2014 Şubat Anneleri

selam kızlar... bu haftadan sonra midem bulanmaya başladı kokulara hassasiyetim var... tam bunda olmucak diye sevinirken... neyse sağlıkla gelsinler bunada şükür...

umarım herkes iyidir geçmişe bakmadım...:49:

herkes iyi çok şükür,Allah yardımcın olsun durum çok zor ama benimki geçti mesela tamamen olmasa da artık midem çok bulanmıyor galiba vucudum alıştı...

ne güzel valla... bendede son iki gündür başladı tersine herşey :D

bak birşey dicem güleceksin ben doktora gittim bulantım kesildi bebeğim mi gelişmiyor diye:) birşey yokmuş ama iyiki gitmişim kanama alanı oluşmuş progestan alıyorum bazen pimpiriklilik işe yarıyor:)))

ne güzel valla... bendede son iki gündür başladı tersine herşey :D

Benimde son bir kaç gündür oluyor bulantım.Özellikle karnım acıktığında :27::27::27:

Bugün biraz doğuma hazırlık listelerine baktım.Bebeğe de bildiğin çeyiz hazırlanıyor :9::9::9: Dün zıbın aldık biz :27::27: kartal yuvasından :30::30::30:

arkadaşlar şimdi hamileliğimiz yeni, önümüz ramazan , ben doktora sordum tutmanda bir sakınca yok ama ben tavsiye etmiyorum dedi ben de kararsız kaldım aranızda tutmayı düşünen var mı acaba?

arkadaşlar şimdi hamileliğimiz yeni, önümüz ramazan , ben doktora sordum tutmanda bir sakınca yok ama ben tavsiye etmiyorum dedi ben de kararsız kaldım aranızda tutmayı düşünen var mı acaba?

Ben tutmayı düşünmüyorum... Benim normalde de aç kaldığımda elim ayağım titremeye başlar.Şu an 2 saat öncesinde yemek yemiş olsam dahi midem kazınıyor ve geriliyorum çok. İşim gereğide insanlarla iç içeyim o yüzden gerilmek yaramıyor bana :31::31::31:

bak birşey dicem güleceksin ben doktora gittim bulantım kesildi bebeğim mi gelişmiyor diye:) birşey yokmuş ama iyiki gitmişim kanama alanı oluşmuş progestan alıyorum bazen pimpiriklilik işe yarıyor:)))

canım ya... içine doğmuş iyiki gitmişin...Rabbim sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin...

Benimde son bir kaç gündür oluyor bulantım.Özellikle karnım acıktığında :27::27::27:

Bugün biraz doğuma hazırlık listelerine baktım.Bebeğe de bildiğin çeyiz hazırlanıyor :9::9::9: Dün zıbın aldık biz :27::27: kartal yuvasından :30::30::30:

:emir_bebek: bebişe al al bitmez canım... benimde açken açım diye tokken yedim diye bulanıyor midem:1:

şansımı denicem canım bilemiyorum bende...

Şimdi bir hastaneyle ilgili yorumlara baktım kk da.Doktorlar haftasonu ve akşamları doğuma gelmiyormuş :30::30::30: Bunu öğrenmek lazım hastaneler doktorun gelmesi konusunda garanti veriyor mu yoksa vermiyor mu...Kafama takıldı şu an :31::31::31:

Şimdi bir hastaneyle ilgili yorumlara baktım kk da.Doktorlar haftasonu ve akşamları doğuma gelmiyormuş :30::30::30: Bunu öğrenmek lazım hastaneler doktorun gelmesi konusunda garanti veriyor mu yoksa vermiyor mu...Kafama takıldı şu an :31::31::31:

garanti etmiyorlar canım ve gece ya da haftasonu olursa nöbetçi doktor doğurtuyor eğer ille de kendi doktorunu istiyorsan konuşman lazım doktorunla ve ek ücret alır çünkü mesaiye girer...

garanti etmiyorlar canım ve gece ya da haftasonu olursa nöbetçi doktor doğurtuyor eğer ille de kendi doktorunu istiyorsan konuşman lazım doktorunla ve ek ücret alır çünkü mesaiye girer...

Ama bazı hastaneler doktoru arıyoruz geliyor diyorlar.Mesai ücretini hastane ödüyor sanırım.Ya da bizlerden mi alıyorlar :31::31::31: Bu durumda bir doktorda devam etmenin bir anlamı kalmıyor sanki :44::44::44::44::44:

kız dur onada yazık aslında,düşün bir bebek bekliyor baba olacak ama çok sevdiiği karısı sorun yaşıyor ve üzülüyor,sürekli yatıyor evinin düzeni değişti,artık onun öpmesini bile istemiyor sarılmıyor napsın o da insan bir yerde saçma davranabiliyor....tabi ne yaptığını bilmiyorum ama şuan gerginlik en son gereken şey eğer kocan pişmansa bence affetmeye değer ama yoook aynı ise getir burnundan:)

bilmiyorumkiiiii:) demin aradı ama açmadım

ben kesinlikle tutmayı düşünüyordum çünkü rabbim kendisi için yapılan bir ibadetten bebeğime asla zarar vermez ömrü varsa.ama progestan mg bile yükseldi günde 3 kere içmem gerekiyor.çok üzülüyorum reklamları bile görünce :(çok tutmak istiyorum napcam bilmiyorum

hata etmişsin bence açmalıydın,soğuk ta olsa konuşmalıydın çünkü merak etmiştir....ayyy birşey dicem ben bazen kavga etmeyi bile özlüyorum haa:)))

bilmiyorum canım çok duygusalım durmadan ağlıyorum.bak ALLAH var herşeyi yapıyor ama bilmiyorum sanki hep kızgınım ona şimdi bile ağlıyorm benim bir haftadır yalnız yatıp korkmaktan psikolojim bozuldu galiba.kavga edesinmi varki yoksa bahanemi bulanmıosun:)

bişi sölicem ben zaten kışın 10 kilo almıştım malesef tam diete başlamıştım hamile kaldım.şimdi acaip şiştim kilo değil ama patlıcam balon gibi.bari diyorum hamile kıyafetleri elbiseler alsam hiç değilse millet iii bari hamileymiş der:) nettede hiçbişi bulamıyorum var mı bir bilgisi olan düzgün bir site

bilmiyorum canım çok duygusalım durmadan ağlıyorum.bak ALLAH var herşeyi yapıyor ama bilmiyorum sanki hep kızgınım ona şimdi bile ağlıyorm benim bir haftadır yalnız yatıp korkmaktan psikolojim bozuldu galiba.kavga edesinmi varki yoksa bahanemi bulanmıosun:)

bak rehberlikçi sensin psikolojiyi benden iyi bilirsin:) ama ağlama seni anlıyorum bir önceki hamileliğimde düşmesin diye yatınca ben de ağladım galiba muhtaçlık hissi ve ben bu hallere düşecek kişimiydim durumu rahatsız ediyor,kolay mı düzenimiz değişiyor ve kendimize yediremesek te başkaları gayet iyi geçirirken biz neden böyleyiz diye üzülüyoruz galiba sanırsam:)

bak rehberlikçi sensin psikolojiyi benden iyi bilirsin:) ama ağlama seni anlıyorum bir önceki hamileliğimde düşmesin diye yatınca ben de ağladım galiba muhtaçlık hissi ve ben bu hallere düşecek kişimiydim durumu rahatsız ediyor,kolay mı düzenimiz değişiyor ve kendimize yediremesek te başkaları gayet iyi geçirirken biz neden böyleyiz diye üzülüyoruz galiba sanırsam:)

olabilir isyan olmasın rabbime genede bebeğim sağlıkla benimle kalsın razıyım ben.senin börekler ne zaman geliyor:)kız benim canım durmadan hamur işi çekiyor zeytinyağlı çekiyor ama :( yapamıyorum burdada kimsem yok yapacak kocada menemen çorbadan başka bişi bilmio:(

Back
X