hıh aynen öylee ama ben gözümü açıpta kullanamadım hatunu:) sonra devlet okulunda çalışmaya başladım öğretmen olarak ki asıl mesleğim neyse müdür bir kıza sürekli iltimas geçiyordu ve sırf onun isteği doğrultusunda ders programını değiştirip benimkini ve birçok öğretmeni perişan eden program yaptı...tabi uyanıklar ortada müdüre veryansın edip müdür gelince ağamsın paşamsın diyordu ben surat asıyordum...sonra farkettim ki bu kız her tenefüs müdürün odasında neyse dedim olabilir gözümle görmeden iftira atamam kimseye....ama hocalardan biri anormal durumda görmüş bunları odada geldi bana söyledi,laura dedi ben bu kızdan hoşlanıyordum çok tiksindim şimdi yaa müdür benim lisedeki hocamdı nasıl yapar dedi....öğrencilerde 1 mayısta piknik olmuştu orda hep yanyanalardı bunlar çalıların arasında görmüşlerrr....gerçi susturdum öğrencileri ama gel zaman git zaman kabak bana patladı:) sen mi çıkardın bu dedikoduyu diyee yooo ama fikrimi soruyrsanız yanlış davranıyorsunuz size yakıştıramıyorum dedim...bu sene de çalışmayacam orda ve bana ders oldu bir daha töbeeeee....
off offff bugün çok dertliyim gerçekten, bizim iş yeri tam tımarhanelik oldu
Neee sigara mı???Of Allah sabır versin canm, şimdi hem onlar suçlu hem sen extra hassas olduğundan şu dönem daha bir ağır geliyor herşey ben de yaşadım biliyorum..Ben bir ara o kadar sinirleniyordum ki şekerim var sandım..Benim derdim de başkaydı yine bi erkekle ilgili, iş yapmaz işten kaçar üzerime yıkar kaçar giderdi, sonra ben tabi çok üstüne gittim onun ama yüzüne de bakmadım hiç unutmam yılbaşında herkese hediye almıştı, ben de bi aldım paketi sana diil, kızına dedi öylece tatlıya baplamıştık, doğum sonrası da eve ziyarete gelmişti filan. Diğer arkadaşlarıma da çok krıılmıştım, her işte benim adım geçiyordu ben de bildiğin ortalık yerde bağırmıştım, düşün kurumsal da bir yer...Sonra hepsi senden korktuk filan dedi arada bi deli taklidi yapmalı..Ya hamile insana doğuma 2 ay kala yeni proje, yeni iş verilir mi salaklar işte, bu dediklerim zaten bana iş veremezde kalkıp sen yapsan daha iyi olur filan diyorlardı.
Sigara oofff iş yerinde sigara mı içilir ya, şikayet etsen edilir!
sigara konusunda kimi kimi şikayet edicen canım patron lokomotif gibi maşallah bi dakka elinden düşmüyor buda ondan yüz bulup içiyor zaten