şu ara bizde çok huysuzuz 4.azı çıkmak üzere yemek yemiyo uyumuyo sürekli mızmız herşeye ağlıyor bizimki süt içmiyor uyurken biberonla mama içiriyorum süte nasıl alıştırabilirim sizce ya
Kizlar selam size 2 sorum olacak. Basimda tatsiz isler var oglanla ilgili reyyan kardesim biliyor anlatip caninizi sikmak istemiyorum.sizi takipteyim :)
1. Bebilere bir gun oncenin yemegini yediriyor musunuz yoksa hergun yeni mi pisiyor?
2. COcuklarinizla nasil oyunlar oynuyorsunuz evde anlatir misiniz?
herkese sevgiler
Kizlar selam size 2 sorum olacak. Basimda tatsiz isler var oglanla ilgili reyyan kardesim biliyor anlatip caninizi sikmak istemiyorum.sizi takipteyim :)
1. Bebilere bir gun oncenin yemegini yediriyor musunuz yoksa hergun yeni mi pisiyor?
herkese sevgiler
Canim benimkide agzina koymuyodu bi ara dislerden felan dedim meyveli sutlerden aldim pipetle icti buyuk tepkiler verdim asiri sevinc gosterileri yaptim yani :)) sonra alisti meyveli meyvesiz iciyo artik balda katiyorum icine seker koymuyorum cok sukur bu istahsizlikta iyi bisey yani :))) pipetli bardaklara koy felan icince cok sevin bizimki pipeti agzinda tutuyodu icmiyodu paketi sıkiyodum bende zorla giriyodu agzina alisti sonra
Noldu canim basimiz agrimaz paylasmak istrsen dinleriz ben dinlerim yani merakettim umarim saglikla ilgili degildir yoksa herseyin caresi bulunur herneyse uzulme...
Corba yiyo zaten bizimki evet veriyorum 2 gunde bitiyo zaten yogurtta 5/6 gunde bitiyo kucuk kavanozlara yapiyorum
Ooo oyun cok en guzeli sokakta parkta oynamak tabi saklanmbac yakalanbac evcilik muzik dans :) su sira hep beni uyut oyunu pynuyorum ben yatiyorum o beni uyutuyo boylece finleniyorum hic halim yok cunku :))) bide mindrlerle filan ev yapiyoruz. Temizlige bayiliyo bide montesoriyle ilgileniyorum etkinlikler yapiyoruz su sira yapamiyorum ama 18 aydan sonra daha bilincli olucaklar o zaman baya aktivite etkinlk yapabilicez :) umarim bende iyi hissederim
Canım çok geçmiş olsun. Allahım korusun. Nasıl anladınız. 3 yaşına kadar teşhis konulamiyor diye biliyordum.Hepinize cok tesekkurler cevaplar icin. Gercekten cok tatsiz canim otizm suphesi var oglumda, daha cok kucuk oldugu icin teshis konulmuyor haziran ortasinda ozel egitime baslanip baslanmayacagina karar verecek psikiyatrist.ben de isi biraktim onunla daha cok olabilmek icin...iyiye gidiyor ama hala bazi belirtiler var.hepinizi cok seviyorum tesekkur ederim tekrar.
ben çorba yapınca 2,3 tabak çıkıyor bende 1 tabağını yedirip kalanını hemen konserve yapıyorum aynı kavanoz maması gibi oluyor sonra ihtiyaç olduğunda kullanıyomKizlar selam size 2 sorum olacak. Basimda tatsiz isler var oglanla ilgili reyyan kardesim biliyor anlatip caninizi sikmak istemiyorum.sizi takipteyim :)
herkese sevgiler
geçmiş olsun canım bebeğinle bol bol vakit geçir merak etme hiç bir sorun çıkmaz inşallah dualarımız seninleHepinize cok tesekkurler cevaplar icin. Gercekten cok tatsiz canim otizm suphesi var oglumda, daha cok kucuk oldugu icin teshis konulmuyor haziran ortasinda ozel egitime baslanip baslanmayacagina karar verecek psikiyatrist.ben de isi biraktim onunla daha cok olabilmek icin...iyiye gidiyor ama hala bazi belirtiler var.hepinizi cok seviyorum tesekkur ederim tekrar.
Canim bende seni merak ediyordum inş iyi olacak bebeğin senin sevgin le ben yemeği 2 gün veriyorum oyun konusunu artık o seçiyor bana yemek yediriyor ortalığı tozunu alıyorsa taklit ediyor mutfak eşyalarını kaçırıyor oynuyor bide kuleleri var onları çok seviyor 8 tane üst üste diliyor ceee saklambac oynuyor dans ediyor müzikle pek maddi oyuncak yok Kablolar f işler onlar için artık hersey oyuncak bak gör senin ilgin le düzelecek yaz merakta bırakma biziKizlar selam size 2 sorum olacak. Basimda tatsiz isler var oglanla ilgili reyyan kardesim biliyor anlatip caninizi sikmak istemiyorum.sizi takipteyim :)
herkese sevgiler
Hepinize cok tesekkurler cevaplar icin. Gercekten cok tatsiz canim otizm suphesi var oglumda, daha cok kucuk oldugu icin teshis konulmuyor haziran ortasinda ozel egitime baslanip baslanmayacagina karar verecek psikiyatrist.ben de isi biraktim onunla daha cok olabilmek icin...iyiye gidiyor ama hala bazi belirtiler var.hepinizi cok seviyorum tesekkur ederim tekrar.
canım anlaşılan herkes aynı. süt konusunda pek bir şey söyleyemeyeceğim ama.şu ara bizde çok huysuzuz 4.azı çıkmak üzere yemek yemiyo uyumuyo sürekli mızmız herşeye ağlıyor bizimki süt içmiyor uyurken biberonla mama içiriyorum süte nasıl alıştırabilirim sizce ya
canım sen çok üzmemeye çalış kendisi. benimde engelli bir kızım var. zamanla alışılıyor bu duruma. hem iyiye gidiyormuş. çok ileri düzeyde değildir büyük ihtimalle.Hepinize cok tesekkurler cevaplar icin. Gercekten cok tatsiz canim otizm suphesi var oglumda, daha cok kucuk oldugu icin teshis konulmuyor haziran ortasinda ozel egitime baslanip baslanmayacagina karar verecek psikiyatrist.ben de isi biraktim onunla daha cok olabilmek icin...iyiye gidiyor ama hala bazi belirtiler var.hepinizi cok seviyorum tesekkur ederim tekrar.
canım merak ettim. ne öğretmenisin ve kaçıncı sınıflara ders anlatıyorsun?Hak sever zeynep nasil oldu. Bu grip çok kötü. Bir haftadır berbat durumdaydim. Sesim bugün düzeldi. Bu de bu halde ders anlatmak.iki dakika ders anlatıyorum çocuklar 1 dakika oturalım diyorum :) bol sıvı ver canım.
Canım al bendende o kadar hergün yemek evi topla çamaşır bulasik ...haftada 3 kez kursa gitmeye başladım sırf sosyallik olsun hava alayım diye akşam 7den 9 30 a kadar eşim bakıyo çocuğa . Dün geldim saat 10da çocuk 2 kaşık yemek yemiş eşim uyukluyo mizmizlanmis durmamis cinnettin gelmiskızlar yaz geldi desem gelmedi daha burya ama bende nasıl bir rehavet var yemek yapasım yok iş yapasım yok geçen hafta evin duvarlarını sildim makinaları kaldırıp altını aldım bir dünya iş yaptım şimdi bir bardağı kaldırasım yok her gün ne yemek yapsam bilemiyorum ara ara bebeklerin menusunu yazın fikir olsun bana da
bide elektrikli süperge modeli önermisizniz bana....
herkese sevgiler
kızlar yaz geldi desem gelmedi daha burya ama bende nasıl bir rehavet var yemek yapasım yok iş yapasım yok geçen hafta evin duvarlarını sildim makinaları kaldırıp altını aldım bir dünya iş yaptım şimdi bir bardağı kaldırasım yok her gün ne yemek yapsam bilemiyorum ara ara bebeklerin menusunu yazın fikir olsun bana da
bide elektrikli süperge modeli önermisizniz bana....
al benden de o kadar, aynı durumdayız eşim çok fazla bakamıyor çocuğa oynatamıyor, kızım hep beni istiyor bu yüzden...ben de yemeği eşime yaptırıyorum napıyım...eve çok yakın spor salonu açılacak ona başlamak istiyorum ama eşime bırakıp nasıl gidicem bilmiyorum, zaten çocuğun banyosuydu, yemekti, bulaşıktı derken bir sürü iş oluyor akşamları.Canım al bendende o kadar hergün yemek evi topla çamaşır bulasik ...haftada 3 kez kursa gitmeye başladım sırf sosyallik olsun hava alayım diye akşam 7den 9 30 a kadar eşim bakıyo çocuğa . Dün geldim saat 10da çocuk 2 kaşık yemek yemiş eşim uyukluyo mizmizlanmis durmamis cinnettin gelmisya dedim anladın mi çocuk bakmak ne kadar zor bide yediğin içtiğin tabak ortada bi iş yapmadın ben hem çocuk bakıyorum hem ev Toplu hediyeler var hergün hem temiz ütü çamaşır hazır gordunmu lafta bütün gün evdesin napiyosun ki olur dedim evet evet çok haklısın birkez daha anladım Allah razı olsun dedi senden. Yani is bitmiyor canım yemekte sebze kabak yaptım geçen dün dolma yaptım kıyma pirinç karışık ezip yoğurtla verdim öğlen çorba karışık sebze evde ne varsa at irmik te koyuyorum faydaliymis bazen et yada tavuk atıyorum tarhana mercimek tavuk çorbası şimdi bezelye zamanı alıp alıp buzluga koymalı işte öyle canim ayy çok yazdım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?