2014 Şubat Anneleri

alphinrosa hahhahahahhahahha:)))))))))) sorma yaaa milletin kızını kapcaktım şimdi ben av oldum iyimi:))))))))))) senin oğlanlar nasıl iş güç ne alemde okuyorlar mı:)))))))))))))))))))))))))))))

13+ 6 damı gördün cinsiyeti,gebelik takviminin 14 olması gerekmez mi? yoksa bebişin mi önde gidiyor.
ben 12+ 5 de öğrendim onun için soruyorum.13+6 da da başka bir dr.kız dedi ama ciddimiydi anlamadım hcg 222 ondan dı diyeceğim ama benim pipililer 12 ve 13 de hemencik görünmüşlerdi.

bizimkide paralel ona göre kız dedi zaten ama biraz büyük dedi o yüzden kesin söylemiyorum dedi
bizim ailede genetik ayol bizim oralar zaten büyük dicektim adama :9::9::9::9::9::9:

bu arada ikili testin sonucu bende şimdi aldım freebeta hcg bende 23 çıkmış bu değere göre erkek olma olasılığı kafamı iyice karıştırdı :44::44::44: ayın 17 sinde tekrar randevum var onda 16.haftada oluyoruz bizde umarım artık kesinleşir iyice
ben alışverişin anasını sattım o ayrı erkek derse kime satcam ben bu kıyafetleri şimdi :1::1::1:

ben alırım kafana takma ama artık ikinci el oldu artık zararına satışlar yaparsın hahaha:)))) ya benim mide bulantım çoktu bende beta hcgye yoruyordum düşüyor ama doktor hiçbirşey demedi mesela seninki 23 benimki 85 yani iyi mi kötü mü anlamıyorum:)))) kıs erkek şeyinin büyük olması durumunu biliyorum da kız şeyi nasıl büyük oluyor yav:)))))))) etli mi oluyor hahahha yani büyük bir vajina canlandıramadım gözümde:)))))))))))

alphinrosa hahhahahahhahahha:)))))))))) sorma yaaa milletin kızını kapcaktım şimdi ben av oldum iyimi:))))))))))) senin oğlanlar nasıl iş güç ne alemde okuyorlar mı:)))))))))))))))))))))))))))))

biri 8,5 diğeri 3,5 yaşında büyük oğlan garanti geleceği parlak,yakışıklı.ben de özgürlükçüyüm yani geçlere karışmam.:)))

hayırlı olsun tekrardan laurana:D
sen takvimini yeniden düzenle 13+6 isen benden de ilerdesin demek iki gün kadar:)
maşallah önden gidiyor bebeğin

13+ 6 damı gördün cinsiyeti,gebelik takviminin 14 olması gerekmez mi? yoksa bebişin mi önde gidiyor.
ben 12+ 5 de öğrendim onun için soruyorum.13+6 da da başka bir dr.kız dedi ama ciddimiydi anlamadım hcg 222 ondan dı diyeceğim ama benim pipililer 12 ve 13 de hemencik görünmüşlerdi.

evet önde gidiyor canım...doktora göre salı günleri haftamı dolduruyorum yani bugün 13+0 olmam lazımdı ama buradaki takvime
göre perşembeleri değişiyor:) tahmini doğum tarihimi de 3 şubat dediler galiba önden gidiyor...boyu da 77 mm çıktı yavrumun:) ben 12+6 da ikili teste gittim onda da doktor kıza benzetmişti şimdi de %99 kız dedi valla ben yine de 16.hafta dolana kadar birşey almayacam noolurrr noollmaz:)

biri 8,5 diğeri 3,5 yaşında büyük oğlan garanti geleceği parlak,yakışıklı.ben de özgürlükçüyüm yani geçlere karışmam.:)))

yok büyük oğlan fazla büyük:) biz küçüğü alalım böyle bir sempatisi varsa efendiyse öyle kıskanç felan değilse hemen vereyim:)))))))))) ohhh kayınvalde adayı da özgürlükçü artık hayırlısıysa verdim gitti:))))))))) gençler de aralarında anlaşırlar artık:)

yok büyük oğlan fazla büyük:) biz küçüğü alalım böyle bir sempatisi varsa efendiyse öyle kıskanç felan değilse hemen vereyim:)))))))))) ohhh kayınvalde adayı da özgürlükçü artık hayırlısıysa verdim gitti:))))))))) gençler de aralarında anlaşırlar artık:)

ikisi de efendi küçük tam sana göre cilveli ve sempatik:)))
artık gençler kendi aralarında anlaşsınlar.:38:

ikisi de efendi küçük tam sana göre cilveli ve sempatik:)))

artık gençler kendi aralarında anlaşsınlar.:38:

hıh o zaman tamam küçüğü aldım gitti ben öyle yakışıklılıktan çok sempatiklik ve cilve ararım:))) benim kız da bana çekerse işveli olur haa ne kadar güzel olur tartışılır ama albenisi olur artık yaparız birşeyler:) artık anlaşsınlar gençler de:)

kız dün sadıçımızın kıız doğdu ayyyyyyyyy çok duygulandım ona bile:)

ayyy sorma yaaa insan bir mucizeye tanık oluyor sanki...rabbim o mutluluğu bize de göstersin inşallah:)

bu arada ben her an çıkabilirim çünkü eşim gelebilir,spse ne zaman gelsen ben çıkmak zorunda kalıyourm yaaaa:((((((((

canım sen kafana göre kullanma çünkü reflü hastasısın elevitin senin durumundaki birine ne yapacağı belli olmaz....kan ilacı da verebilir doktor bence biraz bekle sonuçta ben de 12 haftam tam dolduğu anda kullanmaya başlamadım 4 gün oldu eleviti alalı....folik asite devam et sen....neden günde 3 tane içtiğini de anlamadım,ben folbiol içiyordum ve günde bir tane içinde de yazıyor...benim de midem hassastır birşey yapmadı....kafana göre alma derim....çok içine sinmiyorsa bir sağlık ocağına ya da en yakındaki başka hastaneye git sonra 17 ağustostaki randevuna gidersin....

Ben Folic plus kullanıyorum canım. O günde 3 defa içiliyor maalesef.
İşyerinden izin almak istemiyorum. Sorun oluyor. Doktorumu da bu yüzden değiştirdim randevulara c.tesi gidicem sürekli.
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim :)

$Snapshot_20130806.webp

ahan da benim işveli kızım:)

Ben Folic plus kullanıyorum canım. O günde 3 defa içiliyor maalesef.
İşyerinden izin almak istemiyorum. Sorun oluyor. Doktorumu da bu yüzden değiştirdim randevulara c.tesi gidicem sürekli.
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim :)

hımsss o zaman güzelim Allah yardımcın olsun ama ben oldum olası doktora sormadan ilaç almaktan korkarım....eleviti dediğiniz gibi ilk andan itibaren alan da var ama sende reflü olduğu için çekindim ben....ay ne demek ilgilinecez tabi bu arada :))))

hıh o zaman tamam küçüğü aldım gitti ben öyle yakışıklılıktan çok sempatiklik ve cilve ararım:))) benim kız da bana çekerse işveli olur haa ne kadar güzel olur tartışılır ama albenisi olur artık yaparız birşeyler:) artık anlaşsınlar gençler de:)

ayyy sorma yaaa insan bir mucizeye tanık oluyor sanki...rabbim o mutluluğu bize de göstersin inşallah:)

bu arada ben her an çıkabilirim çünkü eşim gelebilir,spse ne zaman gelsen ben çıkmak zorunda kalıyourm yaaaa:((((((((

seni protesto edicem artık:( benimki geldi bak oturttum yamacıma :) bunu yazdı netim koptu 5 dak onunla uğraştım

Back
X