2014 Şubat Anneleri

ya mutlaka gaz sancısıyla başka titremeyi ayırt edecek haldeyiz ama ne bilim daha su kesesinin içinde ve 8 cmlik birşey avuç için kadar bile değiil nasıl hissettirecek derecede vurabilir ki diye düşünüyorum bende:) bir de bende bir kitap var 16.haftada bile hissetmezsiniz yazıyor....tabi çikolata bebişi oynatır eğer sizinki bebiş oynamasıysa benimki bildiğin tembel aynı bennn:)))))))

:) çok alemsin:) bu arada buyrun hamile yastığı : daha doğrusu hamile destek minderi :)

Hamile Yast, Hamile Yastklar » ocukmarket.com

kızlar muhabbet b.k a sarmış ha:1:
valla sadece demir yapmıo o rengi ben bi ara sadece magnezyum alıodum o da aynı etkiyi yapıo
boyar maddemidir
oksitleyicidmidir anlamadım :ssz:

Bir de yatış pozisyonu sizce nasıl olmalı.yan yatmakmı sırt üstü yatmakmı doğru acaba.Ben genelde yan yatıyorum ama yana sarkıyor sanki rahatsız olcak gibi geliyor.Sırt üstü yatıncadakarnım geriliyor alanı daralcak gibi düşünüyorum:49:

bebek rahatsız olmaz canım
aksine anne karnında bebek sola yatacak şekilde pozisyon alırmış
ve bizim sırtımızdaki büyük bir kan damarı eğer sırt üstü yatarsak baskılanabiliyormuş
oyüzden sol taraf tercihen yana yatılması öneriliyor
$hamilesrtstgrafikdamarlar.webp
bu da damarı gösteren bi foto bunu görünce anlamıştım yan yatmanın önemini

Zor günler yaşadım ama çok şükür hepsi geride kaldı..dediğin gibi kendi doktorumla kıyaslıyorum hep o yüzden armudun sapı üzümün çöpü durumundayız..pazartesiden sonra belli olucak artık herşey ama nisa hastanesini duydum onuda deneyebilirim olmazsa eğer..

Sen hangi hastane ve dra gidiyosun peri. Ay baya yakiniz ya toplasalim bir gun :)

Sen hangi hastane ve dra gidiyosun peri. Ay baya yakiniz ya toplasalim bir gun :)

iyi fikir toplaşabiliriz isterseniz evime alabilirim sizi hatunlar:) ama önce temizlik yapmam lazım ehuehh ne aşeriyorsanız söyleyin de yapayım sizlere:))) ya da benim evde klima yok rahatsız olursanız böyle güllüoğlu gibi bir yerde de buluşabiliriz:))))

Merhaba kızlarr, eşim de hastaneye uğrayım dedi gelmedi yalnız kaldım bayram bayramm..facebook a iyice sinir olmaya başladım yaw.. Biz eve kapandık millet dniz güneş kumm.. Çok kıskandım ühüü:(

Bu arada bebiş şuan kivi kadarmış tekmelerini hissedebileceğimizi sanmıyorum:) ama rahim yukarı çıkıyor çevre kaslar ve damarlar geriliyor muhtemelen onu hissediyoruz.. Bende de kasılma gerilme oluyor arada.. Anca 1 ay sonra hissederiz, ilk hareketler bağırsak hareketlerine benziyormuş ama bence de şuan çok erken..
Bende okudum bu arada sola yatmak iyiymiş ama bende hep sağa yatarım şimdi değiştirmek zor olacak..
Kızlar benim de göbüş bı hafta birden büyüdü, yayıldı bide tam kız göbeği;)

iyi fikir toplaşabiliriz isterseniz evime alabilirim sizi hatunlar:) ama önce temizlik yapmam lazım ehuehh ne aşeriyorsanız söyleyin de yapayım sizlere:))) ya da benim evde klima yok rahatsız olursanız böyle güllüoğlu gibi bir yerde de buluşabiliriz:))))

Evet evet bulusalim hakikaten. Evde olur disarisida havami degisir. Valla hepimizin ev durumu ayni oldugundan pasakli ev goze batmaz sanirim :) sefakoyde bir arkadas daha vardi oda gelsin :)

kızlar muhabbet b.k a sarmış ha:1:
valla sadece demir yapmıo o rengi ben bi ara sadece magnezyum alıodum o da aynı etkiyi yapıo
boyar maddemidir
oksitleyicidmidir anlamadım :ssz:

bebek rahatsız olmaz canım
aksine anne karnında bebek sola yatacak şekilde pozisyon alırmış
ve bizim sırtımızdaki büyük bir kan damarı eğer sırt üstü yatarsak baskılanabiliyormuş
oyüzden sol taraf tercihen yana yatılması öneriliyor
Eki Görüntüle 776070
bu da damarı gösteren bi foto bunu görünce anlamıştım yan yatmanın önemini

güzel resim olmuş ama ben hep düz yatıyorum gün içinde hatta şimdi de şezlognda yatar gibiyim yani yarı yatık ama düz...bebişim nefes alamıyor mu benim yüzümden:(((((( sola yatamayı deniyorum ama uyku hali düz yatarken buluyorum kendimi.....ayy korktum kıs şimdi.....

Evet evet bulusalim hakikaten. Evde olur disarisida havami degisir. Valla hepimizin ev durumu ayni oldugundan pasakli ev goze batmaz sanirim :) sefakoyde bir arkadas daha vardi oda gelsin :)

iklim di galiba yanlış hatırlamıyorsam...ayy gelsin pelin diye kızı vardı onu da getirsin:)))) benim bir akrabam var o da buraya takılıyor ve 2013 ocak annesi kendisi ve faceye bir foto yüklemiş bu 2013 ocak grubu toplaşmışlar doğumdan sonra artık kimin evinde bilmiyorum böyle 10 bayan felan ve bebişleri dizmişler tesbih gibi sıraya fotoyu çekmişler çok güzeldi yaa bir fotoları daha var hepsinin göbeği baya büyük toplaşıp herkesin eli bir yanındakinin göbeğinde foto çekilmişler:)))) bizde yapalım çok özendim yaaa hem buraya ekleyelim:))))

güzel resim olmuş ama ben hep düz yatıyorum gün içinde hatta şimdi de şezlognda yatar gibiyim yani yarı yatık ama düz...bebişim nefes alamıyor mu benim yüzümden:(((((( sola yatamayı deniyorum ama uyku hali düz yatarken buluyorum kendimi.....ayy korktum kıs şimdi.....

Sirtina top bagla laurana :1::1:

iklim di galiba yanlış hatırlamıyorsam...ayy gelsin pelin diye kızı vardı onu da getirsin:)))) benim bir akrabam var o da buraya takılıyor ve 2013 ocak annesi kendisi ve faceye bir foto yüklemiş bu 2013 ocak grubu toplaşmışlar doğumdan sonra artık kimin evinde bilmiyorum böyle 10 bayan felan ve bebişleri dizmişler tesbih gibi sıraya fotoyu çekmişler çok güzeldi yaa bir fotoları daha var hepsinin göbeği baya büyük toplaşıp herkesin eli bir yanındakinin göbeğinde foto çekilmişler:)))) bizde yapalım çok özendim yaaa hem buraya ekleyelim:))))

Bizde yapalim :52: benim gelirim vallahi gorusmeye burda tanisip gorustugum arkadaslarim var benim :34:

Merhaba kızlarr, eşim de hastaneye uğrayım dedi gelmedi yalnız kaldım bayram bayramm..facebook a iyice sinir olmaya başladım yaw.. Biz eve kapandık millet dniz güneş kumm.. Çok kıskandım ühüü:(

Bu arada bebiş şuan kivi kadarmış tekmelerini hissedebileceğimizi sanmıyorum:) ama rahim yukarı çıkıyor çevre kaslar ve damarlar geriliyor muhtemelen onu hissediyoruz.. Bende de kasılma gerilme oluyor arada.. Anca 1 ay sonra hissederiz, ilk hareketler bağırsak hareketlerine benziyormuş ama bence de şuan çok erken..
Bende okudum bu arada sola yatmak iyiymiş ama bende hep sağa yatarım şimdi değiştirmek zor olacak..
Kızlar benim de göbüş bı hafta birden büyüdü, yayıldı bide tam kız göbeği;)

ay benimki bazen büyüyor bazen küçülüyor bebek olmadığını düşünüyorum bazen:)))) amaaan sallıyorum elimden ne gelir ki....

Bizde yapalim :52: benim gelirim vallahi gorusmeye burda tanisip gorustugum arkadaslarim var benim :34:

ayy benim hiç internet arkadaşım olmadı gerçekten burada güzel arkadaşlık kurulabiliyor mu acaba ileriye yönelik:))) heycanlıyım valla tanışcam diye:))) şu ağustos geçsin mutlaka tanışalım evime gelirsiniz isterseniz dışarıda bana her yol uyar :)))

ayy benim hiç internet arkadaşım olmadı gerçekten burada güzel arkadaşlık kurulabiliyor mu acaba ileriye yönelik:))) heycanlıyım valla tanışcam diye:))) şu ağustos geçsin mutlaka tanışalım evime gelirsiniz isterseniz dışarıda bana her yol uyar :)))

4 arkadaşım var burdan tanışıp görüştüğüm.İki tanesiyle çok samimimiyim.Biri evime geldi oturtuk güldük eğlendik.Düğünü olcak ona gidicem hatta. Grup olarak görüşülür ama kafana yatanla ileriye dönük arkadaşlık kurarsın :34::34::34:

yok bee ne kokması insanlar hapı yutmadan önce kokluyorlarsa bilemem ama abartıyorlar gibi geliyor bana şahsen hiç kokmadı bana....kaldıki mide bulantısı çeken biriyim öyle olsa imkanı yok içemezdim....elevit vitamin hapı güzelim a ve d vitamini desteği zannediyorsam....böyle mineraller var içinde çok faydalı birşeymiş:) bazılarında kabızlık yapmış ama bende bir düzen değişikliği yapmadı hatta bazen açıyor bile diyebiliirm...ama iki gündür gece 12 de dominoslar ve burgerler sipariş edip yiyorum yaaa.....artık rejim yapayım bare çünkü hamur işinin bebeğe faydalı olduğunu zannetmiyorum....

o haki yeşilini görüyorum bazen türbe yeşili gibi de oluyor töbeeeeee:)))

Hastalık hastası olanlara kokuyordur hap belki de.Ben hala hamile olduğuma inanamayanlardanım görmediğim sürece kız :1:
O dediğini dün ben de yaptım.Sabah simit sarayında tıkın öğlen balık ekmek ye akşam pizzaya gömül sonra kabız oldum yok yaaaa :51:

Bu arada ben de gelem mi sizinle :27:

Hastalık hastası olanlara kokuyordur hap belki de.Ben hala hamile olduğuma inanamayanlardanım görmediğim sürece kız :1:
O dediğini dün ben de yaptım.Sabah simit sarayında tıkın öğlen balık ekmek ye akşam pizzaya gömül sonra kabız oldum yok yaaaa :51:

Sende gel yaın sayılırsın sende bize :52::52::52::52:

4 arkadaşım var burdan tanışıp görüştüğüm.İki tanesiyle çok samimimiyim.Biri evime geldi oturtuk güldük eğlendik.Düğünü olcak ona gidicem hatta. Grup olarak görüşülür ama kafana yatanla ileriye dönük arkadaşlık kurarsın :34::34::34:

ayy ne güzel bir dostluk kurmuşsun:)) doğru diyorsun biz bir grup olarak tanışsak yaa ahh ahh şu bayram bir geçsin en kalabalık haldeyken söyleyeyim istanbullular nasıl bakacak bu fikre bakalım....sen şanslıymışsın ki karşına iyi anlaşacağın kişiler çıkmış malum insanlar sanalda başka gerçekte başkadır.....burada çok sıcak kanlı olan gerçekte soğuk olabiliyormuş galibam:))) ben hiç buluşmadım bilemiyorum..

:)) oluyor öyle sabah daha düz akşam yemek gaz şişiyo:))

aynen yaa akşam bir bakıyorum davul hatta eşim şişirme karnını diyor ama aslında şişirmiyorumki içi kocaman gazla dolu:)

bu arada ağustos annelerinden biri doğumunu anlatmış hem de sezeryan ama çok korkunç yaaa....gaz sancıları çekiyormuş sonrasında acillik olmuş serumlar lavmanlar verilmiş....ayyy ben normal istiyorum ama korkarsam sezeryan olabilir diyordum şu işi bir daha mı düşünsem acaba....anneme sonda bile takılmamıştı doktoru acıtır sen dayanıklı kadınsın yürüyüp dolaşabilirsin halledersin işini demiş ve öyle de oldu annem ikinci gün yemek bile yaptı:)))

aaa ayıpsın kız gel kambersiz düğün olur mu??? nerde oturuyorsun peki??? belki söyledin ama unuttum yaaa küçükçekmecemiydi:))))
hıh ben de onu diyorum işte hamur işlerini ye tıkın sonra neden kabızım yahu o hamurlar nasıl çıksın...gerçi bazen öyle bir tıkınıyorum ki bağırsaklarım isyan ediyorlar yeteeeeeerrr biz bu yükü taşıyamıyoruz çıkarıcam bunları buradan diyorlar:)))) zor yetişiyorum o zaman tabakhaneye:)))))))

Back
X