2014 Şubat Anneleri

günaydılaaar hepinize....

spse seni görünce ayrı seviniyorum yaaa keşke istanbulda olsaydın vallaha eşimi yollardım evine yine ulaştırırdım sana börekleri:( demek ki terazi erkeği dengeli oluyormuş:)))) bazı arkadaşlar kayınvaldeleriyle alakalı şeyler yazmışlar ay çok üzüldüm ve kendimin ne kadar şanslı olduğunu anladım....benim kayınvaldem bana bayaa uzak oturuyor yani 2 saat sürüyor vasıtayla ama annem 15 dk yürüme mesafesinde olmasına rağmen kayınvaldem kadar ilgilenemiyor malum aşırı sinirli ve pimpirikli bir baba,bekar erkek kardeşlerim ve buna bir de annemin fazla titizliği eklenince bana çok gelemiyor:)))

günaydılaaar hepinize....

spse seni görünce ayrı seviniyorum yaaa keşke istanbulda olsaydın vallaha eşimi yollardım evine yine ulaştırırdım sana börekleri:( demek ki terazi erkeği dengeli oluyormuş:)))) bazı arkadaşlar kayınvaldeleriyle alakalı şeyler yazmışlar ay çok üzüldüm ve kendimin ne kadar şanslı olduğunu anladım....benim kayınvaldem bana bayaa uzak oturuyor yani 2 saat sürüyor vasıtayla ama annem 15 dk yürüme mesafesinde olmasına rağmen kayınvaldem kadar ilgilenemiyor malum aşırı sinirli ve pimpirikli bir baba,bekar erkek kardeşlerim ve buna bir de annemin fazla titizliği eklenince bana çok gelemiyor:)))

Hayatta kendi adıma aldığım en doğru karar kayınvalidemle aynı evde oturmamam olmuştur sanırım. Allah yardımcısı olsun beraber oturanın ya da uzakta oturupta sorun yaşayanın :50::50:

Hayatta kendi adıma aldığım en doğru karar kayınvalidemle aynı evde oturmamam olmuştur sanırım. Allah yardımcısı olsun beraber oturanın ya da uzakta oturupta sorun yaşayanın :50::50:

ya bence de Allah yardımcıları olsun....insan annesiyle kavga etse de kaldırabiliyor ama kayınvaldeninki incitiyor birşekilde....acaba bizler nasıl kayınvaldeler olcaz:)))

ya bu arada az önce wcye gittim valla ıkınmadım ama kahverengi akıntım geldi çook korkuyorum dua edin:(((

ya bence de Allah yardımcıları olsun....insan annesiyle kavga etse de kaldırabiliyor ama kayınvaldeninki incitiyor birşekilde....acaba bizler nasıl kayınvaldeler olcaz:)))

ya bu arada az önce wcye gittim valla ıkınmadım ama kahverengi akıntım geldi çook korkuyorum dua edin:(((

İnşallah iyi kayınvalideler oluruz :9::9::9:

Bence stres yapma hatırladığım kadarıyla bi kanama bölgesi görmüştü doktorun belki o gelmiştir şu an.Zaten rengi kahverengiymiş muhtemelen odur yada yerleşme kanamasıdır.:34::34::34:

İnşallah iyi kayınvalideler oluruz :9::9::9:

Bence stres yapma hatırladığım kadarıyla bi kanama bölgesi görmüştü doktorun belki o gelmiştir şu an.Zaten rengi kahverengiymiş muhtemelen odur yada yerleşme kanamasıdır.:34::34::34:

evet rengi kahverengiydi çok açık sonra hemen ardına beyaz akıntı geldi ama korkuyorum,kanama bölgem var fakat progestan içiyorum gelmemesi gerekmiyr mu:((( offf napcam ben bu büyük abdest sorunumu yapsam ayrı sorun yapmasam çook ayrı:((

evet rengi kahverengiydi çok açık sonra hemen ardına beyaz akıntı geldi ama korkuyorum,kanama bölgem var fakat progestan içiyorum gelmemesi gerekmiyr mu:((( offf napcam ben bu büyük abdest sorunumu yapsam ayrı sorun yapmasam çook ayrı:((

Bence odur ya da yerleşme kanamasıdır.Mantıken düşündüğün zaman biriken kanın bir şekilde vücuttan atılması gerekiyor. Hatta burda okumuştum sanki bir arkadaşımızın kanama bölgesi olmuştu doktor kan gelirse korkma demişti.İçini ferah tut sen.Doktoruna ulaşabileceğin bir numara var mı :26::26:

Son düzenleme:
Laurana için rahat etmeyecekse medicine hastanesinde nöbetçi kadın doğum doktoru oluyor oraya git istersen yakın sayılır sana da.en azından iyi kötü bir yorum yapar.Yoksa yarına kadar kafanda kurar durursun sen :26::26:

Bence odur ya da yerleşme kanamasıdır.Mantıken düşündüğün zaman biriken kanın bir şekilde vücuttan atılması gerekiyor. Hatta burda okumuştum sanki bir arkadaşımızın kanama bölgesi olmuştu doktor kan gelirse korkma demişti doktoru.İçini ferah tut sen.Doktoruna ulaşabileceğin bir numara var mı :26::26:

ayy öyle mii valla içimi rahatlattın, eveet doktorumun numarası var eğer devam ederse arayacam mutlaka panikten aklıma bile gelmemişti....ben ilacın o kanama bölgesini kuruttuğunu düşünüyordum offf bilmiyorum kii.

canım bende seni görünce seviniyorum valla:) akıntıyada doktor dediki içerde bekleyen kan kahverengi olurmuş.doktor sölemiştiya sanada demekki onu atmış içerde duracak değilya o çıkmıştır inşallah.ilacını içiyormusun peki.bence bişi olmaz inşallah ama eğer doktorunun numarası varsa sorda rahatla.bana cuma günü doktor dediki bunlar yerleşme kanamasıda olabilir eğer kahverengi gelirse korkma dedi.devlet hastanesinden edinebildiğim bilgiler canım:)dua edicem sana.börek için düşünmen yeter canım şifa olsun sana hiç sorun değil

ayy öyle mii valla içimi rahatlattın, eveet doktorumun numarası var eğer devam ederse arayacam mutlaka panikten aklıma bile gelmemişti....ben ilacın o kanama bölgesini kuruttuğunu düşünüyordum offf bilmiyorum kii.

Bence bekle birazcık daha eğer yine gelirse ara doktorunu :34::34::34: Ama kötü şeyler düşünme olur mu :16::16:

korkma canım bak benden nerdeyse her renk akıntı geldi çok şükür iyiyim ama.ama yat biraz bence ayaklarını kaldırıp riske atma canım ilacınıda ihmal etme inşallah bişi olmayacak

canım bende seni görünce seviniyorum valla:) akıntıyada doktor dediki içerde bekleyen kan kahverengi olurmuş.doktor sölemiştiya sanada demekki onu atmış içerde duracak değilya o çıkmıştır inşallah.ilacını içiyormusun peki.bence bişi olmaz inşallah ama eğer doktorunun numarası varsa sorda rahatla.bana cuma günü doktor dediki bunlar yerleşme kanamasıda olabilir eğer kahverengi gelirse korkma dedi.devlet hastanesinden edinebildiğim bilgiler canım:)dua edicem sana.börek için düşünmen yeter canım şifa olsun sana hiç sorun değil

çok teşekkür ederim duaların için şimdiden...o kadar az bir akıntıyla geldiki peçeteyle silerken gördüm bir daha da görmedim , ilacımı aksatmadan içiyorum sonradan beyaz akıntı geldi diye aramadım ama eğer gün içinde devam ederse tabiki arayacam....

ya benim ilk gebeliğimde de kahverengi akıntım gelmişti ve apar topar bir hastaneye gitmiştik doktor kanama alanı olduğnu ama bebeğin iyi olduğunu söylemiş bir kereliğine mahsus iğne verdi yat dedi ve 3. gün yoğun kan ile kaybettim bu yüzden çok korkuyorum:((( hiç öyle hap içmiyordum o zamanlar düşeceği varmış ama bunu çok istiyorum artık biri bana da anne desin:(((

çok teşekkür ederim duaların için şimdiden...o kadar az bir akıntıyla geldiki peçeteyle silerken gördüm bir daha da görmedim , ilacımı aksatmadan içiyorum sonradan beyaz akıntı geldi diye aramadım ama eğer gün içinde devam ederse tabiki arayacam....

ya benim ilk gebeliğimde de kahverengi akıntım gelmişti ve apar topar bir hastaneye gitmiştik doktor kanama alanı olduğnu ama bebeğin iyi olduğunu söylemiş bir kereliğine mahsus iğne verdi yat dedi ve 3. gün yoğun kan ile kaybettim bu yüzden çok korkuyorum:((( hiç öyle hap içmiyordum o zamanlar düşeceği varmış ama bunu çok istiyorum artık biri bana da anne desin:(((

ayyyy canım inşallah der sanada banada hepimizide.ben 3 yaşlarında çok güzel bir kız gördüm rüyamda ondan sonra kaybetme korkum kabusa döndü.valla o senin tarif ettiğin akıntının benden gelmediği gün yok canım valla koyu sarı açık kahve gibi bişi hep var günde 3 kere falan günlük ped değiştiriyorum ama yatıyorum napim rabbim korursa korur inşallah benim arkadaşımın ablasının bir ay kanaması olmuş bebğe bişi olmamış.dün gece resmen bişiler aktı benden yattığım yerde uykumdan uyanıyorum yani düşün.ama dedim kalkmıcam bakmıcam yeter artık dedim çok şükür herzamanki gbisarımdı:)bu arad o içtiğimiz ilaçta sarımsı akıntılar yaparmış.sen diyosunya kuruttu diye işte kurudu ama atılması lazım canım mecburen

Laurana lütfen iyi düşün.Çok az gelmiş bak kendin diyorsun. Gün içinde azcıkta olsa görürsen hemen ara doktorunu ama şimdilik canını çok sıkma olur mu. Senin kötü bir deneyimin olduğu için doğal olarak endişeleniyorsun.İlkinde doktorun ihmalkarlığına gelmişin biraz. Belki daha dikkatli olsaydı doktor onu kaybetmezdin bile. Şu an alabileceğin tüm tedbirleri aldın sen ilacını düzenli içiyorsun kendini de yormazsan inşallah bu kadarla kalacak kanama :16::16:

kıs spse naptın eşinle burnundan getirdin mi?:))))

yok ya iki kere aradı ya sonra ne diim bişi diyemedim zaten dün varya içmeden sarhoştum günde 600 mg progestan alınca halimde yoktu kendide pek ilgiliydi kavga edemedim:) dün gcığım geçti biraz 1 aydır ilk defa öptüm yanağından:)yazık onada kuzum ramazanda napacaksa ya artık mutfakta oturarak bişiler yapim bari kıyamam

Back
X