2014 Şubat Anneleri

Kızlar günaydınnn. Herkes gezmede sanırım. Ben dün gece pek uyuyamadım, bu aralar böyleyim neden bilmem.. Biraz da gece mesaim vardı dermişim ;)
Sabah da 8 de kuzum geldi bizim yatağa sadece beni uyandırdı tabi..Gün erken başladı .. Yarın sabah kızım yuvaya başlıycak inşallah sorun olmaz ..Sonrada ben doktor kontrollerime..tiroid miroid..Bu arada tansiyonum düzelmedi hala :( var mı benim gibi sürekli bayıldı bayılacak düştü düşecek gibi olan ? Küçük tansiyonum 5'in de altına düşüyor sürekli :(

Benim ilk zamanlar öyleydi ama şu an düzeldi şükür inşallah seninde düzelir bir an önce :16::16::16:

Evet maalesef çalışıyorum :14::14::14: Ve boğazlarım şiş ve sesim travestiler gibi :14::14::14:

Ne oldu :26::26::26:

Ya benimki rahatsızlığından dolayı içkiyi bıraktı.Dün akşam maç var diye arkadaşlarıyla buluştu.Maç bitince gelecekti.Maç 12:45 te bitti benimde içim geçmiş koltukta bi açtım gözümü saat 1:15 anam bi ararsın nerdesin sen diye bağırdım.Bizde kalkıyoduk 10 dk ya evdeyim falan dedi.Bir de içmiş üstüne.Allah yarattı demedim verdim veriştirdim işte...

viole benimde aşırı ağrıyor ya üstelik günlerce geçmiyor

parol filan içiyorum ama oda kar etmiyor

sen nasıl geçiriyorsun baş ağrını ?? ya da doktorun ne önerdi?

kızlar tansiyondan bende müzdaribim..eşime sürekli tansiyonumu ölçtürüyorum genelde 9 a 5 çıkıyor yada 10 a 6 ona göre gayet iyi..birde bana sorun mutfakta 20 dakikadan fazla ayakta kalamıyorum,elim ayağım boşalıyor..tuzu biraz fazla tüketince daha iyi oluyorum..en azından günde 2 bardak tuzlu ayran için derim

hoşbulduk canım :) 63 tüm 68 olmuşum kızartma hamur işi tatlı da yemi,yorum ama hareket edemediğimden dolayı oldu galiba :(

Canım iyisin yine çok şükür ya aman aman bi kilo durumuda yok yani. Hareketsizlik beni de mahvetti. Düşük riskimizi atlatalım yürüyüşlere çıkıcaz bebişimle inşallah:) sende bul yanına birini çık yürü valla :) bide en az 2 lt su iç canım :)

Pek iyi sayılmaz kuzum.iki suratsiz oturuyoruz karsilikli pamuk prensesin maceralarini izliyoruz. Ayrica migrenim tuttu.kekik ictim geçti tekrar basladi:5:

Canım kekik zararlı değil mi bebişe. Ben tam bilmiyorum ama böyle bitkisel şeyler kullanırken doktora sorsan iyi olur. Bilindiğim kadarıyla sadece ıhlamur ve papatya içebiliriz.

kızlar 3lu tarama testi 16. haftadamı yapılıyor?? 12.haftada doktor alıswerıs yapmayın daha ama kıza benzıyor demıstı umarım 3taramada kesınlesırr
canım 22 ya da 24 diye biliyorum ben. bana da erkek dedi ama emin değildi yine de bu hafta kan değerim düşük diye tahlil istedi inş ultrasonada bakar yine net bir şey söyler

meleğim39 muhtemel doğum tarihlerimiz aynı..en son ne zaman doktora gittin acaba?bebeğin gelişimi ne durumda?ben cuma günü doktora gideceğim neredeyse 1 ay oldu..

viole benimde aşırı ağrıyor ya üstelik günlerce geçmiyor

parol filan içiyorum ama oda kar etmiyor

sen nasıl geçiriyorsun baş ağrını ?? ya da doktorun ne önerdi?

ben 1 limonu sıkıp suyunu 1 kerede içiyorum sonra da ılık bi duşa giriyorum iyi geliyo tabi tansiyon problemi olanlar yapmasın daha da düşer tansiyonunuz.. gerçi benim de 10-6 falan ama sanırım tansiyonum çıktığında başım ağrıyo midem bulanıyo limonu içince rahatlıyorum biraz :31:

arkadaşlar bu alnıtı ile cevap verme nasıl oluuor bir türlü yapamadım :S

huzunbaz;

nescafeyi deneyeceğim..ama bu baş ağrısını taktım sanırım kafaya mr mı çektirsem acaba diye düşünmeye bile başladım

hamilelikde baş ağrısı hiç duymamıştım çünkü :=((

Canım iyisin yine çok şükür ya aman aman bi kilo durumuda yok yani. Hareketsizlik beni de mahvetti. Düşük riskimizi atlatalım yürüyüşlere çıkıcaz bebişimle inşallah:) sende bul yanına birini çık yürü valla :) bide en az 2 lt su iç canım :)

canım normalde de günde 2 buçuk litre falan su içiyordum benim ağrılarım çoktu kasık ağrım ve kuyruk sokumu ağrım ve malesef hala geçmedi o yüzden dinlen işe başlamadan dedi dr um ama ben de başlıyorum artık bugün 3 km falan yürücem inşallah okul açılınca zaten bi çalışma temposu oluyor vücudum müsait kilo almaya rejimlerle sporlarla bu hale geldim o yüzden korkuyorum tek sağlıklı olsun bebişte artık hallederiz tekrar

kızlar tansiyondan bende müzdaribim..eşime sürekli tansiyonumu ölçtürüyorum genelde 9 a 5 çıkıyor yada 10 a 6 ona göre gayet iyi..birde bana sorun mutfakta 20 dakikadan fazla ayakta kalamıyorum,elim ayağım boşalıyor..tuzu biraz fazla tüketince daha iyi oluyorum..en azından günde 2 bardak tuzlu ayran için derim

evet hep tuzlu ayran derler..bir de maden suyu
bende tuzlu şeyleri pek sevmem ama içtim şimdi yarım bardak ;)
doktora diyorum iyi iyi aman yüksek olmasın diyor :41:

arkadaşlar bu alnıtı ile cevap verme nasıl oluuor bir türlü yapamadım :S

huzunbaz;

nescafeyi deneyeceğim..ama bu baş ağrısını taktım sanırım kafaya mr mı çektirsem acaba diye düşünmeye bile başladım

hamilelikde baş ağrısı hiç duymamıştım çünkü :=((

kuzucum hamilelikte baş ağrısı yaygın bir durummuş.doktorum öyle demişti
bu mesajımın altında alıntı yap yazan yere tıkla tatlım:7:

bende tansiyon problemi olmuyor ama aşırı baş ağrısı çekiyorum hiç geçmiyor
baş ağrısı problemi yaşayan var mı ??

aynı sorun bende de var uyurken ağrıyo uyusam geçer mi diye denedim uyanınca baş ağrısıyla kalktığım bile oluyo. Ben araştırmıştm yaygınmıs hamilelikte geçer heralde belli süre sonra umarım geçer :5:

naber kızlar napıosunuz yarın işbaşı... öğretmen şubat annesi varmı aramızda?

Back
X