2014 Şubat Anneleri

evet evet açalım :1::1: Hatta bir de aldığımız cicileri ekleyebileceğimiz bir topik açalım :21::21::21::21:

evet süper olur gerçi ben daha bebişe bişey almaya korkuyorum erken diye cinsiyeti öğreniyim o zaman tek tek alırız
bu arada benim gittiğim hastanede ultrason resmi çok kötü görünmüyor bile simsiyah paylaşsam bu ne dersiniz :53: o yüzden hastane değiştiricem

merhabalar bende ekim 2012 de anne olmayı beklerken doğumdan sonra meleğimi kaybettim
Rabbim nasip ederse eğer şubat sonunda inşş anne olacağım

evet süper olur gerçi ben daha bebişe bişey almaya korkuyorum erken diye cinsiyeti öğreniyim o zaman tek tek alırız
bu arada benim gittiğim hastanede ultrason resmi çok kötü görünmüyor bile simsiyah paylaşsam bu ne dersiniz :53: o yüzden hastane değiştiricem

Bizde geçenlerde sadece zıbın aldık çok heveslendik. :9::9::9: İnşallah sağlıcakla alırız kucaklarımıza...olacağı varsa 5 ay sonrada olur :14::14::14:

merhabalar bende ekim 2012 de anne olmayı beklerken doğumdan sonra meleğimi kaybettim

Allah bu evladını sağlıcakla kucağına almayı huzurla büyütmeyi nasip etsin inş. :16::16::16:

iyi pazarlar kızlar dün kontrole gittik maşallah bebiş çok iyiydi 10+1 idi dün 2 hafta sonra ikili tarama için çağırdı dr
baş popo 32.5mm
birde kan ilacı verdi
bebeğin kolu bacağı çok belli artık dedi
doğum tarihinide 3 şubat dedi

hayırlısı hakkımızda inş :49:

Aramızda 1 gün var:) maşallah canım,benim de dr kontrolüm yarın.. Hayırlısıyla görürüz biz de inşallah..

Allah tamamını erdirsin,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..

laurana bu arada kahve akıntı dr un dediği kanama alanından gelmiştir.. Kahve kan eski kurumuş kan demek..

Son düzenleme:
kızlar benim sol dizimde ne zaman duş alsam elim kadar bir yer kızarıp ateş gibi yanıyor.2 saate geçiyor.başına böyle bir alerjik durum gelen varmı

Hüzünbaz doktorun gittiğinde her şeyi açıklıyor mu acaba? Benim aklıma takılan bir kaç şey oldu doktorla ilgili.Mesela kesenin yada bebeğin boyutu ile ilgili konuşmuyor genellikle.Birde test yaptırdım cuma günü ne testleri olduğunu açıklamadı.Ve sonuçları görmek için 3 hafta sonrasına randevu verdi.Bugün e-sonuçtan test sonuçlarına baktım idrar tahlilime bakteri görüldü diye not düşülmüş. Düşündüğümde çok saçma geldi sonuçlarda ciddi bir durumda olabilir sonuçta.Test sonuçları için çağırması gerekmezmiydi sence.:26::26::26:

Son düzenleme:
kimse yokmu:)
kızlar ben yatmaktan iiice perişan oldum ya:( kendimi çok çirkin hissediyorum

canım bende şimdi girdim kimse yok diyo çok üzülmüştüm, iyiki geldin

millet yaz günü geziyor tozuyor ben evde öle yatıyorum normal canım ya burda iki lafın belini kırınca zaman geçiyor bide birbirimizi anlıyoruz başkası anlamaz

Back
X