Çok sıcak gerçekten . Klima açamıyorum çarpar diye. Tam kapının girişinde. Günde 3 kere banyo yaptırıyorum Zeynep'e. Yine de banyodan çıkınca bile yapış yapış...
Yok butun çocuklarda var o sivilceler dediğin isilik. Ben tüm yaşıtlarında görüyorum.Bizim zeynebinde kafasinda boynunda minik sivilceler var yuzlerce yikiyorum surekli ustunu degistiriyorum vantinator hep acik 24 saat uyurken bile cam kapi acik cocugun suyu cikiyo nolcak bole bilmiyorum 1500den basliyo klimalarda cok pahalikafasindaki boynundaki seylr korkutuyo beni yarin kendim icin gidicem saglik ocana onuda gotursem mi acaba pofff
herkese günaydın denize giden arkadaşlar bişey sormak istiyorum bebişlere hangi güneş kremini kullandınız memnun kaldınız mı
Cok sicak ya bunaldim olucem sanki dayanamiyorum((
2. Kattayiz girisimiz cok dar anca iki kisi yanyana dusunun o kadar genisligi bebek arabam travel sistem dana kadar bisiklet plastik degil demirden ebebeyin kpntrollulerden hem zeynebi cantami onlari ayni anda cikariyorum kapimizin onune belim kasiklarim kopuyo artik kaldiramiyorum cok yoruldum bunaldim(( esime satip bastonlardan alim dedim lafini ettirmiyo alirken bu bu diye cok tuttturdum butun herkeze ragmen aldim ama kullanmadan ne bilicem cokta memnunum sorun asada yer olmayip tasimam ((
Aile apartmani birakicam asada yukarda amcasi var pinpiriklinin teki ayakkabilarimiza bile karisir bik bik birakim cikaramiyom desem gider al der yenisini yeniden masraf istemiyorum cok sıkıldım bu sicaklar ustumdeki yuk agir geliyo artik bak uc gundurde kasik agrisi bel agrisi eh misafir var 3 cocuk sag olsun gorumcem getir yiyim tip degil herseyi yapiyo ama bu bile yetiyo kalabalik ona gore ye kalk duzen degisti yani...
Cok bunaldim yoruldum
Canim zeynebi bi yere giderken yurutursem cok kostururm hic durmuyo ekmek almaya sut almaya yuruyerek gidiyoruz sokaga girmiyo agliyo onuda kucakta tasimak zor haftada 2 gun hatim var sohbet ona giderken yada biyere pazara parka giderken bisikletini aliyorum mecbur yoksa zabdedemem :/ her hafta alisveris yapiyoruz pazarada mumkun olsunca esimle gidiyoruz ama eksik biter mi bitmiyo. Allah korusun artik zorlaniyorum ben yerlesip buyuyunce daha aktif olcamsaniyodum ama sanirim agirlastim sicaklarda bunaltti ondan herelde.bence kendini fazla yoruyorsun ve her şeyi çok takıyorsun canım ben muhammed ile yürüyüşe çıkıyorum arabamız hafif ama pek indirmiyorum yürüyor hatta elimi bırakıyor ve dolana dolana gidiyoruz arabanı taşıma artık allah korusun karnında kine bir şey olursa kendini suçlarsın eşin eve geldiğinde aylık alışveriş yapsın her şeye sen koşturma yinede sen bilirsin ama kendine dikkat etmen gereken dönemdesin ben muhammed e hamileyken ev taşıdım kimse yardım etmedi bebeğin plasentası aşağı düştü aman allahım o acıyı kanamaları unutamam ağır kaldırma artık.
oy canım inan eksik bitmiyor bende muhamömedi pek zap edemiyorum ama ara sokaklardan geçiyoruz yavaş yavaş yürüyoruz idare ediyoruz ayın gereği yolu yarıladın sen tabiki de artık daha çabuk yorulursun bisikletinizde ağır sizin ne diyim allahım yardımcın olsun ama komşuları takma kafaya gerekirse altta bırak sonuçta sadece onların değil apartman.Canim zeynebi bi yere giderken yurutursem cok kostururm hic durmuyo ekmek almaya sut almaya yuruyerek gidiyoruz sokaga girmiyo agliyo onuda kucakta tasimak zor haftada 2 gun hatim var sohbet ona giderken yada biyere pazara parka giderken bisikletini aliyorum mecbur yoksa zabdedemem :/ her hafta alisveris yapiyoruz pazarada mumkun olsunca esimle gidiyoruz ama eksik biter mi bitmiyo. Allah korusun artik zorlaniyorum ben yerlesip buyuyunce daha aktif olcamsaniyodum ama sanirim agirlastim sicaklarda bunaltti ondan herelde.
Bugun denize goturduk zeynebi kiyida oynadik kum oturduk su geldikce ciglik attik :)) deniz dalgaliydi giremedi zeynep yine
Canım allah yardım etsin. Bursa yanıyomuş zaten. Komşularınıda takma, azcık anlayışlı olsunlar bi zahmet.Canim zeynebi bi yere giderken yurutursem cok kostururm hic durmuyo ekmek almaya sut almaya yuruyerek gidiyoruz sokaga girmiyo agliyo onuda kucakta tasimak zor haftada 2 gun hatim var sohbet ona giderken yada biyere pazara parka giderken bisikletini aliyorum mecbur yoksa zabdedemem :/ her hafta alisveris yapiyoruz pazarada mumkun olsunca esimle gidiyoruz ama eksik biter mi bitmiyo. Allah korusun artik zorlaniyorum ben yerlesip buyuyunce daha aktif olcamsaniyodum ama sanirim agirlastim sicaklarda bunaltti ondan herelde.
Bugun denize goturduk zeynebi kiyida oynadik kum oturduk su geldikce ciglik attik :)) deniz dalgaliydi giremedi zeynep yine
drumuz bize mustela 50 faktor onerdi. gunesli hava da disari cikarken de suruyorum.herkese günaydın denize giden arkadaşlar bişey sormak istiyorum bebişlere hangi güneş kremini kullandınız memnun kaldınız mı
e hani senin hamilelik takviminoy canım inan eksik bitmiyor bende muhamömedi pek zap edemiyorum ama ara sokaklardan geçiyoruz yavaş yavaş yürüyoruz idare ediyoruz ayın gereği yolu yarıladın sen tabiki de artık daha çabuk yorulursun bisikletinizde ağır sizin ne diyim allahım yardımcın olsun ama komşuları takma kafaya gerekirse altta bırak sonuçta sadece onların değil apartman.
merhaba canım ben oğluma hamileyken de son aylarda yapmıştım :) bebek kendini garantiye alsın...e hani senin hamilelik takvimin
nasil gidiyor bebis nasil
Canim minada top oynamayi seviyor topu attigindinda golllll diye bagirir..bizde balkon yikamayi cok seviyoruz hortumla her yeri sular ve oynar..mina suyu cok seviyor yeterki su olsun...reyyancim sanki kizimi anlatmissin..cok sukur bizde balkondan esya atmak yoktur..bide mina lego oynamayi cok sever...mutfak onun oyun alani olmusmerhaba canım ben oğluma hamileyken de son aylarda yapmıştım :) bebek kendini garantiye alsın...
canım muhammed evde saklambaç oynuyor ve mutfaktan kap kaçak ne varsa toplayıp oturma odasında yemek yapıyor doldur boşalt oynuyor oyunlarını artık kendisi seçiyor üniteye gol yapıyor :) bide gollll diye bağırmayı öğrendi ama en sevdiği oyun balkonu yıkamak elinde paspas bir o yana bir bu yana koşuyor hortumu bazen açıyorum etrafı suluyor bide alt komşunun balkonuna allah ne verdiyse atıyor bizim oyunlar sanırım size göre değil sonuçta kızlar daha sakin oluyor ezgi nasıl iyi mi sen nasılsın özlettin kendini.
Canim hosgeldin..bizde bu sicaklardan mahvolduk..mina cok terliyor gunde uc defa onu yikiyorum..sen ve ezgicik nasilsiniz..slm arkadaslar, umarim herkes iyidir.. sicaklarla herkesin basi dertte, resmen yaniyoruz...
kizlar bebislerle neler oynuyorsunuz?
ezos artik oyuncaklariyla hic ilgilenmiyor. hava serinleyince parka cikiyoruz ama evdeyken nasil oyalayacagimi sasiriyorum. siz neler yapiyorsunuz, neler oynuyorsunuz?
maşallah minaya allahım esirgesin canım muhammed kaka diyor ama yaptıktan sonra diyor erkek bebeklerde kas gelişimi daha geç oluyormuş babası başla diyor öğrenir diyor ama zorlamak istemiyorum ama şimdi gaza geldim klozet aparatı var bebekler için ondan alıp mı başlayım yoksa alaturka tuvalete mi götürüyüm sence aklıma gelmişken kule yapmayı seviyor bide anahtarla kapı açmayı seviyor bizimki açmak derken sadece deliğe takabiliyor sonra kendini alkışlatıyor müzik delisi oldu bide dans edip duruyor döne döne oynuyor :)Canim minada top oynamayi seviyor topu attigindinda golllll diye bagirir..bizde balkon yikamayi cok seviyoruz hortumla her yeri sular ve oynar..mina suyu cok seviyor yeterki su olsun...reyyancim sanki kizimi anlatmissin..cok sukur bizde balkondan esya atmak yoktur..bide mina lego oynamayi cok sever...mutfak onun oyun alani olmus..buarada minada artik kakasi geldiginde soyluyor kakasini tuvallette yapiyor..mina sabah uyanir uyanmaz anne kaka diyor onu tuvallete goturuyorum hem kakasini hem cisini yapiyor..biz erken basladik tuvalet aliskanligina..
Canım emir benle yemek yapıyor, köydeyken salıncak kurulu oluyor. İçine oyuncak eskiden kalma oyuncak bebeği sallıyor. Sonra kalemle kağıda yazıyor. Birde bahçede kum oynuyor. İçerde oyalamaya gerek yok. Hep bahçede.slm arkadaslar, umarim herkes iyidir.. sicaklarla herkesin basi dertte, resmen yaniyoruz...
kizlar bebislerle neler oynuyorsunuz?
ezos artik oyuncaklariyla hic ilgilenmiyor. hava serinleyince parka cikiyoruz ama evdeyken nasil oyalayacagimi sasiriyorum. siz neler yapiyorsunuz, neler oynuyorsunuz?
Canim minada top oynamayi seviyor topu attigindinda golllll diye bagirir..bizde balkon yikamayi cok seviyoruz hortumla her yeri sular ve oynar..mina suyu cok seviyor yeterki su olsun...reyyancim sanki kizimi anlatmissin..cok sukur bizde balkondan esya atmak yoktur..bide mina lego oynamayi cok sever...mutfak onun oyun alani olmus..buarada minada artik kakasi geldiginde soyluyor kakasini tuvallette yapiyor..mina sabah uyanir uyanmaz anne kaka diyor onu tuvallete goturuyorum hem kakasini hem cisini yapiyor..biz erken basladik tuvalet aliskanligina..
Canim bemaşallah minaya allahım esirgesin canım muhammed kaka diyor ama yaptıktan sonra diyor erkek bebeklerde kas gelişimi daha geç oluyormuş babası başla diyor öğrenir diyor ama zorlamak istemiyorum ama şimdi gaza geldim klozet aparatı var bebekler için ondan alıp mı başlayım yoksa alaturka tuvalete mi götürüyüm sence aklıma gelmişken kule yapmayı seviyor bide anahtarla kapı açmayı seviyor bizimki açmak derken sadece deliğe takabiliyor sonra kendini alkışlatıyor müzik delisi oldu bide dans edip duruyor döne döne oynuyor :)
Canim minada kakasi geldikten sonra anne kaka diyordu ama simdi gelmeden once soyluyor..emirde yakin zamanda soyler..ben simdi alaturka tuvaletinde yapiyor..ama buyuk ihtimalle aparat alirim.maşallah minaya allahım esirgesin canım muhammed kaka diyor ama yaptıktan sonra diyor erkek bebeklerde kas gelişimi daha geç oluyormuş babası başla diyor öğrenir diyor ama zorlamak istemiyorum ama şimdi gaza geldim klozet aparatı var bebekler için ondan alıp mı başlayım yoksa alaturka tuvalete mi götürüyüm sence aklıma gelmişken kule yapmayı seviyor bide anahtarla kapı açmayı seviyor bizimki açmak derken sadece deliğe takabiliyor sonra kendini alkışlatıyor müzik delisi oldu bide dans edip duruyor döne döne oynuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?