Canim maşallah elife..bizde sizinle aynı durumdaydik minada memeye çok düşkundu sabaha kadar emerdi..sonunda onu sütten kestim..iyikide kestim şimdi çok rahatım kızım geceleri bazan bi defa uyanıyor bazende hiç uyanmiyor uyandığında su içip uyuyor..bide uyku egitimide verdim.sabah 8 uyaniyor öğle 12 uyuyor aksamlari da9:35 uyuyor..sana tavsiyem hemen sütten kes.hem sen hem elif rahatlar.canım benim bence hiç kendini kasma..ben hazirandan beri kızımı oturma odasında yatırıyorum.tek basına yatıyor..gece kalkıp yanıma gelir beni alıp yatagına götürür meme emmeye gidiyoruz,yada kalkıp anneeee cabuk gellll diye bagırır..bence sende oturma odasına cekyatı ac orda yatır..uyku saati gelince koşa koşa bebeklerini alır yatagına gidip yatar..özendirmeye çalış biraz gerisi geliyor zaten..
Canim hoşgeldin..blogunu takip edenlerden.buarada Nisa küçükken babasının kopyasi ama şimdi fazla benzemiyor...maşallah nisayaSelam kızlar 3 günlük tatilimizden döndük..
Geçmişe çok bakamadım . :) kars ile alakalı da hemen blog yazayım
Minada babasına çok duskundur.tam bi babacidirAksam okurum canim. Bizimki allahtan babaya da cok duskyn. Hatta benden daha fazla. Bizde de tam tersi, ben ayrilmak istem:yorum. Yul sonunda ise basluycam ya, herhalde onun psikolojisiyle, bir an bile gozumun onunden ayirmak istemiyorum...
Canım biliyorum az çekmedik ve ben hala çekiyorum. .köpek dişleri çıksın hemen memeden kesecegim. Bizde sabah 6 da uyaniyoruz. ..öğlen 11 de uyuyor..aksamda 7 de..sabaha kadar 3 kere uyaniyor.darısı başıma inşallah. .sütten kesince iştahında açılma oldu mu canim?Canim maşallah elife..bizde sizinle aynı durumdaydik minada memeye çok düşkundu sabaha kadar emerdi..sonunda onu sütten kestim..iyikide kestim şimdi çok rahatım kızım geceleri bazan bi defa uyanıyor bazende hiç uyanmiyor uyandığında su içip uyuyor..bide uyku egitimide verdim.sabah 8 uyaniyor öğle 12 uyuyor aksamlari da9:35 uyuyor..sana tavsiyem hemen sütten kes.hem sen hem elif rahatlar.
Ay bende aynı dertten müZdaribim sabah 6 da ayakta üstelik sabaha kadar on kere meme emmeye kalkıyorum geçecek eminim sabretmek lazım canları sağolsunda bugünlerde geçer nasılsagünaydın kızlar..hergün 5.30 bilemedin en geç 6 da ayaktayız..ne zamana kadar böyle gidecek bilmiyorum..hala deliler gibi meme emiyoruz..gece uykusunu ne ben ne elif alabiliyor..köpek dişleri çıksın ilk işim aktardan sabır taşı alıp memeden kesmek..2 yaşını beklemeyeceğim artık..bu arada elif iyi oldu..fatih hastalandı..3 gündür yüksek ateşi var..ateş düşürücülerle ayakta kuzum..kreşte kaptı sanırım..elif artık iyice kendini ifade ediyor..maşallah her cümleyi kurabiliyor..şimdi ben bunları yazarken abisiyle oyuncaklarla oynuyor..diyorki böyle yaptık böyle taktık..legolarla oynuyor abisiyle..abi olmaz,bak buldum,ben buldum,abi gog (yok) burda..diye vır vır konuşuyor..
bu arada kızlar..4 gündür ikisinede kahvaltı tabağı hazırlıyorum..tabakta zeytin,salam,kaşar,beyaz peynir,ekmek içi ve salatalık var..sadece beyaz peynir yemiyor..abisine ben kazanacam ben bitirecem deyip gaza gelip eliyle hepsini yiyor..çatal vermiyorum çünkü 2 dakika poposu yer görmez..bizden böyle işte..
birde kaka yapınca yüzüstü yatıp anne gel kokla hadi diyor..ya bu iyice sıpalaştı..buraya yazdımmı bilmiyorum ben kendime türk kahvesi yapıyorum,gidip oyuncak fincanını gelip benimle içiyor..yalnız abur cuburların olduğu çekmeceden çikolata getirip kahvenin kenarına koyuyor..valla büyümüşte küçülmüş bu maşallah..
Insallah canim darısı sizin başınıza..canım zaten benim büyük nedenim kizimin bişey yememesi sadece emiyordu.ama şimdi maşallah yerseyi yiyor..bizim için iyi oldu..Canım biliyorum az çekmedik ve ben hala çekiyorum. .köpek dişleri çıksın hemen memeden kesecegim. Bizde sabah 6 da uyaniyoruz. ..öğlen 11 de uyuyor..aksamda 7 de..sabaha kadar 3 kere uyaniyor.darısı başıma inşallah. .sütten kesince iştahında açılma oldu mu canim?
Bizde öyleydik ama benim kızım hiçbir şey yemiyordu düşün tırnaklarinda beyaz lekeler olusmustu.bende kestim şimdi hersey yiyor.meyveyle arası iyi oldu.Ay bende aynı dertten müZdaribim sabah 6 da ayakta üstelik sabaha kadar on kere meme emmeye kalkıyorum geçecek eminim sabretmek lazım canları sağolsunda bugünlerde geçer nasılsa
canim yapma böyle ama. bunlar bize emanet ve ne olurlarsa olsunlar dunyada paha bicilemeyen tek varliklar. bence yanlis dusunuyorsun. hem engelli olsa ne olur o senin bir parcan degil mi. inan allah oyle büyük ki hic ummadigin yerden bile kapi acabiliyor. sen guclu birisin biliyorum hormonlardan duygusala baglandin. ama zaman duygusallik zamani degil senin icin. bolca dua et gerisini allaha birak. kontrollerini aksatma sonra üzülür bebisin.canım benim ara ara giriyorum ancak ev işi muhammed ali derken zaman bitiyor.7. aya girdi isim düşünmedim inan 2li test kötü çıkınca hiçbirşeye heves kalmadı bende en son 19. haftada doktora gittim gitmiyorum kötü bişey der diye
sanada günaydın canımgunaydinnnnnnn......
gunaydinnnnnnn......
Günaydın canlarimmmsanada günaydın canım
Ben ettim canım aksamim duayla geçti deliksiz uyusunlar buz ve kuzucuk lar dedim . Bende 10da yatirdim 5dk da uyudu gece 4e kadar gik çıkmadı merak ettim kalktım baktım uyuyo mışıl mışıl taaa 5.30 da uyandi yanımıza aldım artık odadan nefret etmesin diyeGünaydın kızlar. .Allah askina kim kızıma dua etti..yavrum sabaha kadar mışıl mışıl uyudu maşallah. .ayyy çok güzelmiş uyumak kaç zamandan sonra
Günaydın kızlar. .Allah askina kim kızıma dua etti..yavrum sabaha kadar mışıl mışıl uyudu maşallah. .ayyy çok güzelmiş uyumak kaç zamandan sonra
Dualarim sizinle..benim kızımda 9: 35 uyudu sabah 7:35 uyandi benim kızım da artık ayrı odada uyuyor...Bugünleride görmek vermiş..inşallah tüm çocuklar böyle mışıl mışıl UyuSun lar.Ben ettim canım aksamim duayla geçti deliksiz uyusunlar buz ve kuzucuk lar dedim . Bende 10da yatirdim 5dk da uyudu gece 4e kadar gik çıkmadı merak ettim kalktım baktım uyuyo mışıl mışıl taaa 5.30 da uyandi yanımıza aldım artık odadan nefret etmesin diye
Ne güzel hergece birbirimize dua edelim o zamanDualarim sizinle..benim kızımda 9: 35 uyudu sabah 7:35 uyandi benim kızım da artık ayrı odada uyuyor...Bugünleride görmek vermiş..inşallah tüm çocuklar böyle mışıl mışıl UyuSun lar.
Iyi ki varsınız sizin sayenizde çok şeyler öğrendim.paylaşımlar bizim için iyi oluyor..Ne güzel hergece birbirimize dua edelim o zaman
Canim bizim de dış öğle tam uzamadi geçen eşime dedim neden minanin dışı uzamiyor öyle kaldı.çünkü diğer dişleri öyle değildi..benimde kafam takıldı..acaba doktorami sorsakarkadaşlar günaydın,
benim sormak istediğim kafama takılan bir şey var. benim kızım eylül ayının son haftası köpek dişlerini çıkarmaya başladı. 1 ay boyunca uyku ve iştah gitti. dişler beyaz beyaz patladı. ancak hala tam olarak uzayıp diş formuna gelmedi. nasıl desem yarısı falan çıktı, yarısı çıkmadı. acaba çocukta kalsiyum eksiği mi var?
her gün 3 kez anne sütü, yoğurt, brokoli, peynir falan yiyor...inek sütü içmiyor ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?