iyi geceler annişler :) yarından itibaren 2 hafta boyunca seminerde olucam sanırım eskisi kadar çok giremem.gitmeden önce bi foto paylaşayım dedim bakalım beğencek misiniz:)
Eki Görüntüle 776528
öpüyorum hepinizii :)
anammmmm kıssss maşalllh canım yaaa resmen büyümüş karnın....eğer sendeki bebekse bende hiçbirşey yok:))) düzz hatta durun çekeyim bir ara göbeğimi....
Güzeller Günaydın iki gündür kayserideyim kendimi aştim zaten bayramdan beri cok huzursuzdum nedense bugun 9:30 da yeni doktorumla randevum var ikili test için dua edin lütfen iyi haberlerle doneyim esimde yok bugün .sizi seviyorum
hayırlı haberlerini bekliyoruz güzelim.dualarım seninle rabbim yüzünü güldürsün,hayırlı haberler alırsın inşallah:)
Günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben gece rüyamda bebişimi gördüm. Bi kızdı. Ama tüm elbiseleri, yatağı her şeyi maviydi))) Ama çoook güzeldi))) Dr randevum gelse de artık öyrensem bebişimin cinsiyetini:18::18::18:
ayyy ben de hep bebeğimi görüyorum ve tıpkı benim küçüklüğüme benziyor ama cinsiyetini bir türlü anlayamıyorum:) doktor kızım olacağını söyledi ama ben haftaya cuma gittiğimde sorcam tekrar değişme var mı yok mu bir baksın:)