• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

canım bebeğin kaç haftalık çıktı ? kalp atışlarını duymuşssun hayırlı olsun allah kucağına almayıda nasip etsin ..

6+2 cıktı aslında 7+0 olması gerekiyodu doktr 5 gün küçük dedi. evet duydum cok güzel bi duygu.. amin cnm ibütün annelere inş

yarın benimde kontrolüm var.. 7+2 oluyor inşş duyarım...bide ilk gittiğimde doktorum sadece 4 buçuk hastalıksın dedi keseyi gösterdi..o heyecanla boyut falan sormadım normal mi ne kadar diye..inş bu defa unutmam:(

ben de 6+1 de duydum ama vajinal ultrasondan duydum..
perşembe günü randevum var inşallah her şey yolundadır .. ve yine duyabilirim kalp atışlarını yavrumun...:49:çok meraktayım garip garip ruyalar görüyorum.. dua edin bana da...

yarın benimde kontrolüm var.. 7+2 oluyor inşş duyarım...bide ilk gittiğimde doktorum sadece 4 buçuk hastalıksın dedi keseyi gösterdi..o heyecanla boyut falan sormadım normal mi ne kadar diye..inş bu defa unutmam:(

ultrason kagıdında yazar n kadarlık oldugu haftasıda boyuda

merhaba aranıza yeni katıldım bende inşallah tüp bebeğimizle şubat annesi olucam şu an 8+7 haftalık hamileyim 6+4 iken karından usg ile kalp atımlarını duydum bebişimin Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasib etsin inşallah :emir_bebek::emir_bebek:

kızlar bebeklerinizin boyu kaç milim çıktı 6 ve 7. haftada?

aynen bendede kaşıntı değilde yanma var hamile olduğum için ilaç önermiyorlar doğal yaptığın bişeyler var mı yanma için canım

suan bende yok ama dediğim gb oldugunda öyle yapardım her tuvaletten sonra dusa girerdim belden asamıda olsa yıkardım sıcak köpüklü su iyi gleiyodu sonra iç camasırımı degistirirdim ve kuru kalmasını saglardım 2-3 güne geciyo ekşi şeyler yemmeye çalışın bide domatez filan bikaç gün sonra geçer inşallah:39:

6. Haftada 4mm çıktı canım normalmidir? 6 hafta 4 günlüktü

cnm sana özelden msj attım hangı doktora gıdıyosun memnunmusun sakıncası yoksa msj atarmısın.benim doktorum pek bilgilendirmiyor o yüzden işin başından iyi bir doktor bulmam gerek.

şubat anneleri nasıl gidiyor bakalım? umarım herkesin bebişleri çoookkk çokkkk iyidir:) bende sağlık ocağına gittim dün doktorumuz ebe hemşiremizle görüştü kayıt yaptılar..hemen kan testleri falan yaptılar..tsh yüksek çıktı biraz guatr var mıydı dedi doktor hayır dedim bunu takip edelim dedi..onun dışında sadece 1 kilo almışım..gayet iyi haftana göre ilk üç dört ay fazla alma çünkü bebeğe değil kendine almış olursun dedi...yarın sabahta doktorumuza gideceğiz bakalım kontrole. henüz kalp atışını bende duymadım..umarım duyabiliriz.. şuan tek merak konum bu:) üç gündür sabah hiç kusmadım bu arada çok şükür..ama yediğim bazı şeyler yer yemez içimi bir tuhaf yapıyor...onu da nane limon yada sade maden suyuna bir dilim limon atıp onu içerek geçiriyorum...tavsiye ederimmm...
ben de sağlık ocağıan gittim kan değerlerim gayet iyi çıkmış hiç bi sorun yok dediler tsh de 2,01 çıktı yani istenen düzeyde ben ilaç kullanıyorum ama hamilelikten önce daha yüksekti zaten hamile kalamıyodum ilaç kullanmaya başladığım ay hamile kaldım o değerin hamilelerde 2,50 ve altında olması gerekiyormuş canım ben hala ilaç kullanıyorum kontrol altında tutmak için bence ihmal etme önemli bir konu kaç çıktı senin değerlerin? :26:
burdan yazdım görmedin özelinizde dolu beni gör beni görrrrrrrrrrr:3:

:52::52::52:listeye eklermisin benide :12:

24 yaş,bursada yaşıyorum,ilk bebiş, muhtemel tarihte 19şubat:42:
aaa ben de bursaa hemşeriyiz yani :52: hangi hastane hangi doktora gidiyosun sen canım?:26:

Back
X