- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
ultrasondan önce çikoata yiyin bakın aradaki farka
nasıl halay çekiyor
Benvson uc kontrolde yedim hic faydasini gormedim. On dk once yedim diger kontrolde yarim saat once yedim hic bi faydasi olmadi yabizimki tembel anlasildi
günaydııııınnn herkesekızlar ben hala cinsiyet öğrenemedim söylendiğine göre ultrason muayenesinde kız çocuğu birkaç gün ileriden,oğlan çocuğu birkaç gün geriden görünürmüş gelişimi..cinsiyet öğrenenler paylaşabilirmi bunu biz öğrenemeyenlerin bi fikri olsun bari .doğru bir tespitmi çok merak ettim doğrusu benimki üçgün geriden geliyo..
poz vermeyi sevmiyor demek
biz en son gece gittik çok hareket etmedi yattı sürekli eller hava da
hastane çıkışı baktınız mı hiç ?
krem mi
pembe yada mavi falan mı düşünüyorsunuz ?
harika modeller var ya
hastane çıkışı baktınız mı hiç ?
krem mi
pembe yada mavi falan mı düşünüyorsunuz ?
harika modeller var ya
günaydııııınnn herkesekızlar ben hala cinsiyet öğrenemedim söylendiğine göre ultrason muayenesinde kız çocuğu birkaç gün ileriden,oğlan çocuğu birkaç gün geriden görünürmüş gelişimi..cinsiyet öğrenenler paylaşabilirmi bunu biz öğrenemeyenlerin bi fikri olsun bari .doğru bir tespitmi çok merak ettim doğrusu benimki üçgün geriden geliyo..
bence tam tersi
erkek çocuk daha hızlı gelişiyor kilo olarakta hafta olarakta
bizim kızçe hep 3 gün gerideydi mesela şimdi toparladı
Bizim mki uykuya duskun olcak annesi gibi :)
Papillion benim uc gun ondeydi ve kizim olcak. Eksi yedim bide cokca :)
kız demeeeiki kızım var allah ömür versin..bu defa değişik olsun istiyorum..tabi önce sağlıklı olsun inşallah..
kız demeeeiki kızım var allah ömür versin..bu defa değişik olsun istiyorum..tabi önce sağlıklı olsun inşallah..
Bizim mki uykuya duskun olcak annesi gibi :)
Papillion benim uc gun ondeydi ve kizim olcak. Eksi yedim bide cokca :)
hiç bir şey bakmadım canım, ama cinsiyet öğrenince anneciğimle bakmaya başlıycaz...yalnız hastane çıkışları ile ilgili bana söylenen şu: bazı takımlar çok parçalı oluyormuş 24-36 parçalı gibi.onlara hiç gerek yok, 2 ya da 3 takım içinde kullanacağınız parçalar bulunan takımlardan alın diyorlar hep.
krem düşünüyorum tatlım daha tam karar veremedim ama..mavi ve pembe istemediğimi biliyorum
gecen beğendim bi tane 65 e düşmüştü bi mağazada.griydi ama cok güzeldiiii
bu arada ben 10'lu takım düşünüyorum
speedy ye göre kızım,kronikdeliye görede öğlum oluyo:44:allahım yine belirsizlik..:))
speedy ye göre kızım,kronikdeliye görede öğlum oluyo:44:allahım yine belirsizlik..:))
Alllah gönlüne göre hayırlı erkek evlat versin inşallah
uykucu dodo olacak demek
ben kaçlı ne işe yarar anlamadım dün öylesine modellerine baktım
aradaki farkı ne ki ? 30 lu takım bile var
bende kızın belirtilerini çok yaşadım hala da yaşıyorum kış gelsin mandalina portakal yicem diye bekliyorum
Offff. O günleri bende bekliyorum valla Speedy
İnşallah reflüm izin verir de kış meyvelerini yiyebilirim.. :18:
aynen canım sağlıklı olsun da, Allah hayırlısı neyse onu versin ben hep öyle diyorum. bizim de henüz cinsiyet belli değil. kısmetse eğer cumartesi günü belli olur.
sen kendi vücudunu bilirsin aslında 2 gebelik tecrüben var. karnın, basenlerin nasıl? biraz yaşlı teyzelerin cinsiyet tahmini gibi oluyor ama:)
şuanda utanmasam limonu kabuğu ile yiyeceğim
Ben utanmıyorum ama reflümden dolayı korkuyorumYoksam her an kemirirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?