2014 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar. :)
Herkese selam.
Ben de şubat 2014 annesi olacağım inşallah.
bir oğlum var kısmetse bu da 2. olacak. 13 hafta 4 günlük.
Doktorumuz kız olabilir dedi.
Maşallah çok hareketli bir forum. Herkes çok aktif galiba.
Ankarada yaşayanlar var mı? O kadar uzun ki bütün yazılanları okuyamadım. Ankarada yaşayanlar hangi doktora gidiyorlar.
:)
Umarı hepiniz sağ salim bebeğinize kavuşursunuz.
Memlekete gidiyorum. Gelince bende aktif aranıza katılırım. :)

Herkese selam.
Ankarada yaşayanlar var mı? O kadar uzun ki bütün yazılanları okuyamadım. Ankarada yaşayanlar hangi doktora gidiyorlar.

Hoşgeldin canım aramıza :) ohhh ne güzel ikinci bebeğinmiş Allah bağışlasın. Bizde senin tecrübelerinden faydalanırız ne güzel :)

Kızlar bu arada göbişlerden bahsetmişsiniz. Benim göbek bildiğiniz jet hızıyla büyüdü. Eğer bu hızla büyümeye devam ederse son ay göbekle boy oranım eşit olur galiba :) Düşük tehlikemiz yüzünden kullandığım ilaçlardan olduğunu söyledi doktor ama ilaç biteli bir hafta oldu nerdeyse göbeğim inmedi yani bizim ufaklık her saniye varlığını hissettiriyo :)

hangi ilaçları kullanıyordun

Kızlar bende lcw den hamile şortu ve caprisi aşfım avayip rahat.. Taytı da aldım daa çok ev için iyi.. Beli gevşek ve göbek altında duruyor.. Bir de mağazalarda çoğu ürün yok nete bakın.. H&M dede çok tatlı hamile elbiseleri var ama adanada yok:(
Ben çok fazla hamile kıyafeti almayı düşünmüyorum ablamda verecek bikaç şey zaten sonra giyilmiyor..

Son düzenleme:
uzunu olursa daha iyi olur önümüz kışa denk geliyor çünkü
evde genelde elbise ile geziyorum :ssz:

Evet haklısın canım. ben almadan önce netten de bakmıştım lcw nin sitesine. İki şubesinede gitmiştim ama uzunu yoktu inşallah kış sezonu gelince çıkartırlar uzununu. Zaten ben hiçbi hamileliği beğenmiyorum. insan biraz bizi düşünürde kendimizi güzel hissetmemiz gerektiği bu dönemde güzel güzel ciciler üretir bize. Ama hepsi çok gıcık geliyo bana :( anam memnuyetsizmiyim neyim hhaaaaa.

Evet haklısın canım. ben almadan önce netten de bakmıştım lcw nin sitesine. İki şubesinede gitmiştim ama uzunu yoktu inşallah kış sezonu gelince çıkartırlar uzununu. Zaten ben hiçbi hamileliği beğenmiyorum. insan biraz bizi düşünürde kendimizi güzel hissetmemiz gerektiği bu dönemde güzel güzel ciciler üretir bize. Ama hepsi çok gıcık geliyo bana :( anam memnuyetsizmiyim neyim hhaaaaa.

kış gelse daha kolay olur sanırım. badi üstüne hırka süper olur.
bende senin gibiyim ne giydiğimi beğeniyorum ne de baktığım da :17: hele bugün tshrt giydim kendimden nefret ettim.
göbeğim hafif havaya kaldırıyor alttan siyah badi gözüküyor :43:

kış gelse daha kolay olur sanırım. badi üstüne hırka süper olur.
bende senin gibiyim ne giydiğimi beğeniyorum ne de baktığım da :17: hele bugün tshrt giydim kendimden nefret ettim.
göbeğim hafif havaya kaldırıyor alttan siyah badi gözüküyor :43:

Aynen canım dediğin çok doğru, kışın daha rahat olur bizim için. Ya bişi diycem hamileler için kaban varmıki acaba. yada kaban falan almamıza gerek olur mu acaba.

Aynen canım dediğin çok doğru, kışın daha rahat olur bizim için. Ya bişi diycem hamileler için kaban varmıki acaba. yada kaban falan almamıza gerek olur mu acaba.

vardır ama almaya gerek olduğunu dşünmüyorum 1 tane kabanım biraz büyüktü onunla idare ederim sonra da annemden alırım :51::51:

özel sektörde çalışmanın bu tarafı kötü galiba arkadaşım geçen aralıkta doğum yaptı doğumdan 1 ay önce izne çıktı sonra izinleri ücretsiz izinleri falan mayıs gibi işe başladı şimdi de saat 3;30 da çıkıyor sözleşmeli olduğu için ama kadrolu olsa 2;30 cıkacaktı, bu yönden devlet dairesinde çalışmak daha iyi inşallah hepinizi böyle güzel şartlarla karşılaşırsınız

süt izni bizde günde 1.5 saat olarak uygulanıyor. yani 16.30 da çıkabiliyorsun. ona da en alttan en üst kademeye kadar yüz kişi laf ediyor.bakalım süt izinlerini toplu kullanma imkanı olur inşallah yeni yasada, şu an var mı bilmiyorum.

kızlar asıl kıış yani kasımdan snra daha zor olcak
şuan büyük beden giyebilirsiniz
ben 38 im kolsuz gömlek aldım 40 42 beden zaten geniş giyilio onlar hiç göze batmıo

bi de mont demişin
hamile montu var ama
şu yarasa kol pelerin gibi olanlardan almıştı benim bi arkadaşım
hamilelikten sonrada giymek için $2.webp
bunun gibi

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum aslında
sanırım bize kaban gerekecek çünkü en az ocağa kadar işe gidicem ben
oğlumda hep yazın geçirdim gebeliğimi ekimde doğum yapmıştım kaban almadım ihtiyacımda olmadı zaten fakat bunda gerekecek
görümcemde kızını martta doğurmuştu o kaban almadı açıkcası önü açık dolaştı açık olan yere kalın atkı uzattı falan öyle idare etti
fakat şu alta doğru bollaşan kabanlar var yada robadan kesik altıp bollaşan yine onlardan alınabilir
açıkcası şuanda benim 44 bedene kadar kabanım var fakat yinede son ayda sorun yaşarım diye düşünüyorum almıcam sanırım idare edebildiğim kadar edeceğim
şuanda 40-42 bedenim bakalım kabana ihtiyacım olacakmı :26::26:

Selam kızlar, baya oldu ben girmeyeli, ben de Pazartesi dr.a gittim ikili test için kan verdim. Ense saydamlığına baktı iyi dedi, kan sonucum da 1 haftaya çıkar dedi,
Gittiğimde 12+4 dü cinsiyeti için 1 haftası var dedi ama erkeğe benziyor ama kesin konuşmuyorum dedi.
Bende de varis var bacağımın arkasında belirgin. Varis çorabı kullanacaksın dedi. Bugün giydim ama çok sıkıyor, hamileler için olanı var göbek kısmı açık:) çok komik duruyo.
Göbeği çıkanlar olmuş, benim henüz çıkmadı. 53 kg ile gebe kalmıştım, şimdi 54 üm ama yemekten sonra falan karnım baya şişiyor.:)
İnşallah bu test sonuçlarından hayırlı haberler alırız, sağlıklı hayırlı evlatlar dünyaya getiririz.

ben 38 im kolsuz gömlek aldım 40 42 beden zaten geniş giyilio onlar hiç göze batmıo

bi de mont demişin
hamile montu var ama
hamilelikten sonrada giymek içinEki Görüntüle 778488
bunun gibi

çok güzelmiş nerden bulabiliriz acaba bileniniz varmı

bi de mont demişin
hamile montu var ama
bunun gibi

Sağol fikir için.Hoş da gözüküyo hem doğumdan sonra da giyilebilir. Ben Bakü deyim sanırım burda kış çok sert geçiyomuş öyle söylediler.geçen ay Malatyadaydım birşeyler aldım ama, malum kışlık hiçbirşey alamadım.burda da gözüme pek birşey çarpmadı. Ne giycem olayı canımı çok sıkıyo:( üf yaw :(

Herkese selam.

Selam cnm ben Ankara'da oturuyorum, balgatta koru hastanesine gidiyorum, doktorum Aydan Biri
Ben memnunum tavsiye ederim.

bi de mont demişin
hamile montu var ama
bunun gibi

almayı düşünenler için ideal bence de sonrası içinde kullanışlı

Back
X