2014 Şubat Anneleri

Kızlar bende bi cesaret aramistim acmamisti şimdi arayamiyorum ama her sabah ve her gece aklımdaki ilk ve son düşünce o ne kadar sahiplenmisiz birbirimizi farkında olmadan birde resim olarak çok gördük dahada etkiledi.zaman geçecek inşallah geçecek bu yaram demiştim ya annemde 5 günlük bebeğini kaybetmiş eskiden sonra ikiz olduk

Her saat başı Aklımda durup durup nasıl olur daha yeni konuştuk diyorum
Sürekli gördüğümüzden dolayı inanmak istemiyorum .
Rabbim Acısını dindirecektir hafifletecektir.
Keşke yakınımda olsa sarılabilsem diyorum sadece giden olursa yanına benim yerime tüm gücüyle sarılsın lütfen

Kızlar bende yazistim ozgeyle. Dualarimizla ayakta olduğunu söyledi yeni nefesinin AYŞE SARE sinin gelmesini beklediğini yazdı. Güçlü ve inançlı. İnşallah bi an evvel bu günler geçer

Hakseverim, canım, güzel annem; Rabbim karnındaki canını, kuzunu sana bağışlasın. Sağlıklı, mutlu kocaman ömrünüz olsun. Zeynebimize de sizede bol bol dua ediyoruz. Daha ne yazılır ne söylenir inan bilemiyorum. Özge'm metanetlisin biliyorum. Allah'ım sabrını azaltmasın. Minik meleğimiz hep bizimle olacak...

Kızlar biraz konuyu değiştirelim mi?biz bugün 1.5 yaş asilarini olduk hepatit a aşısı yokmuş tüm türkiyede onu olamadık haber vercek ler. Siz oldunuz mu hepsini ağızdan çocuk felci koldan karma olduk boy 82.5 kilo 10. 500 çok az kilo almış

bizim aşı olmamız gerekiyordu,daha olmadık..

kızlar bu arada bizimkisi cok memeye düştü..vermeyince beni hırpalıyor..napcam bilmiyorum...hala emziren kaç kişi var?30 dakika boyunca memede kaldığını bilirim

Benimkide emiyoda öyle yarım sa
Bizimkide emiyoda öyle yarım saat değil 10 15 dk sonra gidiyo geri geliyo biraz oyun biraz gerçek

biz gecen hafta yaptirdik asilari, hepsi vardi. yalniz ilk defa kolu asidan sonra sisti ve kizardi. 2-3 gun falan sanirim onun da cani yandi. araya haftasonu girince tekrar goturmedim. zaten sonra gecti..
artik kilo almamalari cok normal.. ezos kac aydir gr kilo almiyor. cok sukur sagligi yerinde..
minaya da masallah..

Nazliedam nerdesin? Gittinmi ozge ye?
Kızlar hergün watsaptan yazıyorum ozge ye. .ayşe sare kizimiz inşallah güneş gibi dogacak annesinin hayatına. Kurban oldugum Rabbim neylerse güzel eyler.

Canim ben emziriyorum.minada asiri düskündür memeye..

Biz olduk aşırı ocak sonu doğumlu olduğu için sanırım bizden sonrasına aşı kalmadı. çoğu kişiden duydum aşının olmadığını inşallah gelir.
Kilomuz 13,5 boy 85 cm bizimde. herşey normal çok şükür
ve ben artık memeden kesmek istiyorum. ama hala cesaret edemedim izne çıkınca dedim ee o zamanda hastalandı yapamadım

Bizde halen olmadik asi..masallah nisaya..canim bende cesaret edemiyorum kesmeye..kizim emerek uyuyor..allah yardimcimiz olsun.

Ya kızlar nasıl biberona alıştıracagim ben bunu?almiyor bir türlü. Meme desen krize giriyor vermeyince ama inanın ne kriz..kendini yerlere atmalar, tekme tokat daliyor bana resmen.esim aile hekimi birak emsin diyor.yalancı emzigi kendiliginden bıraktı 2 ay önce. Inşallah memeyide bırakır.
bu arada Speedy kızının kırk bin kere maşallah var..bende götürünce yazarım boy kilo

Canım biz yarın olacağız aşılarımızı. Çünkü pazartesi yada Salı tekrar memleketimize döneceğiz. Gitmeden aradan çıksın istedim.

Kızlar bana bir akıl verin, yardım edin. Emir mete çok televizyon izliyor. Reklamlara ayrı bir ilgi gösteriyor ama çizgifilminde izliyor. Abisi ve ablası izlerken oda izliyor. Onlara kapattırdım zaman ablasının telefonunda kedi var, ablasının yanına gidip gidi diyerek kediyi açmasını istiyor. Aslında abisiyle ablası da çok televizyon izlemiyorlardı ama kuzenlerinden görüp izlemeye başladılar. Onlarda ya televizyonye telefon ya da bilgisayar.

Maşallah canım kızına, kilosu da buydu çok iyi. Emir ve de hayatta Oqilov ve boyda çıkmaz. Yarın götürünce yazarım ben de.

Biz de sali günü asilarini yaptirdik. Boy 81 cm kilo 11.5 ama memleketten geldigimizden beri hicbir sey yemiyo kesin verir o kilosunu galiba yalnızlıktan depresyona girdi. Memlekette ilgi alaka coktu simdi yalniz kaldik

Bardak ile içir canım bazı çocuk biberon istemiyor.
Evet zor ama yapacak bir şey yok gibi gruptan arkadaşımızın oğlu memeyi bıraktı gece kalkıyor bardak ile süt içip yatıyor :)
Sağol canım . Sağlıklı olsunlar yeter.

Ben ilk zamandan hiç izlettirmedim. şimdi de arada valla 10 dk kıçı yer görsün diye açıyorum yüzüne bakmıyor :S
haftasonları devamlı totomda geziyor. tuvalete bile gidemiyorum.
Süreli izlet istersen , aklıma ilk bu geldi

Maşallah canım kızına, kilosu da buydu çok iyi. Emir ve de hayatta Oqilov ve boyda çıkmaz. Yarın götürünce yazarım ben de.

Sağol canım ya bir ben miyim bilmiyorum ama ilk 6 ay dışında ne zaman doktora gitsek tarttırmadım bile
ne bileyim ben çok önem vermiyorum. geçen hastalandı çocuğum boğazları enfeksiyon oldu 2 gün sadece karpuz yedi o kadar biraz azcık makarna mutlaka kilo vermiştir bu dönemde ama hiç önemsemem. Fazla mi rahatım diyorum bazen

annem vay hasta oldu aman süzüldü :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…