gördüm fit fit bizi kıskandırıosun bacım maşallah
:))) estafirullah canım kıyafetleri çıkarayımda fiti görün siz:)) basen bölgemdeki selülitlerimi çekerdim ama gözlerinizi bozmayım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gördüm fit fit bizi kıskandırıosun bacım maşallah
Hüzünbaz naparsın be ya![]()
hadi yaa demek ki kaçırmışım ben:) ben de bugün koydum benim göbekleri ama kaçıncı sayfa bilmiyorum çok gerilerde değil:) görmen lazım hiç yok gibi birşey bende de demek ki karın cildim sıkı ya da iç karnım geniş:)))
napalım be yaaa biraz ev işi yaptım belim ağrıyor üşenmezsem banyoya gircem defnemle:)
:))) estafirullah canım kıyafetleri çıkarayımda fiti görün siz:)) basen bölgemdeki selülitlerimi çekerdim ama gözlerinizi bozmayım:)
akşama yemeğim de yok yapmaya niyetimdeköfte patates yeter yaw
![]()
e o varsa daha ne bacım:) valal yapamıcam düştü elim kolum![]()
aynı be yaaa
okuldan geldim sürünme modundayım
bakam dedim bizim kızçeler ne demişler :)
gelirim yine canımın içleriiii![]()
aynı be yaaa
okuldan geldim sürünme modundayım
bakam dedim bizim kızçeler ne demişler :)
gelirim yine canımın içleriiii![]()
kızlar bu hafta benim belim acayip acayip ağrıyo ya
hele bugün kopuyo kopuyo bide akşama teyzemler gelecek
anammmm
o ne ki kıs yeni duydum....ama karnıyarık iyiymiş yaa nerde oturuyordun:))))ben mutfaka gidiyorum karnı yarık ve enginar dolması yapıcam enginar krizim tuttuannem küçük küçük yapraklı alıyo onun dolmasını yapıyoruz biz hani pazarda suda satılanalrdan değil bütünü dolma gb yapıyoruz yani bilmem bilen varmı
![]()
![]()
benimkini 70 kat kıyafet saklamaz ama yüzüm zayıf omzum falan zayıf göğüslerim normal ondan yırtıyorum yoksa göbeğimle yarışamaz kimse
ühü bu sene öğretmenlik yapamıyacam ya okul lafını duyunca bile içimin bir yeri cız ediyor çok özlüyorum öğrencilerimi(((( ah ah keşke kadrolu olsaydım hamile de olsam çalışırdım ama ücretli halimle kim alır ühüüüüüüü
(((((((((
bu örtmenler okullar açılsın biziunutur heeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
Çokta öğretmen var konuda
evet yawbunların hali kalmaz bizimle sohbet etmeye
![]()
Dersane neden düşünmedin laurana sen :26::26::26: