tesekkur ederim canim cevabin icin.. ya boyle vicdan azabi gibi ya da kendi kendime uzerimde baski yaptim, madem midem bulanmiyor oruclarimi tutmam lazim diye, esime diyordum sen bana boyle dedin diye, o da yemin ediyor ben boyle bi sey soylemedim diyor. demek ki kendi kendime oyle dusundum. ablam soruyor arada sirada oruc tutuyo musun diye, onun da ayni gecen sene ramazada hamileydi, martin basinda dogum yapti, o da biraz etkilemis olabilir, bilemiyorum.
dogru diyosun, evde dursam bi sekilde yatarim uyurum dinlenirim yormam kendimi bi sekilde tutarim orucumu, ama ise geliyorum ve cok yoruluyorum iste de. ablam mesela orucunun bi kismini tutmus ama butun ramazan yatmistim diyor, cunku ogretmen ve yazin calismiyor. pazartesi biz de doktroa gdces bakalim bi de bizim doktroa sorayim o ne diycek acaba, gerci ben amerikadayim, gidecegim doktro da musluman degil ama yine de bilimsel olarak bi seyler soyler heralde... Allahim bize dogru kararlar vermeyi nasib etsin.. bebegime cok zor kavustum 2 yil bekledim, simdi ona zarar verirsem kendimi cok zor affederim gibime geliyor