizim zeynep suyu 2 saniye rahat birakmadki vura vura doktu yoksa elini gezdiricek bu etkinlkte yavasca ve suyun kati hale donusunu gozlemlicek dokusunu hissetcek tek gissettigi cilginca suya vurmakti :D

Bugun yine kahvaltiya misafirim var gorumcem ve eltisi gelicek yine erken bi misafir simdi yapmamam lazim dun butun gun elektirik yktu valla savas cikti sandim :((( neler oldu bilmiyorum haberde izleyemedim arastiricam isim bitince cocuk olunca savas cciksa haberimiz olmucak anladim rabbim korusun vatanimizi milletimizi hainlere firsat vermesin :(((

Günaydın herkese selam biz 3 gecedir ceylinin odasında yerde yatiyoruz ya odasına alissin diye uyudugunda yatağına koyuyorum hoop aaggg ağlamak tekrar yere yanıma alıyorum uyuyo yine yatağa koyarken tekrar ağlamak başlarım böyle ise dedim aldım gittim yatagimiza yapamıyorum olmuyo ya daha hazır mı değil yasimi küçük anlamadım

Günaydın herkese selam biz 3 gecedir ceylinin odasında yerde yatiyoruz ya odasına alissin diye uyudugunda yatağına koyuyorum hoop aaggg ağlamak tekrar yere yanıma alıyorum uyuyo yine yatağa koyarken tekrar ağlamak başlarım böyle ise dedim aldım gittim yatagimiza yapamıyorum olmuyo ya daha hazır mı değil yasimi küçük anlamadım

canım alışır... ben Zeynep 5 aylıkken işe başladığım için odayı ayırdım. hep kendi odasında yatıyor...

canım alışır... ben Zeynep 5 aylıkken işe başladığım için odayı ayırdım. hep kendi odasında yatıyor...
Ama nasıl yapıcam bana akıl verin o zaman yanyana uyumayi seviyo yatağında olduğunu anladigi an kalkip aglamaya basliyo ne pis pis ne ninni yok avaz avaz tekrar yanına al gözler kapanıyor nasıl yapıcam şimdi uykuda yatağına koydum bi uyansin yine ağlar

bİZDE HALA birlikte yatıyoruz memeden kesmeden de sanırım yatağına geçiremeyeceğim

bİZDE HALA birlikte yatıyoruz memeden kesmeden de sanırım yatağına geçiremeyeceğim

yatağında gün içinde vakit geçirsin... oyuncakları falan yatağına koyarsan oraya alışır. ben şimdi uykusu gelince yatağına koyuyorum döne döne uyuyor:) başlangıçta uykusu gelmeden de yatağında vakit geçirmesi için oyuncaklarla orada oynarsa ortama alışabilir... biz biraz değişik bir aileyiz:) evde kedimiz var:) kedi ile uyuyor :)

Canim anaokullarinda marketlerde oluyo gormussundur kucuk renkli toplar toplarin ozelligi basilmiyo gomulmuyo ne yaparsan yap. Suya batmiyo banyodada eglenceli oluyo yani :) bide makarna yerine baska bakliyatlarda kullanabilirsin bizimki agzina atip geri vermedigi icin suan biraz iri makarna isimizi gordu bide sise kucuk ver ben sisrleri yeni atmistim zor oldu. Minik parmaklarinin gelistigini gormek guzell; )

Canim o etkinlikte nisastayi koyunca suyun sertlesmesi gerekiyodu bizim zeynep suyu 2 saniye rahat birakmadki vura vura doktu yoksa elini gezdiricek bu etkinlkte yavasca ve suyun kati hale donusunu gozlemlicek dokusunu hissetcek tek gissettigi cilginca suya vurmakti :KK70:
Ana yine iyi pat devir dokmemis:eek:

Ben bunu asla yapamam 3 sn içinde legen ters döner:110:

yatağında gün içinde vakit geçirsin... oyuncakları falan yatağına koyarsan oraya alışır. ben şimdi uykusu gelince yatağına koyuyorum döne döne uyuyor:) başlangıçta uykusu gelmeden de yatağında vakit geçirmesi için oyuncaklarla orada oynarsa ortama alışabilir... biz biraz değişik bir aileyiz:) evde kedimiz var:) kedi ile uyuyor :)
Bizimki yatağına koyunca acaba koyup giderse diye tedirgin şekilde ayakta beni al diye mizirdaniyo Cie falan oyun oynuyoruz da yok uykuda istemiyo çok ozeniyorum yatağında uyuyan çocuğa

emmeyi kesmeden yatağını ayırmak istemiyorum
çünkü daha yeni uyku saati eğitimi ile düzenledik tam oturmadan ikinci bir eğitim ikimize de fazla gelir

bilgilendirme için teşekkür ederim tabiki

Back
X