2014 Şubat Anneleri

kızlar karnım çok ağrıyor..biliyorsunuz benim 19 aylık bir oğlum var..o çok yoruyor beni..doktor ağır kaldırma dedi düşük tehlikem olabilir ama sıpam hiç durmuyor maşallah..çok halsizim..sürekli uyku halindeyim..Allah yardımcımız olsun..

bu arada günde kaç litre su içiyorsunuz?
:5: seni çok iyi anlıyorum benimkide 22 aylık ama allah tarafından anladı heralde diyoruz çünkü çocuk birden uslandı:nazar: kendi kendine oyun kurup oynuyor koca gün bebekçilik vs oynuyor yada mutfaktaki herşeyi tencere tava erişebildiklerini odasında buluyorum aman oynasında dağıtsın :37:
gündüz çıkarıp 2 saat gezdiriyorum akşamda eşimle parka götürüyoruz keyfi kıyak prensesimin:nazar:
ama seneye ne yapıcaz asıl onu düşünelim birini önüme takıcam diğerini arabasına veya elime öyle gezicez artık :31:
su içmeyi unutuyorum ben :17:

benim yolum da buraya kadarmis arkadaslar...bebisimin kalbi durmus...hepinize hayirli gebelikler diliyorum...
sevgili sosyoloji, beni de listeden silersen sevinirim arkadasim...

cemos çok üzüldüm yaşadığın çok zor bir durum allahım sabır ve güç versin sana..en kısa zamanda yeniden bebeğine kavuşursun inşallah..

kızlar merhaba bugün kontrolümüz vardı bebeğimi gördüm hatta azda olsa hareketlerinide gördüm :16: ne güzel bir duyguymuş..herşey yolunda çok şükür hiçbir sorunumuz yok haftasına göre gelişimi devam ediyo ve boyumuz 2 cm olmuş :nazar: kalp atışınıda dinledik tekrar pıt pıt :16: darısı herkesin başına..

kızlar bugün kontrolumuz vardı.bebişkonun kalp atışlarını duyduk.aman allahım.rabbim herkese nasip etsin.şükürler olsun.sizler neler yaptınız

kızlar merhaba bugün kontrolümüz vardı bebeğimi gördüm hatta azda olsa hareketlerinide gördüm :16: ne güzel bir duyguymuş..herşey yolunda çok şükür hiçbir sorunumuz yok haftasına göre gelişimi devam ediyo ve boyumuz 2 cm olmuş :nazar: kalp atışınıda dinledik tekrar pıt pıt :16: darısı herkesin başına..
:nazar::nazar::nazar: hareket ediyor yani oy :emir_bebek: maşallah kucağınada al inşallah bende hafta sonu gidiyim diyorum 2 hafta oldu gideli ne yapmış bakalım bizimkide :49:
kızlar bugün kontrolumuz vardı.bebişkonun kalp atışlarını duyduk.aman allahım.rabbim herkese nasip etsin.şükürler olsun.sizler neler yaptınız

:nazar::nazar::nazar: maşallah annesi ne mutlu

kızlar bugün bende alt tarafta bir kasılma başladı tek bir kasılma oluyor 5 -6 kere oldu korkuyorum başka var mı olan

İyi geceler kızlar biraz önce lavoboya gitmek için kalktım iç çamaşırım ıslanmıştı biraz akıntım bu sefer biraz fazla olmuş sanırım bu normal mi ??

canim seninle gunlerimiz ayni, ben bu cuma gidecegim doktora ins 5 temmuz da, kalp atislarini duyamaz miyim acaba? veya gorsem de yeter. sanirim once goruyorsun sonra duyuyorsun.
son adet tarihim 21 mayis ti. ben de 6. haftanin sonu oluyor diye kalp atisi da duyarim sanmistim 6+6 oluyor bu cuma inss..

Benim son adetim 16 mayıstı ilk olarak 24 haziranda gittim doktora ve o gün kalp atışını duyduk dünde kontrolüm vardı çok şükür duyuldu gene sende bu gidişinde duyarsın inşallah canımm

Maasallah canim benim insallah devamli herkesin boyle gelisimlerinin yolunda gittigi haberleri duymaya devam ederiz.

Insallah o kadar cok istiyorum ki duymayi insallah Allahim banada nasip eder.

Merhaba subat anneleri. Tatilde oldugum icin giremiyorum uzak kaldim sizlerden umarim herkes iyidir. Kalp atislarini duyanlar olmus insallah bizde yarin duyariz kontrolum var. Goguslerim inanilmaz agriyor sizlerinde oylemi acaba. Bir cozum bulabildiniz mi agriya. Pazartesi gorusmek uzere hepiniz kendinize ve bebislerinize iyi bakin.

Günaydın annişler :3::3:

Merhaba subat anneleri. Tatilde oldugum icin giremiyorum uzak kaldim sizlerden umarim herkes iyidir. Kalp atislarini duyanlar olmus insallah bizde yarin duyariz kontrolum var. Goguslerim inanilmaz agriyor sizlerinde oylemi acaba. Bir cozum bulabildiniz mi agriya. Pazartesi gorusmek uzere hepiniz kendinize ve bebislerinize iyi bakin.

canım benim cok sık agrımıyo ara sıra özellikle de sutyen takmadığım zamanlarda agrıyo....inşallah siz de duyarsınız kalp atışlarını.....Allahım isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyuuu:34:

Günaydın annişler :3::3:

canım benim cok sık agrımıyo ara sıra özellikle de sutyen takmadığım zamanlarda agrıyo....inşallah siz de duyarsınız kalp atışlarını.....Allahım isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyuuu:34:

Normalde benim bu kadar agrimiyordu ozellikle bu hafta agrimaya basladi. Yururken bile agriyor ya :9::9: insallah yarin bende suyarim kalp atislarimizi :16: herkes iyimi topikte herkesin hamileligi saglikli sekilde devam ediyordur insallah.

gunaydın herkese bugün daha güzel bir gün olur umarım

göğüs ağrısı benim oğlumda çok fenaydı kronikdeli sanırım ilk bebeğini bekleyenlerde daha çok oluyor bundada var ama bahsettiğin kadar yoğun bir ağrı değil

gunaydın herkese bugün daha güzel bir gün olur umarım

göğüs ağrısı benim oğlumda çok fenaydı kronikdeli sanırım ilk bebeğini bekleyenlerde daha çok oluyor bundada var ama bahsettiğin kadar yoğun bir ağrı değil

gunaydınnnn herkese kızlar bende de göğüs ağrısı bı kaç gundur vardı ama şiddetli değildi şimdide var ama çok çok şiddetli değil onun onune bulantılarım geçtiii... sürekli bulantım var elma yıyorum ii gelio ve çubuk kraker ...bol bol su içelimmmm suuu hayattırrr:)))

gunaydınnnn herkese kızlar bende de göğüs ağrısı bı kaç gundur vardı ama şiddetli değildi şimdide var ama çok çok şiddetli değil onun onune bulantılarım geçtiii... sürekli bulantım var elma yıyorum ii gelio ve çubuk kraker ...bol bol su içelimmmm suuu hayattırrr:)))

ben suyu yani sıvıyı çok alınca mutlaka kusuyorum o gün sıvıyı mümkün olduğunca azalattım şu aşamada, bunda değil ama oğlumda doktorum önermişti bana çok kusuryorsan sıvıyı azaltacaksın midedeki su kusmanı sağlar demişti gerçektende öyle oluyor
ben normalde suyu çok fazla içen bir insandım ama azalttım günde 4-5 bardaktan fazla içmemeye özen gösteriyorum çayıda sabah bir bardak öğlen bir bardaktan fazla içmiyorum bunun fazlasına gidersem o gün muhakkak kusuyorum

günaydın kızlar,

sabah sabah bir talihsizlik yaşadım. göbeğime çay döküldü hemde yeni katmıştım çok sıcaktı. yandım ya kıpkırmızı oldu su topladı. buzda yok işyerindeyim. bebeğimi etkilemez dimi ya çok korktum:43:

kızlar mrb sanırım ben idrar yolu enfeksiyonu oldum çok üzgünüm.o kadarda dikkat ediyorum nerden anladım henüz erken olmasına rağmen çok sık idrara çıkıyorum koyu sarı akıntım var ve 2 gündür ara ara alt tarafta acı duyuyorum yanma gibi :( yarın doktora gidicem bakalım ama bildiğim antibiyotikle tedaviymiş.peki antibiyotiğin bebişe zararı olmaz mı:(

günaydın kızlar,

sabah sabah bir talihsizlik yaşadım. göbeğime çay döküldü hemde yeni katmıştım çok sıcaktı. yandım ya kıpkırmızı oldu su topladı. buzda yok işyerindeyim. bebeğimi etkilemez dimi ya çok korktum:43:

canım ya sakınan göze çöp batarmış geçmiş olsun.bence bişi olmamıştır çünkü bebek kaç katman içerde sanmıyorum bişi olduğunu genede doktorunu bir ara bence

İlk kan testlerim çıktı, doktorum tiroid tembelliği başlamış deyip beni endokronolojiye yönlendirdi. Bir kaç test ardından Euthyrox isimlii tiroid dengeleyen ilaçtan her gün 1.5 adet almam gerektiği sonucu çıktı.
Bugün ilk kez içtim ve kendimi hiç iyi hiisetmiyorm :50: psikolojik midir yoksa gece çok geç yattım diye mi bilmem ama öğle yemeğinden sonra birden çarpıntım oldu, kendimi çok halsiz güçsüz hissettim. Doktoru aradım bu dozda çok yapmaması lazım ama 1 hafta 1.5 yerine 1 doz gidelim sonra bakarız tekrar dedi.
Bir süredir deli gibi saçım dökülüyordu, sebebi buymuş. Ama en önemli etkisi bebeğe, Allah korusun bu ilacı almazsam bebekte ileride zeka geriliği olabilir diyor doktorum. İnternette de benzer açıklamalar var, ilacın yan etkisi olsa da almamanın vebali büyük. Herkese sağlıklı günler dilerimm ...
Aslında moralim bozuk ama iyi düşünmeye zorluyorum kendimi, umarım herşey yolunda gider :49:

SELAM CANIM BEN DE EUTHYROX KULLANIYORUM. Bir gün 50 bir gün25 ilk kullanıyorum. Haşimato troidi çıktı bende. Tsh değerim 4.2 idi. Bakalım düşecek mi . İnşallah bebeğime bi zararı olmamıştır.
Ya bi de ben de hiç gebelik belirtisi yok 7 hafta bitti. Annemlere göre olmaması daha iyiymiş ama böyle olunca da hamile olduğumu unutuyorum nerdeyse:)
Benim gibi olan kaç kişi var? Ne bulantı ne kusma ne iştahsızlık, biraz uykuya meyil var ama o da çok değil.

Back
X