• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

canım hamilelikte mide bulantısı nasıl normalsa akıntıda normal bişeydir endişe etme üstelik doktorumda gittiğimde normallein arasında saymıştı akıntıyı ama renkli olursa yani lekeleme gibi vakit kaybetmeden gel demişti

canım daha çok yenisin genelde bir ayı doldurduktan sonra 1,5 aylık kadarken başlıyo belirtiler ama kimiside de hiç görülmüyor yani her hamilenin midesi bulanacak diye bişey yok ne güzel keyfini çıkar işte :)

yok canım ne olacak mayonezden telaşlanmayın

yok canım olmadı çok şükür ama 3 ay devamlı yatmıştım wc dışında kalkmıyordum

bu tarz rüyalar görmen çok normal canım ilk hamileliğimde bende çok görürdüm netten baktığındada normal olduğunu okursun. bazen bebğim çok sağlıklı oluyodu bazen daha kötü görüyordum bazende eşim beni aldatıyordu rüyalarımda ama hepside çok derin oluyordu sanki gerçekmiş gibi inşallah bu hamileliğimde görmem insan uzun zaman etkisinden çıkamıyor

=nurayturhan evet haklisin doktorda normal ddedi iste benim panikligim ilk baslarda bende cok az leke gelioydu doktora gittigimde tutunma lekesi dedi sonra hic gelmedi akinti bile gelmiyodu son 2 gündür rengi hafif sarimsi akintimi lekemi anlamadim benden hic akintida gelmezdi o yüzden anlamadim?

Merhaba arkadaşlar, geçmişe şöyle bir göz atabildim:)
Keseleri görüp kalp atışlarını duyan arkadaşların gözü aydın:)
Kötü rüya gören bir arkadaş vardı, ben de saçma sapan rüyalar görüyorum hep hamilelikten:)
Kanaması olan arkadaşlara geçmiş oldun benim de 5. Haftalıkken 2 gün süren kanamam olmuştu çok korkuyor insan, Allah yaşatmasın.. Dr 5 ve 12 haftalarda olanileceğini plesantanın yer değiştirdiğini söyledi.. 9 ay kanaması olup bebeği sağlıkla doğan var.. Bana da progestan iğne vermişti ve bol dinlenme..
Bebeğimi hissettim diyen arkadaş daha çok erken yahu henüz böğürtlen kadar o:) inş o günler de gelecek..
Güneş kremi brn chicco hamileler için mamma donna kullanıyorum..
Bir dr da süt yoğurt yeme içme demiş neden anlamadım tam tersi kalsiyuma ihtiyacımız var..

burun tikanikligi hapsirma gibi belirtiler varmi hic sizde? ben grip yada nezle oldugumu sanmistim ama hamilelik nezlesiymis bu durumu yasayan varmi hic?

Bende çok hapşuruyorum ama aşırı derece bahar ve ağaç, ot vs. gibi şeylere alerjim olduğu için.. ilaçta alamadığım için sürekli hapşuruyorum..korkuyorumda açıkçası bebeğe bişey olcak diye

burun tikanikligi hapsirma gibi belirtiler varmi hic sizde? ben grip yada nezle oldugumu sanmistim ama hamilelik nezlesiymis bu durumu yasayan varmi hic?

synen bunları yaşıyorum ben
normlde alerjim yoktur
ama burnum hep kapalı
hık hık yapa yapa tikli olcam
bide günde en az 3 5 kez hapşuruyorum
bazıları ardarda oluo
hiç sevmedim bunu
ne midem bulanıo ne tiksintim var ama işte şu iki eeen nadir durumlar beni buldu sanırım

Bebeğimi hissettim diyen arkadaş daha çok erken yahu henüz böğürtlen kadar o:) inş o günler de gelecek...
canım ben hissettiğime eminim sana doktor yazısı kopyalıoyorum :)
Karnınızdaki bebek hamileliğin 7-8. haftaları gibi çok erken bir dönemde hareket etmeye başlamasına ve anne adayı olarak bunu ultrasonda görebilmenize rağmen onun hareketlerini genelde 16-22. haftalar civarında bir dönemde hissetmeye başlarsınız.

Deneyimli anneler hızlanma, canlanma, diriltmek gibi anlamlara gelen ve ingilizcede "quickening" olarak tanımlanan ilk hareketi ilk kez bebek bekleyen anne adaylarına göre genelde daha erken hissederler. Bunun nedeni deneyimli anelerin bebek hareketlerini barsak hareketi gibi diğer karın içi hareketlerden ayırt edebilmeleridir.

Anne adayının vücut yapısı da bebek hareketlerinin hissedilmesindeki farkta rol oynar. Zayıf anne adayları kilolulara göre bebeklerinin oynadığını daha erken dönemde fark ederler. Benzer şekilde birden fazla sayıda bebeğe hamile olan anne adayları da bebek hareketlerini bir süre daha önce hissedebilirler.
hem zayıfım hem 2 sene önce hamileydim yani tecrübeliyim hemde karnımın üzerine yatmıştım erken olduğunun farkındayım bende çok çok şaşırdım beklemiyordum bile aniden hissettim ama daha hissederken emindim yani umarım en kısa zamanda sizlerde hissedersiniz arkadaşlar

bende de hapşırma çok var canım karnımı tutarak hapşırıyorum devamlı sanki düşürecekmişim gibi geliyor Allah korusun

Eklentiler

• $nohutcuk.webp
    $nohutcuk.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 50
evet canım yaaa, ne korkuttu doktor beni:53: bu gittiğim doktor sana rahim enfeksiyonu var dyen doktor yüksel bey mi diye sordu direk, şok oldum , evet dedim, güldü, boşuna endişelenmişsin dedi, işini iyi yapan doktor bulmak ta zor:47:

yaa ben senin hamile olduğunu hatırlamıyorummmmm :111:sen de mi şubat annesi olacaksın? kaderaş mıyız yani:16:

işim gereği ben de kullanmak zorunda kaldım, saç kurutma makinesinin bile radyasyon saçtığını duyduktan sonra fotokopi makinesi de saçıyordur bence.

hadi hayırlı uğurlu olsun, dün ben de gördüm minik kesemizi, fasülye henüz yoktu ama 2 hafta sonra inşallah onu da görebilirz:16:

evet bende şubat annesi olcam inş.
sen yazmamaya başlamıştın o ara gebe haberimi verdim ben o topicte şubat başı benimkisi kısmetse

neyse doktorun yanılmasına sevindim ben iyikide güvenilir değilmiş o doktorda söyledikleri fos çıkmış :1::1:

bugün çok bulantım var kızlar. ne güzel düne kadar çok rahattım. bugün aralıksız bulanıyooooo bebişim büyüyo heral ;) son 3 gün kalp atışı randevumuza. sat 16 mayıs olanlar gördü mü kalp atışını ? erken mi acaba

ultrason olurken doktora sol kasigimda biraz sislik ve batma var diyodum o da kis felan birsey yok kese rahimde falan filan derken heyecandan kac mm sormayi unuttum :(

olsun canım sağlıklı olsunda sonra öğrenirsin bende heyecandan sormayı unutmuşum aldığımız çıktıda da bir çok değer var cm cinsinden anlayamadım yani

Back
X