• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

bugün çok bulantım var kızlar. ne güzel düne kadar çok rahattım. bugün aralıksız bulanıyooooo bebişim büyüyo heral ;) son 3 gün kalp atışı randevumuza. sat 16 mayıs olanlar gördü mü kalp atışını ? erken mi acaba

benim sat 15 mayıs kalp atışı için 5 temmuz da randevu verdi dr

bugün çok bulantım var kızlar. ne güzel düne kadar çok rahattım. bugün aralıksız bulanıyooooo bebişim büyüyo heral ;) son 3 gün kalp atışı randevumuza. sat 16 mayıs olanlar gördü mü kalp atışını ? erken mi acaba
benim sat 18 mayıs, cumartesi günü gideceğim ancak ozaman görünür dedi. kalbinide inşallah duyarım :)

Bende çok hapşuruyorum ama aşırı derece bahar ve ağaç, ot vs. gibi şeylere alerjim olduğu için.. ilaçta alamadığım için sürekli hapşuruyorum..korkuyorumda açıkçası bebeğe bişey olcak diye

Allah korusun belkide daha cok iyi gelir hapsirdikca daha sıkı tutunur ;)

synen bunları yaşıyorum ben
normlde alerjim yoktur
ama burnum hep kapalı
hık hık yapa yapa tikli olcam
bide günde en az 3 5 kez hapşuruyorum
bazıları ardarda oluo
hiç sevmedim bunu
ne midem bulanıo ne tiksintim var ama işte şu iki eeen nadir durumlar beni buldu sanırım

bende alerjik astim var fakat bu yasadigim kesinlikle alerjiden olmadigina eminim cunku geniz sisligim yok ve tikaniklik cigerlerime dogru ilerlemiyor. yalniz degilsin 1 haftadir bununla yasamaya calisiyorum su buharinda biraz nefes al ver ve tuzlu su cekebiliyosan burnuna yatmadan once cek ise yariyor deneyebilirsin. benimde migdem bulanmiyor bence sansliyiz keyfini cikaralim :)

bende de hapşırma çok var canım karnımı tutarak hapşırıyorum devamlı sanki düşürecekmişim gibi geliyor Allah korusun

aynen sokakta halimi gorsen gulersin karnini tutmus resmen sarilmis hapsiran biri :D tutmadan aniden hapsirdigimda cok ince bir sanci oluyor rabbim korusun insallah.

olsun canım sağlıklı olsunda sonra öğrenirsin bende heyecandan sormayı unutmuşum aldığımız çıktıda da bir çok değer var cm cinsinden anlayamadım yani

aynen canim bende cok onemsemedim sonucta daha kalp atisi evresi var mm si cm si 2.planda bnm icin bebegim tutunsun kalbi atsin baska bisi istemiyorum <3

bende alerjik astim var fakat bu yasadigim kesinlikle alerjiden olmadigina eminim cunku geniz sisligim yok ve tikaniklik cigerlerime dogru ilerlemiyor. yalniz degilsin 1 haftadir bununla yasamaya calisiyorum su buharinda biraz nefes al ver ve tuzlu su cekebiliyosan burnuna yatmadan once cek ise yariyor deneyebilirsin. benimde migdem bulanmiyor bence sansliyiz keyfini cikaralim :)

valla ne biliyim herkesin midesi bulanıo benim burnum tıkanıo:)
akmıoda
sadece nefes çekerken motor gibi ses çıkarıyorum:)
bu hapşırmak gerçekten sıkıntılı ama
bebeğe bişi olcak sanıo insan
normalde yumuşatabilirim hapşuruğu ama bu birden bi gelio durduramıyorum:))

ya ben kalp atışında doktora sormayı unuttum kalbi dk da kaç atıo diye

bilemme doğrumudur ama 140 üstü atan erkek 140 altı atan kız olurmuş:)
artık diyenlerin yalancısıyım
öğrendiğimde bakalım doğrumu görcez artık naipse inşallah:D

İNŞ canm sorunsuz bı sekilde atlatırsın bu süreci

inşallah :31::31:
evet bende şubat annesi olcam inş.
sen yazmamaya başlamıştın o ara gebe haberimi verdim ben o topicte şubat başı benimkisi kısmetse

neyse doktorun yanılmasına sevindim ben iyikide güvenilir değilmiş o doktorda söyledikleri fos çıkmış :1::1:

evet çünkü ovulasyon testini kullanmayı beceremeyince topiğe takılamamıştım:9::9: çok şükür doktor yanılmmış, düşük tehlikem var işte, o kısmı da bir atlatsak değme keyfimize , senin sat kaçtı, benim 25 mayıstı, daha küçücük bir kesem var :60: :60:

beni her gören nedense ikizin olacak diyor:) ister istemez bilinc altıma girmeye basladı :) sat 19 mayıs acaba 2 kese birden olur mu cok merak ediyorum

beni her gören nedense ikizin olacak diyor:) ister istemez bilinc altıma girmeye basladı :) sat 19 mayıs acaba 2 kese birden olur mu cok merak ediyorum

hamile olduğunu kan testinden öğrendiysen eğer, ikiz bebeklerde kan testi değeri çok yüksek oluyormuş, burdan da ikiz olduğu anlaşılabiliyor

ikiker yaptırdım kan testi adetime 3 gun kala 63 tü 2 gun sonra 250 oldu sonra ne oldu bilmiorum cuma günü ögrenecegm :))

sen çok acelecisin:9::9::9: benim sat 25 mayıstı, kan testi yaptırmaya ayın 24 ünde gittim diye sağlık ocağındakiler ne bu acele diye şaşırdılar, oysa adetin üzerinden 3 gün geçmişti:53:

sen çok acelecisin:9::9::9: benim sat 25 mayıstı, kan testi yaptırmaya ayın 24 ünde gittim diye sağlık ocağındakiler ne bu acele diye şaşırdılar, oysa adetin üzerinden 3 gün geçmişti:53:

Benim adet tarihime 6 gün varken öğrendim hamile olduğumu.. O zaman 2 haftalıktı. Bu cuma doktora gidicem ilk defa.. Nette araştırdığımda 6 haftalık diye geçio.. Bakalım yarın bir daha kan testi yaptırıcam.. Senin 1 gün kala test yaptırman çok normal neden şaşırmışlarki sağlık ocağındakiler :)

Benim adet tarihime 6 gün varken öğrendim hamile olduğumu.. O zaman 2 haftalıktı. Bu cuma doktora gidicem ilk defa.. Nette araştırdığımda 6 haftalık diye geçio.. Bakalım yarın bir daha kan testi yaptırıcam.. Senin 1 gün kala test yaptırman çok normal neden şaşırmışlarki sağlık ocağındakiler :)

sat ne canım bnm 19 mayıstı

Allah korusun belkide daha cok iyi gelir hapsirdikca daha sıkı tutunur ;)
internetten araştırdım bebeğe zararı yokmuş ama karın kasları zorlandığı için korkuyor insan birde sancı oluyor ve ben 20-30 arası hapşırıyorum. bi başlayınca 3-4 kez arka arkaya geliyor :50: Allah yardımcımız olsun

ikiker yaptırdım kan testi adetime 3 gun kala 63 tü 2 gun sonra 250 oldu sonra ne oldu bilmiorum cuma günü ögrenecegm :))

bencede ikiz hamilesin sen :)) çünkü ben ayın 18inde (tam adet günümde) kan testi yaptırdım 41di, 2 gün sonra 97 idi.. şuan 300lerde anca benim değerlerim. 2 günde 2ye katlarmış değerler.. senin adete 3 gün kala 63 çıktıysa %90 ikiz gibi düşünüyorum hakkında hayırlısı olsun, sağlıklıca kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim

Son düzenleme:
Back
X