2014 Şubat Anneleri

15 gün önce de kanamam olmuştu canım. Doktor iğne yapıp 10 gün rapor vermişti. O zaman rahimin alt kısmındaydı kanama. Şuan kanama alanı görünmüyor rahim etrafında çok şükür.
İnşallahhhh canım inşallahhh. :26:

onu biliyorum ben tekrar oldu sandım jack yazınca

aaa lekelenmenmi oldu tatlım
üzülme inş. bişi yoktur
benimde bu gebeliğimde iki kez oldu belki yazdığımda görmüşsündür biri 5.haftada onu yerleşme kanaması dedi doktorum diğeride 11.haftada
ikisinide atlattık çok şükür allah sağ sağlim kucağımıza almamızı nasip eder inş.

öğrenenler çok canım bak yukarda anket bile var şuana kadar 19 erkek 12 kız görünüyor ankette

aaa ,inşallah bende öğrenirim bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:52: çok heycanlı rabbim saglıklı etsin ne olucagı hiç önemli degil evlatt evlatt canımın canı:16:

o kadının yaptığı ne zalimlik
küçükkende annesi onla zorlanıodu eminimki
ayıp ya çok kızdım:47:

ben geçen doğuştan iki kolu olmayan bi çobck gordum tv de
nihat hatipoğlkunun programında ben cennete girebilcekmiyim diyordu
en ilk sen gircen dedi hoca da
şimdi bile hatırlayınca tutamadım kendimi
Allahım ne bebeklerimizi ne bizleri bu şekilde sınamasın kaldıramicağımız yük vermesin inşallah

aynı şeyi eşimle bizde izledik ikimiz birden agladık çok fena oldukk rabbim onun yüzündeki gülücügü umudu ışıgı hiç söndürmesin inşallah hep böyle pozitif olur çok tatlıydı maşallah küfür eddim çok günahlkarım demişti:14: kıyamam rabbimin imtihanlarından sual olunmuyo işte en güzel insanalrla karşılassın kimse cnaını acıtmasın inşallah aklımda yüzü hala:50:

Şimdi tabloya bi daha bakayım dedim. 5 kişinin tahmini doğumu 20 şubatta :D
Hepimizin libidosu aynı günde mi harekete geçti acep :9:

Herkese günaydın kızlar. Umarım hepinizin bayramı güzel geçmiştir...
Maşallah göbekler büyümüş :16: Ben de zaten göbek vardı. Şimdi benden önde gidiyor:27:
Ya kızlar hala geçmedi mi bulantılarınız ? Ben de hiç olmadı ama eminim çok zordur. Ben de sabah kahvaltıyı yetiştiremeyince poğaça almıştım. Zaten normalde de dokunur. Şimdi midemden yukarı kaynayarak çıkıyor. Su içerek bastırmaya çalışıyorum...
Öptüm hepinizi...

Herkese günaydın kızlar. Umarım hepinizin bayramı güzel geçmiştir...
Maşallah göbekler büyümüş :16: Ben de zaten göbek vardı. Şimdi benden önde gidiyor:27:
Ya kızlar hala geçmedi mi bulantılarınız ? Ben de hiç olmadı ama eminim çok zordur. Ben de sabah kahvaltıyı yetiştiremeyince poğaça almıştım. Zaten normalde de dokunur. Şimdi midemden yukarı kaynayarak çıkıyor. Su içerek bastırmaya çalışıyorum...
Öptüm hepinizi...

Bende de reflü var canım. Çok su içersen oda rahatsız eder. Sade soda içmeyi dene. Ya da ekmek falan ama azıcık. Mideyi doldurdukça şikayetin artacaktır. Biraz sindirmeyi bekle..

üç gündür girmediğim mağaza kalmadı
kendime göre doğru düzgün bişi bulamıyorum
pantolonların bazısı sıkmaya başladı
hadi onu geçtim
göbeğim belli oluo dar giyemiyorum garip gelio bana
dedim bi iki bişi alıyim
yok yok uygun bişi yok
kotondan bi gömlek aldım 3 gün onu giydim resmen bayramlık çocuk gibi:1:

vee dünde lcw den ilk hamile body mi aldım:46:
düz siyah omuzları pullu işlemeli:21:
en azından giydim mi göze batmaz göbeğim
bu ayın sonu giyerim heralde bi sevemedim ben geliom bebek yüklenio gibi yazılı tişörtlere bana bakarlar gibi gelio
hoş şimdiden göbeğime bakmaya başladılar
kocamda telkinde bulunuo tabi göbeğin görüncek hamilesin sen diye:27: henüz hazır değilim bu fikre Allahtan pırt diye bi gecede çıkmıolar
karnım iki gündür çok gerilio özellikle akşamları
rüyamda iki tane çatlağımın oluştuğunu gördüm rüya değil kabustu
kesin çatlicam biliyorum da :43:

yine kustum :18:
bebik benden ne istiyor yazılı verse sırf onları yesem harika olacak :16:
azcık tatlı yesem bulantım başlıyor yemesem de zaten kusuyorum

herkese iyi haftalar,

bayram tatili herkes için iyi geçmiştir inşallah, sosyoloji arkadaşımızın da dediği gibi göbüşler büyüdü, bayramda görenler "çok kilo almışsın" dedi, hamile psikolojisi altüst oldu...bayram ziyaretindeki yaşlı teyzeler vücudunu baştan aşağı süzüp, "ben çok iyi bilirim senin kızın olacak" dediler...dediler mi dediler...fenalıklar geldi ama belli edilmedi...

neyse bugüne şükür, sağlığımız yerinde ya gerisi fasafiso

ama canım onu da istiyor azcık yiyeyim diyorum hepsi dışarda:2:
canınız ister mi bilmem ama kalem var ya buzlu en çok onu seviyorum :52:
öğlene yerim

şukadar diyim gram tatlı çekmio canım
geçen bi tek jelibon istedim aldım azcık yedim:D
çikolata desen yerken zevk bile almıom
evde kutu kutu dondurma yüzüne bile bakmıom
amaa salatanın ekşi suyuna ekmek banıyim kendimden geçiom haha
valla ayşe hakkı meselesi doğru ise benim de kız gelio sanırım:52:

Bayram sonrası herkez iyidir inş. Bende ne göbek çıktı, ne bulantı, ne iştah artması. Bu hamileleliğimi zaten 7,5 haftalıkken öğrendim. Hamile miyim şoku arasında çocuğuda bir kere gördüm. Bu cumartesi inşallah tekrar göreceğim. Sizin yorumları okuyunca acaba benim çocuk yerinde duruyomu ki diye şüphe etmeye başladım :18::18::18:

üç gündür girmediğim mağaza kalmadı
kendime göre doğru düzgün bişi bulamıyorum
pantolonların bazısı sıkmaya başladı
hadi onu geçtim
göbeğim belli oluo dar giyemiyorum garip gelio bana
dedim bi iki bişi alıyim
yok yok uygun bişi yok
kotondan bi gömlek aldım 3 gün onu giydim resmen bayramlık çocuk gibi:1:

vee dünde lcw den ilk hamile body mi aldım:46:
düz siyah omuzları pullu işlemeli:21:
en azından giydim mi göze batmaz göbeğim
bu ayın sonu giyerim heralde bi sevemedim ben geliom bebek yüklenio gibi yazılı tişörtlere bana bakarlar gibi gelio
hoş şimdiden göbeğime bakmaya başladılar
kocamda telkinde bulunuo tabi göbeğin görüncek hamilesin sen diye:27: henüz hazır değilim bu fikre Allahtan pırt diye bi gecede çıkmıolar
karnım iki gündür çok gerilio özellikle akşamları
rüyamda iki tane çatlağımın oluştuğunu gördüm rüya değil kabustu
kesin çatlicam biliyorum da :43:

lepicim selam,
ben de geçen hafta alışveriş yaptım da rahat ettim. gebe,ebrumaternity ya da hellklar gibi markalara bakabilirsin, ben butikten giydim denedim bir kaç parça aldım ama internetten de alınabiliyor.lcw nin bodylerini söylediğin iyi oldu, sonbaharda uzun kollu da lazım olacak. aldıklarını güle güle giy canım...

çatlak konusuna gelince karnımda değil ama bacağımın üst kısmında çatlak gördüm önceden de var mıydı bilmiyorum, şimdi karın ve basen bölgesine her gün eczaneden aldığım bir çatlak kremini uyguluyorum.

Bayram sonrası herkez iyidir inş. Bende ne göbek çıktı, ne bulantı, ne iştah artması. Bu hamileleliğimi zaten 7,5 haftalıkken öğrendim. Hamile miyim şoku arasında çocuğuda bir kere gördüm. Bu cumartesi inşallah tekrar göreceğim. Sizin yorumları okuyunca acaba benim çocuk yerinde duruyomu ki diye şüphe etmeye başladım :18::18::18:

benm de kusmam bulantım aşermem falan yok merak etme yerinde duruyorlar
bizimki biraz kıyak hamilelik galba keyfine bak:1:

şukadar diyim gram tatlı çekmio canım
geçen bi tek jelibon istedim aldım azcık yedim:D
çikolata desen yerken zevk bile almıom
evde kutu kutu dondurma yüzüne bile bakmıom
amaa salatanın ekşi suyuna ekmek banıyim kendimden geçiom haha
valla ayşe hakkı meselesi doğru ise benim de kız gelio sanırım:52:

vişneli limonlu olursa dondurmaya asla hayır demem
mide yanmasına 10 numara geliyor
diğerleri bana da hiç cazip gelmiyor:ssz:
ama o limon bıraksalar kabuğu ile yiyeceğim ama tansiyon düşürüyor diye yiyemiyorum fazla
benim zaten tansiyon yerlerde :50:
bakalım sende ne çıkacak bunlar doğru mu?

Back
X