2014 Şubat Anneleri

ben hamilelik öncesi kullanmıştım bir kaç defa sabaha bir güzel çiş yaptırıp attırıyor enfeksiyonu:) hatta hamileyken de ufak yanma var idrarımda dedim monurol saşe verdi ama içmedim su içtim geçti:)

bendede yanma ve sık idrara çıkma var..bende su içsem geçermi acaba ilacı içmesemmi..dr da eğer bu enfeksiyon giderilmezse düşüğe yada erken doğuma sebep olabiliyor ihmale gelmez dedi..napim bilmiyorum.ya ilaç bebişe zarar verirse diye tedirginim...

bendede yanma ve sık idrara çıkma var..bende su içsem geçermi acaba ilacı içmesemmi..dr da eğer bu enfeksiyon giderilmezse düşüğe yada erken doğuma sebep olabiliyor ihmale gelmez dedi..napim bilmiyorum.ya ilaç bebişe zarar verirse diye tedirginim...

Canım bence ilacını kullan. Doktorun yazdıysa bebeğine zarar verecek bir ilaç değildir. Sonra daha çok üzülme. :14:

bu arada tünaydııın hepinizeee:)

baya yazmışsınız az sonra başlıcam geçmişi okumaya:)

dün gittim fizik tedaviye siyatik ve fıtık değilmiş,hormonlara ve hamileliğe bağlı olabilirmiş doğru oturma ve yatma pozisyonları gösterdi bir ton hareket yaptırdı şükür rahatladım biraz.... yatarken bir tarafa yatıp bacaklarımın arasına yastık koyuyorum....sırt üstü yatarsam da dizlerimi büküyorum ve sağ bacağımı koltukta yatıyorsam koltuğun yüksek kısmına kaldırıyorum:) ne sert ne yumuşak yerde oturacakmışım arası sertlikte ve yüksek olacakmış çünkü alçaktan kalkmak ta rahatsız edermiş bir de kalkınca namaz hareketleri yaptığım zaman acaip rahatlıyorum yaaaa:))))

bu arada buluşma noolldu ne zaman buluşuyoruuzzzz????????????

hadi bugün toplaşak
akşam üstü gibi 4 mesela cevahir falan:)
yoksa kimsenin kalkası yok anaacım:1:

Günaydin güzeller nasılsınız ay saat yedi dedimi uyaniyorum:) aklima bisi takildi su dogum lekesi olayi gercekmi yani atiyorum yedihin bisiden vucuduna degerse orda leke olmasi falan:) ben meyveleri surerim orama burama:) deneyimlilerden bilen var miki:)

benim kızımında sırtında kırmızı doğum lekesi var canım doktor büyüdükçe azalıcak demişti öylede oldu :34:

canım özeldede her türlü şeye hakkımıza var aslında kişi anne yani haklarını kullanmak isteyip iş yeride kullandırmadığında isterse tüm haklarını alarak (tazminat v.s) işten çıkarılmış gibi iş yerinden çıkabilir

evet canım ama işinden oluyorsun yada şöyle olabilir kurum bana süt iznini günlük 1.5 saat kullan diyecek ama bana günlük yaramıyor iş- ev arası uzak, çocuğumdan ayrılmak istemiyorum vs. aylık kullanmak istiyorum.kurum diyecek işine gelirse bu şekilde kullanmana izin veriyorum resmi hakkını veriyor muyum veriyorum beni iştende çıkartmadığı için tazminat alamıyorum. sonunda kurumun istediğini yapmak zorunda kalıyorsun öyle olan çok arkadaşım oldu daha bebiş 3 aylıkken işe geri döndüler süt iznini kullandığı halde akşam 7 de evde oluyorlar ne anladım yani...hep sıkıntı ne yazık ki

kızlar dayanamadım doktora gidiyim bari dedim . içim rahat etsin diye :) öğleden sonra eşim götürücek cumadan sonra . gelince yazarım size .

Yaaa kızlar,

Ben işe arabayla geliyorum. Dün depo şefi gördü sen hala araç mı kullanıyosun dedi. Daha erken dedim bende. Olsun her zaman risklidir bu başkası bıraksın seni dedi. Bu konu hakkında fikriniz var mı?
Ben 6.7.aydan sonra falan kullanmam diyordum ama. Evim zaten çok yakın 5 dk anca kullanıyorum. :28::28:

Valla canım ben de kullanıyorum. Öyle 5 dakika falan da değil. Uzun yolda bile kullanıyorum. Kaza olursa zaten alllah korusun yanda da olsan zararlı. Dikkatli olduktan sonra ne olacak ki? Otobüs dolmuştan başakasının elini beklemekten iyidir takma kafana kullan bence...

Çalışan hamilelere yönelik yeni uygulamalar - Milliyet

Gebeler günde 7.5 saatten fazla çalışamaz e ben 9 saat çalışıyorum, muhtemelen hepimiz :) nasıl hesaplıyorlar acaba? yemek saatlerini mi çıkarytıyorlar?
Tam da okuyamadım..
Hadi ben bişeler yemeğe çıkmalıyım, zira bugünkü kusmalar :5: ertesinde midem bomboş..

mesela 8 de iş başı yapıyorsan, 1 saat de öğlen aran varsa 16,30'da çıkman lazım.
valla yöneticilerin karşısına dikilip "yasaya göre 7,5 saat çalışmam gerekiyor" diyeceğiz. ağlamayana meme yok bu devirde. gerekirse çalışma bakanlığı'nın müfettişleri her ilde kol geziyorlar, oraya şikayet edilir.

Valla canım ben de kullanıyorum. Öyle 5 dakika falan da değil. Uzun yolda bile kullanıyorum. Kaza olursa zaten alllah korusun yanda da olsan zararlı. Dikkatli olduktan sonra ne olacak ki? Otobüs dolmuştan başakasının elini beklemekten iyidir takma kafana kullan bence...

ben de kullanıyorum, ev yakın 5-10 dk. sürüyor. ama uzak olsa da beni bırak diye eşime diyemem,hem saatlerimiz hem de güzergah çok ters. şimdilerde sorun yok da, ileriki aylarda doktora danışmak lazım.

Hayırlı cumalar güzel anne adaylarım geçmişi okudum ama tek tek cevap yazacak vaktim yok.Bugün kuran günüm var misafirlerim gelmeden yazayım dedim.Bugün bütün dualarımız bebişlerimiz ve bizler için olacak.Allah kabul etsin şimdiden.Sizi seviyorum :16:

kızlar bişi sorcam

aranızda hiç su gibi akıntısı olan var mı??
bazen bi bakıyorum çamaşırda ıslaklık var öyle sarı falan akıntı değil sanki kaçırmışım gibi
ama kaçırmadım biliyorum:S çamaşırın çekeceği kadar sıvı bi akıntı
bu hafta bi kaç kez oldu biraz araştırdım bu haftalarda olurmuş merak ettim var mı sizdede diye

kızlar bişi sorcam

aranızda hiç su gibi akıntısı olan var mı??
bazen bi bakıyorum çamaşırda ıslaklık var öyle sarı falan akıntı değil sanki kaçırmışım gibi
ama kaçırmadım biliyorum:S çamaşırın çekeceği kadar sıvı bi akıntı
bu hafta bi kaç kez oldu biraz araştırdım bu haftalarda olurmuş merak ettim var mı sizdede diye

aynen canım bazen bnde yakalıyorum....kacrdım mı dye supheye dusuyorum:)) nadr de olsa oluyo bnde de demekkı normal:))

selam kızlar yazdıklarınızı anca bitirdim maşallah ne çok şey yazmışsınız..istanbul grubu toplanmaya bende gelmek isterim ne zaman olucaksa bana uyar unutmayın benide :3: geldim ve çıkıyorum kızlar pazara gideyim taze meyve sebze alayım bebişim için..gelince görüşürüz..

canım biz kilikya otele gidicez kızlkalesinde
aslında pine parka gidecektik orası herşey dahil ama sahili taşlıkmı kum yokmuş o yüzden vageçtik çünkü ben sürekli denize gircem artı oğlum kumda oynuyor, birde pine park daha uzak silifkeden sonra 40 dakka falanmış
kilikya otelde eh işte bir yer 3 yıldızlı
barbarossada düşündük ama olmadı orası geçen yılda kilikyaya gitmiştik öyle çok aktivitesi falan yok ama bize yetiyor açıkcası zaten bizler yorulmuş oluyoruz geçen sene hep saat 11 olmadan uyuduk geceleri oğlumda erkenci en geç 10da uyur e onu bırakıp gezmek zaten imkansız
fiyat konusuna gelince biraz pazarlıpa tabi aslında otel 165 tl çekiyor fiyatı biz 130 a indik kişi başı
geçen sene 100 tlye kalmıştık ama bu yıl fiyatlar baya artmış

PROLETTTTTTTTTTTTTTT VE DÜĞÜNLERİ OLAN DİĞER ARKADAŞLAR
https://www.markafoni.com/product/4699836/ ŞUNA BİR BAKIN FENA BİR GİYSİ DEĞİL GEBELERE GÖRE VE FİYATI uygun EN AZINDAN

kızkalesi güzeldir ama yaaa... ben de yıllar önce iki kez tatile gitmiştim. kilikya otelde kalmıştım ama o zamanlar pek adı sanı duyulmamıştı çok uygun fiyatlara tatil yapmıştık. Dağ koruğu da nefis olur hatırladım şimdi.

selam ;

yine kusmaya başladım :17: öğleden sonra eve gideceğim sanuırım
ufff... canım sanırım az sayıda kaldık böyle hala kusanlar ama benim hala umudum vaaarrr... :)

off Allah yardımcımız olsun.bi gecseydiii:5:

hamur işi bişeyler yesen canım:31:
hamurişi benim mideyi daha da fena yapıyor maalesef....

Bence ani hareketten kaynaklı bir ağrıdır :34::34::34:

Kimse bir şey yazmadı sen,ben ve adally buluşcaz sadece sanırım :52::52::52:
yazmıştım ama herhalde arada kaynamış.

bana uyar kronikim özelden cep nosu verelim birbirimize o zaman nasıl buluşcaz:))) hadi burdan saati ve yeri belirledik bir sorun olup gelmeyen olursa nasıl öğrencz?? bir de kırmızı karanfil mi takalım cebimize hahahahha:))))))))))
canım benim face'deki grupta isim ve telefonlar mevcut, ona da bir göz atabilirsen hem istersen kendini de eklersin.

selam kızlar yazdıklarınızı anca bitirdim maşallah ne çok şey yazmışsınız..istanbul grubu toplanmaya bende gelmek isterim ne zaman olucaksa bana uyar unutmayın benide :3: geldim ve çıkıyorum kızlar pazara gideyim taze meyve sebze alayım bebişim için..gelince görüşürüz..
sana iyi alışverişler canım, ben çalışıyorum bilmem buluşmaya ayak uydurabilir miyim. yoksa gelmeyi istiyorum ama???

Back
X