2014 Şubat Anneleri

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ohh fotolar eklenmiş sabah sabah bi dolu kaynatılmış geçmi kaldım ne ki ben
sabah kuaföre gittim kendimi yoldurdum geldim bi kuş kadar hafif hissediyorum kendimi artık tatile bedenen hazırım :16::16::16::16::16::16:

Ben de gidicem kuaföre kıskandım seni :27::27::27: Tatilemi gidiyorsun şimdi daha çok kıskandım seni...

Ama ben saçlarımı kestircem :9::9::9:

Son düzenleme:
Aha alla yir bi de hamile aşerir falan mecbur yedirecez artık :52:

Gördüm gördüm elimiz mahkum bi tarafımız gardiyan yapıcaz zaten çoğu bebeğin o psikoloji ile çalıştığını görüyorum etrafımda sonumuz hayır olsun :1:

fazla kilolarım var diyodun onlardan alırım ben sen merak etme heheh:27::27:

sabah kuaföre gittim kendimi yoldurdum geldim bi kuş kadar hafif hissediyorum kendimi artık tatile bedenen hazırım :16::16::16::16::16::16:

ohh gelsin tatil
sıhhatler olsun geç uzasınlar inşallah:1:

Ben de gidicem kuaföre kıskandım seni :27::27::27: Tatilemi gidiyorsun şimdi daha çok kıskandım seni...

Ama ben saçlarımı kestircem :9::9::9:
he tatlım pazar gübü inş. çıkıcaz 4 gün kalcaz :16::16: kıskanma tatlım :54::54::54:

ohh gelsin tatil
sıhhatler olsun geç uzasınlar inşallah:1:

ay inş. geç uzarlar ya biraz erken aldırdım ama çok sıkıldım artık kıllardan tatile gideceğim diye biraz uzatmıştımda :17::17::17:

Günaydın canım ben de kronikimle beraber bol bol kıskandım seni ama senin adına da seviniyorum günlerin güzel geçsin inşallah :16:

fazla kilolarım var diyodun onlardan alırım ben sen merak etme heheh:27::27:

Olmaz mı çok istersen 10 kiloyu direk feda edebilirim senin için ohh çifte standart :52:

kızlarar
malum kocaman!! bir göbeğim var oyüzden
tayt giymek istiyorum gebe pantolonu olmicağından:)
ama ben hiç tayt giymedim hayatımda:ssz:

bu taytların bedeni var mı içimi göstermesin diye özel bişey bakmam gerekmi hamile taytı alan var mı nerden aldınız:2:
bu konuda aydınlatırmısınız beni

Günaydın canım ben de kronikimle beraber bol bol kıskandım seni ama senin adına da seviniyorum günlerin güzel geçsin inşallah :16:

Olmaz mı çok istersen 10 kiloyu direk feda edebilirim senin için ohh çifte standart :52:
teşşekkürler tatlım :16::16::16::16:
kızlarar
malum kocaman!! bir göbeğim var oyüzden
tayt giymek istiyorum gebe pantolonu olmicağından:)
ama ben hiç tayt giymedim hayatımda:ssz:

bu taytların bedeni var mı içimi göstermesin diye özel bişey bakmam gerekmi hamile taytı alan var mı nerden aldınız:2:
bu konuda aydınlatırmısınız beni

ben normal tayt giyiyorum ama çok ince penye olanlardan değil birde kot taytlar güzel duruyor ama alırken dikkat et içeriği %100 polyaster olmasın birazı pamuk olsun çok sıcak olur aksi halde

yok yaw naptın en fazla 3 kabul edebilirim :1::1:

bu arada doktorun asistanı aradı......ikili testimizin sonuçları normal......kan testi sonuçları da normal...idrar testi sonucu azcık enfeksiyon olduğu görülmüş...bi antibiyotik yazmış doktorcuğum....kodunu verdi...alcam bugün....10 taneyymiş günde bi tane.az ilaç vardı ya.bi bu eksikti :1:

ama bebeğim iyi ya çok şükürrrrr:16::16::16::16:

Günaydın güzell anneler,

Kızlar sabah beşten beri baya kaynatmışsınız maşallah:) oku oku anca bitirdim :) bugün neşeler yerinde görülüyor...

spse çok stres yapmış inşallah Dr.dan mutlu döner sağlıkla dua edelim bol bol,

tiroit ile ilgili konuşmuşsunuz benimde cumartesi bakılacak arada unutulmuş çünkü inşallah bir sorun çıkmaz, ikili testimizde yapılacak, 12+6 da olacağım cumartesi günü doktor cinsiyeti belki tahmin ederim dedi meraktayım, inşallah belli olur:))

Yahu benim gibi içi kıpır kıpır olan var mı aranızda?
Bütün gece uyumadım. Bahçede köpeğimiz uludu durdu, uykusuzluktan bacaklarım titriyo ama mutluyum. Habire gülesim var. Rüyadan mıdır, yoksa bugün müdürüm ofis dışında ondan mıdır bilemedim :16::16::16::16::16:

bu arada doktorun asistanı aradı......ikili testimizin sonuçları normal......kan testi sonuçları da normal...idrar testi sonucu azcık enfeksiyon olduğu görülmüş...bi antibiyotik yazmış doktorcuğum....kodunu verdi...alcam bugün....10 taneyymiş günde bi tane.az ilaç vardı ya.bi bu eksikti :1:

gözün aydın canım önemli olan bebekler iyi olsun, artık biz ilaç vs. ne gerekiyorsa elimizden geleni yaparız :)

kizlar tsh degerleri hakkinda konusmussunuz. ben de tiroid ilaci kullaniyorum yaklasik 6-7 aydir. ilk olculdugunde degerim 3.04 filandi. doctor da 2.5 un altinda gormek istedgni soyledi ilaca baladik, tiroid benzeri ilac aliyorsun, bu tsh I dusuruyor, bi de tsh I yukselten ilaclar var ama tiroid alinca tsh in dusmesi baya cabuk oluyor yaklasik 4-6 hafta. sonracima benim surekli tsh a baktilar duzenli olarak. bu aralar 1.3 filan cikiyor doctor da iyi diyor ama bi yandan da ilaca her gun devam ediyorum. yani ilaci biraksam tekrar 3 e filan cikabilir. boyle bi durum. dr ilac vermediyse heralde bi sorun yoktur sizde de, biz tup bebek klinigine gittgmz icin her seyi ince eleyip sk dokuyolardi.

canım ilacının adını yazar mısın içtim bu sabah ilacımı ama içim hiç rahat degil acaba yükselmesi için mi ana verdiği ilaç bidahaki cumaya özele gideyim diyodum ama bu cumaya alıcam randövuyu tedirgin oldum çok :18:

teşşekkürler tatlım :16::16::16::16:

ben normal tayt giyiyorum ama çok ince penye olanlardan değil birde kot taytlar güzel duruyor ama alırken dikkat et içeriği %100 polyaster olmasın birazı pamuk olsun çok sıcak olur aksi halde

teşekkürler:)
ay bu kot taytın ekşi sözlükteki tanımı öldürdü beni:))

mavi renkli olup kıçında kot pantolonmuşçasına cepleri ve dikişleri olan ama ceplerin göt salınımlarıyla zıplamasından anlaşılabilen ilginç tayt modeli. :9::9:
Bütün gece uyumadım. Bahçede köpeğimiz uludu durdu, uykusuzluktan bacaklarım titriyo ama mutluyum. Habire gülesim var. Rüyadan mıdır, yoksa bugün müdürüm ofis dışında ondan mıdır bilemedim :16::16::16::16::16:
hepsi olabilir:)
bir de hormonların tabi
ağlamamız gibi durduk yere gülmemzde normal
biz gebeyiz hehe

bence rüyanın etkisidir o :) insan çok etkileniyor, güzel bir bebek görmüşsün, rabbim gördüğünden daha güzelini nasip etsin inşallah :)
ben daha hamileliği düşünmeden annem rüyasında bir kız bebeği görmüş benimmiş, daha doğmuş konuşuyormuş annanecim diye o kadar etkilenmiş ki şu an belli etmiyor ama kız bekliyor, bazen erkek mi acaba diyoruz sanki morali bozuluyor, rüyalar gerçekçi olunca mutluluğu çok oluyor:)

$933906_639066846117186_1376233781_n.webp

:1::1:eşimin facesinde bi arkadaşının bunu ekledigini gördüm gül gül bittimmmmmmmmmmmmmmm:9::9::9::52:

:52:bizde çeneler çenelerrrrrrrrrrrrrrrrr önce evlendikte:35::9::9::9::9:

müdürün yok ya ondandır....:1:

bende uyuyamadım ama bu minicik göbüşle nasıl uyusam derdine düştüğümden :1:

gözün aydın canım önemli olan bebekler iyi olsun, artık biz ilaç vs. ne gerekiyorsa elimizden geleni yaparız :)

aynen öyle tatlım....ben elevitle gynoferon u içmiyodum bir de antibiyotik cıktı basıma..:1:

oldum olası hap içemezdim zaten....hele antibiyotik.....on gün sabredicez artık napalım:9:

Son düzenleme:

hadi gözün aydın canım
antibiyotiğinide al iç bişicik olmaz
Günaydın güzell anneler,

Kızlar sabah beşten beri baya kaynatmışsınız maşallah:) oku oku anca bitirdim :) bugün neşeler yerinde görülüyor...

spse çok stres yapmış inşallah Dr.dan mutlu döner sağlıkla dua edelim bol bol,

tiroit ile ilgili konuşmuşsunuz benimde cumartesi bakılacak arada unutulmuş çünkü inşallah bir sorun çıkmaz, ikili testimizde yapılacak, 12+6 da olacağım cumartesi günü doktor cinsiyeti belki tahmin ederim dedi meraktayım, inşallah belli olur:))

sorun çıkmaz inş. :16:

teşekkürler:)
ay bu kot taytın ekşi sözlükteki tanımı öldürdü beni:))

mavi renkli olup kıçında kot pantolonmuşçasına cepleri ve dikişleri olan ama ceplerin göt salınımlarıyla zıplamasından anlaşılabilen ilginç tayt modeli
. :9::9:

:1::1:hahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:9::9:

Back
X