2014 Şubat Anneleri

kızlar geliyorum bomba soruya.eşimi çok seviyorum ben hiçbir sorunda yok.Allah var kötüde davranmadı ama 1 haftadır çekemiyorum onu öpmesinden tiksiniyorum nefesi batıyor bana bildiğiniz ve çok üzülüyorum.istemesemde belli ediyorum dün akşam ya uf git ya değme bana dedim ona kendi aldığım parfüme bile gcık oluyorum çekemiyorum sanki sevmediğim biriyle evliyim gbi.aslında ben onu çok seviyorum noldu bana:(

hormonlar bebeğim. merak etme geçecek yine kocanı çok isteyeceksin geçici bir durum

inşallah geçersin kadroyada canım bebeğin şans getirir.e bu tecrübenle daha çok dikkat etmen lazım.anneyle ilgisi yok eğer olsaydı şimdi benim oooo capcanlı olmam gerekirdi

yok be benim kadro yalan güzelim formasyonum yok:(((( almayı da düşünmüyorum ama memur olarak inşallah kadrolu bir memurluk olur....matematikçiyim ve sözel özürlü olduğum için 81 alabildim geçen yıl bakalım atamalara sokuyorum adımı ama umudum yok...bu sene tekrar hazırlancam nasipse....

Bugün 6.hafta bitti benimde bulantılar tık diye başladı daha doğrusu kusma :17:
Erkeklerin anlamamasına şaşırmıyorum, ben asıl sinir olduğum anlamayan kadınlar :19:Özellikle hamileliiinde hiç bulantısı olmayanlar, ay canım sen kafana takıyorsunn ondan...pozitif düşün filan diyorlar, ya da işte sen çok narinsin güçlü olan diyen mi istersin.
Sinir oluyorum, zaten işte bu iş hiç çekilmiyor :20:

canım bebeğin kalp atışlarını duydun mu jkaç haftalıktı duyduğunda ?

yok be benim kadro yalan güzelim formasyonum yok:(((( almayı da düşünmüyorum ama memur olarak inşallah kadrolu bir memurluk olur....matematikçiyim ve sözel özürlü olduğum için 81 alabildim geçen yıl bakalım atamalara sokuyorum adımı ama umudum yok...bu sene tekrar hazırlancam nasipse....

canım inşallah gönlüne göre olur ama bu işler gerçekten kısmet neyin nerden geleceği bilinmez rabbim kısmet ederse

bak birşey dicem o zaman sana ama gülme bende de basur vardı ve birgün hapşırınca totom bir ağrıdı inanamazsın,wcye bir gittim ki memecik oluşmuş orda....osmanlıda bu iş nasıl çözülürdü diye araştırdım ve patlıcan çıktı karşıma yanlış hatırlamıyorsam pişirdiğim patlıcanı ılık olarak basura yapıştırdım 2 dk felan ve bir dahada basur ne yaşamadım bitti gittiii:) tabi seninki hangi evrede bilemem...

benım bu ikinci kes oluyo dışkıda kan vardı 1 2 gun önce başladı bugünde çok az kan geldi ve daha az ağrıyo şuan sanırım bi kaç gundur yurumesim hareketsiz kaldım ve normalde beyaz ekmek tüketmem tüketmek durumunda kaldığım için oldu anladgım kadarıyla bu patlıcan haşlayıpta azacık ılıtıp mı yapacammm acaba tarif edermisin?

Merhaba arkadaslar ben kadinlar kulubunden baktigimda tahmini dogumu 1 mart gosteriyordu ben de mart annelerinde takiliyordum ama 28 subatmis yani sizinleyim:))yeni geldim doktordan benim satimdan itibaren sayinca bugun tam 6 haftam doldu.gecen cumartesi ilk kez doktora gitmistim.normalde kocaelide yasiyorum ama burda doktor bilmiyorum o nedenle istanbulda arkadasima gitmistim o bakti 6.27 mm di haftaya gel kalp atislarini duyalim demisti.ben de kocaelide de doktor arastirdim ikili gideyim diye en iyi dedikleri doktora gittim adam bakti 20 mm olmus ama kalp atisi ustten duyulmadi vajinal de ben baktirmak istemedim batil inanc gibi belki ama olsun bir de sol tarafta cok kucuk bi kist var dedi ben de ne alaka gecen hafta yoktu dedim cok kucuk onemsiz bisi dedi ama robot gibi bir adamdi fabrikasyon yani duzgun bir aciklama yok tak tak anlatip gecti hic bisi anlamadim.neyse ciktim istanbulda gecen hafta gittigim doktoru aradim boyle boyle dedim.ya o cok normal hamilelikte artan hormonla oluyor zamanla geciyor bebegi koruyor dedi ama bu denmez ki salakca dedi bazi doktor sever heyecan yapmayi kist var demeyi ama bisi yok korkma hamilelikte olusan artan hormonun etkisi bu dedi.oyle yani kocaelide yine doktor ariyorum istanbulda da olsun burda da doktorum acil durumlar icin.bir de sizler kacinci haftada ustten duydunuz kalp atislarini ve 6.hafta bittiginde kac mm ya da cm di keseleriniz

evet sadece meyve sayılır arada domates saltalıkta yiyorum tuzlayıp

benimde gözüm dönüyo meyve görünce, evde olsa bile manav önünden geçsek almak istiyorum :p
yiyorum da, zaten bugün canım çok kısır çekti ama baharatlı diye yiyemedim, meyve hazmı daha kolay en azından..

ya bak şimdi canım çekti domates salatalık olsa da tuzlayıp yesem :56:

benimde gözüm dönüyo meyve görünce, evde olsa bile manav önünden geçsek almak istiyorum :p
yiyorum da, zaten bugün canım çok kısır çekti ama baharatlı diye yiyemedim, meyve hazmı daha kolay en azından..

ya bak şimdi canım çekti domates salatalık olsa da tuzlayıp yesem :56:

benimde çok fena kısır çekti yaaaaaaaaaaaaaaaa:(

Benim sat 16 Mayıs cnm. Ya herkesin benden yüksek gibi, hayırlısı olsun

canım benimde adet tr göre ama önümüzdeki hafta dokrora gittiğimde bakalım ne diyecek :26: bu benim ilk muayenem olacak aslında randevu almıştım geçenler ama bi aksilik yaşayınca iptal ettim...

bu gün kontrolüm vatdi 9 haftalikti sadece 1milim gelisimis 7 haftada kalp atisini görmüstük kalp atisi da Durmus yarin hastaneye gidecegiz kontrol ettikten sonra kürtac yapacaklar büyük ihtimalle.

gecmiş olsun canım ben de kürtaj oldum şimdiki bebeğim de tehlikede seni anlıyorum

Merhaba arkadaslar bugun de ruh gibiydim kac hafta oldu hala keseyi yolku goruyorlar ama bebek yok ne yapacagimi da bilemiyorum cumartesi gidicem tekrar dun cok umutluydum yine bos keseyi gorunce ekranda yikildik vajinalde de gorunmuyo artik umudum kalmadi gibi kendisi dussun kurtaj olma diyor doktorum kendiliginden nasil duser ki offf cildirmak uzereyim

bana da kendi düşmesin parça kalırsa daha zor olur yine kürtaj olursun dedi..iki acıyı da cekme yani...ama bi arkadaşımsa ilaç aldı kürtaja gerek kalmadı...

kızlar geldim doktordan.bebek iiii dedi ama anlamadım progesteron u 100 den 200 e çıkardı günde gene 3 kere bir kere daha iğne olacaksın dedi:( ve kayseriye gitmem gene yasak.korkuorum ultarosonda belli belirsiz bişi gösteriyor korkuyorum kalbini falanda duymadım sadece atıyor diyor :( özel bir hastaneye gitmek istiyorum:( içim rahatlasın istiyorum .bu arada 6+6 dedi 0.91 cm dior normalmi kızlar

ben de bugun gittim 6 artı 2 6.1 mm diyor aşağı yukarı aynı....bana da progestan verdi offf tehlikeyi atlatsak

kızlar arada az kahve akıntım oluyor bugün doktora gtcm sizce kalp atışlarınıda duyabilirmiyim sat a göre 6+2 yim

benim de öyleee..kahve leke geliyo progestan 3 defa içicem kalp atışı var dedi ben duymadım acıkcası vajınalden oldum bana dinletmedi endişeliyim

benım bu ikinci kes oluyo dışkıda kan vardı 1 2 gun önce başladı bugünde çok az kan geldi ve daha az ağrıyo şuan sanırım bi kaç gundur yurumesim hareketsiz kaldım ve normalde beyaz ekmek tüketmem tüketmek durumunda kaldığım için oldu anladgım kadarıyla bu patlıcan haşlayıpta azacık ılıtıp mı yapacammm acaba tarif edermisin?

hatırladığım kadarını yazayım güzelim....8 ya da 9 tane patlıcan sapını 10 bardak suyla kaynattım yarım saat kadar sonra sapları atıp soğumasını bekledim dolaba koydum,sabah akşam 1 bardak içtim ama o gün patlıcan yemeği yapmak için haşlamıştım sapsız kısımları ve sırf meraktan bi parça haşlanmış ılık patlıcanı basuruma koydum 2dk kadar....o sudan da 3 gün içtim baktım geçince gerisini döktüm....normalde 5 gün içilmesi lazımmış ve gebelikte de zararı yok diye biliyorum ama doktora sor yine de....

gecmiş olsun canım ben de kürtaj oldum şimdiki bebeğim de tehlikede seni anlıyorum

bana da kendi düşmesin parça kalırsa daha zor olur yine kürtaj olursun dedi..iki acıyı da cekme yani...ama bi arkadaşımsa ilaç aldı kürtaja gerek kalmadı...

ben de bugun gittim 6 artı 2 6.1 mm diyor aşağı yukarı aynı....bana da progestan verdi offf tehlikeyi atlatsak

benim de öyleee..kahve leke geliyo progestan 3 defa içicem kalp atışı var dedi ben duymadım acıkcası vajınalden oldum bana dinletmedi endişeliyim
rabbim yardımcımız olsun inşallah bende duymuyorum karından bakıyo ekranda atıyor diyor o kadar

benim 4 mayıs cnm adete göre 8 haftalığımda ama bebeği ölçüp ultrason kağında 6+5 dedi dr görümcemide 1 hafta geç çıkartmış aynı dr anlamadım ki

canım benimde adet tr göre ama önümüzdeki hafta dokrora gittiğimde bakalım ne diyecek :26: bu benim ilk muayenem olacak aslında randevu almıştım geçenler ama bi aksilik yaşayınca iptal ettim...

hatırladığım kadarını yazayım güzelim....8 ya da 9 tane patlıcan sapını 10 bardak suyla kaynattım yarım saat kadar sonra sapları atıp soğumasını bekledim dolaba koydum,sabah akşam 1 bardak içtim ama o gün patlıcan yemeği yapmak için haşlamıştım sapsız kısımları ve sırf meraktan bi parça haşlanmış ılık patlıcanı basuruma koydum 2dk kadar....o sudan da 3 gün içtim baktım geçince gerisini döktüm....normalde 5 gün içilmesi lazımmış ve gebelikte de zararı yok diye biliyorum ama doktora sor yine de....

teşekkür ederim canım sapının suyunu içmek bana şuan uymaz:)) ama 2dk bekletmekten bişe olmaz demekte fayda derimm.. çok sağolll:)))

spse bir yazını şimdi okudum eşinle alakalı yazdığını ve çok güldüm:)))) aynı durum bende de var,benim eşim sigara içiyor ve gelip beni öpünce noolur yaa git bunaldım diyorum ve rahatsız oluyorum ama bir yandan da libidolarım çook yüksek acaip bir sex isteğim var:(((( yasak diye yapamıyorum salak salak duruyorum öyle....gerçi öpüşmek istemiyorum ama olsun bazı şeyler olmasada olurdu yasak olmasa töbeeeee:)))

Kızlar bugün doktora gittim miniğimin kalp atışlarını gördüm yalnız sata göre 7+2 sma bebeğin boyuna göre 6+2 çıkıyor bebeğin boyu da 4.9 mm nasıl sizce normal mi?
canım bende dün gittim 6+5 de 6.2 mm yazıyor normal bence kafana takma

kızlar arada az kahve akıntım oluyor bugün doktora gtcm sizce kalp atışlarınıda duyabilirmiyim sat a göre 6+2 yim
ben dün 6+5 de duydum şükür canım duyabilirsin duyamasanda kalbını ferah tut 3 gune kadar duyulur:16:
kızlar sürekli meyve yeme isteiğinz varmıı? ben günde 2 elma hatta bıraksan 1 kilo elmada yıyebilirimm:) 16 aydır evliyiz eşim bana dio 16 aydır yemediğin meyveyıı yedinn:))) benım gibi market alışverişine gidip sadece meyve alıp çıkan varmıııııııı????:D
meyve canavarıyım bennnnnnnn:1::1::1:midem bulandıgı için yemek yapamıyorum evde sadece meyve yiyorum canım :)
kızlar noolur bana birşey söyleyin:( 2 gündür mide bulantım kesilmişti ve diş etlerimdeki kanama da kesilince acaba bebeğin gelişimi mi durdu diye doktora koştum bu sabah ve kalp atışı var dedi 8+3 günlük olmuş 15,7 mm görünüyor ama kanama alanı oluşmuş dinlenmen lazım diyip progestan verdi ama sabah akşam alacaksın dedi ve bu bana fazla geldi:( sizce günde 2 tane ağır değil mi? düşünün kanama alanı çook küçük,zorlamışsın kendini biraz ağır ol dedi....lekelenmem de yok ama ne bilim bu ilaç korkutuyor beni...günde 2 tane alan var mı aranızda?
benim de bulantılarım 3 gündür azaldı tamamiylegecmedi ama en azından daha ii canım bende endişelenmiştim ilk başta şimdi bebişe vucut alışıyo diyorum ondan azaldı sanırsam:nazar:
Kızlar doktordan şimdi geldim. Bebiş kocaman olmuş ya. :16: 2,87 cm çıktı. :nazar: Haftasıyla uyumluymuş. Bir problem yok dedi. Benden tahlil istedi kan ve idrar. Akşam alıcam sonuçları. Kalp atışlarını dinletti tine. Çok mutlu oldum. Darısı tüm arkadaşların başına..:52::52:
Akşamdan beri çok tedirgindim, şükür şimdi rahatladım:nazar::nazar::nazar:
maşallah ona gözün aydın canım:nazar:
kızlar geliyorum bomba soruya.eşimi çok seviyorum ben hiçbir sorunda yok.Allah var kötüde davranmadı ama 1 haftadır çekemiyorum onu öpmesinden tiksiniyorum nefesi batıyor bana bildiğiniz ve çok üzülüyorum.istemesemde belli ediyorum dün akşam ya uf git ya değme bana dedim ona kendi aldığım parfüme bile gcık oluyorum çekemiyorum sanki sevmediğim biriyle evliyim gbi.aslında ben onu çok seviyorum noldu bana:(
tamemen hormonlarla alakalı canım bende de ona herzaman eve geldiğinde koştururdum ona bişeyler hazırlardım eğlenirdim takılırdım anlıcağın cok şımarırdım:)şimdi adam eve geliyo yemek yok ev darman duman:)karı yatıyo midem midem diye yazık garibime bazen bana bakıyo öylece dayanamıyorum:)geçer bu günler canım :):16:

spse bir yazını şimdi okudum eşinle alakalı yazdığını ve çok güldüm:)))) aynı durum bende de var,benim eşim sigara içiyor ve gelip beni öpünce noolur yaa git bunaldım diyorum ve rahatsız oluyorum ama bir yandan da libidolarım çook yüksek acaip bir sex isteğim var:(((( yasak diye yapamıyorum salak salak duruyorum öyle....gerçi öpüşmek istemiyorum ama olsun bazı şeyler olmasada olurdu yasak olmasa töbeeeee:)))

bende hiçbir istek yok normalde kocam yatmadan asla yatmam uykudan ölsem bile onunda uykusu yoksada yatırırım sarılmasa uyuyamam ama yok dün gittim erkenden yattım bende geliyorum dedi.sen keyfine bak dedim o geldiğinde uyuyamıyorum dün rahat uyudum adamı çekemiyorum sigara falanda yok ama dayanamıyorum of

ilahi laurana kıs ne güldüm sana doğru söylüyosun ama ne yapacazzzzzzz mecbuurrr:52::52:

canım bende dün gittim 6+5 de 6.2 mm yazıyor normal bence kafana takma

ben dün 6+5 de duydum şükür canım duyabilirsin duyamasanda kalbını ferah tut 3 gune kadar duyulur:16:

meyve canavarıyım bennnnnnnn:1::1::1:midem bulandıgı için yemek yapamıyorum evde sadece meyve yiyorum canım :)

benim de bulantılarım 3 gündür azaldı tamamiylegecmedi ama en azından daha ii canım bende endişelenmiştim ilk başta şimdi bebişe vucut alışıyo diyorum ondan azaldı sanırsam:nazar:

maşallah ona gözün aydın canım:nazar:

tamemen hormonlarla alakalı canım bende de ona herzaman eve geldiğinde koştururdum ona bişeyler hazırlardım eğlenirdim takılırdım anlıcağın cok şımarırdım:)şimdi adam eve geliyo yemek yok ev darman duman:)karı yatıyo midem midem diye yazık garibime bazen bana bakıyo öylece dayanamıyorum:)geçer bu günler canım :):16:

aynen ya normalde çok iii yemek yaparım titizimdir.iki hafta önce kadın aldım dip köşe temizlettim ama hepsi gitti maşallah ev darmadağın bide ev pis diye ağlıyorum nie mutfağı toplamadın diyorum ama napim bende bunları hep işten gelince yapıodum canım sıkılıo ,psikolojim bozuk saçlarımı birden beyaz lar bastı ve saçlarım siyah o yüzden çok belli oluyor kendimi çirkin hissediorum hep ağlıyorum oyyyy:)

Back
X