2014 Şubat Anneleri

geçmiş olsun canım, muhtemelen içindeki bir mineral ya da vitamin fazla geliyor dengeyi bozuyor. Yerine muadili bir vitamin olsa ya da yan etkisi bir an evvel geçse...

valla bilmiyorum cok rahatsız ettiği için bende kullanmıyorum.doktorumda kullanma dedi zaten

Kızlar bugün 2li tarama testi sonuçlarını almaya gidicem inş. Ii cıkar sonuçlar.gerci dr ense kalınlığı falan cok ii demiti ama insan yinede merak ediyor.internette sadece 2değer yayınlanmış bende onlardan hiç bişey anlamadım

merhaba kızlar bugün 2 li tarama testimi yaptırdım ense kalınlığı normal dedi bebeğim gününe göre büyükmüş:nazar::nazar::nazar: hatta ben çok korkuyordum 1,5 kilo vrdim çünkü kanımın sonuçlarına bayramdan sonra gidicem doktor %75 ERKEK DEDİ 1 2 hafta sonra daha net belli olur dedi benim içimden galiba kız geçiyordu yanılmışım heralde sağlıklı olsunda önemlisi o herkesinki hayırlı :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: olsun:49::49:

kızlar sizinkilerinde doğum tarihi değişiyormu bi gittim 12si bi gittim 15 şimdi ise 11i dedi çocuğun pozisyonuna göre değişiyormuş 1 hafta oynama olur diyor :49::49:

selam hatunlar,hepinizin kadir gecesi mubaret olsun şimdiden...elimden geldiğince dilimin döndüğünce hepimize dua etcem,ismini bildiklerime ismen ama nick name kabul görürse onu da söylerim:))) ya rabbii limonportakala,lepiye,adallye,spse ye hahahahahh töbeee.....nasılsınız bakalım??? benim mide bağırsak ilişkim kötü hala ama alışcam artık napim....bu arada kan ilacını almaya başladığımdan beri afedersiniz ama dışkımın rengi acaip koyuuu çok afedersiniz sadece sadece benmiyim diye merak ettim....

lepi koyduğun şey çok mantıklı ama evdeki pantolonları giyebilmek için bacaklarımızın kilo almıyor olması lazım:))))

canım demir ilacından kaynaklı renkteki koyulaşma maalesef. yıllarca demir ilacı kullanmış birisi olarak söylüyorum bunu.

kızlar ya ben bitter çikolata delisi olarak hamile kaldığımdan beri ağzıma sürmedim ama kendimi daha fazla tutamadım bugün aldım ve birazcık yedim.. odamda bi hamile daha var benden daha önde o, ağzına kakaolu birşey sürmüyo ya zararlıymış diyo..
dr.unuz size çikolata yemeyin falan dedi mi?
ben arada kakaolu süt falan da içiyorum sütü sade içemediğimden dolayı..
ama kahveyi kestim mesela..
siz ne yiyiyosunuz kakaosuz hayat çok zor :31:

kızlar doktordan geliyorum, herşey yolunda dedi, idrar enfeksiyonu için bol su iç dedi yine:) bir hafta büyük çıktı prensim, evet erkeğe benzetti ama kesin değil dedi tabi.. :) 3 hafta sonra kesinleşcek.

kızlar ya ben bitter çikolata delisi olarak hamile kaldığımdan beri ağzıma sürmedim ama kendimi daha fazla tutamadım bugün aldım ve birazcık yedim.. Odamda bi hamile daha var benden daha önde o, ağzına kakaolu birşey sürmüyo ya zararlıymış diyo..
Dr.unuz size çikolata yemeyin falan dedi mi?
Ben arada kakaolu süt falan da içiyorum sütü sade içemediğimden dolayı..
Ama kahveyi kestim mesela..
Siz ne yiyiyosunuz kakaosuz hayat çok zor :31:

canım neden kendini bu akdar sıkıyorsu abartı olmadığı sürece nolacakki zararlı bişi bile olsa kaldıki kakao neden zararlı olsun
kakao kafein içeriyor birazcık o bakımdan zararlı diyorsan yine ne olacak diyorum bişicik olmaz gebe olduğu halde kahveyi çayı çok içen insanlar tanıyorum gayette sağlıklı bebekleri oldu
mantık şu aslında kafein kanımızdan direk bebeğe geçiyor ve bebek daha çok uyanık kalıyor daha hareketli oluyor bildiğim başkacanada bir zararı yok

hayır günde bi paket çikolata bir bebeğe napabilir yani ?
Lütfen biraz rahat ol

ben kahve düşkünü bir insan olarak gebeliğim boyunca kahve kokusuna tahammül edemiyorum fakat sevsem yine içerim günde bir fincan

Kızlar bu arada çok yoruldum işlerim yeni bitti pertim çıkmış durumda adeta

bir hafta 10 gündür sorunsuz olan midem dün yine bana oyun oynadı akşam üstü önce yanmaya başladı sonra bulantı ve kusma akşam bişi yiyemedim anlıcanız şuandada yanma ve bulantı devam ediyor malesef

bişimi dokundu acaba diyorum bilemiyorum bu arada yarın sabah tartılmayı planlıyorum bakalım aldığım yarım kilonun üstüne kilo almışmıyım yarın yazarım inş. Bir haftadır yemem düzelmişti çünkü

sizler nasılsınız??

Bu arada giyecek konusunda bende sorunluyum şuanda büyük beden olan pantolonlarımın belleri iyi ama bacakları bol çirkin duruyor sadece taytla beğeniyorum kendimi ama onada sürekli giyecek uzun tunik sayım kısıtlı

siz neler giyiyorsunuz?

bi kez oldu bi daha da olmadı ama kasıklarım falan adet olacakmışım gibi ağrıyo bide kan gibi bişey gelince korktum

ben de 11.haftamdayım canım kasık ağrısı adet ağrısı var bende de...

Haha aynı benim ev :))))

haahhhaa benım ev... :)

kızlar ya ben bitter çikolata delisi olarak hamile kaldığımdan beri ağzıma sürmedim ama kendimi daha fazla tutamadım bugün aldım ve birazcık yedim.. odamda bi hamile daha var benden daha önde o, ağzına kakaolu birşey sürmüyo ya zararlıymış diyo..
ben de kek yıyorum hazır...çikolata falan eşimin kahvesınden kolasından bırer yudum alırım kasma kendını o kadar ye iç güzelim abartmadan....

canım az önce doktoruma sordum sütü sade içemiyorum tam tahıllı nesquikle karıştırıp içiyorum zararı var mı dedim.. ne yesen kardır dedi, bide bitter cikolata en sağlıklısı, ben cay kahve sevmiyorum hiç, ama hergün ülker sütlü çikolata yiyorum.. o kadarcık kafeinden bişey olmaz, ama abartma tabi ;)

Kızlar bu arada çok yoruldum işlerim yeni bitti pertim çıkmış durumda adeta

bir hafta 10 gündür sorunsuz olan midem dün yine bana oyun oynadı akşam üstü önce yanmaya başladı sonra bulantı ve kusma akşam bişi yiyemedim anlıcanız şuandada yanma ve bulantı devam ediyor malesef

bişimi dokundu acaba diyorum bilemiyorum bu arada yarın sabah tartılmayı planlıyorum bakalım aldığım yarım kilonun üstüne kilo almışmıyım yarın yazarım inş. Bir haftadır yemem düzelmişti çünkü

sizler nasılsınız??

Bu arada giyecek konusunda bende sorunluyum şuanda büyük beden olan pantolonlarımın belleri iyi ama bacakları bol çirkin duruyor sadece taytla beğeniyorum kendimi ama onada sürekli giyecek uzun tunik sayım kısıtlı

siz neler giyiyorsunuz?

inşallah bir an önce geçer rahatlarsın

benimde midem genelde hep böyle bi süre iyi sonra bir anda yeniden eski hale geri dönüyorum ama her gün olmasından iyidir.

kıyafet içinde pantalon içinde kendimi eskisi kadar rahat hissetmiyorum.

$c3457_f67_13sm_01_02.webp

haftasonu kendime bunu aldım tam hamile elbisesi gibi durmuyr defacto inanılmaz rahat sanırım en rahat ettiğim elbise

inşallah bir an önce geçer rahatlarsın

benimde midem genelde hep böyle bi süre iyi sonra bir anda yeniden eski hale geri dönüyorum ama her gün olmasından iyidir.

Kıyafet içinde pantalon içinde kendimi eskisi kadar rahat hissetmiyorum.

Eki Görüntüle 772771

haftasonu kendime bunu aldım tam hamile elbisesi gibi durmuyr defacto inanılmaz rahat sanırım en rahat ettiğim elbise

speedyim çok güzelmiş elbise beğendim güle güle giy eylül sonuna kadr giyersin üstüne hırkayla falan

bana gelince aslında bi kaç elbisem var giyebileceğim ama şu kıllar sorun oluyor ya ayın 18 sinde tatile gideceğim yine çıkar diye henüz ağdada yapmadım haftaya bugün falan gidip yaptırcma bayramda kıllı olcam yani :1::1: Tayt giycem çünkü :1::1:

Back
X