2014 Şubat Anneleri

iki gündür üst iç bacağımda böle bi haller oluyor.hani spor salonlarında sallayan masaj aletleri olurya böle ona değmiş gbi kalp atıyor gbi oluyor sanki kalbim hemen orda derinin altında atıyor gbi oy oy oy:)

bu arada sende bugün yat kalkma hiç madem yemeğinde yapıldı ayaklarının altına yastık koy tamam mı canım yat bugün

Evet kalkmasın eşide evdedir nazlansın biraz...

Bu arada spse inşallah sende hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına.Bir an önce biter kanamaların akıntıların :16::16::16:

iki gündür üst iç bacağımda böle bi haller oluyor.hani spor salonlarında sallayan masaj aletleri olurya böle ona değmiş gbi kalp atıyor gbi oluyor sanki kalbim hemen orda derinin altında atıyor gbi oy oy oy:)

Benimde o sağ baş parmağımda oluyor :30::30::30::30: sanki parmağımın içinde pıt pıt bir şey atıyor :9::9::9:

Bu arada spse inşallah sende hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına.Bir an önce biter kanamaların akıntıların :16::16::16:

Benimde o sağ baş parmağımda oluyor :30::30::30::30: sanki parmağımın içinde pıt pıt bir şey atıyor :9::9::9:

inşallah canım ALLAH RAZI OLSUN hepimizi korusun

ayyyy canım inşallah der sanada banada hepimizide.ben 3 yaşlarında çok güzel bir kız gördüm rüyamda ondan sonra kaybetme korkum kabusa döndü.valla o senin tarif ettiğin akıntının benden gelmediği gün yok canım valla koyu sarı açık kahve gibi bişi hep var günde 3 kere falan günlük ped değiştiriyorum ama yatıyorum napim rabbim korursa korur inşallah benim arkadaşımın ablasının bir ay kanaması olmuş bebğe bişi olmamış.dün gece resmen bişiler aktı benden yattığım yerde uykumdan uyanıyorum yani düşün.ama dedim kalkmıcam bakmıcam yeter artık dedim çok şükür herzamanki gbisarımdı:)bu arad o içtiğimiz ilaçta sarımsı akıntılar yaparmış.sen diyosunya kuruttu diye işte kurudu ama atılması lazım canım mecburen

Laurana lütfen iyi düşün.Çok az gelmiş bak kendin diyorsun. Gün içinde azcıkta olsa görürsen hemen ara doktorunu ama şimdilik canını çok sıkma olur mu. Senin kötü bir deneyimin olduğu için doğal olarak endişeleniyorsun.İlkinde doktorun ihmalkarlığına gelmişin biraz. Belki daha dikkatli olsaydı doktor onu kaybetmezdin bile. Şu an alabileceğin tüm tedbirleri aldın sen ilacını düzenli içiyorsun kendini de yormazsan inşallah bu kadarla kalacak kanama :16::16:

ayyy canlarım benim yaa kayınvaldem uyandı ben şimdi kaçar gelirim inşallah musait olursam,şimdi birşeyler aktı baktım beyaz akıntıymış sevindim....öpüyorum sizleri...

benimde bacagımda oluyo ya o atma işi

iyi pazarlar kızlar dün kontrole gittik maşallah bebiş çok iyiydi 10+1 idi dün 2 hafta sonra ikili tarama için çağırdı dr
baş popo 32.5mm
birde kan ilacı verdi
bebeğin kolu bacağı çok belli artık dedi
doğum tarihinide 3 şubat dedi

hayırlısı hakkımızda inş :49:

Son düzenleme:
seni o kadar iyi anlıyorum ki..bende malum eş durumu tayini bekliyorum zaten 2 kıştır kayınvaldemle yaşıyorum okula yakın diye. evime gitmiştim şimdide eşim hasta diye yine buradayım.. annem olsa benle ilgilenir uzakta diye bişey yapamıyor..:( kayınvaldede anca yemek hazırlanacak misafir geldi kalk yatma meyve hazırlanacak çay koyulsun vs vs ...:( açıkça söylüyorum yemekten tiksiniyorum ben yapınca hazırlayınca yiyemiyorum diye ama kimin umrunda.. o da çok çekmiş gebelikte olurmuş mecbur dokuz ay katlanılıyormuş bisürü şey...:( evime geçmek istiyorum burada mutsuzluğum artıyor. saygı yok çünkü...güya herkes torun için çok mutlu ama herkes üstümde....ben kusuyorum dalga geçer gibi suyu gitmiştir bebeğe bişey olmaz diyo...:( kimseyi kırmak bana göre değil şimdiye kadar da kırmadım ama bilmiorum sanırım sabrım yok şu sıralar

benimle aynı kaderi paylasanlar var demek ki cok üzüldüm sizin adınızıda =(

iyi pazarlar kızlar dün kontrole gittik maşallah bebiş çok iyiydi 10+1 idi dün 2 hafta sonra ikili tarama için çağırdı dr
baş popo 32.5mm
birde kan ilacı verdi
bebeğin kolu bacağı çok belli artık dedi
doğum tarihinide 3 şubat dedi

hayırlısı hakkımızda inş :49:

maşallah rabbim sağ salim kucağında görmeyi nasip etsin inş.bizim de kontrolümüz yarın,inşallah her şey yolundadır :49:

Bursalimisin, yoksa sadece orada mi oturutorsunuz bu srada soruyorum cunku bende bursaliyim canim memleketim benim cok ozluyorum yesil bursami...

canım bursa doğumluyum, ama aslen artvinliyiz, doğduğumdan beri bursadayım,,, gerçekten güzeldir bursa, sen şimdi neredesin

seni o kadar iyi anlıyorum ki..bende malum eş durumu tayini bekliyorum zaten 2 kıştır kayınvaldemle yaşıyorum okula yakın diye. evime gitmiştim şimdide eşim hasta diye yine buradayım.. annem olsa benle ilgilenir uzakta diye bişey yapamıyor..:( kayınvaldede anca yemek hazırlanacak misafir geldi kalk yatma meyve hazırlanacak çay koyulsun vs vs ...:( açıkça söylüyorum yemekten tiksiniyorum ben yapınca hazırlayınca yiyemiyorum diye ama kimin umrunda.. o da çok çekmiş gebelikte olurmuş mecbur dokuz ay katlanılıyormuş bisürü şey...:( evime geçmek istiyorum burada mutsuzluğum artıyor. saygı yok çünkü...güya herkes torun için çok mutlu ama herkes üstümde....ben kusuyorum dalga geçer gibi suyu gitmiştir bebeğe bişey olmaz diyo...:( kimseyi kırmak bana göre değil şimdiye kadar da kırmadım ama bilmiorum sanırım sabrım yok şu sıralar

canım durumun zormuş gerçekten, allah yardımcın olsun ve sabır versin inşallah,

canim bendede olmuyo bulantı doktorum birsey olmaz iyi gecicek dedi hamileliyin

Selam kızlar benim gibi birilerini görmek sevindirdi. Herşey yolunda gider inşallah. Bende de yok bişi;)
Yiyebildiğiniz kadar faydalı şeyler yiyin, biz de sonradan başlarsak kusmaya o zaman kötü.
Gebeliğin ilerleyen döneminde beslenme daha önemli başlara göre.

kızlar birde ultrason topiğimi açsak herkez ultrason resimlerini eklese :34:

Back
X