2014 Şubat Anneleri

Hüzünbaz naparsın be ya :52::52::52:

hadi yaa demek ki kaçırmışım ben:) ben de bugün koydum benim göbekleri ama kaçıncı sayfa bilmiyorum çok gerilerde değil:) görmen lazım hiç yok gibi birşey bende de demek ki karın cildim sıkı ya da iç karnım geniş:)))

napalım be yaaa biraz ev işi yaptım belim ağrıyor üşenmezsem banyoya gircem defnemle:)

aynı be yaaa
okuldan geldim sürünme modundayım
bakam dedim bizim kızçeler ne demişler :)
gelirim yine canımın içleriiii :54:

kızlar bu hafta benim belim acayip acayip ağrıyo ya
hele bugün kopuyo kopuyo bide akşama teyzemler gelecek
anammmm

ben mutfaka gidiyorum karnı yarık ve enginar dolması yapıcam enginar krizim tuttu :56::56: annem küçük küçük yapraklı alıyo onun dolmasını yapıyoruz biz hani pazarda suda satılanalrdan değil bütünü dolma gb yapıyoruz yani bilmem bilen varmı :24:

:10::10::10:

:))) estafirullah canım kıyafetleri çıkarayımda fiti görün siz:)) basen bölgemdeki selülitlerimi çekerdim ama gözlerinizi bozmayım:)

benimkini 70 kat kıyafet saklamaz ama yüzüm zayıf omzum falan zayıf göğüslerim normal ondan yırtıyorum yoksa göbeğimle yarışamaz kimse

tam muhabbeti kurdukki adalyde geldi benim kolarım tutmaz oldu gene tansiyonum düştü kızlar:( bi saatimiz olsada buluşsak ne varki be ya:)

e o varsa daha ne bacım:) valal yapamıcam düştü elim kolum:(

işyerinden köfte aldım bugün köfte geldi yanına da patates kızartırım tamamdır eşime yeter
evegidip kışlık domates yapacağım ve birsürü ütüm var ikisini aynı anda yapamayabilirim bile

Son düzenleme:
aynı be yaaa
okuldan geldim sürünme modundayım
bakam dedim bizim kızçeler ne demişler :)
gelirim yine canımın içleriiii :54:

ühü bu sene öğretmenlik yapamıyacam ya okul lafını duyunca bile içimin bir yeri cız ediyor çok özlüyorum öğrencilerimi:((((( ah ah keşke kadrolu olsaydım hamile de olsam çalışırdım ama ücretli halimle kim alır ühüüüüüüü:((((((((((

kızlar bu hafta benim belim acayip acayip ağrıyo ya
hele bugün kopuyo kopuyo bide akşama teyzemler gelecek
anammmm

ayy benim de belim ağrımaya başladı ama iş yapınca aksi halde hemen geçiyor ağrısı yani dinlenince....eğer evdeysen uzan bol bol...

ben mutfaka gidiyorum karnı yarık ve enginar dolması yapıcam enginar krizim tuttu :56::56: annem küçük küçük yapraklı alıyo onun dolmasını yapıyoruz biz hani pazarda suda satılanalrdan değil bütünü dolma gb yapıyoruz yani bilmem bilen varmı :24:

:10::10::10:
o ne ki kıs yeni duydum....ama karnıyarık iyiymiş yaa nerde oturuyordun:))))

benimkini 70 kat kıyafet saklamaz ama yüzüm zayıf omzum falan zayıf göğüslerim normal ondan yırtıyorum yoksa göbeğimle yarışamaz kimse

hehe benim basenlerim öyle çok büyük değil ama küçük te sayılmaz hani...gerçi eşim selülitlerimin çok olmadığını abarttığımı söylüyr ama işte spor lazım biraz basenlerime ve şekillendirmek lazım ama artık doğumdan sonra nasipse...

ühü bu sene öğretmenlik yapamıyacam ya okul lafını duyunca bile içimin bir yeri cız ediyor çok özlüyorum öğrencilerimi:((((( ah ah keşke kadrolu olsaydım hamile de olsam çalışırdım ama ücretli halimle kim alır ühüüüüüüü:((((((((((

Dersane neden düşünmedin laurana sen :26::26::26:

Geçenlerde kim sormuştu doğum izninde 15 tatil çıkarılıyormu yoksa izinli olduğumuz için arada kaynıyormu diye maalesef doğum iznine eklenmiyormuş izinli olunan zamanlar.Benim görümcemde hamile yaz tatili biterken doğum izni başlamış şimdi okula başladı ama 15 gün eksilcekmiş doğum izninden.

Dersane neden düşünmedin laurana sen :26::26::26:

çalıştım dershanede de ama sömürü resmen düşün haftada 54 saat çalışıyordum tükettiler...sınıflarda sandalye bilem yok oturmak yasak çünkü haa bir de veliler para veriyorlar yaa afta tafra hadi ona da sabır şimdi akıllı tahtalar var not tutmuyorlar çocuklar makineli tüfek gibi bir de ben matematikçiyim öyle anlatıp ta geçemiyorum çözmem lazım....konuları yetiştirmek için var yaa jete bağlıyoruz hepimiz nasıl anlıyor kuzular bilmiyrum...dayanamadım 1 sene çalışıp çıktım...ücretli öğretmenlikte belki az alıyordum ama mutluydum...hem ortamdan hem de öğrencilerimden lise olunca öyle velisiydi felan da uğraşmıyorsun krall haa bir de kendini öğretmen gibi hissetmen cabası.....

bende anaokulu öğretmeniyim ama bende çalışmıcam:12:kızımla yan gelcez yatcaz bostanları büyütcez:49::9:

slm kızlar,
uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama daha ynei üye oldum. benm de aklımda paylaşmak ve öğrenmek istediğim birçok şey var ama en acilini hemen söylemek istiyorum. 15,5 haftalık hamileyim ve ciddi mide yanması mı desem ekşimesi mi desem bilemedim var ve hiçbir şekilde geçmiyor :( benimle aynı kaderi paylaşan anne adaylarının önerilerini beklemekteyim.

Allah herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsinnn:55::55::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X