semacığım senin ilk bebişmi
güzel güzel haberlerini bekliyoruzzz

[/QU
yok canım benim bu ikinci bebeğim yani ilki cennette.mayıs 2013 annesi olacaktım ama oğlumu 23. haftada erken doğum enfeksiyon yüzünden ve suyun erken gelmesiyle kaybettim ne yazıkki.onun acısı dinmedi yüreğim sızlıyor.ama şükürler olsunki Rabbim hamileliği tekrar nasip etti bana .ama hala psikolojim iyi değil her an bu bebeğimide kaybedeceğim korkusu var.şimdi hergün iğne oluyorum kan sulandırıcı ve 3. ayda rahim dikilecek dedi dr yani sıkıntılı bir süreç beni bekliyor.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.gebe kaldığıma sevinemedim bile korkularım sayesinde
öncelikle başın sağolsun Allah sabır versin, evet zor bir süreç var önünde bol bol yatman gerek, 2009 şubat annelerinde de vardı senin benzerin bir duurmu yaşayan arkadaş, onun da rahmi dikilmişti, maşallah sağ salim aldı kucağına bebeğini, tabi o uzun uzun yatarak hamilelik geçirmek zorunda kalmıştı
kızlarrrrr cok fenayım beni gene uykucuk bastı :))))
ben de çok uyuyorum yaaaaaaaa

kilo almasak bariiiiiii
geldim simdi doktordan kesemiz gorundu cok sukur 5+5 valla ben "doktor ohh cok sukur dis gebelik degil kesemiz burda" diyince aglamaya basladim. hic kendimden beklemedigim bi tepkiydi birden durduramadim kendimi. 2 hafta sonra kalp atislarini dinlemek icin gidecegim. hic bisey soramadim doktora bide liste yapmistim cocuk gibi agladim sadece. bu doktorumu degistirmeyi dusunuyorum cok yogun kalabalik ozel olmasina ragmen torbali da calisiyorum is yerime yakin diye buraya gidiyorum izin almak problem biraz is yerimde. izmirde oturuyorum ucyol tarafinda tavsiye edebileceginiz bi hastane veya doktor varmi? karatas hastanesi icin ne dusunuyorsunuz.
ooh ohh gözün aydııınnn, ben gebe olduğumu ilk şöyle hissetmiştim, bir filmde anne kız karşıdan karşıya geçiyordu, kızın önüne birden araba çıktı, annesi kıza atıldı ve kurtardı, ben bir ağladım bir ağladım

istemsiz saçma sapan bir şeye o kadar ağladım ki, bir an düşündüm noluyor bana ya dedim, acaba hamile miyim demiştim

tabi senin ağlama sebebin çok anlamlı