2014 Şubat Anneleri

Canim maşallah elife..bizde sizinle aynı durumdaydik minada memeye çok düşkundu sabaha kadar emerdi..sonunda onu sütten kestim..iyikide kestim şimdi çok rahatım kızım geceleri bazan bi defa uyanıyor bazende hiç uyanmiyor uyandığında su içip uyuyor..bide uyku egitimide verdim.sabah 8 uyaniyor öğle 12 uyuyor aksamlari da9:35 uyuyor..sana tavsiyem hemen sütten kes.hem sen hem elif rahatlar.

Aksam okurum canim. Bizimki allahtan babaya da cok duskyn. Hatta benden daha fazla. Bizde de tam tersi, ben ayrilmak istem:yorum. Yul sonunda ise basluycam ya, herhalde onun psikolojisiyle, bir an bile gozumun onunden ayirmak istemiyorum...
Minada babasına çok duskundur.tam bi babacidir

Canım biliyorum az çekmedik ve ben hala çekiyorum. .köpek dişleri çıksın hemen memeden kesecegim. Bizde sabah 6 da uyaniyoruz. ..öğlen 11 de uyuyor..aksamda 7 de..sabaha kadar 3 kere uyaniyor.darısı başıma inşallah. .sütten kesince iştahında açılma oldu mu canim?

Ay bende aynı dertten müZdaribim sabah 6 da ayakta üstelik sabaha kadar on kere meme emmeye kalkıyorum geçecek eminim sabretmek lazım canları sağolsunda bugünlerde geçer nasılsa

Insallah canim darısı sizin başınıza..canım zaten benim büyük nedenim kizimin bişey yememesi sadece emiyordu.ama şimdi maşallah yerseyi yiyor..bizim için iyi oldu..

Ay bende aynı dertten müZdaribim sabah 6 da ayakta üstelik sabaha kadar on kere meme emmeye kalkıyorum geçecek eminim sabretmek lazım canları sağolsunda bugünlerde geçer nasılsa
Bizde öyleydik ama benim kızım hiçbir şey yemiyordu düşün tırnaklarinda beyaz lekeler olusmustu.bende kestim şimdi hersey yiyor.meyveyle arası iyi oldu.

canim yapma böyle ama. bunlar bize emanet ve ne olurlarsa olsunlar dunyada paha bicilemeyen tek varliklar. bence yanlis dusunuyorsun. hem engelli olsa ne olur o senin bir parcan degil mi. inan allah oyle büyük ki hic ummadigin yerden bile kapi acabiliyor. sen guclu birisin biliyorum hormonlardan duygusala baglandin. ama zaman duygusallik zamani degil senin icin. bolca dua et gerisini allaha birak. kontrollerini aksatma sonra üzülür bebisin.

Günaydın kızlar. .Allah askina kim kızıma dua etti..yavrum sabaha kadar mışıl mışıl uyudu maşallah. .ayyy çok güzelmiş uyumak kaç zamandan sonra
Ben ettim canım aksamim duayla geçti deliksiz uyusunlar buz ve kuzucuk lar dedim . Bende 10da yatirdim 5dk da uyudu gece 4e kadar gik çıkmadı merak ettim kalktım baktım uyuyo mışıl mışıl taaa 5.30 da uyandi yanımıza aldım artık odadan nefret etmesin diye

Günaydın kızlar. .Allah askina kim kızıma dua etti..yavrum sabaha kadar mışıl mışıl uyudu maşallah. .ayyy çok güzelmiş uyumak kaç zamandan sonra
Dualarim sizinle..benim kızımda 9: 35 uyudu sabah 7:35 uyandi benim kızım da artık ayrı odada uyuyor...Bugünleride görmek vermiş..inşallah tüm çocuklar böyle mışıl mışıl UyuSun lar.

arkadaşlar günaydın,
benim sormak istediğim kafama takılan bir şey var. benim kızım eylül ayının son haftası köpek dişlerini çıkarmaya başladı. 1 ay boyunca uyku ve iştah gitti. dişler beyaz beyaz patladı. ancak hala tam olarak uzayıp diş formuna gelmedi. nasıl desem yarısı falan çıktı, yarısı çıkmadı. acaba çocukta kalsiyum eksiği mi var?
her gün 3 kez anne sütü, yoğurt, brokoli, peynir falan yiyor...inek sütü içmiyor ne yazık ki

Canim bizim de dış öğle tam uzamadi geçen eşime dedim neden minanin dışı uzamiyor öyle kaldı.çünkü diğer dişleri öyle değildi..benimde kafam takıldı..acaba doktorami sorsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…