evet tatlım ya yeni bebişe baktım erkek diyor, ama zeynep e de erkek diyor. mesela ben hiç bakmadan tesadüf hamile kalmıştım ve çin takvimi benimkine kız diyordu kız oldu. hayırlı evlat olsun öncelikle, bunlar işin magazin boyutu:) ama ne yalan söyleyim 2. çocuk erkek olursa diye ben kıyafet ya baska eşyaları hep mavi-sarı-yeşil gibi renklerde alıyorum
6 yaş küçüksün benden özge...yine de maşallah becerikli hatunsun, senin gibi komşularım var benim, benle aynı yaşta ama 3 tane kocaman çocuğu var, erken evlenmiş erken yol almış:)
ben yaş olayını düşünüyorum, 32 oluyorum 1 ay sonra, 35' e gelmeden 2.yi doğurmam lazım, vücut çok düşüyor, ama annemin 2. çocuğa bakacak hali yok. eşim işinde yükselse maddi durumu iyileşse belki yatılı bakıcı olurdu. şimdi bu şartlarda zor.
canım merhaba. senin ayın 6'sında transferin vardı? ne oldu?beğenmene çok sevindim canım şekli işi çok kolay once ufak yuvaklak yap sonra bıcakla 3 tane kesik at ortasına ve sar sardıktan sonra hafif bük oldu bitti :)
maşallah canım yok babaya baba yemeğe mama süte sü daha bir çok şey diyor mesela merdiven atlarken hoppa felan diyorda beni biliyor ama mesela birine çağırıcak ve ona bakmıyorsa avaz avaz adam bakana kadar anneeeeee diyor yolda köpek görse anne diyecek resmen...
muhammed aşırı terliyor bazen üzeri incecik oluyor genetik olabilir babasıda çok terliyor aklına takılırsa dr sor canım bide sabah uyanır uyanmaz meme verme ki yemek yesin anne sütü alınca yemek yeme ihityacı hissetmiyor sanırım.
canım gündüzdemi terliyor? mete sadece geceleri terliyor. sabah su gibi kıyafetler.Ccanim bilmiyorum belki normaldi cok terlesi..ama yinede kafami kurcaliyor cunku kiyafetleri su gibi oluyor..
canım anne sütü hariç hiç mi bir şeyler yemiyor? yiyiyorsada neler yiyiyor? çünkü sadece onun vitaminiyle olmaz. kilosu iyi ama vücut gerekli vitamini birazda başka yşeylerden alabilirse iyi olur. yanlış anlama hani burada sana illada hemen sütten kes demiyorum. .:)Hosbulduk canim telefnum bozuk oldugu icin giremiyordum..cok sukur mina iyidir bu yemek yememesi beni cok uzuyor..canim hic sorma sabah kalktigimda heryerim tutulmus..simdi havalarda isindi onu emzirene kadar ikimizde ter icinde kaliyoruz..benimde sacim dokuluyor..minaninda bu gidisle emmeyi birakacagi yoktur..bide benim sutum minaya yariyor masallah kilosu iyidir..sadece anne sutu iciyor.buyuk ihtimalle ekimde sutten keserim.
Canim bir sen sordun beklemeden sonuç perşembe günü dua et ne olur çoook Sağol tatlimcanım merhaba. senin ayın 6'sında transferin vardı? ne oldu?
tabiyki ederim canım. rica ederim ne demek.Canim bir sen sordun beklemeden sonuç perşembe günü dua et ne olur çoook Sağol tatlim
ay ben onun gülüşünü yerim maşallah siz dişleri tamamlamışınız allah yardım eder sen hiç düşünmeEki Görüntüle 1556017 bizde iyi sayiliriz cok yoruyo beni zeyneppppp gucum kalmadi artik baska bi bebekle ilgilencek 1 dk yok nasil bakicam 2. Ye bilmiyorum :///
Canim bir sen sordun beklemeden sonuç perşembe günü dua et ne olur çoook Sağol tatlim
Tüp bebek canimNeyin transferi? Kaçırdım heralde :)
İnşallah. Bilmiyordum. Allah gönlüne göre versinTüp bebek canim
Hepsi ayni canim bizimki kirk ucurmaya gelen ikizlerin kafadina tokat attimerhabalar. ayyy bu çocuk beni delirtecek. buggün öğleden sonra bayaa misafirler geldi. carala curalar. emir bi yandan çocuklara vuruyo, bi yandan arada ne bulursa yiyiyo, misafirlerin tabaklarına gidiyo. görende aç bırakıyoz sancak bi ara kendinden küçük çocuğu itti. 10-15 dk sonra gitti ve çocuğa sarılıp kendince bi şeyler mırıldandı. özür diledi galiba. oyuncaklarını hiç vermedi bi ona vuruyo bi buna sataşıyodu. dün akşam üstü parka çıktık. orda çocuğun tekinin küreğini aldı kafasına geçirdi. çocuğun kafasına. ay ağlasammı gülsemmi bilemedim valla.
ayyy canım allah sana yardım etsin valla çok zor. şimdi şu ikiz mevzusunda ionlarda küçük zeynepte küçük. insan hangisini haklı çıkarsa boş. ikizler kendini koruyamaz, Zeynep daha küçük anlamaz.Hepsi ayni canim bizimki kirk ucurmaya gelen ikizlerin kafadina tokat atti( geldiklerinde cok mutlu oldu heycanlandi sevdi optu uyuyunca sinir llfu hareket etdin diye herelde patlatti ben korumaya calistikca bisey yapmaz alissin bole yaparsan alismaz kardedi olcak filan dediler anlamiyoki suan zarar verebilcegini vurunca bida akillandilar korumama izin verdiler kizmadim olgisini baska yone cektim cunku bilerek yapmiyoki oda bebek daha :/ nabicaz bilmiyorum evde bi bebek olunca emzirince ici gider kuzumun simdiden uzuluyorum cok kucuk daha...
Bugun dalindan kiraz yedik gorumcemin esinin koyune gittik uzakti baya trabzon gb dag koyu zeynep ozgurlugun ve kirlenmenin dibine vurdu :)) pislik icindeydi karpuz yedi sivadi onu bunu herseyi ustune yerlestirdi erik filan dusup kalkip ellerini yaladi :)) eve geldik hemen banyoyu hamam yaptik yikandik. Sirtinda kizarikliklar vardi. Gecen piknikten gelincede yikarken gordum. Biseye alerjisi mi var acaba :/ sonra gecmisti bisey olmaz herelde
Haydi hayırlısıyla
İnşallah. Bilmiyordum. Allah gönlüne göre versin
merhabalar. ayyy bu çocuk beni delirtecek. buggün öğleden sonra bayaa misafirler geldi. carala curalar. emir bi yandan çocuklara vuruyo, bi yandan arada ne bulursa yiyiyo, misafirlerin tabaklarına gidiyo. görende aç bırakıyoz sancak bi ara kendinden küçük çocuğu itti. 10-15 dk sonra gitti ve çocuğa sarılıp kendince bi şeyler mırıldandı. özür diledi galiba. oyuncaklarını hiç vermedi bi ona vuruyo bi buna sataşıyodu. dün akşam üstü parka çıktık. orda çocuğun tekinin küreğini aldı kafasına geçirdi. çocuğun kafasına. ay ağlasammı gülsemmi bilemedim valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?