canım hamilelikte mide bulantısı nasıl normalsa akıntıda normal bişeydir endişe etme üstelik doktorumda gittiğimde normallein arasında saymıştı akıntıyı ama renkli olursa yani lekeleme gibi vakit kaybetmeden gel demişti
canım daha çok yenisin genelde bir ayı doldurduktan sonra 1,5 aylık kadarken başlıyo belirtiler ama kimiside de hiç görülmüyor yani her hamilenin midesi bulanacak diye bişey yok ne güzel keyfini çıkar işte :)
yok canım ne olacak mayonezden telaşlanmayın
yok canım olmadı çok şükür ama 3 ay devamlı yatmıştım wc dışında kalkmıyordum
bu tarz rüyalar görmen çok normal canım ilk hamileliğimde bende çok görürdüm netten baktığındada normal olduğunu okursun. bazen bebğim çok sağlıklı oluyodu bazen daha kötü görüyordum bazende eşim beni aldatıyordu rüyalarımda ama hepside çok derin oluyordu sanki gerçekmiş gibi inşallah bu hamileliğimde görmem insan uzun zaman etkisinden çıkamıyor
=nurayturhan evet haklisin doktorda normal ddedi iste benim panikligim ilk baslarda bende cok az leke gelioydu doktora gittigimde tutunma lekesi dedi sonra hic gelmedi akinti bile gelmiyodu son 2 gündür rengi hafif sarimsi akintimi lekemi anlamadim benden hic akintida gelmezdi o yüzden anlamadim?