2014 Şubat Anneleri

günaydın annelerrr:) nasılsınız bakalım? bende bugün kontrole gidiyorum dündü aslında ama bi takım aksilikler yaşadım gittiğimde geç kalmıştım doktorumuz bir doğuma girmişti mecbur bugüne kaldım başka doktor istemedim...ikili testi falanda yapacakmış doktorumuz..bakalım bize dua edin olur mu:)

haftaya 12. haftamız oluyo ikili test için randevu aldık. Bişeyi merak ediyorum 12. haftada cinsiyeti öğrenebilen oldu mu ? çok heyecanlanıyorum yaa aslında sağlıklı olsun yeter ama bişeyler almak için de cinsiyet önemli :)

Çok yakın bi arkadaşım öğrendi canım 12.haftasında. Bende 10 gün sonra gidicem aynı doktora. Sende öğrenirsin diyor ama bakalım kısmet artık. :)

arkadaslar sonucumdan anlamadim dr um anca aksama arar.aranizda yirum.yapabilecek varmi?
onceden grafik falan olurdu simdi oyle degil sanirim
ikili PAP-A 33,5
ikili F-BHCG 40,97
yas 33
lutfen yorumlarmisiniz arkadaslar.

kızlar saat 10 da çok önemli bi işim var iş yeriyle ilgili allah rast getirsin diye dua isticem sizden gerçekten buna çok ihtiyacım var, bi sorun çıkmaması lazım :25::25::25::25::25::25:

ha tabi birde cinsiyet için gitmiştim asıl
bu da ketum çıktı henüz değil dedi
valla dün ters günümde idim sanırım

bizim doktor da bilemedi %80 kız olabilir, ama erkek olursa da % 80 bu haftadan itibaren erkeklik organı oluşur, gibi bir seyler söyledi. kendi oğlunda da öyle olmuş:) yani kafa karışıklığından başka bir şey değil. hiç bir sey söylemese daha iyiydi.eşim de tabi durmamış, ben kan verirken herkese yüzdeleriyle birlikte söylemiş. ağustos sonunu bekliyoruz bakalım cinsiyet için...

arkadaslar sonucumdan anlamadim dr um anca aksama arar.aranizda yirum.yapabilecek varmi?
onceden grafik falan olurdu simdi oyle degil sanirim
ikili PAP-A 33,5
ikili F-BHCG 40,97
yas 33
lutfen yorumlarmisiniz arkadaslar.

canım birde böyle olasılık hesabı olan yer yokmu kağıtta ? 1:16000 gibi falan

bi gunaydın bile demedim demi ben
speedym ben gitmicemde bi başkası gidicek bi eleman ondan iyi haberler alırım umarım çok heyecanlıyım çok :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

gunaydın herkese

Günaydınnn güzel annelerr.. :16::16:

bişi sorucam ikili testte sadece kanmı veriliyor?
Birde ense kalınlığı falan ölçülürken karındanmı yoksa vajinalmi bakılıyor? :31:

günaydın sana da,

evet canım sadece kan veriliyor ikili test için,
ense kalınlığını da doktor karından ultrason ile bakarak ölçüyor, ayrıca burun kemiğinin oluşup oluşmadığına da bakıyor.

bi gunaydın bile demedim demi ben
speedym ben gitmicemde bi başkası gidicek bi eleman ondan iyi haberler alırım umarım çok heyecanlıyım çok :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

gunaydın herkese

hayırlı haberle gelsin inşallah.

sizinde gögsünüze ağrı giriyor mu 2 gündür sürekli bir sızı sancı çekiyorum

sabahtan cizik seklınde kahverengı lekem vardı..iftar oncesı bır den bayagı kahverengı leke geldı...doktora gttım progestan ıgne vurdıu...yarın cagrdı...bsey olmaz demı kızlar.ultrasnda gordum fındıgımı ama moralım sıfır

Canım aynı olayı bende yaşadım. Aynı iğneyi bende yedim. Rahimin alt tarafındaydı kanama alanı. gördüm ultrasonda. Doktor istirahat verdi. 3 güne bişeyciğin kalmaz dedi. Yattım 1 hafta. Şuan iyiyim. Bir sıkıntı yok.
Korkma. Dikkat et yoluna girer.

merhaba istda olan arkadaşlardan drundan çok memnun olanlar hangi hastane ve hangi dr olduğunu yazabilirler mi? özel hastaneye gidiyorum 11. haftadayım ensesini ölçtü bugün heralde.. yani aslında ölçtü mü ölçmedi mi emin de olamadım ne bi sonuç söyledi ne de başka bir şey.. kan ver ikili testi yaptır diye yolladı direkt..onu da 15 gün sonra telle öğrenirsin gelemene gerek yok dedi.. daha önce kendim kan tahlili yaptırdım kansızlık çıktı dahiliye dru kadın doğumcunuz kan ilacı verecektir gösterin dedi gösterdim biliyoruz zaten kansızlığı dedi ama ilaç vermedi.bi ilgisizlik seziyorum bana mı öyle geliyor anlamadım. daha iyi bir dr bulmam gerek yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba, istanbulda nerede olduğunu belirtirsen muhakkak doktor önerisinde bulunan arkadaşlar olacaktır canım.

kızlar saat 10 da çok önemli bi işim var iş yeriyle ilgili allah rast getirsin diye dua isticem sizden gerçekten buna çok ihtiyacım var, bi sorun çıkmaması lazım :25::25::25::25::25::25:

bbilimcim Allah hakkında hayırlısını versin.gönlündekini hayırlı kılsın inşallah:16::16::16:

canım birde böyle olasılık hesabı olan yer yokmu kağıtta ? 1:16000 gibi falan

biliyirum oncedn oyle oluyordu acaba degistimi dedim.ben de.ben netten aldim sonucu ama acaba eksikmi aldim bilmiyirum.
sen.aldinmi sonucunu.dedigin gibi olasilik seklinde mi sonucun?
ben bir daha bakiyim netten sonuca.

biliyirum oncedn oyle oluyordu acaba degistimi dedim.ben de.ben netten aldim sonucu ama acaba eksikmi aldim bilmiyirum.
sen.aldinmi sonucunu.dedigin gibi olasilik seklinde mi sonucun?
ben bir daha bakiyim netten sonuca.
bende kağıt üstünde alamadım henüz açıkcası
nete sadece ölçülen kan değerlerini giriyorlar sanırım olasılık hesabını kağıttan alabilirsin hastaneden
bbilimcim Allah hakkında hayırlısını versin.gönlündekini hayırlı kılsın inşallah:16::16::16:
sağol tatlım :54::54::54::54::54: inş.
hayırlı haberle gelsin inşallah.

sizinde gögsünüze ağrı giriyor mu 2 gündür sürekli bir sızı sancı çekiyorum

o göğüs ağrısı aynı ağrımı bilmiyorum ama tek göğsümde göğsümünde bi tarafında sızı şeklinde oldu benim sanki içerde süt bezi tıkanmış gibiydi ovaladım masaj yaptım geçtiydi iki kez oldu biri 3 hafta önce falan diğeride geçen hafatydı sanırım

Günaydın herkese ;

bugün sanırım bize de son gün yarına izin verdiler gibi gözüküyor çok mutluyum yoksa yataktan her yarında kazınarak çıkmak zorunda kalacaktım :17: sabah 6*7 kere 5 dk bir erteliyorum 7:20 ye kuruyorum saati çeyrek kala ancak kalkıyorum :14:

ohh süper valla, bizim de yarın yarım gün.
ben de normalde 8'de kalkmam gerekirken erteleye erteleye 8.30 olurdu saat. ancak gebelikten mi yoksa sıcaklardan mı bilmiyorum tatil-işgünü farketmiyor, 7 de uyanıyorum.
annenin hamilelikteki uyku düzeni nasılsa ileride bebeğin uyku düzeni de öyle oluyormuş diye okumuştum bir yerde. bizim sıpa sabah erkenden kalkacak herhalde:)

o göğüs ağrısı aynı ağrımı bilmiyorum ama tek göğsümde göğsümünde bi tarafında sızı şeklinde oldu benim sanki içerde süt bezi tıkanmış gibiydi ovaladım masaj yaptım geçtiydi iki kez oldu biri 3 hafta önce falan diğeride geçen hafatydı sanırım

benim de zonkluyor sanki masaj yapmama fırsat kalmadan geçior sonra tekrar :17:

Back
X