2014 Şubat Anneleri

ahanda arayıp bunu yana türevini bulup alcam:)

$Funna-Baby-Grandma-10-Lu-Yeni-Do_4548_1[1].webp

adallyyy şuan 90 kg olamazsınn inanmamm aslaaaaa......faceye göbeğini koymuştun ve geri kalanın gayet inceydi ya o senin göbeğin değildi ya da sen kendini fazla görüyorsun,ya etin sıkı ya da tartın yanlış olamz yaaa:)))

Kız anası değil misiniz hepiniz aynısınız :27:
Hep bıcır bıcır şeyler :16:

ayy ben bu günleri hayal edip kız anası olmak istiyordum ne zannediyorsun sen şekerim:)

ayy cancağızımm bu çok güzel bulursan bizede haber ver kıjımaa alimm bendee :1:

heheh kıslar akşama eşime gösterecem eğer netten alınıyorsa alcam valla ama alınmıyorsa hemen bulmaya çalışcam veya buna çok benzer bir takım alcam ideal bence hastane çıkışı için....

kızım ve ben hepinize günaydın diyoruuuzzzz:)))) gördüğünüz üzere göbeğimdeki çıkmaya niyetli değil:)hamile bluzu almak için beklemem gerekecek biraz daha sanırsam:))))

Eki Görüntüle 794229 Eki Görüntüle 794228 Eki Görüntüle 794230

hmmms evet evet daha pek çıkmamış, normalde de dümdüz karınlısın sen heralde di mi cnm? Biliyorum artık belirsin çıksın istiyorsun ama bir yandan da avantaj ;) Yapısal birşey, ben senden gerideyim amma daha büyük karnım benimde :49: Belki 2. diye, belki de normalde de ayva göbekliyim diye olabilir :52:

neyse kızlar ben şimdilik kaçar...temizlik yapmam lazım biraz sonra da yemek yapacam....deli oldum üst komşum balkonuma resmen boca etmiş ekmek kırıntısını çıldırıyordum yaa neyse biraz temizlik yapayım da bare acısın hamile kadın yazık desin eh biraz insafı varsa....

adallyyy şuan 90 kg olamazsınn inanmamm aslaaaaa......faceye göbeğini koymuştun ve geri kalanın gayet inceydi ya o senin göbeğin değildi ya da sen kendini fazla görüyorsun,ya etin sıkı ya da tartın yanlış olamz yaaa:)))

Şimdi şöyle açıklayayım 7 yaşımdan beri ciddi şekilde voleybol oynadım sonra bir takım rahatsızlıklar bırakmak zorunda kaldım ve hoop deli gibi kilo aldım ve evlilik derken veremedim.Bir dönem 16 kilo verdim yine geri aldım.Dikkat etmedim.Ama face foto koymadım hatun ben buraya koydum ve evet bir yanlışlık yok belki göstermiyorumdur etim sıkı bahanesini kabul edebilirim :52:

Son düzenleme:

Hey maşallah :kkk: :40:

Eee bir yandan düşününce neredeyse 5 aylık oldun cnm . Benimde akşamları kocaman oluyor karnım ince bi elbise ile gezdim dün kendi karnıma ben şaşırdım, tuhaf işte karnım dün daha büyüktü bugün daha küçük sanki .

Oy ben bu sabah kustum kızlar ya söylemesi ayıp, hemde serviste kendi kendime nazar değdirdim :( Aklımdan geçirdim olmadı bak kaç gün oldu dedim, birden Allahh zor poşet buldum bir de çantamda. Fena oldum ya hala kendime gelemedim, ağzının tadı kaçıyor insanın, yoruluyor en başta.. Hep poşet bulundurmalıyım yanımda bir daha emin oldum :50:

hmmms evet evet daha pek çıkmamış, normalde de dümdüz karınlısın sen heralde di mi cnm? Biliyorum artık belirsin çıksın istiyorsun ama bir yandan da avantaj ;) Yapısal birşey, ben senden gerideyim amma daha büyük karnım benimde :49: Belki 2. diye, belki de normalde de ayva göbekliyim diye olabilir :52:

evet canım normalde dümdüz karnım vardır hatta tam kaslı bir karna sahip olmak için spora başlayacakken bebeğimi öğrendim:))) benim kardeşimin hanımı da hamile 2. bebeği olacak onun da senin gibi,ilki aynı benim gibiydi hatta 6.aylıkken belli oluyordu ne güzel diyordum ona iç karnın geniş diye şimdi ise hafta olarak benden 3 hafta geri ve benimkinden büyük karnı var o da bunu ikinci gebeliğe bağlıyor....

Karın büyüdükçe elbisenin ön kısmı yukarıya kalkıyor mu acaba :26:
Neyinden soğudun ki ben sana çok yakıştırıyordum ama kış geldiğinde kalın çoraplar çizmeler giyecektin altına onun yerine tayt çizme tunik giyer daha rahat edersin.
Bana bakma ben evdeyim acil birşey olmadıkça dışarıya çıkmıyorum sen çalışıyorsun değişik giyinmek istersin :16:
Ama cidden top gibiyim ya ben sizin gibi 50-60 kilo ile hamile kalmadım ki :31:

önden kalkıyor bide ne biliyim bir garip duruyor göbekten aşağıya bol falan pek hoşuma gitmemeye başladı zorda kalınca mecbur giyeceğiz.
çalışınca sıkıcı oluyor zaten evde olsam don ile takılırım muhtemelen yada basma bir etek tamamdır evden de çıkmamkıyafet bakım derdim olmaz içim mi çürüdü ne benim:1::1:

kıs bir kaban ne kadar geniş olabilir kii anca modelinin göğüs altından bollaşan model olması lazım ahh ahh ben anneme diktiririm artıkın naparsın...

kıslar çalışmayacam ya bu kış ismeğin dikiş kursuna gitmeyi düşünüyorum çünkü psikolojim bozuluyor evde oturunca bazen ağlıyorum:(((( sizlerle olumsuz düşüncelerimi ve ruh halimi anlatmamaya çalışıyorum olabildiğince ama çalışmaya alışık biri olarak çalışmama fikri ve para kazanmama durumu beni çok rahatsız ediyor:((( neyse ismekteki kursları araştırdım bize yakın olan var orda bağlama,artistik çizim ve dikiş üzerine baya bir branş var artık seçecem birini...gerçi sabırsız biriyim dikiş becerebilirmiyim bilmiyorum ama artık bakcam bir çaresine...

38 beden ama gögüs kısmından komple bol kış gelsin giyince resimde eklerim benzerini eklemiştimbir ara buraya
gözümde canlandırınca 7 aya kadar giyerim ben onu
sonra da annemden kaban alırım :1::1::1:

önden kalkıyor bide ne biliyim bir garip duruyor göbekten aşağıya bol falan pek hoşuma gitmemeye başladı zorda kalınca mecbur giyeceğiz.
çalışınca sıkıcı oluyor zaten evde olsam don ile takılırım muhtemelen yada basma bir etek tamamdır evden de çıkmamkıyafet bakım derdim olmaz içim mi çürüdü ne benim:1::1:

38 beden ama gögüs kısmından komple bol kış gelsin giyince resimde eklerim benzerini eklemiştimbir ara buraya
gözümde canlandırınca 7 aya kadar giyerim ben onu
sonra da annemden kaban alırım :1::1::1:

bu 87 kiloyu nerede saklıyorsun sen.. aldın kenarda mı tutuyorsun

Geçen 9 aylık hamile bir arkadaşım elbise giymişti garip geldi gözüme yalan değil koca bir çanak etrafına örtü çekmişsin gibi töbe dediğin gibi mecbur kalınca giyeceğiz :1: içi çürüyen benim yahu

ben de bilmiyorum ya zaten sinir oluyorum tartı öyle diyor yalan değil keşke bende 60lı rakamlar görsem tartıda ama malesef :31:

ayy kestirin kıslar saçları ben kestirdim acaip rahat ettim şimdi birdaha kestirmeyi düşünüyorum hatta acaba uçlarına boya attırsam mı diye kuruyorum kafamda:) süslü giymeyi hiç özlemedim çünkü süslü değilim fazla ama dar mini eteklerim var giyemicem onları:(((((((((( topukluyu oldum olası giyememişimdir düğündenn düğünee azap gibi bu yüzden ayakkabı konusunda da özlemim yok:) kıslar yoksa hep babet giymekten mi topuklu giyince ayağım ağrıyor çünkü taraklı felan değil ayaklarım....neyse siz giyersiniz ben bakarım ama sorum şuu kışın nasıl kaban giyecez????????????

Her türlü hurafeye inat bende kestirdim saçlarımı ve çoook rahatladım beğendim de, diğer türlü aşırı zayıfladığımdan saç uzun yüz uzun , sönük iyice ruh gibiydim..
Boya işine uzağım ona dayanamam kuaförde, yaptıran çok hamileyken bana gereksiz geliyor.
Benimde saçlar sarı işin aslı, röfleli ama kendim de doğuştan sarışun olduğudman uçlar, dip çok aykırı durmuyor, ama kışa doğru iyicekoyulaşıcam kumrala dönerim o zaman :3:
Topuklu konusunda...çalıştığım için giyiyorum, çünkü hamile pantım hala biraz bol geliyor düzle sürünüyor, topuklu dengelior.
Az biraz zorlada olsa kendime bakmaya çalışıyorum, zaten yüzüm kaşık gibi oldu ve soldu..Allık, pudra rimel bişiler yapıorm, ruj sürmek zor geliyor..
Babet bence çok uzun giyince yorabilir cnm, hele de karnın çıkınca az bişi tabanı destekli giyebilirsin.
Kışın kaban nasıl mı giyicez :1: Ben kızıma hamileyken son ay babamın ona dar gelen bi paltosunu giymiştim hehehehe önü kapanyordu onun, valla hiç de çekinmedim, o son aylarda son 3 ayda...mesela eski paltolar cücük gibi kalıyor. Önü açık giyen hamileleri de gördüm ama ne bileyim soğukta zor..

Geçen 9 aylık hamile bir arkadaşım elbise giymişti garip geldi gözüme yalan değil koca bir çanak etrafına örtü çekmişsin gibi töbe dediğin gibi mecbur kalınca giyeceğiz :1: içi çürüyen benim yahu

ben de bilmiyorum ya zaten sinir oluyorum tartı öyle diyor yalan değil keşke bende 60lı rakamlar görsem tartıda ama malesef :31:

aynen öyle şimdi 1 ay daha giyerim sonra komple elbiseye elveda derim :1: altta birisi yaşıyor gibi duruyor komedi. :9:

sen tartıyı yenile :1: hamilelikte kilo almak beni de strese sokuyor ama düzenli sağlıklı beslenirsek çok fazla almayız canım sonrasında vermesi var çünkü :37:

Kiz snin neren 87

aynen öyle şimdi 1 ay daha giyerim sonra komple elbiseye elveda derim :1: altta birisi yaşıyor gibi duruyor komedi. :9:

sen tartıyı yenile :1: hamilelikte kilo almak beni de strese sokuyor ama düzenli sağlıklı beslenirsek çok fazla almayız canım sonrasında vermesi var çünkü :37:

Altta biri mi yaşıyor :60: altta zaten biri yaşıyor
Benim tartı bozuk ise doktordakinide değiştirmek lazım :1:
Hızlı kilo alışım olsaydı doktor direk diyetisyene yönlendirecekti işim zordu o zaman :53:

Altta biri mi yaşıyor :60: altta zaten biri yaşıyor
Benim tartı bozuk ise doktordakinide değiştirmek lazım :1:
Hızlı kilo alışım olsaydı doktor direk diyetisyene yönlendirecekti işim zordu o zaman :53:

öyle değil elbisenin önü öyle bol duruyor ki birisi saklanmış gibi :1::1::1::1:
dikkatli alırsın o zaman doktor da bişey demez canım

ne güzel demek arabayla gidip geliyorsun...ayy benim ailem psikopat bu konuda sinir ediyorlar beni...kapıda araba duruyor bir yere gitcem mesela konuşuyorum annemle hemen başlıyor aman haa sakın arabayla gitme dolmuşa bin,taksiye bin şimdi hamilesin biri ani çıkar heyecan yaparsın sakın sakın sakınnn........ ayy o kadar çok oldu ki kullanmayalı kaldırabileceğimden şüphe eder duruma geldim:(((

Normalde çok sıkı bir şöför değilsen, bırak cnm hiç bulaşma :) gerçekten trafik işi stresli iş, anca arada yanında birisi ile kısa mesafeler ile kendini dene istersen diyeceğim ama, karın büyüyor yavaş yavaş bebişler de aşağıda kemer tam oraya baskı yapıyor sanki. Bir de bende hamilelikte taşikardi çıktı ya çok havaleli oldum, oyuncak gibi kısa mesafe sürebiliyorum bir tek biraz yol uzasa kendime güvenemiyorum...Hem Allah korusun, hem tansiyonum da dengesiz. Ama esaslı hamiledaşlarımız kullansın tabi onları da tebrik ediyorum buradaağn.

Kilo konusunda da...kızlar kiloya çok takılmayın, yine de dikkat edin. Bebek doğunca uykusuzluk, peşte koşmalar derken gidecek o kilolar. Doğum sonrası, hamilelk öncesinden de zayıf olanları gördüm. Ama tabi çok yememek ve hareketli olmak da şart..
Hamilelik içinde doktorların en büyük takıntısıı fazla kilo...Sezeryanı zorlayabiliyormuş filan fişman şişman

Back
X