2014 Şubat Anneleri

dünya dönüyor hiç alkol almadım ama sarhoş olmak böle bişi heralde:(200 mg günde 3 kere alınca:)bide iğne

ya sorma az önce ben de biraz baş dönmesi yaşadım ayy korktum ama sonra ilacı hatırladım çabuk geçti,aman bebişimiz bize tutunsun da gerisi fasa fiso....bu arada branşın ne senin?

Kimse biley demiycekmi

canım çok normal biz ilk gittiğimizde çok erken olduğundan ultrasonda görünmedi kan tahlili yaptırdık anca öyle çıktı, haftaya yine gelin dedi o zaman kesiyi de görürüz dedi belki kalp atışlarını da ama gittiğimizde sadece keseyi ve fasulyemi gördük, 1 hafta sonra tekrar çağırdı test falan yaptırmıştık hem onlara baktım hem de ultrasonda fasulyemin kalp atışlarını gördük, kafana takma yani herşey hayırlısıyla yoluna girer, allaha sonuna ulaşmayı nasip etsin hepimize

normal tabiki güzelim,belki vajinal baksa duyabilirdiniz bile bir de 8.haftaya kadar duyulması lazım şimdi erken olabilir hiç canını sıkma Allah hayırlı uğurlu etsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah:=)

sıkma canını herşey yolun da canım haftaya güzel haberler bekliyoruz canım

daha erkendır canım sıkma canını iyi ol bebişte iyi olsun

allah sana bağışlasın canım zor

Amin inşallah canım . Bu gün yola çıkıyoruz amasraya gidiyoruz doktorım git iyi olur dedi kndini çok yorma ama dedi . Allaha şükür kanamam lekelenmem felan yok . İki dün öyle geçer haftaya kadar nasıl geçicek zaman bilmiyoruz .

Yok sıkmıyorum gerçekten ama bu bebeği çok istiyorum ilk bebeğimi 6 aylıkken kaybettim ikinci bebeğimide 8 haftalıkken buna dayanamam sanırım ...

canım sen gönlüne ferah tut, rabbim hayırlısını verir inş, dediğim gibi bende ilk gittiğimde kese falan gözükmedi doktor erken ondan gözükmez dedi,

Yok sıkmıyorum gerçekten ama bu bebeği çok istiyorum ilk bebeğimi 6 aylıkken kaybettim ikinci bebeğimide 8 haftalıkken buna dayanamam sanırım ...

biliyorum canım bende aynı şeyi yaşadım çok kötü bi duygu ilk bebeyımı 8 haftalıkken kaybettim bu 2 ci bebegim allah saglık versin bebişlerimize

ayy canım benim gerçekten Allaha emanetiz yiyecek ekmeği varsa gelir dünyaya merak etme,hergün 41 fatiha oku sağlıklı bebek niyetiyle ne varsa dualarda var.

Allahım hepimize evlatlarımızı hayırlısıyla, sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

hayatta konuşmam burnundan getiricem:( yok canım benim maraştayım

kız dur onada yazık aslında,düşün bir bebek bekliyor baba olacak ama çok sevdiiği karısı sorun yaşıyor ve üzülüyor,sürekli yatıyor evinin düzeni değişti,artık onun öpmesini bile istemiyor sarılmıyor napsın o da insan bir yerde saçma davranabiliyor....tabi ne yaptığını bilmiyorum ama şuan gerginlik en son gereken şey eğer kocan pişmansa bence affetmeye değer ama yoook aynı ise getir burnundan:)

kızlar ultrasonlarınızı radyologmu yapıyor yoksa kadın doğumcumu?eşimin çalıştığı hastanede radyologlara gönderiyorlar..ölçümler ne kadar değişiyor dikkat ettimde..beril14 arkadaşımızla muhtemel doğum tarihimiz aynı fakat benimki 7mm onunki 18mm arada uçurum var resmen..maşallah bebişine bu arada..yalnız arkadaşlar ölçümlerin bu denli değişme sebebi doktorların ulrtason cihazlarından ve doktorların yaptığı milimetrik hesaplardan kaynaklanıyor..örnek vereyim mesala radyolog odadan dışarı çıktığında eşim bebeği 10 mm olarak ölçtü fakat diğer doktor 7mm ölçtü..doktordan doktora fark ediyor..benim gibi bebeğinin boyu küçük çıkanlar üzülmesin lütfen..

CANIM doğru söylüyorsun, kızlar ben de dün bizim hastanede radyoloğa baktırdım, kendi doktorumun ultrasonu 4boyutlu ve günü gününe ölçüyor, bu cihaz daha eskiydi, Bu da yaklaştı :) dün 7+1 dim bana 7+ 3 dedi ve gebelik haftasıyla uyumlu kese dedi bebeği de 13 mm ölçtü, 1 haftada 1 cm uzarım dedim? 6+1 ken 3 mm di çünkü. Açıkçası dünden sonra bebeğin boyuyla çok ilgilenmiyorum çünkü dediğin gibi kişiden kişiye ve cihaza göre değişiklik gösteriyor. Gebelik haftasıyla uyumlu olsun ve bebeklerimiz sağlıklı gelişsin önemli olan bu.

selam kızlar... bu haftadan sonra midem bulanmaya başladı kokulara hassasiyetim var... tam bunda olmucak diye sevinirken... neyse sağlıkla gelsinler bunada şükür...

umarım herkes iyidir geçmişe bakmadım...:49:

Back
X