Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizimkide paralel ona göre kız dedi zaten ama biraz büyük dedi o yüzden kesin söylemiyorum dedi
bizim ailede genetik ayol bizim oralar zaten büyük dicektim adama
bu arada ikili testin sonucu bende şimdi aldım freebeta hcg bende 23 çıkmış bu değere göre erkek olma olasılığı kafamı iyice karıştırdı :44::44::44: ayın 17 sinde tekrar randevum var onda 16.haftada oluyoruz bizde umarım artık kesinleşir iyice
ben alışverişin anasını sattım o ayrı erkek derse kime satcam ben bu kıyafetleri şimdi![]()
alphinrosa hahhahahahhahahha:)))))))))) sorma yaaa milletin kızını kapcaktım şimdi ben av oldum iyimi:))))))))))) senin oğlanlar nasıl iş güç ne alemde okuyorlar mı:)))))))))))))))))))))))))))))
alphinrosa hahhahahahhahahha:)))))))))) sorma yaaa milletin kızını kapcaktım şimdi ben av oldum iyimi:))))))))))) senin oğlanlar nasıl iş güç ne alemde okuyorlar mı:)))))))))))))))))))))))))))))
13+ 6 damı gördün cinsiyeti,gebelik takviminin 14 olması gerekmez mi? yoksa bebişin mi önde gidiyor.
ben 12+ 5 de öğrendim onun için soruyorum.13+6 da da başka bir dr.kız dedi ama ciddimiydi anlamadım hcg 222 ondan dı diyeceğim ama benim pipililer 12 ve 13 de hemencik görünmüşlerdi.
hayırlı olsun tekrardan laurana
sen takvimini yeniden düzenle 13+6 isen benden de ilerdesin demek iki gün kadar:)
maşallah önden gidiyor bebeğin
biri 8,5 diğeri 3,5 yaşında büyük oğlan garanti geleceği parlak,yakışıklı.ben de özgürlükçüyüm yani geçlere karışmam.:)))
oğlum olursa görürsün yavyummmmmmmmmmmmmm:)
yok yaa yenilemicem kalsın böyle ama 2 gün önceye alacam çünkü tam salı günleri haftam doluyor:)
yok büyük oğlan fazla büyük:) biz küçüğü alalım böyle bir sempatisi varsa efendiyse öyle kıskanç felan değilse hemen vereyim:)))))))))) ohhh kayınvalde adayı da özgürlükçü artık hayırlısıysa verdim gitti:))))))))) gençler de aralarında anlaşırlar artık:)
hahahhahha anaammmmm sen benden intikam alırsın şimdi:))))))))))))))))) yok yok kızın olcak senin:))))))))))))
ikisi de efendi küçük tam sana göre cilveli ve sempatik:)))
artık gençler kendi aralarında anlaşsınlar.![]()
kız dün sadıçımızın kıız doğdu ayyyyyyyyy çok duygulandım ona bile:)
canım sen kafana göre kullanma çünkü reflü hastasısın elevitin senin durumundaki birine ne yapacağı belli olmaz....kan ilacı da verebilir doktor bence biraz bekle sonuçta ben de 12 haftam tam dolduğu anda kullanmaya başlamadım 4 gün oldu eleviti alalı....folik asite devam et sen....neden günde 3 tane içtiğini de anlamadım,ben folbiol içiyordum ve günde bir tane içinde de yazıyor...benim de midem hassastır birşey yapmadı....kafana göre alma derim....çok içine sinmiyorsa bir sağlık ocağına ya da en yakındaki başka hastaneye git sonra 17 ağustostaki randevuna gidersin....
Ben Folic plus kullanıyorum canım. O günde 3 defa içiliyor maalesef.
İşyerinden izin almak istemiyorum. Sorun oluyor. Doktorumu da bu yüzden değiştirdim randevulara c.tesi gidicem sürekli.
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim :)
hıh o zaman tamam küçüğü aldım gitti ben öyle yakışıklılıktan çok sempatiklik ve cilve ararım:))) benim kız da bana çekerse işveli olur haa ne kadar güzel olur tartışılır ama albenisi olur artık yaparız birşeyler:) artık anlaşsınlar gençler de:)
ayyy sorma yaaa insan bir mucizeye tanık oluyor sanki...rabbim o mutluluğu bize de göstersin inşallah:)
bu arada ben her an çıkabilirim çünkü eşim gelebilir,spse ne zaman gelsen ben çıkmak zorunda kalıyourm yaaaa(((((((