• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

manken gibi hamile olcan bu gidisle :D kusmanin tam belirlenen bi faydasi yokmus ama soyle bir tez var toksinleri vucuttan uzaklastirirmis. detoks gibi yani :) ben de simdilik kusma yok

kalsın ya ben mutluyum toksinlerimle :1::1::1: içim dışıma çıkıyor :17::17: 13. hafta yada 16. haftaya kadar sürebilir diyorlar Allah büyük biz daha 8. haftadayız :emir_bebek:

canlar bende bugun 11 de gidecegim 6 haftalıgım aynen sizin gibi bakalım ne olacak :)

İNŞALLAH HAYIRLI HABERLERLE GELİRİZ. BENİM DOKTORUM VAJİNAL BAKMANIN GEBELİĞE Bİ SAKINCASI YOK, OLSA BEN İZİN VERMEM DİYEREK HEP VAJİNAL BAKIYOR. HER DEFASINDA ÇOK UTANIYORUM AMA ( bayan olmasına rağmen) VAJİNAL DAHA SAĞLIKLI BİLGİLER ELDE EDİLİRMİŞ.
Kızlar bnm hazırlanmam lazım banyo falan yapcam.
Hayırlı haberlerle görüşmek üzere:)

Kızlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için daha öncede yaşadığım için stres oluyorum maalesef doktor hiç bişey demedi kalp atışını duymamız gerekirdi dedi haftaya tekrar gel dedi bu arada karından ultrasonla baktı
nasıl doktor o ya.hastasını rahatlatması gerekirken.tövbe tövbe .bence doktorunu değiş kuzum
alltan bakmayı teklif etmedi mi yoksa sen mi istemedim ? Benim artık 2 hafta üst üste görünmeyince gel artık alltan bakalım dedi içimiz rahat olsun diye.

tatlım ben 6+6 da gittim.doktorum vajinal ultrasondan baksak kalp atışını duyarız ama gerek yok iki hafta sonra geldiğinde bakarız dedi

SELAM CANIM BEN DE BUGÜN 6+1 im VE 12 de RANDEVUM VAR KALP ATIŞI İÇİN ÇAĞIRMIŞTI GEÇEN HAFTA, BEN DE DUYAMAYABİLİRİM BAKALIM SANA HABER VERİRİM AMA ENDİŞELENME. Çünkü ben de SENİN GİBİYİM. İŞTAHSIZLIK YERİNE İŞTAHIMDA ARTIŞ VAR SADECE. BAŞKA DA Bİ BELİRTİM YOK. İNŞALLAH NORMALDİR. 6+1 de DUYULAMAYABİLİR.
BENİM DE İLK GEBELİĞİM BOŞ GEBELİKTİ İNŞALLAH BU SEFER NASİP OLUR.
BUGÜN CUMA CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN.
BİRBİRİMİZE DUA EDELİM RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN.

iki kaderdaşım burdaymış meğer. :111: aynen 6+1 im ve 4 buçukta randevum var. kalp atışı için. çok gerginim.

inşallah hiç bişey olmaz geç döllenme olmuştur belkide.Allahım hepimizin yardımcısı olsun
semacığım senin ilk bebişmi
İNŞALLAH HAYIRLI HABERLERLE GELİRİZ. BENİM DOKTORUM VAJİNAL BAKMANIN GEBELİĞE Bİ SAKINCASI YOK, OLSA BEN İZİN VERMEM DİYEREK HEP VAJİNAL BAKIYOR. HER DEFASINDA ÇOK UTANIYORUM AMA ( bayan olmasına rağmen) VAJİNAL DAHA SAĞLIKLI BİLGİLER ELDE EDİLİRMİŞ.
Kızlar bnm hazırlanmam lazım banyo falan yapcam.
Hayırlı haberlerle görüşmek üzere:)

güzel güzel haberlerini bekliyoruzzz:54:

kayısı yiyorum ama pek bir faydası yok
kabızlık hamilelikte pek tercih ettiğimiz bir durum değil dedi ilacı da çok rahatsız oldugunda içersin dedi günlük almana gerek yok dedi
9+1 im bugün ben içerde gaz olduğundan net göremedik kalp atışını
2 hafta öncekinde çok net görünüyordu :))))pıt pıt atıyordu kalbimiz

merhaba,

yaz döneminde olduğumuz için şanslıyız aslında yiyecekler açısından, kayısı, erik gibi meyveler sindirim sistemini iyi çalıştırıyor, bir de has zeytinyağı çok faydalı oluyor.

sevgiler

merhaba,

yaz döneminde olduğumuz için şanslıyız aslında yiyecekler açısından, kayısı, erik gibi meyveler sindirim sistemini iyi çalıştırıyor, bir de has zeytinyağı çok faydalı oluyor.

sevgiler

bencede tatlım hamileliğimiz çok güzel bir zamana gelmiş.son aylardada kış mevsimi olacak yaşaşın :)

ekim once sunu bilki bu uzuntu halinde vucuduna yayilan hormonlar bebisin icin faydali degil canim. Egerki evladini dusunuyorsan endiselenmeyi birakacaksin. elinden gelen en iyi bakimi ihtimami gosterip tevekkul etmen lazim zira onleyebilcegimiz bisey yok hic birimizin elinden su anda kendi bebislerimiz icinde bisey gelmez. Rabbim seni iki kere bu uzuntuyle sinamis insallah 3. gostermez herseyde bir hayir vardir. belirtiler herkeste ayni olmayabilir bazen haberlerde cikiyo hastaneye karni agriyarak gitti dogurdu diye :) adetlerinde bile bir degisiklik olmuyor bazi insanlarin, hamile oldugunun farkina bile varamiyorlar. Yapabilecegin en iyi sey kendine ve bebisine bakmak stresden ve uzuntuden uzak durmak eger inancliysan dua edebilirsin ve inanki hepimiz ayni korkulari yasiyoruz yalniz degilsin canim. uzuntu ve stres ile yayilan hormonlar bebisin gelisimini kotu yonde etkiliyor nolur bunu unutma guzel seyler dusun onunla ilgili hayallerin olsun oda bunu hissetsin begensin o hayalleri iyice tutunsun :) allaha emanet ol dua ediyorum ben kendi adima tum sıkıntida sifa bekleyenlericin ve butun hamile olup bebislerini sabirsizlikla bekleyenler icin.

valla benimde içime su serpildi cnm sağol

günaydın anneler hem bavul hazırlıyorum hem de buradan kopamıyorum:) kalp atışını duyamayanlar daha erken olabilir ben 7 hafta 0 günlükken duydum üstelik her hastanein ultrason cihazı biraz farklı olabiliyor biraz eski ise bence duyulma günü 7 buçuk 8 haftalıkken olabiliyor 2 hastane değiştirdim 2 si de özeldi bunu farkettim içinizi ferah tutun bence geç döllenme vs olabilir ekim ciğim inşallah duyarsın

temmuz annelerini okuyorum doguma hazirlaniyolar :54: 4-5 aylik hamilelere de goz aticam birazdan kihh kihh kasim annelerine bakalim ne evredeler neler yasiolar

herkese selam,
simdi geldim doktordan 5+2 günlükmüşüz:) keseyi gördük haftaya cuma gel bebişi görelim dedi. cok sükür hersey yolundaymıs :D

semacığım senin ilk bebişmi

güzel güzel haberlerini bekliyoruzzz:54:[/QU
yok canım benim bu ikinci bebeğim yani ilki cennette.mayıs 2013 annesi olacaktım ama oğlumu 23. haftada erken doğum enfeksiyon yüzünden ve suyun erken gelmesiyle kaybettim ne yazıkki.onun acısı dinmedi yüreğim sızlıyor.ama şükürler olsunki Rabbim hamileliği tekrar nasip etti bana .ama hala psikolojim iyi değil her an bu bebeğimide kaybedeceğim korkusu var.şimdi hergün iğne oluyorum kan sulandırıcı ve 3. ayda rahim dikilecek dedi dr yani sıkıntılı bir süreç beni bekliyor.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.gebe kaldığıma sevinemedim bile korkularım sayesinde

Back
X