2014 Şubat Anneleri

off aynen aynı olaylar. 60 lı yaşların günlerine gel diyor bana.. bi de eve habire gelin artık tatil diye birilerini çağrıyor. bugün o kadar kötüydüm ki uyumuşum tam misafir gelmiş geldi uyandırdı tabi kalkar kalkmaz kustum yine:( olur olur diyo... bizimkide bakıcı tutarsınız bakıcı dövmesin diye yanında dururum bakıcıya bırakmam diyor..inan kendine hizmetten zevk alıyor.. ya benimde annem var diyorum o da anne ayrım yapılmaz diyorum seslenmiyorum ama bu havada bi de sıkıntılarım varken zor geliyor inan..

töbe töbe akıllara zarar

hayret bişi baktırma sende kendini bişi sanmasın ver bakıcıya ay sinir oldum ya benim kayınvalidemde bakamayacağının sinyallerini daha hamile bile değilken veriodu zaten istemem gelip burda kalmasını.akşam oldumu eşimle yalnız kalmak uzanmak isterim.keşke oturmasaydın dibine güzelim ya:( bunu yapıp mulu olan görmedim ya:( ne kadar uzak o kadar iii

cok haklısın işte ama cahilliğimize geldi, ben hep bakıcıya kalmasın en azından annelerimiz daha iyi bakar diye düşündüm.. bide babamın sacma düşünceleri vardı istanbulda evi olmayana kız vermem gibi:))) dedik bari işte ev! ama iinan keske diyorum kiraya cıksaydım, annem yeni ameliyat oldu kalbinden, durumu baya ciddi.. cocuk bakması imkansız.. kaynanam öyle konusunca esim demiş sen bakma istersen diye, baya bagırmış sacmalama diye.. ben bakıcı arastırmayı düşünüyorum zaten, hele bi dogsun bebişim.. bulunca söylicem ona.. olmadı ücretsiz izne ayrılayım diyorum.. ama o zaman da beni rahat bırakmaz hiç.. geleni gideni bitmiyor.. inan 5 misafirden 4 üne cıkıyoruz, yine esime diyomuş hiç gelmiyosunuz misafirlere alınıyorum diye.. dediğiniz gibi esim benim yanımda her zaman.. Allah ondan razı olsun.. bide yemek yapabilse:))

cicişler benden bu kadar iiice gerilmeyelim zaten bebişi kaybetme korkum yetiyor bana allah var benimki uzak bişeyini görmedim iyi bişeyinide:)en iiis böle amannnnn.ALLAHA emanet olun:)

cok haklısın işte ama cahilliğimize geldi, ben hep bakıcıya kalmasın en azından annelerimiz daha iyi bakar diye düşündüm.. bide babamın sacma düşünceleri vardı istanbulda evi olmayana kız vermem gibi:))) dedik bari işte ev! ama iinan keske diyorum kiraya cıksaydım, annem yeni ameliyat oldu kalbinden, durumu baya ciddi.. cocuk bakması imkansız.. kaynanam öyle konusunca esim demiş sen bakma istersen diye, baya bagırmış sacmalama diye.. ben bakıcı arastırmayı düşünüyorum zaten, hele bi dogsun bebişim.. bulunca söylicem ona.. olmadı ücretsiz izne ayrılayım diyorum.. ama o zaman da beni rahat bırakmaz hiç.. geleni gideni bitmiyor.. inan 5 misafirden 4 üne cıkıyoruz, yine esime diyomuş hiç gelmiyosunuz misafirlere alınıyorum diye.. dediğiniz gibi esim benim yanımda her zaman.. Allah ondan razı olsun.. bide yemek yapabilse:))

kız aç ol huzurlu ol:) boşver ben olsam hiç baktırmam ha öle bi kadına başınızı yer o sizin

hayret bişi baktırma sende kendini bişi sanmasın ver bakıcıya ay sinir oldum ya benim kayınvalidemde bakamayacağının sinyallerini daha hamile bile değilken veriodu zaten istemem gelip burda kalmasını.akşam oldumu eşimle yalnız kalmak uzanmak isterim.keşke oturmasaydın dibine güzelim ya:( bunu yapıp mulu olan görmedim ya:( ne kadar uzak o kadar iii

aynen katılıyorum uzak olacaksın iki tarafada çok tatlı oluyor öyle.. zaten kimse kimseye güvenip çocuk yapmıyor.. ben bakmasını istemiyorum kimsenin zaten gelip kendine de baktırmasın yeter.. kaça bölünürüm o zaman? eşimle mi evimle mi bebekle mi okulla mı bakıcıyla mı kimle ilgilencem? yükümü de hafifletmez hani yemek yapayım temizlik yapayım falan demezler zaten... ahh annem ahh...kıymetini öyle anlıyorum ki...neyse yinede Allah hepimize yuvalarımızda ağız tadı versin..

aynen katılıyorum uzak olacaksın iki tarafada çok tatlı oluyor öyle.. zaten kimse kimseye güvenip çocuk yapmıyor.. ben bakmasını istemiyorum kimsenin zaten gelip kendine de baktırmasın yeter.. kaça bölünürüm o zaman? eşimle mi evimle mi bebekle mi okulla mı bakıcıyla mı kimle ilgilencem? yükümü de hafifletmez hani yemek yapayım temizlik yapayım falan demezler zaten... ahh annem ahh...kıymetini öyle anlıyorum ki...neyse yinede Allah hepimize yuvalarımızda ağız tadı versin..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn:) bizim komşunun bir lafı var kaynana melek olsa kanadı çarpar diye:)

bunlarda dünyadaki sınavlar sanırım... Allah kocamızla çocuğumuzla sağlık mutluluk huzur versin .. neyse takılmayalım çok...bebişlerde üzülür şimdi sonra işin yoksa stresiyle uğraş sıpaların:)))

ben yatıyorum sanırım uykum geldi..:) bebişlere ve kendinize iyi bakın herşyerağmen allah bize güzel şeyler nasip etti mesela bebişlerimiz:) onları düşünüp sabırlı sakin olmamız gerekiyor.. kendinize iyi bakın ayakları sıcak tutun ve dişleri fırçalamayı aman ihml etmeyin:) benim fırçadan midem bulanıo ama zorluyorum bebek kalsiyum çekiyor bide diş ağrımız olmasın..Allah rahatlık versin sizlere..bebişlerimizede sağlıklı hayırlı uzun ömür versin...

aynen öyle canım, benim burdan 4-5 yıldan önce taşınma ihtimalim yok gibi.. ikimizde sınıfcıyız, okul buraya cok yakın.. insan bilemiyor evlenmeden bazı seyleri.. avrupa yakasından anadolu yakasına atama istedim , sırf kirada oturmayalım vs diye.. ne büyük hataymış.. onun beklentileri bitmiyor. herkese acıyor, bana yardıma ödü kopuyor zaten yarım gün calışıyormuşuz işmiymiş bu.. ben bu yıl 1. sınıf okuttum 50 öğrenci.. mini minnacık 60 aylık cocuklar.. ama iş mi bu! dediğin gibi stres birazda bulantıyı tetikliyor.. sen inş kurtulursun kısa zamanda.. Rabbim eşlerimizi bebeklerimizi bize bagışlasın, ötesi boş..

ya kızlar bende 7+4 günlük gebeyim sizin bulantılar ne zaman başladı acaba bende yok bişey her şey normal eskisi gibi üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :17:

canım ya ordad şöle şık düzgün bişiler bulamadım ya

Ben şuan çalışmadığım için spor aldım canım iş için istiyorsan gebe.com a bak..bu arada hnm de de çok tatlı yazlık elbiseler var ama internet satışı yok adanada da mağazası yok sinir oldum..

Ah kızlar adı üstünde kaynana.. İmkanınız varsa bakıcı tutun, hatta ücretsiz izin alın.. Annelerde bakıcıyı kontrol ederler.. İnanın kendi annesi bakanlar bile problem yaşıyor.. Mesela ben çalışıyor olsam ikisinin de yaşı var çocuk bakamazlardı,zaten kaynanamı istemezdim, mecbur bakıcı 3 yaşına gelince de yuva..
Şuan önemli olan sizsiniz kim ne demiş takmayın.. Hatta her misafire de gitmeyin.. Midem bulanıyo hastayım diyin yatın..

gunaydınnn kızlarr.. hepinize ıyı pazarlar.. nasılız bakalım bugunnn? ben uykulu halsiz hafif baş ağrısı ve bulanmakla bırlıkte savaşmaktayım? sizde durumlar nasıl?

Terazi burcuyum bende :1::1::1: Ama şu aralar çok iyiyim ben ne birşeye kızıyorum ne kavga etmek istiyorum. Fırtına öncesi sessizlik gibi geliyor bana bu hallerim :9::9::9:

benim eşim terazi ve o kadar sakin dengeli bir adamdırki hatta terazilere dengesiz diyen halt etmiş dedim onu tanıyınca;) şuan ben de senin gibiyim ne kızıyorum ne de kavga ediyorum ama sebep te yok:) bir de eşime muhtacım şuan dilimi tutsam iyi de olur gibi geliyor:))))

olabilir isyan olmasın rabbime genede bebeğim sağlıkla benimle kalsın razıyım ben.senin börekler ne zaman geliyor:)kız benim canım durmadan hamur işi çekiyor zeytinyağlı çekiyor ama :( yapamıyorum burdada kimsem yok yapacak kocada menemen çorbadan başka bişi bilmio:(

tabi güzelim benim sağlıklı olsun yeterki,ayy benim börekler geldi ama biri bana kızdı burada bahsetme yapamayan var diye belki haklı ama keşke daha düzgün söyleseydi neyse hormonlar tavan ne diim:)) ben de hiçbirşey yapamıyorum ama kayınvaldem bizde kaldı ve bugün de bizde istediğim iki tane şey var adını söylemeyim onları yaptıracam:))) 3 gün idare eder enazından...

benim eşim terazi ve o kadar sakin dengeli bir adamdırki hatta terazilere dengesiz diyen halt etmiş dedim onu tanıyınca;) şuan ben de senin gibiyim ne kızıyorum ne de kavga ediyorum ama sebep te yok:) bir de eşime muhtacım şuan dilimi tutsam iyi de olur gibi geliyor:))))

tabi güzelim benim sağlıklı olsun yeterki,ayy benim börekler geldi ama biri bana kızdı burada bahsetme yapamayan var diye belki haklı ama keşke daha düzgün söyleseydi neyse hormonlar tavan ne diim:)) ben de hiçbirşey yapamıyorum ama kayınvaldem bizde kaldı ve bugün de bizde istediğim iki tane şey var adını söylemeyim onları yaptıracam:))) 3 gün idare eder enazından...

afiyet olsun canım ye sen kısmet bu işler:)

bende teraziyim ama bu ara dengeli olduğumu düşünmüyorum:)

Teraziler dışardan çok dengeli görünürler ama kendi iç dünyasında çok dengesiz davranırlar. :1::1::1: Belki senin eşin farklıdır :31::31::31: Evet evet dilimizi tutsak çok iyi olacak :27::27::27:

Günaydın bu arada herkese :16::16::16:

Back
X