- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım, muhtemelen içindeki bir mineral ya da vitamin fazla geliyor dengeyi bozuyor. Yerine muadili bir vitamin olsa ya da yan etkisi bir an evvel geçse...
herkese merabalar..çok halsiziim ,sürekli uyumak istiyorumm...evi afedersiniz b..k götürüyo napcam be yaaaaaa![]()
[ı][sıze=3]ense kalınlığı değerini yazarsan yardımcı olabiliriz canım[/sıze][/ı]
tatlil sonuçlarında ense kalınlığı yazmıyor sadece paa ve fbc değerleri var onun dışında netteki sonuçlarda bişey yazmıyor.
aslında bebeğe bi zararı olduğundan değil de bize zararı olabiliyomus.tiryakiysen günde bir bile içebilirsin dedi dr.um.ama içmezsen daha iyi dedi.
bende 13+2 de yaptırdım canım.bi sıkıntı olacağını sanmıyorum![]()
selam hatunlar,hepinizin kadir gecesi mubaret olsun şimdiden...elimden geldiğince dilimin döndüğünce hepimize dua etcem,ismini bildiklerime ismen ama nick name kabul görürse onu da söylerim:))) ya rabbii limonportakala,lepiye,adallye,spse ye hahahahahh töbeee.....nasılsınız bakalım??? benim mide bağırsak ilişkim kötü hala ama alışcam artık napim....bu arada kan ilacını almaya başladığımdan beri afedersiniz ama dışkımın rengi acaip koyuuu çok afedersiniz sadece sadece benmiyim diye merak ettim....
lepi koyduğun şey çok mantıklı ama evdeki pantolonları giyebilmek için bacaklarımızın kilo almıyor olması lazım:))))
kızlar ya ben bitter çikolata delisi olarak hamile kaldığımdan beri ağzıma sürmedim ama kendimi daha fazla tutamadım bugün aldım ve birazcık yedim.. Odamda bi hamile daha var benden daha önde o, ağzına kakaolu birşey sürmüyo ya zararlıymış diyo..
Dr.unuz size çikolata yemeyin falan dedi mi?
Ben arada kakaolu süt falan da içiyorum sütü sade içemediğimden dolayı..
Ama kahveyi kestim mesela..
Siz ne yiyiyosunuz kakaosuz hayat çok zor![]()
bi kez oldu bi daha da olmadı ama kasıklarım falan adet olacakmışım gibi ağrıyo bide kan gibi bişey gelince korktum
Haha aynı benim ev :))))
ben de kek yıyorum hazır...çikolata falan eşimin kahvesınden kolasından bırer yudum alırım kasma kendını o kadar ye iç güzelim abartmadan....kızlar ya ben bitter çikolata delisi olarak hamile kaldığımdan beri ağzıma sürmedim ama kendimi daha fazla tutamadım bugün aldım ve birazcık yedim.. odamda bi hamile daha var benden daha önde o, ağzına kakaolu birşey sürmüyo ya zararlıymış diyo..
dr.unuz size çikolata yemeyin falan dedi mi?
ben arada kakaolu süt falan da içiyorum sütü sade içemediğimden dolayı..
ama kahveyi kestim mesela..
siz ne yiyiyosunuz kakaosuz hayat çok zor![]()
kızlar ya ben bitter çikolata delisi olarak hamile kaldığımdan beri ağzıma sürmedim ama kendimi daha fazla tutamadım bugün aldım ve birazcık yedim.. odamda bi hamile daha var benden daha önde o, ağzına kakaolu birşey sürmüyo ya zararlıymış diyo..
dr.unuz size çikolata yemeyin falan dedi mi?
ben arada kakaolu süt falan da içiyorum sütü sade içemediğimden dolayı..
ama kahveyi kestim mesela..
siz ne yiyiyosunuz kakaosuz hayat çok zor![]()
Kızlar bu arada çok yoruldum işlerim yeni bitti pertim çıkmış durumda adeta
bir hafta 10 gündür sorunsuz olan midem dün yine bana oyun oynadı akşam üstü önce yanmaya başladı sonra bulantı ve kusma akşam bişi yiyemedim anlıcanız şuandada yanma ve bulantı devam ediyor malesef
bişimi dokundu acaba diyorum bilemiyorum bu arada yarın sabah tartılmayı planlıyorum bakalım aldığım yarım kilonun üstüne kilo almışmıyım yarın yazarım inş. Bir haftadır yemem düzelmişti çünkü
sizler nasılsınız??
Bu arada giyecek konusunda bende sorunluyum şuanda büyük beden olan pantolonlarımın belleri iyi ama bacakları bol çirkin duruyor sadece taytla beğeniyorum kendimi ama onada sürekli giyecek uzun tunik sayım kısıtlı
siz neler giyiyorsunuz?
inşallah bir an önce geçer rahatlarsın
benimde midem genelde hep böyle bi süre iyi sonra bir anda yeniden eski hale geri dönüyorum ama her gün olmasından iyidir.
Kıyafet içinde pantalon içinde kendimi eskisi kadar rahat hissetmiyorum.
Eki Görüntüle 772771
haftasonu kendime bunu aldım tam hamile elbisesi gibi durmuyr defacto inanılmaz rahat sanırım en rahat ettiğim elbise