2014 Şubat Anneleri

Bende öyleydim canım 2 hafta önce kanamam oldu aklım çıktı. Şuan cinsiyeti umrumda değil.
Sağ sağlim alayım kucağıma başka bişey istemiyorum.
Benim de kanamam olmuştu aklım çıkmıştı.Tabi ki sağ salim olsunnar da. Cinsiyet sadece merak. :emir_bebek::emir_bebek:

günaydın leylasamir,

gebelik öncesi göbeğin var mıydı, ya da zayıf mıydın? benim biraz göbeğim vardı acaba o yüzden mi hareketlerini hissetmiyorum diye düşünüyorum da, çünkü ultrasonda bebişe baktığımızda çok hareketliydi elleri kolları hep oynuyordu:)

:) Canım benim ilk gebeliklerde 20 haftalıkken annenin, 24 haftalıkken annenin dışındakilerin hissetmesi genel kabul. Yine de insan meraklanıyor değil mi?

canlarım bugün bebişkoyugördük.6,5 cm olmuş teyzeleri.doktor %80 erkek dedi.ama kesin demediği için hala meraktayım
ne kdar çok konuşmusunuz yahuuu :54:

oh oh ne güzel öğrenemeyen bi ben kalıom heralde:D

Günaydın canlarım benim :16:
Bu gün en erkenci benim sanırım heyecandan olsa gerek memleketten annem ile babam bayram için gelecekler acayip oldum çok özledim :52:

Şimdilik yatış ama saat 2 gibi eşim gelecek evi temizleyeceğiz birlikte o süpürecek ben sileceğim sağolsun adam herşeyi yapıyor elinden gelen ben hala çemkirme peşinde :1:

Şimdiden hepinize harika bir gün diliyorum :54:

günayddın
ben de dün temizliğe başladım bugün süpürme silme eşimin
ben mutffak temizlicim:)

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr çoğu kişi evinde yatıyor biz yine işe geldik yarım gün çalışcaz bugün olsun bunada şükür

yeni test sonucu alanların hayırlı olsun gözleri aydın

kronikim sende iştesin sanırım
jackim off yat valla uzan bugünün keyfni çıkar yarın bayram gezmesine çıkarsın
Adally tatlım gözün aydın özlemişsindir anneni babanı
ay kolay gelsin bugün en azından yarım gündür.
ben bugün yarım gün diye gitmedim
insiyatif kullanıp:)

Canlar günaydınnnnnn,

Herkes evinde uyur veya bayram temizliği yaparken ben yine işe geldim. :52:
Ama güzel bir şekilde başladım güne. Hemen sizinle paylaşmak istedim.
Dün kocam bende çalışıyorum yarın 1'e kadar demişti. Sabah aynı saatte kalktı çıktı evden.
O çıkar çıkmaz uyumuşum. Yarım saat sonra kalktım, aldım diş fırçamı evde dolanarak dişlerimi fırçalıyorum gözlerim kapalı.
Mutfağa bir girdim kocam masa başında oturmuş önünde kahvaltı bana bakıyor. Sıçrayıp çığlığı bastım tabi :1:
Gitmiş fırından bişeyler almış. Bahçeden de gül koparmış sessizce beni beklemiş.

5 senedir sezdirmeden yapmayı başardığı ilk sürpriz. Hala şoktayım :16:

ne güzel spriz yapmış:nazar:

günaydın leylasamir,

gebelik öncesi göbeğin var mıydı, ya da zayıf mıydın? Benim biraz göbeğim vardı acaba o yüzden mi hareketlerini hissetmiyorum diye düşünüyorum da, çünkü ultrasonda bebişe baktığımızda çok hareketliydi elleri kolları hep oynuyordu:)

kızlar yaşasınnnnnn bugün izine ayrılıyorum...26 ağustosa kadar yokumm..cok mutluyum ya tatil cok ii gelecek

günaydın leylasamir,

gebelik öncesi göbeğin var mıydı, ya da zayıf mıydın? benim biraz göbeğim vardı acaba o yüzden mi hareketlerini hissetmiyorum diye düşünüyorum da, çünkü ultrasonda bebişe baktığımızda çok hareketliydi elleri kolları hep oynuyordu:)

Yok canım yoktu göbeyim. Ben çok zayıfdım. 47 kiloydum. Şimdi 50ım. Göbeyim çıktı artık

günaydın leylasamir,

gebelik öncesi göbeğin var mıydı, ya da zayıf mıydın? Benim biraz göbeğim vardı acaba o yüzden mi hareketlerini hissetmiyorum diye düşünüyorum da, çünkü ultrasonda bebişe baktığımızda çok hareketliydi elleri kolları hep oynuyordu:)

daha bebişlerimiz 5-6cm oyüzden hissetmemek cok normal.

günaydın annişler nasılsınız ya cok hızlı gidiyor sanki forum yetişemiyorum okuyamıyorum.kaynatıyosunuz maşallah:)dün ikili taramamız vardı çok şukur herşey yolunda cıktı sonucları haftaya alıcaz şanslıyımki bebişim hiç durmadı kıpır kıpır hareket halindeydı sürekli doktor teyzesi ense ölçüsünü almaya cok ugraştı cikolata yemiştım giderken 1 tane bidaha yemicem cocuk hiperaktif olucak sanırsam.doktorda bu arada sende iiçe bebeğine baktın şanslısın dedi evet dedim :))sağolsun yawrum benim cinsiyet söylemedi kac kere sordum henuz erken dedi merak ediyorum :)):49:

günaydın annişleerrr...
kaç gündür hiç giremiyorum, parfümeride çalıştığım için kaç gündür nefes alamıyoruz bayram dolayısıyla
bayramdan sonrayada 3gün izin aldım ikili testimiz var bideeee annemle babam geliyolarlar
o yüzden bir hafta kadar yokum, kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın
şimdiden hayırlı bayramlar, hergünümüz bayram olsun yavrularımızla dolsun kucaklarımız
dua edin benim minikde cinsiyeti göstersin çatlıyorum artık meraktan
hepinizi öpüyoruz. byyyy....

günaydın annişler nasılsınız ya cok hızlı gidiyor sanki forum yetişemiyorum okuyamıyorum.kaynatıyosunuz maşallah:)dün ikili taramamız vardı çok şukur herşey yolunda cıktı sonucları haftaya alıcaz şanslıyımki bebişim hiç durmadı kıpır kıpır hareket halindeydı sürekli doktor teyzesi ense ölçüsünü almaya cok ugraştı cikolata yemiştım giderken 1 tane bidaha yemicem cocuk hiperaktif olucak sanırsam.doktorda bu arada sende iiçe bebeğine baktın şanslısın dedi evet dedim :))sağolsun yawrum benim cinsiyet söylemedi kac kere sordum henuz erken dedi merak ediyorum :)):49:

Hayırlısı olsun tatlım ;) sonuçlarda çok iyi çıkar inşallah ;) benimde 17 ağustosta ikili tarama bende yiyeyim çikolata uzun uzun bebeşimi görürüm ;)

Son düzenleme:
kızlar aranızda benim gibi 14.haftaya kadar 5 kilo alan oldu mu?

doktorum daha erken diye beslenme programı vermedi, galiba 4.ayda verecek, ama geçen haftaki kontrolde çok kilo aldım diye söyleyince sadece kızartma ve hamurişinden uzak durmamı söyledi. bunların bebeğin gelişimine hiç bir faydası olmazmış.

zaten hepimiz gazlı içecek, paketli gıda(cips,çikolata,bisküvi) gibi yiyeceklerden uzak duruyoruz.

doktorum daha erken diye beslenme programı vermedi, galiba 4.ayda verecek, ama geçen haftaki kontrolde çok kilo aldım diye söyleyince sadece kızartma ve hamurişinden uzak durmamı söyledi. bunların bebeğin gelişimine hiç bir faydası olmazmış.

zaten hepimiz gazlı içecek, paketli gıda(cips,çikolata,bisküvi) gibi yiyeceklerden uzak duruyoruz.

Canım benim 12. Haftam 3 kilo verdim bulantılardan ;( zaten kilo almıştım o gitti eğer çok zayıfsan o nedenle almış olabilirsin beden kitle indksin 19un altındaysa hamilelikte daha fazla kilo alabilirsin

Canım benim 12. Haftam 3 kilo verdim bulantılardan ;( zaten kilo almıştım o gitti eğer çok zayıfsan o nedenle almış olabilirsin beden kitle indksin 19un altındaysa hamilelikte daha fazla kilo alabilirsin

yok hayatım beden kitle endeksi 24'tü o zamanlar (25'e kadar normal kilolu olarak geçiyor). ideal kilom 60, ancak ben 68 ile hamile kaldım. bir de ilk 3 ay dikkatli olmamız gerektiği için vücut hiç hareket etmedi, eskiden hep spor yaptığım için hareketsiz kaldığım anda metabolizmam yavaşlıyor ve kilo alıyorum.

BENDE hızlı alıorum 5 kilo değil ama 2 kilo aldım işin garip tarafı iştahım yok çok yemiorum ama alıorum hormonlardan mıdır nedir anlamadım?? hareketsizdim ilk 3 ay çok bulantı oluodu çıkarmıyım die sürekli yatıodum ondan oldu herhalde. buarada dün doktordaydım 2 haftaya doğum yapacak bi hamişle konuştum toplamda 5 kilo almış kızz depresyona girdim onu görünce:) ben daha şimdiden 2 kilo aldım hayrettt.

Back
X