Dogru soyluyosun canim bende telkin vriyorum veriyorum hopp basa donuyoruz ben duzen planli yasami seviyorum isimde hayatimda hrseyimde ustume dusenin fazlasini yapmak en guzelini yapmak isterim ama ne ozel hayatimda nede is hayatimda karsima hep zitti insanlar cikar esimde rahat ohh imreniyorum oyle insanlara cidden gamsiz relaks olabilsem keske yok igne ucuna kadar dusunucem :/ ben olmak cidden cok yorucu esimi istiyorum ama oyle iste isi isi isi

( benim gb birinin esi sofor olsun off ki ne of ama anlamiyo iste persembe kayinvaldeme gittik o gece yola gitti teeee pazar 10 da geldi gece

( pazartesi gitti sali aksam geldi bizi aldi evimize getirdi bu sabah gitti eskisehir almis gitti geldi aslinda limana gidip bida is aldi yok araba arizalandi filan saati 11 yapti gelsem nolcak uyucaz ben gidim dedi gitti yine yola.... bi patliyorum icimi bosaltiyorum duzeliyo 1 hafta sonra yine ayni... zeynebi cok istedim cok cektim hep tek basima mucadele ettim. Hamile kaldim isten cikti bisuru borcla tir aldi bu ise girdi bi arozasi bi tekeri 4/5 milyar duzenimiz alt ust oldu o yok oldu

( hamileligim sitres sıkıntıyla gecti en ozel anlarimda yanimda yoktu. Maddi bisey hissettirmemek icin o yiprandi ben ezildim yansitmak istemesede yansidi tabiki. 1 senelik borcumuz kaldi zeynep zaten zordu tam biraz duzelmeye calisirken hamileyim. Bedenim ruhum gercekten cok yorgun gucum yok. Esimin duru duragi yok soz ver diyorum bida araba almicam de birc yapma soz vrmiyo hep tir pesinde iyisini almak icin

( bunu zor oduyo maf oluyo ama hala akillanmadi. Olmadi baska sekter pesinde hayata dair bi duzenle gitmeyi bilmiyo ben emin olmak bilmek isterim herseyi o tam tersi hep savrulmayi bekliyo. Ne olcak nabicaz dusuncesi beni yoruyo. Heran bisey cikcak diye elim yuregimde. Ay ne yazdim psikologa ihtiyacim var ama hayatimi degistiremicem kendimide yontuyorum ama degisrmiyorum psikologlar rahat insan olmayi ogretebiliyolar mi ki :/
Bu arada zeynep 2 saattir hickirarak agladi gogsumde zor sakinlesti bi bardim kizdim sonra koynuma aldim berabr agladik sevdim saknlesti uyuttum sonra.. tek istegim sakin sevgi dolu bi anne olmak beceremiyorum

( gormedigim bi sevgiyi gosteremiyorum

( surekli annemi sucluyorum neden boyleyim diye sonrada zeynebe zarar vericem oda beni suclucak diye cok uzuluyorum

(