2014 Şubat Anneleri

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy arkadaşımla 2 saattir konuşuyorum dedikodunun anasını ağlattık kocalar,kaynannalar,görümceler oooooooooooooo:(

Elbette sen beyazlarınla da çook güzelsin ama yok dayanamam dersen kına yakalım sana ohh mis :16:
:D kınayı totime yakicim :D
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy arkadaşımla 2 saattir konuşuyorum dedikodunun anasını ağlattık kocalar,kaynannalar,görümceler oooooooooooooo:(

ahahahha bizkadın milleti hep aynıyız be ya

huhuhuhuuuuuuuu:)))

yokluğumda hamaratlığınız tutmuş bakıyorum:) barbunyalar,fasulyalar:))) yahuu ne becerikli kadınlarısınız yaaa ben acaip tembelim:)

dün marmara foruma gittik c&a ya ama hastane çıkışı felan yokmuş orda bugün başka yerlere bakacz...iyi ki bir siftah yapayım dedim elime gözüme bulaştırdım:)))) sizleri de iyi gördüm,tüm sayfaları okuyamasam da okuduklarımdan iyi olduğunuz anlamını çıkardım:))

speedyyy sonuçların hayırlı olsun güzelim:)

hatunlar ben doktoruma sormadım henüz ama saçlarımı boyatmayı düşünüyorum bitkisel boyalarla...doktoruna danışan oldu mu bu konuda?? kına var derseniz aman amannn hiç bulaşmam ben o işe oldum olası kokusundan haz etmemişimdir ve kendi kına gecemde bile elime kına yaktırmadım düşünün:)

hatunlar ben doktoruma sormadım henüz ama saçlarımı boyatmayı düşünüyorum bitkisel boyalarla...doktoruna danışan oldu mu bu konuda?? kına var derseniz aman amannn hiç bulaşmam ben o işe oldum olası kokusundan haz etmemişimdir ve kendi kına gecemde bile elime kına yaktırmadım düşünün:)

aga bende aynı konuyu sordum bakalım kızlar ne dicek :)

ABU BİTTİM DAHA DÜNYA KADAR İŞİM VAR :ssz:

sabahın 11inden beri uğraşıyorum anca balkonu yıkadım pakladım afadersiniz nerdeyse şey götürcekmiş :17: kimseden hayır yok diye söylene söylene yaptım:19:

lavaboları tuvaleti felan ovdum pakladım:)

mutfagı temizledim ki en önemlisi bu öfss:ssz:

şimdi toz alıp süpürüp silicem etraf tolu 1 saate biter işim sonrada markete gidip milföy hamuru filan alıcam yarın komşum kırk uçurmaya gelicek bişiler yaparım tuzlu aklımda var milföyden burda gördüm sosisle sarıp gül gb yapmışlar onu yapıcam havuçlu cevizli kek yaparım özlemişim ne zmaandır yapmıyorum o keki ee bide tatlı düşünüyorum ama ne yapsam acaba :44:varmı pratik bi tarifiniz yada işim bitsin kk dan bakıyım sonra markete gideyim bişey eksik olunca sinir oluyorum herşey var ama milföy yok onu alayım bide tatlıya karar vereyim bakalım evde olmayan bişi varsa onuda alırım :51:

öyle işte bu gece kocacım kim bilir kaçta gelir daha yeni gitttiler eskişehire daha gitcekelr oraya eşyaları taşıcakalrda sonra geri gelceklerde yol zaten 3 saat:19:

ABU BİTTİM DAHA DÜNYA KADAR İŞİM VAR :ssz:

sabahın 11inden beri uğraşıyorum anca balkonu yıkadım pakladım afadersiniz nerdeyse şey götürcekmiş :17: kimseden hayır yok diye söylene söylene yaptım:19:

lavaboları tuvaleti felan ovdum pakladım:)

mutfagı temizledim ki en önemlisi bu öfss:ssz:

şimdi toz alıp süpürüp silicem etraf tolu 1 saate biter işim sonrada markete gidip milföy hamuru filan alıcam yarın komşum kırk uçurmaya gelicek bişiler yaparım tuzlu aklımda var milföyden burda gördüm sosisle sarıp gül gb yapmışlar onu yapıcam havuçlu cevizli kek yaparım özlemişim ne zmaandır yapmıyorum o keki ee bide tatlı düşünüyorum ama ne yapsam acaba :44:varmı pratik bi tarifiniz yada işim bitsin kk dan bakıyım sonra markete gideyim bişey eksik olunca sinir oluyorum herşey var ama milföy yok onu alayım bide tatlıya karar vereyim bakalım evde olmayan bişi varsa onuda alırım :51:

öyle işte bu gece kocacım kim bilir kaçta gelir daha yeni gitttiler eskişehire daha gitcekelr oraya eşyaları taşıcakalrda sonra geri gelceklerde yol zaten 3 saat:19:

Ohh ne güzel her işi yapmışsın :) benim ev de çook kirli ama halsizliğin üzerine ateş grip öksürük ve boğaz olunca haliyle yapamadım :( bu yüzden canım çooook sıkılıyor

Günaydın kızlar. Bende İzmir - Gaziemir'de oturuyorum. Üçyol tarafındaki Egepole gidiyorum. Ayşen Güçlü'ye. Medikal Park'tan gelmiş kendisi. Daha önce onda doğum yapan birkaç arkadaşım var memnunlar. Şuan için bende memnunum. Üstelik hastane yepyeni ve temiz. Yoğun bakım ünitesi de var. Muayene 42 TL.
İlk olarak Gökalp Bey'e randevu aldım onun methini çok duydum ama ona randevu almak neredeyse imkansız. 2 ay sonraya veriyorlar randevuyu bu da hiçbir işinize yaramıyor. Sinir stres olmamak için vazgeçtim.

Bilginize. :21:

bende egeppole gitmeye karar verdim ve gökalp beyden randevu almayı başardım :) 16 eylül pazartesi gidicez inşallah yorumlarımı yazarım gidince doğum ücretini de sorucam. buarada randevu alırken telefondaki kız yardımcı oldu bana nasılsa önceden ayrılmış bi randevu var dedi onu size verelim yardımcı olalım filan dedi hastane 27. haftadan sonra kabul etmiomuş bende sınırda olucam 2 ay sonra diyince böyle dedi artık şansmı bilemiyorum bakalım inş. gidicez. buarada medifemaya da hasta ziyareti için gittim güzel bi hastane hiç hastane havası yok otel gibi beğendim orayıda bi denemeyi düşünüyorum hangisinden memnun kalırsam artık :)

Özel Medifema Hastanesi

medifemanin sitesinde gorunuyor.
hastane temiz duzenli cok cok asiri yogun degil illaki kalabalik ama normal. Ben ordaki aysel hanima muayene oluyorum ama memnun degilim cok iyi bir doktordur eminim ona lafim yok ama benim beklentilerimi karsilamiyor oyle soyleyim. 15 haftalik hamileyim ve 1 kere bile kronik bir hastaligim olup olmadigini aile hastalik tarihimi sormadi. ultrasonda bebegi cok anlatmiyor. 1 kilo aldim diye diyetisyene yonlendirdi mesela. Onda dogum yapan arkadasim var eskiden buca tiptaymis sonradan gelmis buraya o memnundu ama dedigim gibi benim beklentimi karsilamiyor. ayni hastanede ayse hanim var oparetor ona gidecegim birde onu deneyim diyorum. diger iki arkadasimda tesaduf ona muayene oluyormus 3. aydan sonra birakmislar arkadasim 54 kilo ile dogum yapti onu bile digetisyene yonlendirmis :) komik degil mi :)

uuuu bana acil diyetisyene git der ozaman moralim bozulur ben de operatör olan doktorun methini duymuştum isimleri benzediği iiçin karıştırıorum ama ameliyat oldu arkadaş kistlerden ordan aklımda kaldı neyse sen ayşe hanıma gidersen yine izlenimini yazarsın ;)

Kızlarrr selam hepinize, şöyle bi alıntılar yapayım bakayım sonra da kendi meramımı diyeyim :p

canum teşkürler sonunda açabildim blogu sende adresini yazda eklims eni takip edeyim :) benimkide bu ANNE BABA RÜYASI
Hızlıca şöyle bir baktım şimdilik, tamamını okuyamadım ama çok duygulandım yahu zaten sulugözüm bir fena oldu içim :2:
Bu arada o resimdikeler senle eşin mi diyecektim ki, dedim herhalde değil ortada bebek vardı çünkü :)

Sen evde yoruldun ben işte :9::9::9:Bende çok yoruldum 2 haftadır 12 saat çalışıyorum birde izin kullanamadım bugün son gün artık gün bitsinde eve gideyim diye saat sayıyorum resmen :14::14::14:
Canım kolay gelsin, Allah sabır versin diyeyim de hamilelerin mesaiye kalmaması gerekiyor diye biliyorum, iş yerinde bununla ilgili bir hatırlatmada mı bulunsan acaba??

Arada bir oluyor:) bugünde kışlık hazırlıyorum turşu domates fasulye falan buzluğu doldurmak lazım işten eve gelince kışın bişeyler hazırlamak zor oluyor:)
Bravo, hep çalışıp hem de böyle hamarat kadınları gördükçe tebrik etmek istiyorum :) Ben hafta içi özellikle eve artık 8'e doğru geldğimden hiç özel birşey yapamıyorum. Haftasonu da harala gürele geçiyor, şmd hamileyim ve çok halsizim diye biraz da böyleyim ama daha önceden de böyleydim :19:

herkese merhaba, 16. haftama gireceğim hala göğüs hassasiyetim devam ediyor, çok acıyor, bu kadar devam edeceğini düşünmemiştim, hormonların etkisiyle oluyor sanırım, benim gibi durum yaşayan var mı?
Bende senle aynı haftadayım bende aynennn, hele sütyen çıktı mı..Göğüslerim çok büyümedi ama sızısı maşallah

aga bende aynı konuyu sordum bakalım kızlar ne dicek :)

Kızlarr ben hamilelik otoritesi üyesi olarak sabredin diyorum :51:
Hele de diplerine boya ne bileyim..içime sinmiyorum benim..Bende söylemişimdir sarışınım ama röflem vardır her zaman şimdi o röfleler gitti saçımın kendisi açık kumrala dönük, altlar daha sarı hani Allahtan sırıtmıyor, daha önce de boyatmadım şimdi de hiç düşnmüyorum zaten kuaförde uzun süreye dayanamazmışım gibi geliyor..

Geleyim kendi ruhaletime..Kızlar benim durumum şu an bir gün iyi bir gün kötü modunda, bazen tansyonum aşırı düşüyor ruh gibi oluyorum. İşteyken hele daha fena, evde ayrı kötü..Hiç bir şeye güç bulamıyorum bazen. Duygusallığım, sinirlililğim maksimumlarda..En çok da nazımın en geçtiği anneciğime patlıyorum çoğu zaman..sonra da üzülüyorum :26: gönlünü almaya çalışıyorum. Benim de haftaya doktor randevum var, aslında 1 sonraki haftaya çağrımıştı doktor ama cinsiyet görür diye belki ben aldım randevumu, eşm de olmayacak arkadaşları ile kısa bir geziye çıkacak motorla! yaaa Allah korusun korkmadan düşünmeden edemiorum, ama ne zamandır da istediği birşey, çok aylar öncesinden planladı diğer çocuklar da tecrübel birbirlerini kollarlar inşallah diye düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama bir an geliyor çok kötü oluyorum. Allahım korusun..
Hamileliği de doya doya yaşamak lazım ama ben gün saymaya devamediyorum bi an önce izne çıkmak istiyorum. Beklemek zorlu süreç.. Bir de bir konu daha var, 2. 3. çocugu olanlar, size sormak istiyorum . 2. bebek gelince nasıl değişiyor hisler? Sevgi 2'ye mi bölünyor, ikisi aynı derece nasıl seviliyor? Yoksa ilk göz ağrısı durumları oluyor mu?
Ben sanki ..işte bilemiyorum :43:

Ha bu arada hala midem bulanıyor, eskisi gibi kusmasam da an geliyo koşa koşa tuvalete giderken, ya da arabada poşet açarken buluyorum kendimi

huhuhuhuuuuuuuu:)))

yokluğumda hamaratlığınız tutmuş bakıyorum:) barbunyalar,fasulyalar:))) yahuu ne becerikli kadınlarısınız yaaa ben acaip tembelim:)

dün marmara foruma gittik c&a ya ama hastane çıkışı felan yokmuş orda bugün başka yerlere bakacz...iyi ki bir siftah yapayım dedim elime gözüme bulaştırdım:)))) sizleri de iyi gördüm,tüm sayfaları okuyamasam da okuduklarımdan iyi olduğunuz anlamını çıkardım:))

speedyyy sonuçların hayırlı olsun güzelim:)

bacım hoşgeldin c&a da ne varki ben hiçbişi görmedim orda. güzel hastane çıkışı bende arıyorum çok da pahalı olmasın çoz az giycek sonuçta dimi.saç konusundan dertliyim ama boyayaamıycam galiba riske atamıyorum

Kızlarrr selam hepinize, şöyle bi alıntılar yapayım bakayım sonra da kendi meramımı diyeyim :p

Hızlıca şöyle bir baktım şimdilik, tamamını okuyamadım ama çok duygulandım yahu zaten sulugözüm bir fena oldu içim :2:
Bu arada o resimdikeler senle eşin mi diyecektim ki, dedim herhalde değil ortada bebek vardı çünkü :)

Canım kolay gelsin, Allah sabır versin diyeyim de hamilelerin mesaiye kalmaması gerekiyor diye biliyorum, iş yerinde bununla ilgili bir hatırlatmada mı bulunsan acaba??

Bravo, hep çalışıp hem de böyle hamarat kadınları gördükçe tebrik etmek istiyorum :) Ben hafta içi özellikle eve artık 8'e doğru geldğimden hiç özel birşey yapamıyorum. Haftasonu da harala gürele geçiyor, şmd hamileyim ve çok halsizim diye biraz da böyleyim ama daha önceden de böyleydim :19:

Bende senle aynı haftadayım bende aynennn, hele sütyen çıktı mı..Göğüslerim çok büyümedi ama sızısı maşallah

Kızlarr ben hamilelik otoritesi üyesi olarak sabredin diyorum :51:
Hele de diplerine boya ne bileyim..içime sinmiyorum benim..Bende söylemişimdir sarışınım ama röflem vardır her zaman şimdi o röfleler gitti saçımın kendisi açık kumrala dönük, altlar daha sarı hani Allahtan sırıtmıyor, daha önce de boyatmadım şimdi de hiç düşnmüyorum zaten kuaförde uzun süreye dayanamazmışım gibi geliyor..

Geleyim kendi ruhaletime..Kızlar benim durumum şu an bir gün iyi bir gün kötü modunda, bazen tansyonum aşırı düşüyor ruh gibi oluyorum. İşteyken hele daha fena, evde ayrı kötü..Hiç bir şeye güç bulamıyorum bazen. Duygusallığım, sinirlililğim maksimumlarda..En çok da nazımın en geçtiği anneciğime patlıyorum çoğu zaman..sonra da üzülüyorum :26: gönlünü almaya çalışıyorum. Benim de haftaya doktor randevum var, aslında 1 sonraki haftaya çağrımıştı doktor ama cinsiyet görür diye belki ben aldım randevumu, eşm de olmayacak arkadaşları ile kısa bir geziye çıkacak motorla! yaaa Allah korusun korkmadan düşünmeden edemiorum, ama ne zamandır da istediği birşey, çok aylar öncesinden planladı diğer çocuklar da tecrübel birbirlerini kollarlar inşallah diye düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama bir an geliyor çok kötü oluyorum. Allahım korusun..
Hamileliği de doya doya yaşamak lazım ama ben gün saymaya devamediyorum bi an önce izne çıkmak istiyorum. Beklemek zorlu süreç.. Bir de bir konu daha var, 2. 3. çocugu olanlar, size sormak istiyorum . 2. bebek gelince nasıl değişiyor hisler? Sevgi 2'ye mi bölünyor, ikisi aynı derece nasıl seviliyor? Yoksa ilk göz ağrısı durumları oluyor mu?
Ben sanki ..işte bilemiyorum :43:

Ha bu arada hala midem bulanıyor, eskisi gibi kusmasam da an geliyo koşa koşa tuvalete giderken, ya da arabada poşet açarken buluyorum kendimi
bende hiçbir hazırlık yapamıyorum canım benim:( zira kocama makarna bile yapamıyorum nerde kış hazırlığı karşı komşum sağolsun bişiler getiriyor onun tabaklara ne koycam die düşünüp duruyorum:( normalde çok hamarattım ama iişte yok halim sıfır:(

Kızlarrrrrr bi el atın da karar veriyim nolur :) ilk oğlumun adı toprak şimdi ikinci erkek geliyo adı konusunda kararsızım şu isimler nasıl can, ateş, çınar, demir , bulut ve mavi ??? Sizce hangisi. Can ateş ya da mavi bulut nasıl??

Son düzenleme:
Kızlarrrrrr bi el atın da karar veriyim nolur :) ilk oğlumun adı toprak şimdi ikinci erkek geliyo adı konusunda kararsızım şu isimler nasıl can, ateş, çınar, demir , bulut ve mavi ??? Sizce hangisi. Can ateş ya da mavi bulut nasıl??

cancağazım en iyi kararı sen verirsin de mavi biraz değişik değilmi?ben olsam demir yada can koyardım

Back
X