2014 Şubat Anneleri

$21. hafta.webp

:nazar::nazar::nazar: 21. haftamız :nazar::nazar::nazar:

Canım çok uyguna almışsın. Burda uygun bişi bulamıycam sanırım ya. Zaten fazla gezemiyorum dün çıktık akşama renkli akıntı gelmeye başladı. Bi düzelemedimki rahat rahat araştırayım gezeyim, delirecem yaw:27:

internetten bak canım 10 lü olanlarda genelde hep aynı şeyler oluyor zaten

Ne internet ne marka anne tecrübesi ile kumaşı elleyerek karar verip aldık dün 11 parça hastane çıkışını ve 30tl den 25tl ye indirim yaptırarak.Ben tek olsam anlayamam kumaşın kalitesini ama anneler anlar :)

iyi bari tek değiliz :1::1:

her pazartesi izne ne kadar kaldı diye sayıyorum :1: 3 ,5 ayımız kaldı aralık son olanlar için
Ben de resmen gün sayıyorum, duvara çentik atçam nerdeyse haftasonuna yaklaştıkça, aylar değiştikçe bir mutlu oluyorum anlatamma sonbahara girdik diye sevindim şimdi de kışı bekliyorum, ben de kısmetse aralık sonu çıkıcam ..

kızlar ben pendikte oturuyorum hem özel hem ssk doktorum var henüz çok erken olduğu için açmadım konuyu ama ben normal doğum istiyorum bununla ilgili bilgisi olan varmı yakınında çevresinde bu şekilde doğum yapıpta cesaretlendirecek biri varmı beni
Ben de 3 sene önce sezeryan oldum, ardından normal olabiliyor diye okumuştum ama korkutuyor beni bir yandan da düşünüyorum ara ara..Sağlıklı bir şekilde normal olur ise harika birşey olur herhalde..!Bol bol yürüyüş özel ilgi alaka vücudu hazırlamak da gerekiyor gibi geliyor bana bu arada..Çok yürüyen, çok merdiven çıkan bir arkadaşım çok rahat normal doğum yapmıştı..

canım benim eşimin kuzenin eşi böyle yaptı doğumunu ama burda değil PORTEKİZDE zaten oralarda sezeryan zorunlu olursa yapılıyor ancak ama gerçekten zorunlu olursa yani bebeğin veya annenin hayatı tehlikelede değilse asla yapmıyorlar sezeryan
Bana bir heyecan geldi, son aylarda ben eğileyim bu konuya..

ilk kızını burda sezeryanla doğurmuştu iki yıl sonra oraya yerleştiler iş için ve ikinci doğumunu henüz kızı 3,5 yaşındayken normal doğumla yaptı canım hiçte zorlanmamış

10 gün canım. Gerçi maaşım tam yattı o ay ama bazı firmalar kesmiyormuş bir de devlet veriyor. Biraz aç gözlüyüm sanırım ama neden bırakayım ki o parayı.. :30:
Aman ne açgözlülüğü al kuruşuna kadar ;)

doğumda neden ojeler siliniyor bilgisi olan var mı ? aklıma takıldı merak ettim
Bildiğim kadarı ile, dolaşım ile ilgili bir sorun vs. olur ise tırnaktan renk değişimini görmek için, bütün parmakları da silmiyorlardı sanki ondan..Yanlış hatırlamıyorsam

onun sebebini biliyorum bebek kalsiyumu anne tırnağından alıyor onun için sürülmemesi gerektiğini biliyorum
he sürenler için bebek kalsiyumsuz mu oluyr hayır bukez saçtan alıyormuş bana doktorum ojeyi sürüp günler sonra çıkartma asla tırnağını havasız bırakma demişti.
Hmm benim tırnaklarım hep ojeli, saçlarımda dökülüyor biraz biraz demek tırnaktan alamıyor saça dadandı.. Kırmızı ojeciklerim var şimdi de neyse ben en iyisi tırnaklarımı kısaltıp dönüşümlü ojesiz gezeyim:23:
Kızıma hamileyken ne oje, ne makyaj hiiiiç birşey sürmezdim bu sefer de bulantım var ama nedense süslenme arzusundayım, kadınlığı unutmayayım diyemidir nedir bilinçaltımdan bilmem ki :1: Ama herşeye rağmen parfüm düşmanlığım devam ediyor.

Bu arada ne diycem, hani şu çalışanların dr. randevuları konusu ile ilgili, ben bir kez kullandım onu tüm gün gelmedim ama geçende ct gittim, siz nasıl yapıyorsunuz dr. a hafta içi giden cemaat? Tüm gün gitmiyor musunuz işe, yoksa mauyeneyi halledip oradan işe mi? Ben olmuşken komple gitmemem taraftarıyımda..Diğer türlü zor geliyor zaten, kendime o günle birlikte fırsat yaratma peşindeyim.:51:

Ben de resmen gün sayıyorum, duvara çentik atçam nerdeyse haftasonuna yaklaştıkça, aylar değiştikçe bir mutlu oluyorum anlatamma sonbahara girdik diye sevindim şimdi de kışı bekliyorum, ben de kısmetse aralık sonu çıkıcam ..

Bildiğim kadarı ile, dolaşım ile ilgili bir sorun vs. olur ise tırnaktan renk değişimini görmek için, bütün parmakları da silmiyorlardı sanki ondan..Yanlış hatırlamıyorsam

Hmm benim tırnaklarım hep ojeli, saçlarımda dökülüyor biraz biraz demek tırnaktan alamıyor saça dadandı.. Kırmızı ojeciklerim var şimdi de neyse ben en iyisi tırnaklarımı kısaltıp dönüşümlü ojesiz gezeyim:23:
Kızıma hamileyken ne oje, ne makyaj hiiiiç birşey sürmezdim bu sefer de bulantım var ama nedense süslenme arzusundayım, kadınlığı unutmayayım diyemidir nedir bilinçaltımdan bilmem ki :1: Ama herşeye rağmen parfüm düşmanlığım devam ediyor.

Bu arada ne diycem, hani şu çalışanların dr. randevuları konusu ile ilgili, ben bir kez kullandım onu tüm gün gelmedim ama geçende ct gittim, siz nasıl yapıyorsunuz dr. a hafta içi giden cemaat? Tüm gün gitmiyor musunuz işe, yoksa mauyeneyi halledip oradan işe mi? Ben olmuşken komple gitmemem taraftarıyımda..Diğer türlü zor geliyor zaten, kendime o günle birlikte fırsat yaratma peşindeyim.:51:

aynen benim de öyle bir an önce kış gelsin yağmur yağsın sonra da ocak gelsin falan filan :1::1::1: :9::34::34:

bende oje sürüyorum arada tamamen de kendimi kaybetmek istemiyorum ama çok tutmuyorum akşamına yda ertesi gün çıakrıyorm ilk zamanlar zaten oje sürmeyi geçtim görecek halim olmuyordu eve gidip yatmaktan :1::1::1:
bu aralar içimdeki kadın çıktı amadışarı makyaj falanda yapıyorum rimel gözkalemi oda pudra falan sürmem ben zaten :1:

dr işimi eşimde gelmek istediği için haftasonu gidiyoruz 1/2 kez hafta içi gittim dr 10:30da geliyor zaten ilk randevuyu aldım dr işimi hallettim ofise döndüm tüm gün gitsem napuyrsun sen der bizimkiler :1::1:

Ben de 3 sene önce sezeryan oldum, ardından normal olabiliyor diye okumuştum ama korkutuyor beni bir yandan da düşünüyorum ara ara..Sağlıklı bir şekilde normal olur ise harika birşey olur herhalde..!Bol bol yürüyüş özel ilgi alaka vücudu hazırlamak da gerekiyor gibi geliyor bana bu arada..Çok yürüyen, çok merdiven çıkan bir arkadaşım çok rahat normal doğum yapmıştı..

Aman ne açgözlülüğü al kuruşuna kadar ;)

ben de hafta içi gidiosam doktora gelmiyorum işe
kaldıki böyle bi hakkım var her ay en azından bir gün
kullan derim onu da
yollarda helak mı olcam doktora gittikten sonra zaten gidişim 1.5 saat oluo

Back
X