2014 Şubat Anneleri

çalışıom tatlım biraz esnek buara:)
anneme gidiyim sabahtan dedim işte yolda dayanamadım buz gibi ter attım kuscam sandım oralardagöbekte yokki yer vermiolar:5:
dayanamadım yer istedim yoksa düşüp kalcaktım
şimdi işteyim bu demiri hiç sevmiom bi defa daha böyle yaptı doktorda illa içicen dio

oturunca iyi oldum ağladım daha da rahatladım
metroda bu kadın napıo demişlerdir kesin :2:

geçmiş olsun :( ya bu bulantılar, yoruyor insanı tansiyon düşüyor ağlama hissi de ondan oluyor bi de insan çaresiz hissediyor kendini..
hiç çekinmeden yer iste boşver yakında karnında çıkar ya da göğüsten lastikli elbise giy :) ben bugün öyle giydim çıktı baya karnım
zaten yüzün bembeyez olmuştur kesin...halden anlayan anlar.
ama erkekler genel itibariyle anlamıyor bence...misal benim abim! o yurt dışında yaşıyor burada hamilelik özel bir durum değil, filan falan senin gibi çok bulantısı olan da yok, işte kafana takma yok efendim spor yap filan dedi..Abim tabi tuzu kuru, eşi hamile filan da kalmadı hiç bir şekilde bilmiyor. Sözde beni rahatlatmak için arıyor ama daha da sini etti haberi yok :37:
Ayol ne sporu...ben 2 adım yürüsem seviniyorum, ki dün baya yürüdüm..İlaçlıydım tabi ...
Sonra örneklerle anlattım benim gibi olan çok dedim, benden kötü olanda var Allah muhafaza 9 ay kusan da var dedim :nazar: inşallah öyle olmaz..
Düşes Kate 1 hafta hastanede kaldı bulantılardan dedim, hani belki anlar diye.
İşte böyle :49:

$Fisher-Price-Okyanus-Harikalari-Jimnastik-Merkezi-3691.webp

bunu da sevdim :1:

canım senin kusmalarda azalacak yavaş yavaş daha yeni 12.haftalıksın ya azalma zamanalarına az kalmış
ay bilmiyorum öyle diyorlar aslında 30 dan sonra zor oluyormuş diyorlar e ama saçlarımıza ak bile 30dan sonra dahada artıyor yaşlanıyoruz yahhuuuuuuuuuuuu :D
doğumdan sonraki gece uyanmalrına gelince allahtan bol bol uslu evlat iste ben oğlumda hep derdimki çokta uyansa uyansın memesini emsin ağlamadan geir uyusun derdim hep öylede olsu gecede 4 kez falan uyanırdı ama memeyi emer geri uyurdu şükür inş. karnımdaki de böyle akıllı olur

Şiiiiişşşşşşt 30 undan sonra noluyormuş bakalım !!!!!!!! Aloooo burda 35 inde ilk bebişini yapacak bir kadın var yahu :27::27: Ne yaşlanmasıııı :52: Harbiden ya bu yaştan sonra vallahi zor oluyor. Ve hatta pazar günü 36 oluyoruuum :32::32::32:

Ya o bel ağrısı ben de akşamları oluyor. Gece yatıp da 1 saat sonra falan yataktan kalkmak işkence bana. Acaip bir ağrı var.

Kızlar sizde geceleri çok uyanıyor musunuz ?? Ben 4-5 defa garanti kalkıyorum. Bazen daha da fazla...:26:
bende uyanıyorum canım en az 2-3 kez normal yani bizi bebek doğduktan sonraki tempoya hazırlıyor hayat
senin oğlanınkilede daha yni ve güzeldir :34: oda şanslı bebiş olacak abisi olacak ne güzel

biz bebek arabasına kesin olarak karar verdik tam bize uygun br araba we-i travel sistem alacağız

sağol tatlım evet abiside şanslı oda

benim oğlanda öyle yenilerde pek yatmadı aslında şöyleki bi kez buraya atmıştım demir bir beşiğimiz vardı bizim o ablamın oğlunundu

sonra bi tane rahmetli babamın bebeklik beşiği vardı böyle oda demirden şu filmlerdeki gibi yere çok yakın çok değişik bişi onda yattı annemdeyken 6 aylığa kadar şimdide onu getirelim diyorum ama sallarsan çok sallanıyor oğlum çok sallarda bilmeden bebek düşermi acaba diye henüz karar vermedim
bi ana kucağı aldım ben bi bebek oda takımı bide taşıyıcı aldım daha doğrusu onuda kaynanam almıştı

Son düzenleme:
böyle çok fonksiyonlu şeyleri oldum olası çok sevmşimdir ne güzel bu böyle ya :1::1:
mantıklı da gerek olursa bende böyle bişey bakabilirim

evimiz çok büyük değil ayrı odası olacak ama döküntüyü de çok sevmem.
babamın bahçesi var kesin o böyle bişey alacaktır ben eve almam ana dizi nasıl bişey ki ?

bide emzirme yastıkları görüyorum bana mantıklı geliyor gece falan kolun uyuşmasından iyidir bebekte rahat eder

ben altına normal yastık alıyordum kolumun emzirme yastığı yoktu ozaman sanırım varsada ben bilmiyordum
ama bence çokta gerekli bişi değil ben almam yani yastık

canım ana dizide ana kucağının aynısı sadece dediğim gibi yanlara sallanıyor

benim dediğim yastık gibi değil u şeklinde ileride sanırım oturma zamanında da kullanılıyormuş :9:
aklıma ne geldi son otobüs seyahatimizde böyle boyunluk aldım onu kullanayım :1::1::1:

böyle çok fonksiyonlu geliyor ama canlısını görünce fikrim değişir mi bilmiyorum :1::1::1:

Eki Görüntüle 779266

Kızlar yastık alın yastıksız olmaz :27:
ben çok faydasını rahatlığını görmüştüm destek oluyor tutmana emzirirken, bir de 6 ay öncesi otururken çok güzel tutuyo :) bi de eşim sonradan çok güzel tv izleme yastığı oluyor demişti :3:

canım senin kusmalarda azalacak yavaş yavaş daha yeni 12.haftalıksın ya azalma zamanalarına az kalmış
ay bilmiyorum öyle diyorlar aslında 30 dan sonra zor oluyormuş diyorlar e ama saçlarımıza ak bile 30dan sonra dahada artıyor yaşlanıyoruz yahhuuuuuuuuuuuu :D
doğumdan sonraki gece uyanmalrına gelince allahtan bol bol uslu evlat iste ben oğlumda hep derdimki çokta uyansa uyansın memesini emsin ağlamadan geir uyusun derdim hep öylede olsu gecede 4 kez falan uyanırdı ama memeyi emer geri uyurdu şükür inş. karnımdaki de böyle akıllı olur

Şiiiiişşşşşşt 30 undan sonra noluyormuş bakalım !!!!!!!! Aloooo burda 35 inde ilk bebişini yapacak bir kadın var yahu :27::27: Ne yaşlanmasıııı :52: Harbiden ya bu yaştan sonra vallahi zor oluyor. Ve hatta pazar günü 36 oluyoruuum :32::32::32:

Ya o bel ağrısı ben de akşamları oluyor. Gece yatıp da 1 saat sonra falan yataktan kalkmak işkence bana. Acaip bir ağrı var.

Kızlar sizde geceleri çok uyanıyor musunuz ?? Ben 4-5 defa garanti kalkıyorum. Bazen daha da fazla...:26:

bende çok uyanıyorum ve her uyandığımda deli gibi susamış oluyorum :31:

Eki Görüntüle 779253

bu tarz bişey düşünen var mı ? (+) ları (-) leri neler acaba ? gerekli midir ki ?
bu arada bu bebekte pek tatlı maşallah

Aslında ben almamıştım gerekisiz görüp ama aklım kalmıştı..sallanması çocuk için oyalıcı bişey. Bebek hareketlenene kadar kullanılabiliyor yani öyle 1 yıllık filan birşey değil, hatta en fazla 6 ay kullanılır
biz arabadaki ana kucağını eve getir götür yapıyordurk, evde onda oturuyordu.
Yani alınmaz değil, alınabilir alınsa işe de yarar ama gerekli mi bilemiyorum, sonuçta dediğim gibi maksimm 6 ay kullanmalıkı

sağol tatlım evet abiside şanslı oda

benim oğlanda öyle yenilerde pek yatmadı aslında şöyleki bi kez buraya atmıştım demir bir beşiğimiz vardı bizim o ablamın oğlunundu

sonra bi tane rahmetli babamın bebeklik beşiği vardı böyle oda demirden şu filmlerdeki gibi yere çok yakın çok değişik bişi onda yattı annemdeyken 6 aylığa kadar şimdide onu getirelim diyorum ama sallarsan çok sallanıyor oğlum çok sallarda bilmeden bebek düşermi acaba diye henüz karar vermedim
bi ana kucağı aldım ben bi bebek oda takımı bide taşıyıcı aldım daha doğrusu onuda kaynanam almıştı

Allahın izniyle ikisi de harika kardeş olacak birbirlerini kollaacaklar :nazar: gerçi ben abimle kedi köpek gibiyidir :16:

aman yatsın da nerde olduğu pek önemli değil benimde teyzemle aram az olmasaydı ondan alabilirdim bende.
şimdi kızına ciciler alırsın içinden gelenleri :54:
bilinçli kardeş olur diye düşünüyorum ama tedbiri de elden bırakmamak lazım canım :16:

Kızlar yastık alın yastıksız olmaz :27:
ben çok faydasını rahatlığını görmüştüm destek oluyor tutmana emzirirken, bir de 6 ay öncesi otururken çok güzel tutuyo :) bi de eşim sonradan çok güzel tv izleme yastığı oluyor demişti :3:

eşim en sondakini söyledim direk koşa koşa alır

oyun halısı gibiymiş bu da ben ondan düşünmüyorum altı çok ince geldi bana :31:

evet altı ince bebek ne kadar oyalanır bilmiyorum ilk 6 ay belki sabit yatar emeklemeye başladın mı tutabilene aşk olsun

Aslında ben almamıştım gerekisiz görüp ama aklım kalmıştı..sallanması çocuk için oyalıcı bişey. Bebek hareketlenene kadar kullanılabiliyor yani öyle 1 yıllık filan birşey değil, hatta en fazla 6 ay kullanılır
biz arabadaki ana kucağını eve getir götür yapıyordurk, evde onda oturuyordu.
Yani alınmaz değil, alınabilir alınsa işe de yarar ama gerekli mi bilemiyorum, sonuçta dediğim gibi maksimm 6 ay kullanmalıkı

akıl kalacağına alınması gereken bişey
ama daha fonksiyonlu bişeyi tercih ederim uzun süre kullanırım

Allahın izniyle ikisi de harika kardeş olacak birbirlerini kollaacaklar :nazar: gerçi ben abimle kedi köpek gibiyidir :16:

aman yatsın da nerde olduğu pek önemli değil benimde teyzemle aram az olmasaydı ondan alabilirdim bende.
şimdi kızına ciciler alırsın içinden gelenleri :54:
bilinçli kardeş olur diye düşünüyorum ama tedbiri de elden bırakmamak lazım canım :16:

eşim en sondakini söyledim direk koşa koşa alır
inş. canım inş. iyi anlaşırlar

en azından bir karara varmışsınız benim kafam çok karışık :26:

en büyük kafa karışıklığın bu olsun be canım:16:

evet altı ince bebek ne kadar oyalanır bilmiyorum ilk 6 ay belki sabit yatar emeklemeye başladın mı tutabilene aşk olsun

akıl kalacağına alınması gereken bişey
ama daha fonksiyonlu bişeyi tercih ederim uzun süre kullanırım

aynen öyle :31::31: biraz hareketlendimi herşeyi indirir ortaya :27::27: yaramazlaaarrr

Şu anda kayınvalidem ile annem karşılıklı kahve içerek benim bebeklğim ve eşimin bebekliğinden muhabbet ediyorlar bir ona bir ona bakıyorum deli oldum:52::52::52::52:

Back
X