- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı uğurlu olsun tatlımmm
neden yürüdün çiçemmm
maşallah ikinize de canım :)
Bende hastane çıkış aldım bebettodan kumaşı hoşuma gitti benim![]()
Güle kullansın bebişincanım kaçlısından aldın ve fiyatı ne kadardı. Benim baktığım 10'lu setdi ve 150 tl civarıydı.
bibebekten aldım 10 lu 69 TL fikir olsun diye yazdım
Canım çok uyguna almışsın. Burda uygun bişi bulamıycam sanırım ya. Zaten fazla gezemiyorum dün çıktık akşama renkli akıntı gelmeye başladı. Bi düzelemedimki rahat rahat araştırayım gezeyim, delirecem yaw![]()
Güle kullansın bebişincanım kaçlısından aldın ve fiyatı ne kadardı. Benim baktığım 10'lu setdi ve 150 tl civarıydı.
10 sunu 75 e aldım![]()
internetten bak canım 10 lü olanlarda genelde hep aynı şeyler oluyor zaten
Ben de resmen gün sayıyorum, duvara çentik atçam nerdeyse haftasonuna yaklaştıkça, aylar değiştikçe bir mutlu oluyorum anlatamma sonbahara girdik diye sevindim şimdi de kışı bekliyorum, ben de kısmetse aralık sonu çıkıcam ..iyi bari tek değiliz![]()
her pazartesi izne ne kadar kaldı diye sayıyorum3 ,5 ayımız kaldı aralık son olanlar için
Ben de 3 sene önce sezeryan oldum, ardından normal olabiliyor diye okumuştum ama korkutuyor beni bir yandan da düşünüyorum ara ara..Sağlıklı bir şekilde normal olur ise harika birşey olur herhalde..!Bol bol yürüyüş özel ilgi alaka vücudu hazırlamak da gerekiyor gibi geliyor bana bu arada..Çok yürüyen, çok merdiven çıkan bir arkadaşım çok rahat normal doğum yapmıştı..kızlar ben pendikte oturuyorum hem özel hem ssk doktorum var henüz çok erken olduğu için açmadım konuyu ama ben normal doğum istiyorum bununla ilgili bilgisi olan varmı yakınında çevresinde bu şekilde doğum yapıpta cesaretlendirecek biri varmı beni
canım benim eşimin kuzenin eşi böyle yaptı doğumunu ama burda değil PORTEKİZDE zaten oralarda sezeryan zorunlu olursa yapılıyor ancak ama gerçekten zorunlu olursa yani bebeğin veya annenin hayatı tehlikelede değilse asla yapmıyorlar sezeryan
Bana bir heyecan geldi, son aylarda ben eğileyim bu konuya..
ilk kızını burda sezeryanla doğurmuştu iki yıl sonra oraya yerleştiler iş için ve ikinci doğumunu henüz kızı 3,5 yaşındayken normal doğumla yaptı canım hiçte zorlanmamış
Aman ne açgözlülüğü al kuruşuna kadar10 gün canım. Gerçi maaşım tam yattı o ay ama bazı firmalar kesmiyormuş bir de devlet veriyor. Biraz aç gözlüyüm sanırım ama neden bırakayım ki o parayı..![]()
Bildiğim kadarı ile, dolaşım ile ilgili bir sorun vs. olur ise tırnaktan renk değişimini görmek için, bütün parmakları da silmiyorlardı sanki ondan..Yanlış hatırlamıyorsamdoğumda neden ojeler siliniyor bilgisi olan var mı ? aklıma takıldı merak ettim
Hmm benim tırnaklarım hep ojeli, saçlarımda dökülüyor biraz biraz demek tırnaktan alamıyor saça dadandı.. Kırmızı ojeciklerim var şimdi de neyse ben en iyisi tırnaklarımı kısaltıp dönüşümlü ojesiz gezeyimonun sebebini biliyorum bebek kalsiyumu anne tırnağından alıyor onun için sürülmemesi gerektiğini biliyorum
he sürenler için bebek kalsiyumsuz mu oluyr hayır bukez saçtan alıyormuş bana doktorum ojeyi sürüp günler sonra çıkartma asla tırnağını havasız bırakma demişti.
Ben de resmen gün sayıyorum, duvara çentik atçam nerdeyse haftasonuna yaklaştıkça, aylar değiştikçe bir mutlu oluyorum anlatamma sonbahara girdik diye sevindim şimdi de kışı bekliyorum, ben de kısmetse aralık sonu çıkıcam ..
Bildiğim kadarı ile, dolaşım ile ilgili bir sorun vs. olur ise tırnaktan renk değişimini görmek için, bütün parmakları da silmiyorlardı sanki ondan..Yanlış hatırlamıyorsam
Hmm benim tırnaklarım hep ojeli, saçlarımda dökülüyor biraz biraz demek tırnaktan alamıyor saça dadandı.. Kırmızı ojeciklerim var şimdi de neyse ben en iyisi tırnaklarımı kısaltıp dönüşümlü ojesiz gezeyim
Kızıma hamileyken ne oje, ne makyaj hiiiiç birşey sürmezdim bu sefer de bulantım var ama nedense süslenme arzusundayım, kadınlığı unutmayayım diyemidir nedir bilinçaltımdan bilmem kiAma herşeye rağmen parfüm düşmanlığım devam ediyor.
Bu arada ne diycem, hani şu çalışanların dr. randevuları konusu ile ilgili, ben bir kez kullandım onu tüm gün gelmedim ama geçende ct gittim, siz nasıl yapıyorsunuz dr. a hafta içi giden cemaat? Tüm gün gitmiyor musunuz işe, yoksa mauyeneyi halledip oradan işe mi? Ben olmuşken komple gitmemem taraftarıyımda..Diğer türlü zor geliyor zaten, kendime o günle birlikte fırsat yaratma peşindeyim.![]()
Ben de resmen gün sayıyorum, duvara çentik atçam nerdeyse haftasonuna yaklaştıkça, aylar değiştikçe bir mutlu oluyorum anlatamma sonbahara girdik diye sevindim şimdi de kışı bekliyorum, ben de kısmetse aralık sonu çıkıcam ..
Ben de 3 sene önce sezeryan oldum, ardından normal olabiliyor diye okumuştum ama korkutuyor beni bir yandan da düşünüyorum ara ara..Sağlıklı bir şekilde normal olur ise harika birşey olur herhalde..!Bol bol yürüyüş özel ilgi alaka vücudu hazırlamak da gerekiyor gibi geliyor bana bu arada..Çok yürüyen, çok merdiven çıkan bir arkadaşım çok rahat normal doğum yapmıştı..
Aman ne açgözlülüğü al kuruşuna kadar
Bildiğim kadarı ile, dolaşım ile ilgili bir sorun vs. olur ise tırnaktan renk değişimini görmek için, bütün parmakları da silmiyorlardı sanki ondan..Yanlış hatırlamıyorsam
Hmm benim tırnaklarım hep ojeli, saçlarımda dökülüyor biraz biraz demek tırnaktan alamıyor saça dadandı.. Kırmızı ojeciklerim var şimdi de neyse ben en iyisi tırnaklarımı kısaltıp dönüşümlü ojesiz gezeyim
Kızıma hamileyken ne oje, ne makyaj hiiiiç birşey sürmezdim bu sefer de bulantım var ama nedense süslenme arzusundayım, kadınlığı unutmayayım diyemidir nedir bilinçaltımdan bilmem kiAma herşeye rağmen parfüm düşmanlığım devam ediyor.
Bu arada ne diycem, hani şu çalışanların dr. randevuları konusu ile ilgili, ben bir kez kullandım onu tüm gün gelmedim ama geçende ct gittim, siz nasıl yapıyorsunuz dr. a hafta içi giden cemaat? Tüm gün gitmiyor musunuz işe, yoksa mauyeneyi halledip oradan işe mi? Ben olmuşken komple gitmemem taraftarıyımda..Diğer türlü zor geliyor zaten, kendime o günle birlikte fırsat yaratma peşindeyim.![]()