Allah nazarlardan saklasın ne güzel çıkmış hakikaten canım yaaa...
spsecim dualarımız seninle, inşallah çabucak atlatırsın. ama haber ver bizi merakta bırakma olur mu..
canım izmirin soğuğu acayip oluyor:)) hiç sanıldığı gibi sıcak değil kışın kuru soğuk berbat :)
walla kızlar hakılısnız ben üniversiteyi ankarada okudum. izmirde ankaradakinden daha çok üşünüyor o kesin. inanılmaz nemli bi soğuğu var böle için titriyor. o sebeple bebek düşünmeye başlamadan önce ben doğalgazlı eve taşındım
Kzlar yadoktorum aradı idratda yuzde 90 kan hucresi çıkmış sende ya kum ya taş var yarin gel dedi cok korktum uriner ultrason cekilecek dua edin lutfen
Kzlar yadoktorum aradı idratda yuzde 90 kan hucresi çıkmış sende ya kum ya taş var yarin gel dedi cok korktum uriner ultrason cekilecek dua edin lutfen
şimdi doktordan geldim dünkü test troit hormonu testiymiş degerin normal degerler içinde ama biz gebelerde biraz daha yüksek olmasını istiyoruz dedi doktorum troitin az çalılıyo gözüküyo dedi troit ilacı verdi onu klullanıcam 1 ay sonra gene gidicem inşallah yükselir bu arada bi süre daha düşünüp bidahaki hafta cuma doktora gideyim özelde diye düşündüm şimdi gitsem küçük cinsiyetini öğrenemicem hem gitmişken cinsiyetini öğrenirim allah izin verirse ... bizde haberler böyle işte çok sıcak allah calışanlara kolaylık versin
hamişler nasılsınız bakalım nasıl gidiyor hamilelik kaçar kilo aldınız ben çok dikkat ediyorum ama ona rağmen aldım baya
Eki Görüntüle 777528
Eki Görüntüle 777527
uleyyyn yakın çekim yapınca büyük göründü ama gaz o gaz bebek değil:))) yani işte kebabı fazla kaçırmışım görüntüsü....taze görüntü şimdi çektim ehueh:)))
kızlar merhaba size bişi sorcam sizin bu aralar sürekli akıntınız var mı su gibi ? acaba amniyon sıvısı olabilir mi die çok endişeleniyorum da
spse çook geçmiş olsun,umarım kolay atlatırsın,ben de aynı şeyi söyleyeceğim:bol su içmelisin.
superisi hayırlı olsun kızçemiz kesinleşmiş,darısı bekleyenlerin başına...
laurana bende bu kız niye bana sempatik geliyor diyordum ,tam bir malatyalıymışsın.bizim gelinde darendeli bu arada.sizin kız da malatyalı olacak nasılsa adanayı unut sen burasıda çok yakın uçakla iki saat.
kızlar merhaba size bişi sorcam sizin bu aralar sürekli akıntınız var mı su gibi ? acaba amniyon sıvısı olabilir mi die çok endişeleniyorum da
bazen oluyor canım ama hergün akıntım var ve koyu değil hafif cıvık...amniyon sıvısı mı diye ben de düşünmüyor değilim açıkçası....haftaya cuma randevu alcam doktordan soracam sıvı miktarı iyi mi diyee...haberdar ederim seni güzelim
slm kızlar hormon testi yaptırdım tsh 0.212 çıktı sonra t3 t4 testleride yaptılar onlar normal. usg yaptılar o da temiz cıktı ama tsh 0.212 sonucları doktora göstermedim acaba sorun yaratırmı böyle düşük olması ilac gerekirmi ???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?