2014 Şubat Anneleri

merhaba, dün bu konuda biraz konuşmuştuk, mesela amerika ve avrupa da gebelik boyunca toplam 3-4 kez ultrasona girebiliyormuşsun.çünkü ultrason mazisi çok yeni bir aygıt. yani "bebekken ultrason ile görüntülenip şu an 70-80 yaşında olan hiç kimse yok" diye açıklıyor doktorlar.Dolayısıyla bir zararı varsa da bu henüz bilinmiyor hayatım.

Bana kalırsa önce Allah'a emanet et, sonra doktoruna güven ve rutin aylık doktor randevun dışında da cihaza girmemeye çalış. Benim iş arkadaşımın ilk gebeliği de 10. haftada sonlanmıştı, bu gelişim geriliği sebebiyle, çünkü bebek rahimde kan akışının olmadığı ölü bir yere tutunmuş ve beslenememiş. Ancak 2. gebeliği çok iyi geçti nurtopu gibi oğluşu oldu.

Endişelenme canım. Belki de ilk döllenme sağlıklı bir sperm ile olmadı.
Her seferinde aynısı olmaz. Gönlünü ferah tut. İyi düşün iyi olsun.
Benim bildiğim ultrasonla bakılırken bebekler rahatsız edici bir ses duyuyor ve korkuyor. Onun dışında yan etkileri henüz kanıtlanmadı. Çok sık girmemende fayda var bence canım.

Bendeeeee. O zamanlara kadar ne problemler atlatıcaz Allah bilir. Şimdiden ergenliğe atladı benim herif.

çok sağol canımya inşallah zaten benim de bugün son olacak bir daha gitmeyeceğim bebişim rahat rahat büyüsüna rtık anneside gerilmesin ..

selam kızlar sat a göre 7 mart doğum tarihim ama bi ihtimal bende sizin gibi 2014 şubat annesi olacagim :) nasılsınız bakalım sizlerin çoğunun bebeklerinin cinsiyeti belli olmuştur ne zaman öğrendiniz acaba cuma günü 12+0 da ikili test için randevum var ikili test de cinsiyet ogrenen varmıydi aranizda :)

mrb bende listenize katılmak istiyorum özel msj atamadım malesef buradan görürseniz ve benide eklerseniz sevinirim :)
myguli - yaş 30 - ilk bebeğim - 18-02-2014 - yaşadığım şehir istanbul - cinsiyet daha belli değil

Selam kızlar. Bi ben varım sanırım yemeğini yiyip gelen. Herkesler çok acıkmış
millet öğle yemeği yedi ben kahvaltıdan geldim ama kahvaltı türü, yemek kadar oturtmuyor midemi nedense bulantım hiç hafiflemiyor kahvaltıdan sonra birazdan bişeyler atıştıracağım tekrar..

Kızlar ben eğer destekli bi kahvaltı yapmazsam kendime gelemiyorum. Hemen midem bulanıyo.kahvaltıyı hiç geciktirmiyorum yoksa boş mideyle kusmaya başlıyom. bişeyde çıkmıyo zaten o da mahvediyo.

millet öğle yemeği yedi ben kahvaltıdan geldim ama kahvaltı türü, yemek kadar oturtmuyor midemi nedense bulantım hiç hafiflemiyor kahvaltıdan sonra birazdan bişeyler atıştıracağım tekrar..

Kızlar ben eğer destekli bi kahvaltı yapmazsam kendime gelemiyorum. Hemen midem bulanıyo.kahvaltıyı hiç geciktirmiyorum yoksa boş mideyle kusmaya başlıyom. bişeyde çıkmıyo zaten o da mahvediyo.

Vallahi kızlar ben çok şükür hiç kusmadım şimdiye kadar. Ama yok yanma oldu midemde. Bazen keşke kussaydın da bunu yaşamasaydım dediğim çok oldu. Kıyaslayamıyorum tabi ama yanma çok kötü birşey. İnsanlarla konuşmak bile gelmiyordu içimden. Sürekli uykusuz, aksi, nalet modundaydım Çok şükür bu günlerde daha iyiyim. Darısı başınıza.

Selam olsun ey dostlar ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah

Amin canım. İnşallah

Canlar,

Yemekten döndüğünüzde cevap vermeniz dileğiyle size bir soru yöneltiyorum :)
Eşimin askerdeki komutanının küçük bir kızı varmış. Adı Öyküm Su. Çok seviyormuş eşim onu ve taaa o zamanlar demiş ilerde kızım olursa adını Öykü ve ya Öyküm koycam diye.
Şimdi adı Öykü olsun diyor. Bende çok beğeniyorum.
Ancak bu günlerde aklıma başka bir isim geliyor. Her ne kadar bu ismi pek beğenmesem de.
Eşimin adı Mecnun. Acaba kızımızın adı Leyla mı olsa diyorum?
Daha bu fikri eşimle paylaşmadım.
Bir yandan da eşimin çocukluk sevgilisinin adı Leyla. Oda canımı sıkıyo..
Kafam çok karışık :18:

Oyku yada oykum cok guzel bir isim bencee.leyla sana eski sevgiliyi hatirlaticaksa dusunme bence :))) !ama cocukluk aşkidirr istersen birde esine danis bakalim aklina ne gelcek

Selam olsun ey dostlar ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah

Amiiinnn inşallah tatliimmmm

sen öykü koy en iyisi :)) hem leylanın geçmişi varmış belki ilerde takıntı yaparsın aceba o geliyormu aklına vs. gibi çocukluk aşkıymış ama olsun. hem mecnun'un leylası sensin.. ikinizinde bir öyküsü olur :))

Son düzenleme:
mutfağı temizlemeye kalktım hem kışa da hazırlık olsun diye ama deterjan kokusundan öğüreceğim tuttu bu haftaya kadar hiç kusmadım nerdeyse kusucaktım.. neyse 1 çift kapaklı dolabı sildim yerleştirdim şimdi oturuyorum sanki çok iş yaptım napalım demek ki bu dönem de böyle geçicek

öykü ismi güzel ama içinde noktalı harfler var özellikle ü harfinin kişiyi geriye götürücü etkisi varmış isim analizleri yapan bi programda dinlemiştim.. bi de ilerde bu kız türkçe karakterlerden dolayı sıkıntı yaşar bilgisayarlar cep telefonları kısacası çoğu teknolojik alet bu harfleri o ve u diye çıkartıcak "oyku " olucak yani.. bi de yurt dışında falan okursa ya da ne bileyim orda yaşarsa falan yine sıkıntı.. tabi bu tamamen benim düşüncem yanlış anlaşılmasını istemem sizin gönlünüzden geçen bu isimse hayırlı olmasını dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…