2014 Şubat Anneleri

banada öğretinnnn noluuuuur

ben kompostoyu hemen hemen bütün meyvelerden yapıyorum şeftali kayısı elma armut kiraz erik çilek vişne başka yapmadım hepsinde azar azar yapıyorum hepsinide aynı şekilde yapıyorum yıkıyorum eriği vişneyi kirazı çileği yıkayıp su bide şeker koyuyorum kaynatıyorum tencerede sonrada şişelere koyup ağzını iyice sıkıp ters kapıyorum 1 gün bekliyorum çok kolayyy
melemenide biz acılı seviyoruz biberleri küçük küçük doğruyorum sonra domateslerin üstüne sıcak su döküp biraz bekledikten sonra kabuklarını soyuyorum sonra biberleri yağda kavuruyorum sonra doğranmış domatesleri içine atıyorum kaynatıyorum ya sıcak sıcak şişeye koyuyorum yada soğutup dolaba koyuyorum
fasulyeyide çiğden koyuyorum dolaba haşlayıpta koyabilirsin yada domotesleri rendeliyorum yağda çeviriyorum sonra fasulyeyi atıyorum suyunu salınca kapatıyorum soğutup dolaba koyuyorum

bide vişne kompostusu çok süt yapıyomuş o yüzden fazla yaptım mevsimi isterseniz çiğden dolaba koyup kışın kaynatıp içebilirsiniz tavsiye ederimmm ben anneme çekmişim galiba çok meraklıyım evlennce herşeyi kendim yapmaya çalışıyorum bide uzakta olunca memleketten taşımak zor oluyo iyi kötü yapmaya çalışıyorum

teşekkürler canım mutlaka deniycem..kompostoyudamı sıcak koyuyorsun şişeye?bide menemene tuz koyuyormusun?:26:

teşekkürler canım mutlaka deniycem..kompostoyudamı sıcak koyuyorsun şişeye?bide menemene tuz koyuyormusun?:26:

evet şişenin tutması için ateşin altını kısıp öyle koyuyorum sonra ters kapıyorum 1 gün sonra şişenin kapağı içine doğru çekmiş oluyo melemeni şişeye koyarsam çok az koyuyorum bozulmasın diye ama dolaba koyarsam koymuyorum çok az atabilirsin bide armutu elmayı ayvayı kabukların ı soyupkaynatıyorum çok güzel oluyo özellikle ayva çok severim reçelinide bu meyvelerin reçellerinide yaptım dışarıdan aldığım reçelleri yiyemiyorum annemden alışkanlık öyle alışmışız galiba

komşum var burda oda bende özendi yapmaya başladı çok hoşuna gitti şimdi herşeyin mevsimini takip ediyo yakında benide geçeçek bu sene tarhanasınıda kendi yapcakmış ben yapamayız diyom oda nolcak deneye deneye öğreniriz diyo şimdi memleketine gitti hemen geleyimde dolmalık biber patlıcan kurutayım diyoo içinde varmış cevher benide geçtiiii

canım n yapıyosun kolay gelsin kıslıkları hazırlamıssın valla.nasıl gidiyo hayat doktor işini ne yaptın çözdünmü:)ben hala ne yapcam ne etcem bilmiyorum evde doğuracam bu gidişle:)

canım n yapıyosun kolay gelsin kıslıkları hazırlamıssın valla.nasıl gidiyo hayat doktor işini ne yaptın çözdünmü:)ben hala ne yapcam ne etcem bilmiyorum evde doğuracam bu gidişle:)

canım ben gataya gitçem gibi görünüyo bayramdan önce 2 li testi yaptırdım çok şükür sonuçlar güzel çıktı arada burdaki tıp merkezine gitçem hatta yarın gitmeyi düşünüyorum cinsiyetini öğrenmek için.... valla başladım kışlıkları hazırlamaya kompostolarımı yaptım melemene başladım bu sene çok yapmayı planlıyom malum yemek yapamazsam son zamanlar falan yada bursaya gidersem doğum için eşime hazır yemek olsun yemek yapmayı bilmiyo melemen hariç bana hiç faydası olmıcak bebek olunca o yüzden en azından hazırları tüketiriz şimdiden başladım bide bu cuma memlekete gitçem 3 hafta falan izinimiz var oradada gezmekten nete giremem heralde bebişe ve kendine çok iyi bak tatlım sen neler yaptın cinsiyeti bellimi

bende ikili taramamı cayyolu zekai tahirde yaptırdım o hastaneyi çok seviyorum 5 dakıkada işlerimi hallediyorum ah orada doğum yapsalar hiç düşünmeyecemde pol.hizmeti veriyo sadece .neyse temiz cıktı sonuçlarım çok şukur 1 ay sonra 3 lu taramaya gel dedi .cinsiyeti söylemedi sorduk eşimle o kadar belli değil dedi.mecbur beklıcez.şimdilik öyle takılıyorum işte.faceye gelsene ben buraya cok giremiyorum :)

benim facede açık sana face adresimi göndermiştim sanırım arkadaş olarak eklesene beni şu gruba bi katılamadım

kızlar meraba uzun zamandır nete giremiyodum sayfalar çok ilerleemiş okuyamadım
bugün kontrolüm vardı kocaman olmuş bebişim kesin olmamakla birlikte erkeğe benziyo dedi hayırlısı bakalım 2li test için kan verdim haftaya sonuçlar çıkcak dua edin nolur

Kızlar bişi sorcam çok kafama takıldı..haftaya 16 haftalık olucam da siz 16. Haftanızda dr kontrolüne gideceksiniz dimi,daha önce dr um 18/20 haftada üniversitede detaylı ultrasonunu yaptırırsın 6.aydan sonra bana gelirsin demişti ama 16. Haftada kontrol gerekmiyor mu, ayrıntılıyı 20. Haftada yaptırsam diyorum 1 ay var sonuçta merak ediyorum çok..

İnşş geçicek tatlım .umutla bekliyorumm.aynı gün mü hamile kaldın kıss yoksa Benim ilki sezeryan büyük ihtimal ocak sonu şubat başı olurr . Kızım 36 haftalıkken doğdu bu sfer bekletcem biraz.

canı gönülden alkışlıyorum tatlım seni maharetlisin maşallah ben bu konularda fıssss malesef

canı gönülden alkışlıyorum tatlım seni maharetlisin maşallah ben bu konularda fıssss malesef

daha yaşımda küçük ileriki yaşlarda neler yaparım bilmiyom bide salça ve tarhana dışında kimsenn eline bakmak istemem hazırada alışık dğilim o yüzden 1. de iyi olmaz 2. iyi olur diyenlerdenimm

Selam herkese. Ben 13. haftamdayim. Kanamam oluyordu o yuzden hep yatiyordum. Yeni yeni kalkmaya basladim cok sukur. Dun bi dugune gideyim dedim. Kalkip oynadim biraz filan. Kadinin biri de cagirmis birini, soruyor bu kiz hamile mi diye. Hayir alnimda yaziyor sanki, sinir oldum. Cunku biz kimse hemen ogrensin istemedik. Bol da giyinmistim. Neymis efendim icine dogmus. Ifrit oluyorum boyle insanlara. Baska bi kadin da aramis butun aileyi. Herkese hamile oldugumu soylemis. Dertleri ne anlamiyorum.

Son düzenleme:
Bu arada ne guzel cogu kisi cinsiyeti ogrenmis. Ben dun ikili test icin gittim. Tam doktora soracaktim ki bana bi sey dedi.aklim oraya gitti, soramadim. Cikinca da bi kizdim kendime. Sansa da tek basima gitmistim. Firsat bu firsat ogrenir, kimseye de soylemezdim.kihkihkih

zaten bi dahaki gidisimde kimseye bi sey demeyecegim. Dun kayinvalidem tutturdu gelecegim diye. Sonra cok erken gidiyorum diye isine gelmedi. Bi dahakine gelmeye kalkarsa cinsiyeti filan soramayacagim. Cunku simdilik kimse bilsin istemiyorum.hele o, en son ogrense olur cunku agzinda bakla islanamiyor.

canim ben turkiyede yasamiyorum, kullandgm ilac syntyhroid. yani tiroid benzeri demek, tsh yuksekse tiroid benzeri ilac kullanmak gerekiyor dusurmek icin. bence doktoruna guven, olmadi prospektusu oku bakalim belki anlarsin bi seyler.

evet ben de ayni seyi merak ediyordum. kendi bedenime gore aldim, ama biraz bol kesim yapmislar, bacak kismi da likrali, ins buyuse de sigarim, olmadi her gun bu pantolonu giyiyorum zaten, eskirse bi da alirim sonar ilerde :)

masallah cok guzel cikmis resim, bayraminin da bayram gibi gecmesine cok sevindim, aaa kilo almissin diyen o tarz insanlardan tek kelime ile nefret ediyorum, sana ne kardesim. .Allah Allah......biz biraz odlek ciktik bu konuda pek soyleyemiyoruz hala insanlara, gerci bayramda 2 farkli kisi sordu, dogum nasi olcak, senin ne kadarlik oldu diye, nerden duydular, ya da kafadan mi atiyolar bilemedim, onlara da yok filan dedim. ama artik iyice gobeklenmeye basladim, cok da fazla saklayamicam galiba, en azindan bu cuma gecsin bii.....

he he bizim de esimle boylarimiz cok yakin aynen ben de dugunde cok az topuk giyebilmistim, simdi de babet, spor tarz giyiyorum tpouklu ile rahat edemiyorum.

bi sey olmaz ins canim icini ferah tut, bizim burda 2 arkadasa oyle kan degeri filan bisiler demislerdi ama ultrason da sorun olmadg surece bi sey olmaz ins. ben de cok gobekliyim ya bi foto cekip ekliyim de gorun. onceden bebek yokken de gobekliydim de, surekli zayiflicam diye ugrasiyodum

hosgeldin canim, evet oyle insanlar var cnm ya, sen bosver takma kafana, zaten yakinda gobegin de cikar herkes ogrenir, biz de soylemek istemiyoruz, bi arkadasi da mesela daha yeni ogrenmisler burda, 6 aylikmis, o zamana kadar cok da belli olmamis demek ki masallah. benim simdiden belli oluyor da bol giyiniyorum. takma sen insanlari ins guzel seyler dusun :)

bende yakında senin şu nicki yiyeceğim canım nasıl limon istiyor sen yazınca

:)))ekşi ekşi

Bende zaten var malesef;(( hem genetik hem de iş hayatı tetikledi.. Hatta ameliyat olacaktım dr hamilrlikte zaten tekrar çıkar doğumdan sonra yaptırırsın demişti.. Kışın çorap kullanıcam mecburen sanırım..

bidaha olmasınçok ciddi kanserojenler var...bir ay sadece fesvod yediğinde yüzde yüz kanser olunuyormuş sakın tatlım bidaha yeme

Biliyorum canım bidaha yemek zaten ama çok canım çekmişti..onlar herşeyde var malesef.. Yiyen de yemeyen de olabiliyor Allah kimseye vermesinn..eşimden gizli yedimm öğrense yer beni;P

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…