2014 Şubat Anneleri

şincik okula gidiyorum isteklerimi yazıyorum
adally ve jacko hemen doktor sonuçlarını yazıyosunuz.ölürüm meraktan
bblim sende kısırı yapıyosun
lip çay sende :)
kronik ortadan kaybolmuyosun
ve lepi nerde onu buluyosunuz merak ettim yahu
hepiniz mucuklandınız

tam üstüne geldim:)
6. his mi diyelim ne diyelim:1:
dün keyfim yoktu gelmedim gene buhran nöbetindeydim ağladım falan:2:
bugün iyiyim :31:

sizler napıosunuz bakalım gün mü var kısılar çaylar:32:

çay yasak hacılar süt içeriz biz anca bool bool süt:52:
benim bu hafta göbüşüm büyüdü yani artık 5 aylık görünmesem de bi 3.5 aylık görüüom haha:1:
haftasonu ilaç yazdırma bahanesiyle doktra gitcem bahaneyi hazırladım:27:

kronikim ne güzel şeylker almışssın bebeğin güzel günlerde giysin inşallah
hımm başka kim aldı göremedim ama herkesler her bir aldığını musmutlu günlerde kullansın:nazar:

adally bebeiş görme zamanıı
umarım kapamaz bu defa doktor dürtsün benimki dürtünce açmıştı bacaklarını

dum tıs dum tıs dum tıs dum tıssss :66::66::66::66:

üçyüs beşyüs üçyüs beşyüs fotka fişnaa fotka fişnaaa :32::32::32:

benim bu hafta göbüşüm büyüdü yani artık 5 aylık görünmesem de bi 3.5 aylık görüüom haha:1:

hımm başka kim aldı göremedim ama herkesler her bir aldığını musmutlu günlerde kullansın:nazar:

Hoşgelmişsen ne de güzel etmişsen lepicanım :16:
Doktor deli gibi dürtüyor ama kıpraşmıyor bekliyoruz bakalım az kaldı :44:

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır yazmıyordum.

Artık bebeğim 4.5 aylık oldu, inanmak öyle güç ki.İlk duyduğumda 6 haftalık idi.Ne zaman bu zamana geldik farkında değilim.Hatta karnımın günbegün büyüdüğünü bile farketmiyorum.

Hala bebeğimi hissedemedim, bunu dert etmiyorum ama oldukça da merak ediyorum nasıl bir duygu olduğunu.Aranızda eminim hissedenler vardır.Neye benziyor? :) Kimi kelebek kanat çırpar diyor , kimi bağırsak hareketi gibi diyor:)

Çocuk sahibi olmuş yakınlarım bana tavsiye veriyor.Bol bol uyu diyor, uykuyu çok özleyecekmişim.Sabah uyanıyorum erkenden sonra uyumaya zorluyorum kendimi:)

Mide bulantılarım geçti ya, şükürler olsun, ne zor günlerdi.Bu 3 aya hamileliğin balayı diyorlar hakikaten öyle bir sıkıntı yaşamıyorum çok şükür.Ama gece uyumadan önce bir depresyona girip çıkıyorum hemen:) Ve başım çok ağrıyor.

Ve bebeğim şu an 18 cm, 185 gr ağırlığında sevimli bir kız:)

Onu çok seviyorum.

uu nekadar uzamış öyle maşallah subanallah:nazar:
doktor bana boyunu dememişti çok merak ediyorum oğlumun boyunu posunu:nazar::emir_bebek:
bebek hareketi ne gaz ne bağırsak hareketi tatlım olunca dicenki bu farklı bişi
yumuşak bişi ile içerden dürtülme gibi
pıt pıt aynı yere vuruo sonra dönüo başka taraftan vuruo
bazen gıdıklıo
salak salak sırıtmana neden oluo tek başına biyerlerdeyken:1:
yakındır hissetmen Allah eksikliklerini göstermesin bu saatten sonra

üçyüs beşyüs üçyüs beşyüs fotka fişnaa fotka fişnaaa :32::32::32:

Hoşgelmişsen ne de güzel etmişsen lepicanım :16:
Doktor deli gibi dürtüyor ama kıpraşmıyor bekliyoruz bakalım az kaldı :44:

bu bebeişler çok başlarına buyruk hee:1:
şimdiden başladılar parmaklarında oynatmaya
hadi bakalım bu kez gör ve gel bi saat falan kaldı dimi

bu bebeişler çok başlarına buyruk hee:1:
şimdiden başladılar parmaklarında oynatmaya
hadi bakalım bu kez gör ve gel bi saat falan kaldı dimi

İnşallah hayırlı haberler olsun da gerisi umurumda değil valla 2yi çeyrek geçe işte çıkarım yarım saate:16:

kafayı yemeden saat 2 olaydı :52:

Kız iyice heyecan yaptırıyorsun valla kadın doğum diye acile götürcekler beni sayende :53:

bu yemek arabası hala gelemedi acıktım :39::39::39::39:

ayrıca bu ay bol bol demir yüklü besinler tüketmemiz lazımmış :27: bol bol yiyek kızlar :12:

İnşallah hayırlı haberler olsun da gerisi umurumda değil valla 2yi çeyrek geçe işte çıkarım yarım saate:16:

Kız iyice heyecan yaptırıyorsun valla kadın doğum diye acile götürcekler beni sayende :53:
tırırım tırırım valla öğren topikçenek rahatlicaz:52:
bu yemek arabası hala gelemedi acıktım :39::39::39::39:

ayrıca bu ay bol bol demir yüklü besinler tüketmemiz lazımmış :27: bol bol yiyek kızlar :12:

ne yicez yani:26:
nede demir var bilmiom ben hap alıom sadece:1:

merhaba cnm hoşgeldin:34:
teşekürler canım :72:
kuzumm hormonlarımız bir garip durumda,aklımız bebekte.isteksiz olman bence normal.sıkma canını
ayy aynı sorun bendede var ya öğrendiğim günden beri psikolojikmi bilmem tık yok eşim isyanlarda ama yapamıyorum :50:
Günaydın ;

bugün hava istanbul için bir garip yağmur yağdı yağacak :ssz:

cinsiyetlerini öğrenmeyenler kalmasın artık ama yeter :32: alışveriş detaylarına girelim :52:
enneeee sıpaydii kız allah seni netmesin aynı dönemdemi kalmışz hamile :) :9::9:
dün akşam oturdum eşim geldi karnımı seviyor öptü falan sonra kulağını koydu kendince kızının şikayetlerini dinliyor...

direk hareket etti artık tekmemi attı döndü mü bilmiyorum ama kulağında hissetti :49::49:
:16: ne güzel
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır yazmıyordum.

Artık bebeğim 4.5 aylık oldu, inanmak öyle güç ki.İlk duyduğumda 6 haftalık idi.Ne zaman bu zamana geldik farkında değilim.Hatta karnımın günbegün büyüdüğünü bile farketmiyorum.

Hala bebeğimi hissedemedim, bunu dert etmiyorum ama oldukça da merak ediyorum nasıl bir duygu olduğunu.Aranızda eminim hissedenler vardır.Neye benziyor? :) Kimi kelebek kanat çırpar diyor , kimi bağırsak hareketi gibi diyor:)

Çocuk sahibi olmuş yakınlarım bana tavsiye veriyor.Bol bol uyu diyor, uykuyu çok özleyecekmişim.Sabah uyanıyorum erkenden sonra uyumaya zorluyorum kendimi:)

Mide bulantılarım geçti ya, şükürler olsun, ne zor günlerdi.Bu 3 aya hamileliğin balayı diyorlar hakikaten öyle bir sıkıntı yaşamıyorum çok şükür.Ama gece uyumadan önce bir depresyona girip çıkıyorum hemen:) Ve başım çok ağrıyor.

Ve bebeğim şu an 18 cm, 185 gr ağırlığında sevimli bir kız:)

Onu çok seviyorum.
uyku demişken ben daha yeni kalktım çok uyumanın zararı olurmu :26:

Çay yasakmı :53: ben içiyorum ama

birde bazı arkadaşlar geç kalmış sanki cinsiyete kızmı acaba o göstermeyenler beim erkek 13.haftada öğrendim cinsiyetinii

bu arada lepiyide yakalamışım ben eski üyeyim aslında ama şifremi unutunca tekrar adres almak zorunda kaldım mail adresimde bloke olmuştu yenileyemedim
:32:

tırırım tırırım valla öğren topikçenek rahatlicaz:52:

ne yicez yani:26:
nede demir var bilmiom ben hap alıom sadece:1:

Topikçenek sizleri rahatlatmayı bende çok isterim emme elimde değil hala seviyorum elimde değil dayanamıyorum daraldı ruhum hayrkırmak istiyorum :52:

Demir antin kuntin şeylerde var sıpidi yazar şimdi bir liste o zaman anlarsın beni :1:

Son düzenleme:

sen ağlama dayanamammmm...bu aralar hepimiz ağlak moddayız lepicanım, senin de ağlamana sebep herneyse aksın gitsin bitsin....
göbüşünü sevsinler senin...
çay-kave ben de ağzıma koymuyom, günde 2-3 açık çay içilebilirmiş ama ne biliim yediğim bütün faydalı besinlerin faydasını götürecekmiş gibi geliyor, canım da istemio öyle zaten...

ben de hastayım bgn azcık, ishal oldum gece gece ne dokandıysa artık:( haşlanmış pattis vs... öyleyiz bugün.

sev034 evet canım denk gelmiş ne güzel şubat anası olacağız ikimzde deniz anası gibi :1::1:

bu arada eski nickin aklıma gelmiyor ama resimden tanıdım

Son düzenleme:

uu nekadar uzamış öyle maşallah subanallah:nazar:
doktor bana boyunu dememişti çok merak ediyorum oğlumun boyunu posunu:nazar::emir_bebek:
bebek hareketi ne gaz ne bağırsak hareketi tatlım olunca dicenki bu farklı bişi
yumuşak bişi ile içerden dürtülme gibi
pıt pıt aynı yere vuruo sonra dönüo başka taraftan vuruo
bazen gıdıklıo
salak salak sırıtmana neden oluo tek başına biyerlerdeyken:1:
yakındır hissetmen Allah eksikliklerini göstermesin bu saatten sonra
çok güldüm ya eve sebepsiz sırıtma oluyo mutfakta su içiyorum birden gülmeye baaşlıyorum çok tuhaf adım deliye çıkcakk :24::24:
İnsan bamyaya aşerer mi yaaaaa:)
oda bişeymi ben kusu fasulyeye aşerdiğimi biliyorum :27:

En çok demir olanlar

Kırmızı et,
Yumurta,
Kuru meyveler(kuru kayısı, kuru üzüm, dut kurusu,.. vb)
Kuru baklagiller
Koyu yeşil yapraklı sebzeler (ıspanak, pazı,.. vb)
Fındık, fıstık ve susam

düşündüm de kırmızı eti hamilelikte zorla arada yiyorum yumurtadan tiksindim :14:
biraz yeşil yapraklı sebzelere saldıralım bamyada da bol demir varmış :16:

teşekürler canım :72:

ayy aynı sorun bendede var ya öğrendiğim günden beri psikolojikmi bilmem tık yok eşim isyanlarda ama yapamıyorum :50:

enneeee sıpaydii kız allah seni netmesin aynı dönemdemi kalmışz hamile :) :9::9:

:16: ne güzel

uyku demişken ben daha yeni kalktım çok uyumanın zararı olurmu :26:

Çay yasakmı :53: ben içiyorum ama

birde bazı arkadaşlar geç kalmış sanki cinsiyete kızmı acaba o göstermeyenler beim erkek 13.haftada öğrendim cinsiyetinii

bu arada lepiyide yakalamışım ben eski üyeyim aslında ama şifremi unutunca tekrar adres almak zorunda kaldım mail adresimde bloke olmuştu yenileyemedim
:32:

e bi tanıt kendini sen beni tanıosun ozaman:))
çay yasak derken ben öylesine dedim süt yararlı ya ondan:1:
hoşgeldin buarada
Topikçenek sizleri rahatlatmayı bende çok isterim emme elimde değil hala seviyorum elimde değil dayanamıyorum daraldı ruhum hayrkırmak istiyorum :52:

Demir antin kuntin şeylerde var sıpidi yazar şimdi bir liste o zaman anlarsın beni :1:

antin ve kuntinler bizim olsun:1:

kuzenin kınasına yaptım yapabilirsem kendi doğumumda bile yapabilirim :9::9::9:

$20130909_220845.webp

Ve vakit geldi kızlar.Giyinip çıkalım yavaştan.Dua edin bana hepinizi öptüm kocaman :16:

sen ağlama dayanamammmm...bu aralar hepimiz ağlak moddayız lepicanım, senin de ağlamana sebep herneyse aksın gitsin bitsin....
göbüşünü sevsinler senin...
çay-kave ben de ağzıma koymuyom, günde 2-3 açık çay içilebilirmiş ama ne biliim yediğim bütün faydalı besinlerin faydasını götürecekmiş gibi geliyor, canım da istemio öyle zaten...

ben de hastayım bgn azcık, ishal oldum gece gece ne dokandıysa artık:( haşlanmış pattis vs... öyleyiz bugün.

ya geçer inşallah ishalin ben de olmuştum çok tırsmıştım geçmişti ama
ben de kahve çay pek sevmem
çayı aylardan sponra dün annem de bi bardak içtim kahvede ayda bir türk kahvesi o da midemi ağtırıo içmicem bidaa:19:
süt yoğurt ayran içiceklerim bunlar bazen de maden suyu
zaten sağlıklı beslendiğimden beri tırnağımdaki tümsek yok olmuş doğru yolu bebeğimle buldum:1:
çok güldüm ya eve sebepsiz sırıtma oluyo mutfakta su içiyorum birden gülmeye baaşlıyorum çok tuhaf adım deliye çıkcakk :24::24:

oda bişeymi ben kusu fasulyeye aşerdiğimi biliyorum :27:

ben metroda servis de falan gülüyorum manyak dicekler
ama umramda mı :21:
En çok demir olanlar

Kırmızı et,
Yumurta,
Kuru baklagiller
Fındık, fıstık ve susam

düşündüm de kırmızı eti hamilelikte zorla arada yiyorum yumurtadan tiksindim :14:
yumurta aslında iki günde bi yemek gerekiş de başlarda yiyodum bıraktım
ıspanak mevsimi de gelir zaten yeriz
kurubaklagil önemli, imiş evet erken doğum riskini de azaltıomuş hem
artık hapla açığı kapatıyoruz
benim hap beni kötü yapıo demiştim ya bitkisele geçtim solgarın
eğer içemiosan tavsiye ederim aklıma geldi diyim dedim

sev034 evet canım denk gelmiş ne güzel şubat anası olacağız ikimzde deniz anası gibi :1::1:

bu arada eski nickin aklıma gelmiyor ama resimden tanıdım
valla deniz anasıda olcaktım az kalsın deniz istiyordum adını eltim benden önce doğum yaptı koyuverdi inat olsun diye halada isim bulamadım :35: eski nickim sevgi sadece :) yeni yılda çekiliş neyin yaptıydım size 8 martta pembe donlaşmıştık fln :23::23:
En çok demir olanlar

Kırmızı et,
Yumurta,
Kuru baklagiller
Fındık, fıstık ve susam

anam ben bunların bir tanesini bile yemedim daha ya çok zor geçiyor hamileliğim ben 5.haftadan itibaren zofran emme tablet kullanıyorum günde 10-15 kez istifar ettiğim oluyordu çok şükür 16.haftada fln bitti kusmalar 2 haftadır iyiydim şimdide gaz sancıları çok rahatsız ediyor miidemden bi başlıyo oğlumu döndürüyooo o kadar şiddetli sancı yahuu :14:

Back
X