Tatilde olan anneler bebislerle tatil nasıl gidiyor yorucu ve zormu yoksa eğlenceli mi bizde çıkmayı düşünüyoruz ama yanlız olmak istiyorum ben tadını çıkarmak istiyorum çocuk peşinde koşup öğleni odada gecirmek uyut yedir boşa giden para dinlenemicem ki nasıl gidiyo yorum yazın lütfen
Slm kizlar nasilsiniz umarim hepiniz iyisiniz..bende minayla ugrasiyorum cok sukur az cok yemek yemege basladi.bide kizim yemek yemege basladigindan beri kuzum geceleri fazla kalkmiyor.demekki canim kizim hep acliktan uyaniyormus.sonunda basardik yemek konusunu..bide size bu sorum var kizimin kakasi geldiginde bezine dokunup anne kaka diyor bakiyorum kakasini yapiyor..bi iki defa tuvalate götürdüm yapti..her kakasini yaptidiginda bana soyluyor..sizce erken degilmi tuvalet aliskanligi..
Canım bizde çıkmadık ağustos sonu gibi gidecez kesin olmasada. Nasıl olur bilmiyorum.Tatilde olan anneler bebislerle tatil nasıl gidiyor yorucu ve zormu yoksa eğlenceli mi bizde çıkmayı düşünüyoruz ama yanlız olmak istiyorum ben tadını çıkarmak istiyorum çocuk peşinde koşup öğleni odada gecirmek uyut yedir boşa giden para dinlenemicem ki nasıl gidiyo yorum yazın lütfen
Canım hoşgeldin. Öyle olur çocuklarla onlara tatil. Canım nasıl simit aldınız?Biz Antalya'dan bugun donduk. Canım ben çok keyifli bir tatil geçirdim. Zorlukları vardı elbette. Mesela çok zor yemek yedi.çok az yedi. Ama gittiğimiz otelde hem yemekler güzeldi hem de her şey dahil olduğu için her dakika yemek vardı. Fakat yediremedik işte... Gittiğimiz otelde mini disko, çocuk oyun evi, aktivite merkezi, aquapark ve lunapark vardı. Hepsine gittik. Geceleri mini diskoda dans etti:) 11 ile 16 arası hiç güneşe çıkarmadık. Ama aktivite merkezinde zaman geçirdik. Yaşıtları vardı oyunlar oynadı. Zeynep banyoyu çok sever ama denize girmedi ağladı. Başta sevdi güldü falan sonra simidine koymaya çalışırken bastı yaygarayı. Ne oldu anlamadım. Sonra da istemedi hiç. Fakat orada bir kadın 7,5 aylık bebeğini denizde kucağından kaydırdı. Ay çok korktuk şükür birşey olmadı. Babasıyla ben tatil yapmadık yani. Her şeyi Zeynep'e göre ayarladık. Zordu çok ama keyifliydi çünkü sürekli peşinde gezdik. Bir de İstanbul'da pek hayvan gormuyor kedi kopek dışında. Orada deve horoz kertenkele falan gördü çok şaşırdı :) sana tavsiyem, eğer babası sen ve bebeğinle gideceksen sen tatil yapmayı beklemepeşinde geziyorsun. Bir de mama sandalyesi olayı önemli. Yoksa oturmuyor.
Canım bana bu ayın 10 unda gelicem demişti.yasakhayal nerde ya hakkaten, özledik
Maşallah Mina'ya... Erken başlamış ama bu onun doğal sureci. Yani sen zorlamadığına göre demek ki erken algılayıp uyarıyorhiç erken deme. Bizimki hala çaktırmadan yapıveriyor. Kokudan anlıyorum. Ne ara yaptı anlamıyorum. Her çocuğun gelişimi farklıdır. Mesela bizim sitede Zeynep'in yaşıtı var. Çocuk her şeyi konuşuyor. Her şeyi anlatıyor. Anne bak ne güzel kuşlar uçuyor dedi. Ben şoka girdim. Ama çocuk 18 aylık olmasına rağmen yeni yurumeye başladı. Bu onların daha zeki ya da daha az zeki olduklarını göstermez. Biraz genetik. Seninki derdini anlatıyor işte annesi ne güzel. Bez masrafından kurtaracak seni:)
Canım biz dışarı çıkarken ceylini yedirmeden cikarmamaya çalışıyorum. Dışarda yersekte sandalyeye oturtup çorba köfte gibi şeyler alıp yedir meye çalışıyorum dışarda simariyo kendi yicem oluyo ih mih durmuyo yemezse yemiyo kalkiyoruz ben sana sundum yemedin diyorum huysuzlanirsa bi kavanoz meyve püresi alıyoruz onla idare ediyo arabaya bitmez kendi itmek ister yavaş yavaş çöpleri toplar ter içinde eve gireriz birde şu ara Arabamız yok satmak zorunda kaldık dolmuş otobüs rezillik oluyo çocukla
Sağol canım evet buralar güzel işlek hareketli yazlık gibi. Inşallah en kisa zamanda arabada alırızcanım ben de haftasonu doyurup öyle çıkıyorum ama haftaiçi ters oluyor, ben eve gelince süt emiyor, karnı dolu olunca da onun üzerine hemen yediremiyorum. en az 1 saat geçmesi lazım, bu sefer de geç oluyor. dün arabada giderken akşam 8 de uyudu ve akşam yemeği yemedi. benim de içim rahat etmedi.
valla çocuklu kişinin düzenli bir hayatı olacak, yatma saati falan belli olacak, aksi takdirde her şey bozuluyor
arabanızı satmanız kötü olmuş yaz günü çok ihtiyaç oluyor, ama inşallah daha iyisini alırsınız canım benim, sizin evin olduğu yerler güzel çarşının içi zaten, deniz de yakın, yeter de artar bile, hayırlısı olsun
Canım hoşgeldin. Öyle olur çocuklarla onlara tatil. Canım nasıl simit aldınız?
Tatilde olan anneler bebislerle tatil nasıl gidiyor yorucu ve zormu yoksa eğlenceli mi bizde çıkmayı düşünüyoruz ama yanlız olmak istiyorum ben tadını çıkarmak istiyorum çocuk peşinde koşup öğleni odada gecirmek uyut yedir boşa giden para dinlenemicem ki nasıl gidiyo yorum yazın lütfen
Bizimkide aynı bence dış geliyo el ağızda geziyo aramızda yatmasina rağmen uykuda agliyo öpüyorum elini yanagima koyuyorum öyle sakinlesiyoKızlar bebişleriniz ruya goruyor mu? Zeynep bir suredir bağırarak uyanıyor. Ruya mı yoksa diş sıkıntısı falan mı anlayamadım. Gecede 2 -3 kere oluyor böyle. Aynı durumu yaşayan var mı?
Kızlar bebişleriniz ruya goruyor mu? Zeynep bir suredir bağırarak uyanıyor. Ruya mı yoksa diş sıkıntısı falan mı anlayamadım. Gecede 2 -3 kere oluyor böyle. Aynı durumu yaşayan var mı?
canım kolay gelsin.Gorumcem 2 ogluyla bize geldi aksam biri 6 biri 4 yasinda arti zeynep hamilelik ve sicak :))))
Bu hafta bizdeler optum bay sag kalirsam gorusuruz...
Cok sicak fon kilot geziyom olcem dicaktan poffff
Cok sicak ya bunaldim olucem sanki dayanamiyorum((
2. Kattayiz girisimiz cok dar anca iki kisi yanyana dusunun o kadar genisligi bebek arabam travel sistem dana kadar bisiklet plastik degil demirden ebebeyin kpntrollulerden hem zeynebi cantami onlari ayni anda cikariyorum kapimizin onune belim kasiklarim kopuyo artik kaldiramiyorum cok yoruldum bunaldim(( esime satip bastonlardan alim dedim lafini ettirmiyo alirken bu bu diye cok tuttturdum butun herkeze ragmen aldim ama kullanmadan ne bilicem cokta memnunum sorun asada yer olmayip tasimam ((
Aile apartmani birakicam asada yukarda amcasi var pinpiriklinin teki ayakkabilarimiza bile karisir bik bik birakim cikaramiyom desem gider al der yenisini yeniden masraf istemiyorum cok sıkıldım bu sicaklar ustumdeki yuk agir geliyo artik bak uc gundurde kasik agrisi bel agrisi eh misafir var 3 cocuk sag olsun gorumcem getir yiyim tip degil herseyi yapiyo ama bu bile yetiyo kalabalik ona gore ye kalk duzen degisti yani...
Cok bunaldim yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?