Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız anası değil misiniz hepiniz aynısınız
Hep bıcır bıcır şeyler![]()
ayy cancağızımm bu çok güzel bulursan bizede haber ver kıjımaa alimm bendee![]()
kızım ve ben hepinize günaydın diyoruuuzzzz:)))) gördüğünüz üzere göbeğimdeki çıkmaya niyetli değil:)hamile bluzu almak için beklemem gerekecek biraz daha sanırsam:))))
Eki Görüntüle 794229 Eki Görüntüle 794228 Eki Görüntüle 794230
adallyyy şuan 90 kg olamazsınn inanmamm aslaaaaa......faceye göbeğini koymuştun ve geri kalanın gayet inceydi ya o senin göbeğin değildi ya da sen kendini fazla görüyorsun,ya etin sıkı ya da tartın yanlış olamz yaaa:)))
hmmms evet evet daha pek çıkmamış, normalde de dümdüz karınlısın sen heralde di mi cnm? Biliyorum artık belirsin çıksın istiyorsun ama bir yandan da avantajYapısal birşey, ben senden gerideyim amma daha büyük karnım benimde
Belki 2. diye, belki de normalde de ayva göbekliyim diye olabilir
![]()
Karın büyüdükçe elbisenin ön kısmı yukarıya kalkıyor mu acaba :26:
Neyinden soğudun ki ben sana çok yakıştırıyordum ama kış geldiğinde kalın çoraplar çizmeler giyecektin altına onun yerine tayt çizme tunik giyer daha rahat edersin.
Bana bakma ben evdeyim acil birşey olmadıkça dışarıya çıkmıyorum sen çalışıyorsun değişik giyinmek istersin
Ama cidden top gibiyim ya ben sizin gibi 50-60 kilo ile hamile kalmadım ki![]()
kıs bir kaban ne kadar geniş olabilir kii anca modelinin göğüs altından bollaşan model olması lazım ahh ahh ben anneme diktiririm artıkın naparsın...
kıslar çalışmayacam ya bu kış ismeğin dikiş kursuna gitmeyi düşünüyorum çünkü psikolojim bozuluyor evde oturunca bazen ağlıyorum((( sizlerle olumsuz düşüncelerimi ve ruh halimi anlatmamaya çalışıyorum olabildiğince ama çalışmaya alışık biri olarak çalışmama fikri ve para kazanmama durumu beni çok rahatsız ediyor
(( neyse ismekteki kursları araştırdım bize yakın olan var orda bağlama,artistik çizim ve dikiş üzerine baya bir branş var artık seçecem birini...gerçi sabırsız biriyim dikiş becerebilirmiyim bilmiyorum ama artık bakcam bir çaresine...
Sen 80 ile hamileliği bitirebilmekten bahsediyorsun canım ama ben 87 ile hamile kaldım ve 3 küsür aldım bile yani halim harab![]()
önden kalkıyor bide ne biliyim bir garip duruyor göbekten aşağıya bol falan pek hoşuma gitmemeye başladı zorda kalınca mecbur giyeceğiz.
çalışınca sıkıcı oluyor zaten evde olsam don ile takılırım muhtemelen yada basma bir etek tamamdır evden de çıkmamkıyafet bakım derdim olmaz içim mi çürüdü ne benim
38 beden ama gögüs kısmından komple bol kış gelsin giyince resimde eklerim benzerini eklemiştimbir ara buraya
gözümde canlandırınca 7 aya kadar giyerim ben onu
sonra da annemden kaban alırım![]()
bu 87 kiloyu nerede saklıyorsun sen.. aldın kenarda mı tutuyorsun
ayy kestirin kıslar saçları ben kestirdim acaip rahat ettim şimdi birdaha kestirmeyi düşünüyorum hatta acaba uçlarına boya attırsam mı diye kuruyorum kafamda:) süslü giymeyi hiç özlemedim çünkü süslü değilim fazla ama dar mini eteklerim var giyemicem onları((((((((( topukluyu oldum olası giyememişimdir düğündenn düğünee azap gibi bu yüzden ayakkabı konusunda da özlemim yok:) kıslar yoksa hep babet giymekten mi topuklu giyince ayağım ağrıyor çünkü taraklı felan değil ayaklarım....neyse siz giyersiniz ben bakarım ama sorum şuu kışın nasıl kaban giyecez????????????
Geçen 9 aylık hamile bir arkadaşım elbise giymişti garip geldi gözüme yalan değil koca bir çanak etrafına örtü çekmişsin gibi töbe dediğin gibi mecbur kalınca giyeceğiziçi çürüyen benim yahu
ben de bilmiyorum ya zaten sinir oluyorum tartı öyle diyor yalan değil keşke bende 60lı rakamlar görsem tartıda ama malesef![]()
Geçen 9 aylık hamile bir arkadaşım elbise giymişti garip geldi gözüme yalan değil koca bir çanak etrafına örtü çekmişsin gibi töbe dediğin gibi mecbur kalınca giyeceğiziçi çürüyen benim yahu
ben de bilmiyorum ya zaten sinir oluyorum tartı öyle diyor yalan değil keşke bende 60lı rakamlar görsem tartıda ama malesef![]()
aynen öyle şimdi 1 ay daha giyerim sonra komple elbiseye elveda derimaltta birisi yaşıyor gibi duruyor komedi.
![]()
sen tartıyı yenilehamilelikte kilo almak beni de strese sokuyor ama düzenli sağlıklı beslenirsek çok fazla almayız canım sonrasında vermesi var çünkü
![]()
Altta biri mi yaşıyoraltta zaten biri yaşıyor
Benim tartı bozuk ise doktordakinide değiştirmek lazım
Hızlı kilo alışım olsaydı doktor direk diyetisyene yönlendirecekti işim zordu o zaman![]()
ne güzel demek arabayla gidip geliyorsun...ayy benim ailem psikopat bu konuda sinir ediyorlar beni...kapıda araba duruyor bir yere gitcem mesela konuşuyorum annemle hemen başlıyor aman haa sakın arabayla gitme dolmuşa bin,taksiye bin şimdi hamilesin biri ani çıkar heyecan yaparsın sakın sakın sakınnn........ ayy o kadar çok oldu ki kullanmayalı kaldırabileceğimden şüphe eder duruma geldim((