2014 Şubat Anneleri

evet açıldı güzelmiş

ama ben bebek arabasını çok luzumlu bulmuyorum açıkcası ben oğlumda aldım çok çok az kullandım
genelde heryere abarayla çıkıyoruz zaten çok fazla çocuğu alıpta dışarı çıkanda biri değildim çalıştığım için akşam gezmeleride zaten hep eşimle arabayla olduğu için bebek arabası bize pek lazım olmadı bi tek tatile gittiğimizde yanımızda götürmüştük orda baya faydası olmuştu sahile giderken falan (kum olmayan yerde tabiki :D)
bide çok yer kaplıyorlar ya şimdiki aklım olsa şu baston puset şeklinde olanlar varya onlardan düşünürdüm hani katlanınca minnacık oluyor

ama şu taşıyıcılar güzel onları ben uzun süre kullandım 6 ay kadar onda yattı oğlum kış boyunca yani (ekimde doğdu nisana kadar yattı)

Ben de düşünüyorum çok pahalı bir şey almaya gerek var mı acaba diye :26::26::26: Biz normalde de çok dışarı çıkan insanlar değiliz çok nadiren çıkıyoruz o yüzden bir süre almasam mı acaba diyorum en azından ilk etapta.

Pretty79 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
KANZ KZ-2020 ENİGMA TRAVEL SİSTEM BEBEK ARABASI WWW................ - YouTube

Tekrar ekledim ama açılır inşalah :(

pretty güzel görünüyor araba.
bizim kendi arabamız yok şua oyüzden bize lazım olacaktır illaki
nekadar peki bunun fiyatı

Bizim çocuklar kış çocuğu olacak, bunlara astronot almak lazım, ama 2-3 ay kullanabilecekler.Şimdi mevsimi olmadığı için bi yerlerden indrimli bulabilir miyiz?

Canım bizim araba olmadığı için çocuk sanırım pusette büyüyecek :) bir de çok hevesleniyorum yazın çıkarıp pusetinde gezdireyim diye ne bileyim :)

zaten ihtiyaca göre tatlım bana lazım olmadı belki evde olan gündüz gezmesine giden biri olsam bende ihtiyaç duyardım tabiki
yani eğer çok gezmeye gidilmiyorsa gerek yok
yoksa tabiki alıpta çok kullanan arkadaşlarımda var :34::34::34:
ha bide o fiyat fazla değilmi bende baktım nette fiyatları 320 den falan başlıyor senin o attığın modelin

Ben de düşünüyorum çok pahalı bir şey almaya gerek var mı acaba diye :26::26::26: Biz normalde de çok dışarı çıkan insanlar değiliz çok nadiren çıkıyoruz o yüzden bir süre almasam mı acaba diyorum en azından ilk etapta.

kronikim bencede tatlım ilk etapta değilde şöyle yaza doğru ihtiyaç halinde alırsınız
öncesinde bir taşıyıcı yeter diye düşünüyorum ben

bende sonradan aldım annem oğlumu gündüz çıkarır markete falan dedim
ama araba öyle ağırdı ki annem hem arabayı hem oğlumu aynı anda aşağı indiremedi aptmandan o yüzden diyorum ya şimdiki aklım olsa hafif daha küçük bişi alırdım baston tarzı olanlardan :1::1:

Canım benim oğlanın ismini babası Poyraz koydu, tüm yaramazlıkları bana ait dedi gel görki ona bir yapıyorsa bana beş yapıyor, gerçi çok tatlı yaramaz değil fazlaca meraklı, ama akşamları yorgunluk had safhaya çıktığında hala ismini sorguluyorum, kaderimiz benzeyecek gibi:):):)):)

:) öyle olacak gibi neyse artık zaten gündüzleri işte olacağım allahtan işim yorucu değil akşamlarıda çekeceğiz biraz artık

Bizim çocuklar kış çocuğu olacak, bunlara astronot almak lazım, ama 2-3 ay kullanabilecekler.Şimdi mevsimi olmadığı için bi yerlerden indrimli bulabilir miyiz?

canım bir iki aylık bebeği astronota nasıl koyacaksın bence fuzuli tabi yine sen bilirsin

benim oğlum ekimde doğdu 6 aylığına kadar zaten taşıyıcıda taşıdık buda nisana falan denk geldi ozaman kadarda örgü ceket birde kundak şeklinde olan battaniyeler var onu açardım taşıyıcının içine üstünede battaniye örterdim
bana daha uygun geliyordu bu şekilde taşıma astorunotu giydirmesi falan zor birazcık o kadarlık bebek için bence
zaten ilk kırk gün pek dışarı çıkılmaz gerekli olmadığı sürece sonra nisan gelir zaten astoronot sıcak olur bu defa yanılıyormuyum ?

Son düzenleme:
zaten ihtiyaca göre tatlım bana lazım olmadı belki evde olan gündüz gezmesine giden biri olsam bende ihtiyaç duyardım tabiki
ha bide o fiyat fazla değilmi bende baktım nette fiyatları 320 den falan başlıyor senin o attığın modelin

kronikim bencede tatlım ilk etapta değilde şöyle yaza doğru ihtiyaç halinde alırsınız

ama araba öyle ağırdı ki annem hem arabayı hem oğlumu aynı anda aşağı indiremedi aptmandan o yüzden diyorum ya şimdiki aklım olsa hafif daha küçük bişi alırdım baston tarzı olanlardan :1::1:

ayy siz böyle konştukça pek cahil hissediyorum kendimiii:)
aorsan bilimden ilimden makyajdan giyimden gel cevapliyim hemen
gebelik konuları da tamam ama bebek kısmı hala noksan:D

astronot lazım denince bi netten baktım astronot neymiş diye:D

Kesinlikle baston pusetler çok kullanışlı oluyor, sepetinin kullanılıyor olması, koly açılıp kapanması ve çocuklar oturunca tutunacakları ön bariyerinin olmasına dikkat edersen iyi bir seçim yaparsın.

Tam olarak bende böyle düşünüyorum. Şubatta doğacaklar bir kaç ay eve tıkılıp kalcaz sonrasında alınabilir gibi geliyor. Az para değil çünkü en kötüsü 200 tl den başlıyor bu tür arabaların. Bir de benimde annem bakacak ben işe başlayınca. 2. katta oturuyor annemler aşağıda bırakamaz çalınır kesin yukarı çıkarması mesele bu tür arabaları. o yüzden çok ama çok kararsızım ben :50:

Biz araba konusuna karar bile verdik neredeyse tam istediğimiz modeli bulduk.

Mama papas marka Urbo model baktık e bebekten 829 TL 700 TL ye kadar bile bulduk nereydeyse tam istediğimiz özelliklerdeydi.

sonra wollex markayı gördük yurtdışından ithal ediliyor dağılım izmirden her yerde bulma olasılığımız yok araştırmaya geçip kendisini de görmem lazım modelini kullanımını çok beğendim

portbebe + araba +iskelet + ana kucağı 700 TL falan geliyor diğerine göre çok daha uygun onda port bebe yok çünkü :6:

ilk 6 ay bunu kullanacağız

$ailewlx160-021-19.webp

tek ekipman ile iki şekilde kullanılıyor

$ailewlx160-021-11.webp $ailewlx160-021-12.webp

Son düzenleme:

:):)):):) canım benim ilk çocukta bende bu hissi çok hissetmiştim. Minikleri koruyan, tulum gibi başını ayağını elini toptan koruyan kışlık giysiden bahsediyorum.

Pretty79 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
KANZ KZ-2020 ENİGMA TRAVEL SİSTEM BEBEK ARABASI WWW................ - YouTube

Tekrar ekledim ama açılır inşalah :(

pretty güzel görünüyor araba.
bizim kendi arabamız yok şua oyüzden bize lazım olacaktır illaki
nekadar peki bunun fiyatı

Canım internette ana kucağı ile birlikte 449 TL

:1::1::1::1: Al benden de o kadar :52::52::52:

Canım o sadece arabanın fiyatıdır. Benim baktığım travel set halinde 449 TL.

:D :D
baktınmı gördünmü :1::1: ama dediğim gibi bence bizim bebeler için pek kullanışlı olmaz

Kesinlikle baston pusetler çok kullanışlı oluyor, sepetinin kullanılıyor olması, koly açılıp kapanması ve çocuklar oturunca tutunacakları ön bariyerinin olmasına dikkat edersen iyi bir seçim yaparsın.
evet haklısın

Tam olarak bende böyle düşünüyorum. Şubatta doğacaklar bir kaç ay eve tıkılıp kalcaz sonrasında alınabilir gibi geliyor. Az para değil çünkü en kötüsü 200 tl den başlıyor bu tür arabaların. Bir de benimde annem bakacak ben işe başlayınca. 2. katta oturuyor annemler aşağıda bırakamaz çalınır kesin yukarı çıkarması mesele bu tür arabaları. o yüzden çok ama çok kararsızım ben :50:
kronikim eğer annen indircekse aşağı kesinlikle baston puset öneririm sana yaza zaten bizim sıpalar 5 aylık falan olur oturmaya bile başlar yavaş yavaş hafif bişiler düşün dediğim gibi baston tarzı inan otobüse binerken falan bile kolay oluyor onlar diğerini otobüse bindirmek bile zor tek başına illa biri laızm yanına

Canım o sadece arabanın fiyatıdır. Benim baktığım travel set halinde 449 TL.

olabilir tabi ben çok bakmadım detayına

:):)):):) canım benim ilk çocukta bende bu hissi çok hissetmiştim. Minikleri koruyan, tulum gibi başını ayağını elini toptan koruyan kışlık giysiden bahsediyorum.

bana göre o bi mont haha:D
bak ne buldum
MAM Bebek Taşıyıcı Örtüsü Taş

mam bebek taşıyıcı örtüsü her daim bebekle bütünleşik :52:
ay otursun evde kışın bebek yav zaten minicik olcak korkarım ben giydirip soymaya:18:

canım bir iki aylık bebeği astronota nasıl koyacaksın bence fuzuli tabi yine sen bilirsin

benim oğlum ekimde doğdu 6 aylığına kadar zaten taşıyıcıda taşıdık buda nisana falan denk geldi ozaman kadarda örgü ceket birde kundak şeklinde olan battaniyeler var onu açardım taşıyıcının içine üstünede battaniye örterdim
bana daha uygun geliyordu bu şekilde taşıma astorunotu giydirmesi falan zor birazcık o kadarlık bebek için bence
zaten ilk kırk gün pek dışarı çıkılmaz gerekli olmadığı sürece sonra nisan gelir zaten astoronot sıcak olur bu defa yanılıyormuyum ?

Doğru olabilir canım, benim ilk çocuğu yaz kış kısada olsa mutlaka dışarı çıkardım, nazar değdirmeyeyim nerdeyse hiç hastalanmadı, bağışıklık sistemi iyi gelişti (gerçi Haziran doğumluydu), şimdi bunu Nisan gibi başlasak dışarı çıkarmaya iki üç parçalı kıyafetlerde kontrol biraz zor oluyor, onun için formul bulmaya çalışıyprum.

:D :D
baktınmı gördünmü :1::1: ama dediğim gibi bence bizim bebeler için pek kullanışlı olmaz

evet haklısın

kronikim eğer annen indircekse aşağı kesinlikle baston puset öneririm sana yaza zaten bizim sıpalar 5 aylık falan olur oturmaya bile başlar yavaş yavaş hafif bişiler düşün dediğim gibi baston tarzı inan otobüse binerken falan bile kolay oluyor onlar diğerini otobüse bindirmek bile zor tek başına illa biri laızm yanına

Kanıma giriyorsun bilim :27::27::27::27:

Back
X