2014 Şubat Anneleri

Bu haftalarda bacaklarınızın özellikle arka yüzünde kılcal damarlarda bir belirginleşme hissetmiş olabilirsiniz. Bu kılcal damarlar gerekli önlemler alınmadığında sonradan tedavisi zor olan varis gelişimine neden olabilirler. Kalıtsal olarak varis geliştirme eğiliminiz olabilir, ancak siz yine de şimdiden bazı önlemler alarak bu gelişimi yavaşlatabilir veya durdurabilirsiniz

bi sitede bu şekilde bişey okudum o damarlara dikkat etmek gerek sanırım kızlar

Canını çektirdiysem pardon yavrum. Bende çok fena aşerdim sanırım.

Canını çektirdiysem pardon yavrum. Bende çok fena aşerdim sanırım.

cuma yı bekleyip pazardan taze taze alırım artık nabayım bende şu laysin yeni kaşık cipsi varya yogurt sosuyla yeniyo onu yiyorum şimdi ay eskiden doritosun vardı böle yogurtlu sonra kaldırdılar ondan istiyoduma slında ama buda idare ediyo artık nabalım

cuma pazara gidince bide kış için barbunya felan alsam öf öff mutfak cehennem gb oldu fırında 2 kilo patlıcan pörpüledim ocakta 3-4 kilo biber 3-4 kilo domates oh onlar piştide kavonozlara koydum sıkamadım galiba ya inşallah tutar kapakları akşam eşim sıkmıştı ne güzel acı biberleri bide tutmazsa boşuna ugraşmıl olurum da bunalr yetmez zaten bi 5er kilo daha yapsam belkim anca

bide dogal meyvelerden kaynatmak istiyorum komposto yapmak kışın bebiş gelince içip süt olur ne güzel hangi meyve suyu iyiki dogalı varken ama bana yardım etcek insan lazım ya

Anaaaaa bu ne hamaratlık böyle yahu. bi an bunları annem mi yazdı acaba dedim.
Maşallah maşallah. Hangi şehirdesin sen. Avucundan su içelim

Anaaaaa bu ne hamaratlık böyle yahu. bi an bunları annem mi yazdı acaba dedim.
Maşallah maşallah. Hangi şehirdesin sen. Avucundan su içelim

bursadayım cnaım yeni evliyken ilk sener annem salcamı yapardı kayınvaldem kompostoları felan geçen sene başladı bende bu hamaratlık ee evlendigimde 17 yaşındaydım ve anaokulu öğretmeniyim çalıştım hep vaktim yoktu yemek bile zor yapıyodum ...

geçen evvelki sene bebek tedavisi için bırakmıştım işi o sıra baya marfetlendim sonra gecen senenin yarı yılında gene başladım işe baktım bebek olmuyo yılsonu toplantımızı yaptık cuma pazartesi yaz okulu planlarımızı yaptıkkkkkkkkkkkkk süprizzzzzzzzzzzzz yaptı bebişim rabbime şükürler olsun 24 yaşına kadar bu yolda savaş verdik resmen allah ol demeden olur mu olmuyo işte malesef evlat hasreti yaşatmasın kimseye...

azcık yatımda belim düzelsin çok yoruldum 1 saat sonrada kalkıp yemek yaparım kıyma çözünsünde karnı yarık yapıcam

Dinlen dinlen hakkındır :)
Benim ve eşimin anne tarafı komple Bursa'da.
Millet mahallesi, kestel, nilüfer, bağlarbaşı. Gelirsem muhakkak uğrıcam o karnıyarığı yemeğe

Dinlen dinlen hakkındır :)
Benim ve eşimin anne tarafı komple Bursa'da.
Millet mahallesi, kestel, nilüfer, bağlarbaşı. Gelirsem muhakkak uğrıcam o karnıyarığı yemeğe

ben merinostayım canım beklerim tabi hem ben şimdi bu yaz patlıcanalrını difrize koyucam sen kışta gelsen tazecik yaz patlıcanı yemiş olursun :))

Bugünün en zararlı yiyeceği benden canım çok çekti burger king yedimm napiim bikereden bişi olmazz:))

ay kuzuum benim de kaç günlerdir canım öyle şeyler yemek istiyo burger king e girip en büyük menüyü yemek istiyom:). cips falan da yemek istiyom. zararlı diye de yemiyorum hiç bir faydası yok napıcam dün gece canım öyle bişey çekti ki o anda gidip yememiz mümkün değildi bugün yedim ama sonra da pişman oldum yediğime off off

ya bu dediklerini nasıl yapıyosun tarifini verirmisin..?çok özenirim böle kışlık hazırlayanlara ama hiç bilmem nasıl yapıldığını

maşalallahhhhh nazara gelirsin dikkatttt bende çok seviyorum böle şeylerle uğraşmayı kışlık melemenimi fasulyemi kompostomu kendim yapıyorum içimden geliyo bursalı olduğumdanmı ne

Off kizlar 3 ayim bitti bulantim olmayan ben 2 gunde bir cikartiyorum istah 0 bas agrisi halsizlik uyku hali .demir hapimi mide bulantisi yapiyo acaba.2.hamilelik ne zor geciyoorrr.

ne tesadüff hemşerimm bende bugün melemen yaptım kışlık kış hazırlıkları başladı oleyyyyy

maşalallahhhhh nazara gelirsin dikkatttt bende çok seviyorum böle şeylerle uğraşmayı kışlık melemenimi fasulyemi kompostomu kendim yapıyorum içimden geliyo bursalı olduğumdanmı ne

yaaaaa kıskandım valla bu ne marifet böle ya tarif verin bari bizde öğrenelim...ben bilmiyom böle şeyler kışlık komposto nasıl oluyo:26:

Off kizlar 3 ayim bitti bulantim olmayan ben 2 gunde bir cikartiyorum istah 0 bas agrisi halsizlik uyku hali .demir hapimi mide bulantisi yapiyo acaba.2.hamilelik ne zor geciyoorrr.

benimde 3. hamilelik aynı durumdayım bende..sadece akşamları çıkartıyorum günüz sadece mide bulantısı var geçicek inşallah...bu arada bizim doğum tarihleri aynı..temeller aynı gün atılmış galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…