2014 Şubat Anneleri

HypnoBirthing kurucusu Marry Mongan

bu kadının kitabını alıp okuyacağım okuyan herkes çok memnun :34: normal hatta doğal doğum hakkında bilgi sahibi olmak ama gerekli / gereksiz insanların saçma hikayelerini dinlemek istemeyen var ise benim gibi tavsiye ederim

aynen inşallah istediğimiz gibi olur
biz 3 kişyiz burada diğer arkadaşta da kalp ritim bozukluğu çıktı raporlu işe geri döner mi bilmiyorum
yeni eleman alacaklar benim yerime ama hiç bakmaya da niyetleri yok umrumda da değili ocakta yokum burada ister benden önce baksınlar ister benden sonra :34:
yerime geleni beğenirlerse hiç geri çağırmasalar bile olur

Arkadaşına geçmiş olsun canım. Açıkçası bende hiç düşünmüyorum şuan orasını. Oturur konuşurum. düşüncem bu bu diye ister çıkışımı versinler. İster ücretsiz izin bana ikisi de uyar. Bir dünya düşünecek şey var onu da düşünürsem cinnet geçiririm :27::27:

en son bi endişesi vardı bebeğiyle ilgili onu yazmıştı doktora gidecekti sanırım ondan sonra görmedim

birde xxmdfxx gibi nikli bir arkadaş vardı ikili test riski yüksek çıkmıştı o naptı acaba amniyo konusunda ? bilen varmı yada yazdımı acaba ben yokken onuda merak ediyorum ben

SPSE evet sitesi var g ebelik .org bitişik yazınca burda çıkmıyor inş. şimdi çıkar

canım bebekle ilgili endişelerim çözüldü çok şükür. kordon dolanması küçükken normalmiş.. canım sen antepte şahin korkmaza mı gidiyodun?? o resmi de bana o vermişti...

Arkadaşına geçmiş olsun canım. Açıkçası bende hiç düşünmüyorum şuan orasını. Oturur konuşurum. düşüncem bu bu diye ister çıkışımı versinler. İster ücretsiz izin bana ikisi de uyar. Bir dünya düşünecek şey var onu da düşünürsem cinnet geçiririm :27::27:

bana nasıl izne çıkacaksın diye müdür sormadı bile geçen bi yanıma geldi ne zaman çıkacaksın dedi ocakta yokum dedim
normal izne çıkarken mi söylemek lazım 4+6 çıkıcam diye yoksa 4 ay ücretli kullanıp 6 ay ücretsiz için sonra mı söylesek bilemedim
bu yıl 4 hafta da yıllık iznim var onu da kullanırım :34:

36. hafta da sanırım doktordan çalışamaz raporu alıcaz işyerine vericez sonra doğum izni başlamış olacak galiba

bana nasıl izne çıkacaksın diye müdür sormadı bile geçen bi yanıma geldi ne zaman çıkacaksın dedi ocakta yokum dedim
normal izne çıkarken mi söylemek lazım 4+6 çıkıcam diye yoksa 4 ay ücretli kullanıp 6 ay ücretsiz için sonra mı söylesek bilemedim
bu yıl 4 hafta da yıllık iznim var onu da kullanırım :34:

36. hafta da sanırım doktordan çalışamaz raporu alıcaz işyerine vericez sonra doğum izni başlamış olacak galiba

36 değil 37 hafta aslında ama doktorlar onu ayarlarsınız 36 da alırsın ben oğlumda öyle yapmıştım 36 iken 37 gibi göstermişti beni

evet ona gidiyorum sendemi anteptesin :52::52::52: ve aynı doktoramı gidiyoruz :16::16:

eveeeettt aynı doktora gidiyoruz:)))canım ben antepliyim. urfada yaşıyorum, rizeye tayinimiz çıktı :18: hem urfada hem antepte dr a gidiyorum...daha önce senle konuşmuştuk.. şahin korkmazın çok iyi oldugunu sen söylemiştin:1: tavsiyenle ben de ona gitmeye başladım...sert görünümlü ama çok esprili bi dr.. çok begendimmm... cinsiyet öğrenmeye gittiğimde bana ' ne vereyim ablama' diyo :1:

eveeeettt aynı doktora gidiyoruz:)))canım ben antepliyim. urfada yaşıyorum, rizeye tayinimiz çıktı :18: hem urfada hem antepte dr a gidiyorum...daha önce senle konuşmuştuk.. şahin korkmazın çok iyi oldugunu sen söylemiştin:1: tavsiyenle ben de ona gitmeye başladım...sert görünümlü ama çok esprili bi dr.. çok begendimmm... cinsiyet öğrenmeye gittiğimde bana ' ne vereyim ablama' diyo :1:

ayyyyyyyy çok özür dilerim canım ya :17::17: bişiler anımsadımda şimdi sen deyince evet rizeye gidicem demiştin gittinmi peki yada ne zaman yerleşcen oraya
tekrar kusura bakma.

evet çok espirilidir helede neşeli anına denk gelirsen iyidir o kadar tempoya yine iyi dayanıyor adam
doğumu hangi ilde yapacaksın baya karma olmuş seninki urfada hangi hastaneye gidiyorsun orayıda bilirim birazcık

SPEEDY tam emin deilim ama tatlım 37 de çıkman gerekiyor yanlış bilmiyorsam yani kağıtta 37 yazmalı
evet ama raporu alacağım tarih belli oluyor zaten o tarihten sonrada gitmiyorsun iş yerine gidip raporunu verirsin çok çok

bizim burda en yüksek fiyatlı hastanede sezeryan 600 tl normal doğum 350 tl
benim hastanenin fiyatı bunlardan düşüktür ama tahminim normal doğum 250-300 dür en çok

:))) bu ne bee fiyatalara baakkk:)))) ben şimdi küçük çaplı bir araştırma yaptım nisan ayında doğum yapan biri yazmış benim gittiğim hastanede normal doğum 625 imiş isteğe bağlı sezeryan 1250 eğer mesai saatinin dışında doğum yaparsan ve kendi doktorunu istersen 125 tl fark varmış...bana da gayet normal geldi aslında...eğer doğum paketi gibi birşey varsa yani fotoğrafçı oda süslemesi vs onlardan da istiyorum.gerçi normal doğurursam sadece 1 gün hastanede kalcam gelen giden pek olmaz ama ne bilim bakalım zaman ne gösterecek:)

SPEEDY tam emin deilim ama tatlım 37 de çıkman gerekiyor yanlış bilmiyorsam yani kağıtta 37 yazmalı
evet ama raporu alacağım tarih belli oluyor zaten o tarihten sonrada gitmiyorsun iş yerine gidip raporunu verirsin çok çok

doğum öncesi 8 hafta sonrası 8 hafta iznimiz yokmu neden zorunlıu 37 de çıkayım onu anlamadım

ben 36. haftamda yani ocak başı oluyor çıkmak istiyorum

ya kızlar noolur cevap verin bu soruma,bu ifadeler var yaa hani utangaç sinirli vs...nerden buluyorsunuz bunları??? ben anca sizinkilerin üzerine gelip numarasına bakıyorum çoğu zaman da karıştırıyorum hepsini aklımda tutamam yaa kesin vardır dedim kısa yolu ama nee??? bana biri yol göstersiiinnnn

Selam kızlar kardeşim burdaydı onları gönderdim gezdik baya bi yoruldum tabi İstanbul'da oturunca misafir ağırlaması da zor oluyor tabi :9: :9:
Şimdi de kışlık birşeyler hazırlayacağım eşimi bekliyorum pazara çıkacağız birazdan fasulye,patlıcan vs. hazırlayıp koyayım diyorum buzluğa işten eve gelince çok iyi oluyor kışın hazırca çıkarıp yemesi...Geçen yıl taze evli olunca hep annem yapmıştı bu sene bana bakıyor artık :9: :9:
Sizler napıyosunuz benim gibi kışa hazırlık yapan var mı?

Selam kızlar kardeşim burdaydı onları gönderdim gezdik baya bi yoruldum tabi İstanbul'da oturunca misafir ağırlaması da zor oluyor tabi :9: :9:
Şimdi de kışlık birşeyler hazırlayacağım eşimi bekliyorum pazara çıkacağız birazdan fasulye,patlıcan vs. hazırlayıp koyayım diyorum buzluğa işten eve gelince çok iyi oluyor kışın hazırca çıkarıp yemesi...Geçen yıl taze evli olunca hep annem yapmıştı bu sene bana bakıyor artık :9: :9:
Sizler napıyosunuz benim gibi kışa hazırlık yapan var mı?

kolay gelsin şimdiden benim de biraz daha atmam lazım buzluğu iyice fullemek istiyorum.
domates yaptım
bamya , barbunya , fasulye , bezelye attım bende

ya kızlar noolur cevap verin bu soruma,bu ifadeler var yaa hani utangaç sinirli vs...nerden buluyorsunuz bunları??? ben anca sizinkilerin üzerine gelip numarasına bakıyorum çoğu zaman da karıştırıyorum hepsini aklımda tutamam yaa kesin vardır dedim kısa yolu ama nee??? bana biri yol göstersiiinnnn

Canım burdan bakabilirsin ayarlarını değiştrmen gerekiyor...http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/506089-smile-kullanamiyorum.html

ayyyyyyyy çok özür dilerim canım ya :17::17: bişiler anımsadımda şimdi sen deyince evet rizeye gidicem demiştin gittinmi peki yada ne zaman yerleşcen oraya
tekrar kusura bakma.

evet çok espirilidir helede neşeli anına denk gelirsen iyidir o kadar tempoya yine iyi dayanıyor adam
doğumu hangi ilde yapacaksın baya karma olmuş seninki urfada hangi hastaneye gidiyorsun orayıda bilirim birazcı

estafurullah canım, ne özrü :))) evettt benim baya karışık.. rize tayini için iptal dilekçesi verdik, bakanlıktan dönerse mecbur gitcem.. urfada da akademi hastanesine gidiyorum canım... biliyo musun orayı??

Back
X