2014 Şubat Anneleri

hamilelikten önce de öyle olmasam derdim inanırdı ama ben normalde de böyleyim ki.ota.b.ka aglarımmmm:52:

He yaa. Eşim de bana geçen, koca kadın oldun, hala herşeye ağlıyosun diyor. Yaşla ne ilgisi varsa....

Bu güne kadar 3 kez midem bulandı 2 si hareket geçti düşün artık canım ondan bu kadar rahatız sen de cidden maşallah de akşama yediklerimi çıkardım diye yazmayasın :1:

Doğru vallahi. Maşallah diyeyim de :nazar::nazar::nazar: Kaşınmayayım ben en iyisi. :26: Profil resmimden farklı bir durumum yok. :52: Ha cips sevmem o ayrı :52::52:

Valla canım geçen hafta sonu sarma krizim tuttu benim.:56: Bi de ben sarmayı oturup saramam, ayakta tezgahın üzerinde sarıyorum. Eşime tardım edersen saralım dedim. 8 yıllık evliyim, kocam ilk defa hiç söylenmeden mutfağa girdi ve yaprakları açıp, saplarını falan koparıp bana hazırladı, ben de sardım.:nazar::nazar::nazar: Bu bebiş epey değiştirdi bizi galiba

insan böyle güzellikler görünce o bebişi nasıl sevmesin, benim kocam bebekten önce de bana sürekli yardım ettiği için biz de değişen bir şey yok, sadece biraz daha üstüme düşüyor bu da çok hoşuma gidiyor

He yaa. Eşim de bana geçen, koca kadın oldun, hala herşeye ağlıyosun diyor. Yaşla ne ilgisi varsa....

Doğru vallahi. Maşallah diyeyim de :nazar::nazar::nazar: Kaşınmayayım ben en iyisi. :26: Profil resmimden farklı bir durumum yok. :52: Ha cips sevmem o ayrı :52::52:

Biri cips mi dedi gittiiiim beeeennnn :52::52::52::52:

Kuzum acı konusunda hiiiiç elini korkak alıştırma. Eşim de ben de sanırsın doğma büyüme antepli, urfalıyız. Yeriz sen meraklanma :52::52: Canım ben onu çok güzel paketlerim merak etme. Canın çekerse yine haber ver. Sincap sen de. Güzelce paketler kargoya veririm. Bişeycikler olmaz. Bu arada lahana sarmasını kışa hatırlatırım haberin ola. Unutmaaaaam :27::27::27:
çok sağol canım yaaa... almış kadar oldum ama acil durumlarda aklımdasın. ;)

valla hiç acıma tatlım gönder gecenin bi körü bişi istiyo canım diye gitsin alsın gelsin daha kıymetli olursun :9::9: ben yapmadım pişmanım :30:
aslında sırf gıcıklık olsun diye canım istemese de gecenin bir vakti onu kaldırıp göndermek hiç fena fikir değil yani. doğru diyorsun ancak öyle daha kıymetli oluyor insan.

Canım benim aslında o aşermekten falan değil. Ya da kendim için konuşayım, pis boğazlığımdan :27: Hamilelikten önce de pek farklı değildim zaten :52::52: E bide şansıma bulantı falan hiç olmayınca, ne bulursam götürüyorum vallahi :56:

Kız Allah nazarlardan saklasın, ben yemek yediğim günlerin özlemi içindeyim sen şanslısın maşallah.

Valla canım geçen hafta sonu sarma krizim tuttu benim.:56: Bi de ben sarmayı oturup saramam, ayakta tezgahın üzerinde sarıyorum. Eşime tardım edersen saralım dedim. 8 yıllık evliyim, kocam ilk defa hiç söylenmeden mutfağa girdi ve yaprakları açıp, saplarını falan koparıp bana hazırladı, ben de sardım.:nazar::nazar::nazar: Bu bebiş epey değiştirdi bizi galiba

eşine de maşallah, bizimki de yapar ama mutfaktan ziyade temizlik onun uzmanlık alanıdır. ;)

bu arada profil resmine de hastayım bilesin ... :))

jack karnın ne güzel olmuş

ağlama konusuna gelince 3 gündür her akşam ağlıyorum eşim bu işyerinden 1 saat daha geç çıkıyor her akşam oturup onu beklerken ağlıyorum. :25: benim yüzümden iş değiştirdi ben istedim diye

Bayadır yemediğim için cips denilince kan akışım hızlandı resmen valla :27:

bende hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç yemiyordum ama öyle bir canım istedi ki yememe izin vermeyen kocam gidip kendisi getirdi o kadar yani, ama yinede yerken dikkat ediyorum

ağlama konusuna gelince 3 gündür her akşam ağlıyorum eşim bu işyerinden 1 saat daha geç çıkıyor her akşam oturup onu beklerken ağlıyorum. :25: benim yüzümden iş değiştirdi ben istedim diye

ağlama konusunda yalnız olmadığıma sevindim ben hamile kalmadan önce de karşımda biri ağlasa oturur onunla ağlardım yani herşeyi şimdi haberlere onu buna her şeye dün akşam eşimle film izliyordum ve komediydi onda bile ağlayacak bir şey buldum eşimde anlamadı neye ağladığımı, sonra kendiliğinden durdu

saol kuzum benim:16::16::16:

sizin için calısıo ama ağlama bebişi de üzeme canım:54:

ağlama konusunda yalnız olmadığıma sevindim ben hamile kalmadan önce de karşımda biri ağlasa oturur onunla ağlardım yani herşeyi şimdi haberlere onu buna her şeye dün akşam eşimle film izliyordum ve komediydi onda bile ağlayacak bir şey buldum eşimde anlamadı neye ağladığımı, sonra kendiliğinden durdu

ben normalde ağlamam ama ağlayacak şeye bile tutarım
şimdi salak saçma seylere hıçkıra hıçkıra ağlıyorum

saol kuzum benim:16::16::16:

sizin için calısıo ama ağlama bebişi de üzeme canım:54:

o şikayetçi değil ama ben tutamıyorum kendimi :2:

kızlar yemeyimi yedin ve inanılmaz uyku bastırdı yine baş ağrımda başladı tabi.

bu arada bende cipsten hiç haz etmem :50: yesem yesem sade patates cipsi lays mi ne ondan hele o bahratlı olanları hiç sevmiyorum :120:

bu arada bende cipsten hiç haz etmem :50: yesem yesem sade patates cipsi lays mi ne ondan hele o bahratlı olanları hiç sevmiyorum :120:

bende aynı durumdayım uykum geldi ve sacımı topuz yaptığım için basım ağrıdı :5:

Bayadır yemediğim için cips denilince kan akışım hızlandı resmen valla :27:

Canım özür dilerim ya. Canını mı çektirdim:26: Püh bana..

Hep bu hormonlar yüzünden diyeceğim ama.... Hatırlar mısınız kızlar bilmem. Ben epey yaşlıyım ya :27: Hani Jim CARRY nin TRUMAN SHOW diye bir filmi vardı. Zaten adamın filmleri cıvık komedi.. İşte ben o filmin finalinde sinemadan ağlayara:2:k çıkmıştım ve herkes bana bakmıştı. :43: Ha ben hala iddia ediyorum ki, o film komedi değil, resmen dramdı...
Arkadaşlar epey bir süre dalga geçmişlerdi benimle....

Ya bu yemek sonrası uyku basması tama da. Bende de akşam yemeğinden sonra feci bir baş ağrısı oluyor. Özellikle son 1 haftadır. Sıcaktan demiştim ama galiba değil...

bende aynı durumdayım uykum geldi ve sacımı topuz yaptığım için basım ağrıdı :5:

yemekten sonra herkez aynı oluyor herhalde bende şimdi kahvaltı yaptım ve hiç uyumamışım sanki bir de hava sıcak o da ayrı bunaltıyor insanı, allahtan hamileliğimizin ilk ayları yaza geldi, yoksa ne olurdu halimiz bu sıcaklarda

yemekten sonra herkez aynı oluyor herhalde bende şimdi kahvaltı yaptım ve hiç uyumamışım sanki bir de hava sıcak o da ayrı bunaltıyor insanı, allahtan hamileliğimizin ilk ayları yaza geldi, yoksa ne olurdu halimiz bu sıcaklarda

canım pek fark etmiyor açıkcası oğlumu ekimde doğurdum karnım büyükken yaz aylarını yaşadım o zamanda çok nefes darlığı çekiyordum ve karnım büyük ondan sanıyordum ama şimdi karnım küçük sıcaklardan yine nefes darlığı yaşıyorum yani gebeye sıcak hep sıcak ve mide bulantısının olduğu dönemde sıcka daha kötü çünkü herşey pis kokuyor ya o otobüslerde ter kokusunu gel bana sor :120:

Son düzenleme:
canım pek fark etmiyor açıkcası oğlumu ekimde doğurdum karnım büyükken yaz aylarını yaşadım o zamanda çok nefes darlığı çekiyordum ve karnım büyük ondan sanıyordum ama şimdi karnım küçük sıcaklardan yine nefes darlığı yaşıyorum yani gebeye sıcak hep sıcak ve mide bulantısının olduğu dönemde sıcka daha kötü çünkü herşey pis kokuyor ya o otobüslerde ter kokusunu gel bana sor :120:

bilmeyince öyle oluyor canım demek ki, ağarlaştıkça sıcaktan daha çok etkilenirmişiz gibi geldi birde benim mide bulanmıyor ya her şey şuan çok rahat ondan öyle geldi bana herhalde, ama sen deneyimli olduğun için daha iyi bilirsin,

bilmeyince öyle oluyor canım demek ki, ağarlaştıkça sıcaktan daha çok etkilenirmişiz gibi geldi birde benim mide bulanmıyor ya her şey şuan çok rahat ondan öyle geldi bana herhalde, ama sen deneyimli olduğun için daha iyi bilirsin,
belkide üzerinden çok geçtiği için ben unutmuşta olabilirim ama bunda saha çok zorlanıyorum sanki yada belki yaşım biraz büyüdü ondan 30 dan sonra gebelik daha çok yorarmış insanı çünkü

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16::16::16:

bu arada ani mide bulantısıyla lavaboya koştum ve çıkardım hepsini sanırım fazla karpuz bana gelmiyor en son bayramın ikinci günü çıkarmış ve ondada bol karpuz yemiştim

Back
X